American Economist
Επιφανές μέλος
 Ο Fotis. αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.359 μηνύματα. 

08-11-19

18:17

Παιδιά όπως είπα και χθες έχω εργασία στην Στατιστική.Μου δίνει μια λίστα με ξενοδοχεία 2,3,4 αστέρων σε 52 πόλεις.Μου ζητάει να βρω τον μέσο όρο,την Διαμμεσο καθώς και τα 4 τεταρτημόρια.Θελω να ρωτήσω αυτά τα υπολογίζω σε κάθε κατηγορία (πχ άλλο μέσο όρο για τα ξενοδοχεία 2 αστέρων,άλλο για τα ξενοδοχεία 3 αστέρων κτλ)ξεχωριστά η στο σύνολο του πληθυσμού.
Εδώ είναι η λίστα.

Εδώ είναι η λίστα.
	Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the purge
Νεοφερμένο μέλος
 Ο the purge αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πατρών (Πάτρα).  Έχει γράψει 105 μηνύματα. 

08-11-19

18:38

Εγώ προσωπικά ξεχωριστά θα το έκανα δηλαδη συνολικά 3 μέσες τιμές θα έβγαζα κλπ..
								Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
 Ο Fotis. αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.359 μηνύματα. 

08-11-19

19:22

Εγώ προσωπικά ξεχωριστά θα το έκανα δηλαδη συνολικά 3 μέσες τιμές θα έβγαζα κλπ..
Και εγώ αυτό λέω να κάνω καθώς μου φαίνεται περισσότερο λογικό.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
papas
Διάσημο μέλος
 Ο papas αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ.  Έχει γράψει 2.371 μηνύματα. 

09-11-19

21:46

Η μια μεταβλητή σου είναι τα ξενοδοχεία 2 αστέρων, η άλλη των 3, η άλλη των 4. Πάνω σε αυτές τις μεταβλητές θα βρεις ποιος είναι ο μέσος όρος των ξενοδοχείων με 2 αστέρια, με 3, με 4 και το ίδιο θα κάνεις με την διάμεσο και τέλος, με τα τεταρτημόρια (δλδ. τις τιμές που κόβουν το 25% των παρατηρήσεων κάτω από αυτές), τα οποία θες να είναι το 25ο, 50ο, 75ο.
Οι τύποι είναι εδώ:
https://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGL-C100/493/3203,13012/
Δεν σου δίνει τα δεδομένα για καταχώρηση στο SPSS;
								Οι τύποι είναι εδώ:
American Economist
Επιφανές μέλος

09-11-19

22:13

Η μια μεταβλητή σου είναι τα ξενοδοχεία 2 αστέρων, η άλλη των 3, η άλλη των 4. Πάνω σε αυτές τις μεταβλητές θα βρεις ποιος είναι ο μέσος όρος των ξενοδοχείων με 2 αστέρια, με 3, με 4 και το ίδιο θα κάνεις με την διάμεσο και τέλος, με τα τεταρτημόρια (δλδ. τις τιμές που κόβουν το 25% των παρατηρήσεων κάτω από αυτές), τα οποία θες να είναι το 25ο, 50ο, 75ο.
Οι τύποι είναι εδώ:
Ευχαριστώ παρά πολύ!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
 - 
				 Φορτώνει...

Αρχική Forum

Ρωτήστε κάτι

Προσωπικές Συζητήσεις

Πανελλαδικές

Αγγελίες

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Λίστα Αποκλεισμένων

Υπεύθυνοι του Forum

e-steki