Καλησπέρα.
Χτες ταξίδευα με μια κοπέλα 4 χρόνια μικροτερή μου, εγώ είμαι 26 και εκείνη 22, Ταξιδεύαμε αεροπορικώς για να πάμε στο πατρικό μας καθώς ,καταγόμαστε από το ίδιο νησί. Φατσικά την ήξερα και συγκεκριμένα πριν από 2 χρόνια, λόγω ότι πέρασα έναν χωρισμό, και μια άλλη δυσκολία, όταν την έβλεπα ένιωθα μια γαλήνη, μια ηρεμία, κάτι όμορφο.
Επειδή και εκείνη όμως χώριζε τότε ήταν σε μια δύσκολη στιγμή και δεν ήθελα να τη προσεγγίσω. Χτες λοιπόν στο αεροπλάνο, γνωριστήκαμε, γελούσαμε κλπ. Μου λέει πότε ξαναταξιδεύω και τις είπα την επόμενη εβδομάδα και μου λέει α ωραία μαζί θα φύγουμε πάλι. Να μη σας τα πολυλογω μου είχε πει πως τη λενε, παω σπιτι και τη βρισκω στο facebook και την κάνω add. Mε δέχεται κατευθείαν και μου στέλνει μήνυμα ¨" τελικά την αεροσυνοδό τη βρήκες στο facebook;" γιατί είδε που τη γλυκοκοιτούσα. Λέω όχι βρήκα εσένα που είσαι πιο σημαντική. Τέσπα ξεκινούσαμε και μιλούσαμε στο messenger και άρχιζα να τις πω ολα αυτα που πρεπει. οτι πριν απο 2 έτη την ειχα δει, και οτι ένιωθα κατι οποτε την εβλεπω κλπ. Κάποια στιγμή ενώ ήταν δεκτική και θετική , μου λέει " ότι δεν θελει να δινει βελουδινες ελπιδες , γιατι εχει ενα ατομο στη ζωη της με το τροπο που θέλει " . Περνάει μια ώρα και ενώ τις είχα πει οτι της ειχα παρει δωρο για τα γενεθλια της και μου λεει το πήρες για να βάλεις χρώμα στη ζωή μου; και ξαναλλαξε σταση και εδειχνε θετικη και δηλαδη ακόμα και τώρα που σας γράφω το forum μιλάμε πολύ καλά.
Τι να κάνω ρε παιδιά και γιατί άλλαξε 2 φορές στάση; Μήπως δεν ξέρει τι θέλει; Μήπως είναι διπολικη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.