BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακόμη και να μην ξέρετε περί οικονομετρίας, ένας ενθαρυντικός λόγος δεν θα είναι off topic.

Ίσως να μην είναι και τόσο επίκαιρο το θέμα όμως και μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να αλλάξει ο νόμος περί αιώνιων φοιτητών με κάνει να αγχώνομαι και να θέλω να τελειώνω με το πτυχίο μου αυτό το Σεπτέμβρη.
Σας ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Επιτέλους μετά από μακροχρόνιες προσπάθειες έδωσα το μαθημα ΟΙΚΟΝΟΜΕΤΡΙΑ ΙΙ και ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ

Το έδωσα κι αυτό και περιμένω το αποτέλεσμα. Ελπίζω να είμαι μέσα στην επόμενη ορκωμοσία

Εύχομαι τα καλύτερα και για όσους εδώ προσπαθούν να πάρουν πτυχίο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Απορώ και με τον εαυτό μου πώς γίνεται να πέρασα το ΙΙ και να κόπηκα στην οικονομετρία Ι

Anyway.Ελπίζω να μη με προλάβει κανένας νόμος και δεν πάρω το «χαρτί» για ένα μάθημα!
Καλό Φεβρουάριο λοιπόν. Η ορκομωσία μου αναβάλεται για ένα ακόμη εξάμηνο!
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Σ΄ευχαριστώ Νικόλα

Εν τω μεταξύ μετά που έγραψα το μάθημα που με έκοψε πάω στο γραφείο του να του πω ότι είναι το τελευταίο μάθημα και να με βοηθήσει λίγο περισσότερο. Χτυπάω λοιπόν και μόλις μου λέει εμπρός ανοίγω. Πριν προλάβω να του πω τί θέλω μου λέει: πες μου γρήγορα γιατί πνίγομαι και δεν προλαβαίνω για τίποτα. Τέλος πάντων του είπα αυτό που ήθελα, αλλά δε νομίζω να έπιασε και πολύ τόπο. Άλλωστε φάνηκε και στο αποτέλεσμα: πήρα 2 ενώ ήμουν σίγουρος ότι του έγραψα για 4-5. Ότι έγινε έγινε όμως. Πάμε για την επόμενη εξεταστική!
Υ.Γ. Όταν μπήκα στο γραφείο του δεν ήταν μόνος του. Ήταν μέσα και μια (ομολογουμένως) όμορφη κοπελίτσα! Αυτά

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

@ Dark_Kronos: Τέτοια να μου λές να παίρνω τα πάνω μου

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR;129569 @ Dark_Kronos: Τέτοια να μου λές να παίρνω τα πάνω μου:). Δε χρειάζεται 6 μήνες διάβασμα. Κανά 2μηνο πριν όμως θα ξεκινήσω να διαβάζω.[/quote:Μεγα λαθος. Αν χρειαζετε 2 μηνες διαβασμα να αρχισεις 4 μηνες πριν, αν θελει 3 εξη μηνες πριν και παει λεγωντας. Να πας και να εισαι 10000000% συγουρος οτι θα το παρεις το πτυχιο![]()
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Μεγα λαθος. Αν χρειαζετε 2 μηνες διαβασμα να αρχισεις 4 μηνες πριν, αν θελει 3 εξη μηνες πριν και παει λεγωντας. Να πας και να εισαι 10000000% συγουρος οτι θα το παρεις το πτυχιο![]()
Μ΄αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!

Θα το εφαρμόσω αυτό που λές ξεκινώντας από σήμερα μιας και έχω ακριβώς 4 μήνες πριν τις εξετάσεις.
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

...'Εγραφα εξετάσεις στην Οικονομετρία. Άντε να δούμε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Εύχομαι ό,τι καλύτερο!
(Κι έλεγα κι εγώ, που έχει πάει αυτό το παιδί...)
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ εγώ πότε θα ποστάρω στο :''Επιτέλους πήρα πτυχίο''? ...κατά το :εγώ πότε θα γίνω μάνα!

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Έτσι έπρεπε να περιμένω την εξεταστική του Σεπτεμβρίου για να επαναλάβω την προσπάθεια για να περάσω το μάθημα. Αυτό έγινε στο τέλος του μήνα που μας πέρασε, και σήμερα έμαθα τα αποτελέσματα...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...πέρασα το τελευταίο μάθημα που χρωστούσα !!!!!!!! :-)
Είμαι πολύ κοντά στο να κρατάω το δίπλωμα στα χέρια μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Επιτέλους τέλος!!!

Ευτυχώς η απόφασή μου να μην τα παρατήσω και να το παλέψω έως τέλους ήταν η πιο σωστή!
Αν και θεώρησα κακό οιωνό το γεγονός ότι μου ζήτησαν να υπογράψω μια αίτηση, ώστε να δικαιούμαι την πενταετή παράταση που δίνει ο νέος νόμος στους αιώνιους φοιτητές. Τελικά δε χρειάστηκε.

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Αλήθεια πόσο καιρό πριν διάβαζες για να το περάσεις;

Vkey
Επιφανές μέλος

Είσαι επίσημα οικονομολόγος!

Αχ...χάρηκα πολύ!

ψιτ...χρωστάς κέρασμα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.