Βοήθεια με έκθεση

Αννα Τσιτα

Νεοφερμένος

Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά! Θέλω κάποιον να μου γραψει μια εκθεση και τις ερωτήσεις σε ενα κειμενο. Η μητερα μου είναι με κορονοϊο στο νοσοκομείο, και εγώ όπως καταλαβαίνετε πρέπει να τη φροντίσω ως η μεγαλύτερη αδελφή, οπότε αν κάποιος μπορεί να με βοηθησει παρακαλώ να μου στειλει μήνυμα στο email μου: ***. Οι ασκησεις ειναι για αυριο. Ευχαριστώ πολυ!
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,692 μηνύματα.
Άννα δεν επιτρέπονται οι προτροπές αποστολής e-mail, οι συζητήσεις πρέπει να γίνονται εντός του iSchool (και μέσω των threads όσο είναι εφικτό).
Αν θες βοήθεια πες μας το θέμα της έκθεσης και αν μπορέσει κάποιος θα σε βοηθήσει ;)

Περαστικά στη μητέρα σου, σιδερένια!
 

Asha

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Asha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα.
Καλησπέρα. Πραγματικά, δεν θέλω να γίνω κακιά αλλά διαβάζοντάς το μήνυμά σου η πρώτη μου σκέψη ήταν πως με το να σου δώσει κάποιος απλά έτοιμες ασκήσεις δεν θα σε βοηθήσει πραγματικά και εφόσον συντρέχει ένα τέτοιο πρόβλημα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι απλά να εξηγήσεις την κατάσταση στον καθηγητή/τρια σου. Δεν πρόκειται να ξεγελαστεί κανένας καθηγητής με μια έκθεση που σου την έχει γράψει άλλος, αντιθέτως θα χειροτερέψεις την θέση σου λέγοντας ψέματα. Μετά βέβαια επειδή προβληματίστηκα μπήκα και διάβασα και τα υπόλοιπα μηνύματα σου και είδα πως δεν είναι η πρώτη φορά που ζητάς από εδώ να λύσει κάποιος άλλος τις ασκήσεις σου αντί για εσένα.Νομίζω μέτρησα γύρω στα 12 τέτοια τόπικ, σε διαφορετικά μαθήματα. Την μια τώρα ο ιός, την άλλη δεν σας τα εξηγούν καλά οι καθηγητές στο σχολείο, την άλλη δεν ξέρεις, κάποιες άλλες δεν έχει καν δικαιολογια απλά ζητάς λύσεις.... Μήπως έχεις βρει το ischool σαν εύκολη λύση για να μην διαβάζεις; Καταλαβαίνω πως είναι μια δύσκολη χρονιά και λόγω πανδημίας κτλ, αλλά δεν καταφέρνεις κάτι μακροπρόθεσμα. Στις πανελλήνιες όταν έρθουν, μόνη σου θα γράψεις. Δεν θα βρεθεί να σου γράψει άλλος ούτε την έκθεση ούτε τα μαθηματικά.
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9,388 μηνύματα.
Η γνωση ειναι βασικο δικαιωμα καθε ανθρωπου και δικαιουτε να την αναζητησει οπου αυτη υπαρχει. Οταν την βρει έγκειται σε αυτον πως θα την χρησιμοποιησει, χωρις ομως να θελει να την βλαψει ή να βλαψει αλλους.
Οταν την αποκτησει πρεπει και αυτος να την θεσει εκ νεου στην διαθεση οποιου την ζητα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 561241

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Η γνωση ειναι βασικο δικαιωμα καθε ανθρωπου και δικαιουτε να την αναζητησει οπου αυτη υπαρχει. Οταν την βρει έγκειται σε αυτον πως θα την χρησιμοποιησει, χωρις ομως να θελει να την βλαψει ή να βλαψει αλλους.
Οταν την αποκτησει πρεπει και αυτος να την θεσει εκ νεου στην διαθεση οποιου την ζητα.
Ξέρετε κανένα σοσ για αρχαία γνωστό? Είμαι απελπισμένη 😂
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top