nimbus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 238 μηνύματα.
GGP
Νεοφερμένο μέλος
Η GGP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 116 μηνύματα.

08-04-22

19:27
Μου βγαίνει ν=6
Αλλά δεν είμαι σίγουρη για αυτό σου έχω στείλει π.μ. που σου γράφω λίγο πιο αναλυτικά πως το βρηκα
Αλλά δεν είμαι σίγουρη για αυτό σου έχω στείλει π.μ. που σου γράφω λίγο πιο αναλυτικά πως το βρηκα
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

08-04-22

22:42
Σίγουρα δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω ?
---
Λογικά είναι ο ch3cooch2ch3 (αιθανικος αιθυλεστερας).
Ξέρουμε πως με την υδρόλυση του εστέρα θα πάρουμε οξύ και αλκοόλη η οποία είναι πρωτοταγης αφού οξειδώνεται σε οξύ. Επίσης ξέρουμε πως δίνει αλογονοφορμικη και η μοναδικη πρωτοταγης αλκοόλη που μπορεί να το κάνει αυτό είναι η αιθανόλη
---
Ξέρουμε πως με την υδρόλυση του εστέρα θα πάρουμε οξύ και αλκοόλη η οποία είναι πρωτοταγης αφού οξειδώνεται σε οξύ. Επίσης ξέρουμε πως δίνει αλογονοφορμικη και η μοναδικη πρωτοταγης αλκοόλη που μπορεί να το κάνει αυτό είναι η αιθανόλη
GGP
Νεοφερμένο μέλος
Η GGP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 116 μηνύματα.

09-04-22

00:17
Σίγουρα δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω ?
---
[/QUOTE
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

09-04-22

00:24
H παραπάνω αντίδραση είναι η αλογονοφορμικη την οποία δίνουν μόνο οι δευτεροταγεις αλκοόλες με μεθυλιο στην άκρη, η αιθανόλη και οι οξειδώσεις αυτών . Για παράδειγμα η CH3CH2OH +4Br2 +6KOH --> CHBr3 + HCOOK + 5Kbr +5H2OΔιαφωτιστικό είναι το ότι η αλκοόλη Β σε αλκαλικό περιβάλλον αντιδρά με br2 και δίνει 2 προϊόντα όποτε δεν μπορεί να είναι συμμετρικη ένωση .εξ ου και ν=3
Επίσης, αν και δεν την έχω δει κάπου,νμζ ότι η αντίδραση ειναι ch3ch2ch2oh+ br2+ koh--->ch3ch2ch2obr +kbr+ h20.
Kai κατά bronsted lowry ισχύει ότι η ch3ch2ch2obr γτ ως άλας διίσταται και δίνει ch3ch2ch2o- που είναι ισχυρή βάση
Και λογικά θα βγαίνει και παραπροϊόν
Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι σίγουρη για αυτό το ενδεχόμενο αλλά μου φαίνεται το μονο πιθανό
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εννοώ ν= 6 όποτε η αλκοόλη και το οξύ θα έχουν από 3 c
GGP
Νεοφερμένο μέλος

09-04-22

00:27
Ισχύει
Άκυρα αυτά
Άκυρα αυτά
Guest 831328
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-06-22

21:45
Ρε παιδιά πείτε μου στην 5 γτ είναι σωστό το β εγώ δεν μπορώ να το δω αν απαντούσα θα έλεγα το α αλλά οι απαντήσεις λένε β πως πάει;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

07-06-22

21:48
Μπορείς να βρεις την ka και την kb και αφού τις πολλαπλασιάσεις θα βρίσκεις kw <10^-14 άρα θ<25°CΡε παιδιά πείτε μου στην 5 γτ είναι σωστό το β εγώ δεν μπορώ να το δω αν απαντούσα θα έλεγα το α αλλά οι απαντήσεις λένε β πως πάει;View attachment 103605
(Δεν έκανα τις πράξεις αφού όμως λες ότι αυτή είναι η απάντηση αυτό θα βγαίνει)
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος

07-06-22

22:41
Πολλά από αυτά βγαίνουν και με ατοπο, αν θεωρήσεις ότι είναι στους 25
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

08-06-22

00:19
Επειδη εχω φαει ενα σκαλωμα τωρα. Αν ξερουμε σε ενα δεντρακι π.χ οτι παραγεται CO2 πως θα καταλαβουμε αν ειναι μεθανικο ή οξαλικο οξυ? Εννοω μπορει να το λεει με καποια λεξη στην περιγραφη που μας δινει και αν ναι με ποια? Ή απλως απο τις υπολοιπες αντιδρασεις?
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος

08-06-22

14:29
Ποτέ δεν είναι οξαλικό... Φαντάζομαι δεν σε νοιάζει τώρα όμωςΕπειδη εχω φαει ενα σκαλωμα τωρα. Αν ξερουμε σε ενα δεντρακι π.χ οτι παραγεται CO2 πως θα καταλαβουμε αν ειναι μεθανικο ή οξαλικο οξυ? Εννοω μπορει να το λεει με καποια λεξη στην περιγραφη που μας δινει και αν ναι με ποια? Ή απλως απο τις υπολοιπες αντιδρασεις?
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

08-06-22

14:31
Ναι ναι ηταν περιεργη εκεινη η ωρα ολο χαζομαρες μ ερχονταν στο μυαλο. Το πρωι ειχα καθαρο μυαλο ευτυχωςΠοτέ δεν είναι οξαλικό... Φαντάζομαι δεν σε νοιάζει τώρα όμως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mitskification
- shezza94
- menual
- rempelos42
- Corn90
- ggl
- Pharmacist01
- nucomer
- Mammy Nun
- neurogirl
- Maynard
- Unboxholics
- eukleidhs1821
- KingOfPop
- PanosBat
- alpha.kappa
- TehWinnerGR
- Than003
- penelopenick
- Nikoletaant
- spring day
- nimbus
- kiyoshi
- margik
- xrisamikol
- KingPoul
- Scandal
- panosveki
- Theodora03
- Ameliak
- oups
- sophiaa
- xakounaamatata
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.