thanasis.k
Νεοφερμένο μέλος
Ο thanasis.k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
08-09-23
12:39
Λοιπόν αυτή είναι μία συνάρτηση της οποίας πρέπει να βρω την αντίστροφη, και ενώ γνωρίζω τη μεθοδολογία και έχω λύσει αρκετές παρόμοιες η συγκεκριμένη με δυσκολεύει ιδιαίτερα. Δε ξέρω εάν υπάρχουν και καθηγητές εδώ μέσα ή μόνο μαθητές αλλά όποιος κι αν είναι θα ήθελα μία διαφώτηση.
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 871 μηνύματα.
08-09-23
14:38
Γράψε τι έχεις κάνει μέχρι τώρα
Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα.
08-09-23
14:52
πόσο πρέπει να βγει;Λοιπόν αυτή είναι μία συνάρτηση της οποίας πρέπει να βρω την αντίστροφη, και ενώ γνωρίζω τη μεθοδολογία και έχω λύσει αρκετές παρόμοιες η συγκεκριμένη με δυσκολεύει ιδιαίτερα. Δε ξέρω εάν υπάρχουν και καθηγητές εδώ μέσα ή μόνο μαθητές αλλά όποιος κι αν είναι θα ήθελα μία διαφώτηση.
View attachment 121281
thanasis.k
Νεοφερμένο μέλος
Ο thanasis.k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και μας γράφει από Θρακομακεδόνες (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
08-09-23
14:56
Γράψε τι έχεις κάνει μέχρι τώρα
Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα.
08-09-23
15:00
thanasis.k
Νεοφερμένο μέλος
08-09-23
15:16
Γινεται να βαλεις ln μονο στο ενα μελος και οχι στο αλλοView attachment 121298 Μήπως είναι αυτό; το έκανα λιγο βιαστικα βεβαια
Helen06
Δραστήριο μέλος
08-09-23
15:18
ναιΓινεται να βαλεις ln μονο στο ενα μελος και οχι στο αλλο

Γιαννουλάκης
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα.
Mary06
Νεοφερμένο μέλος
Η Mary06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
thanasis.k
Νεοφερμένο μέλος
08-09-23
16:00
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
Δεν είμαι κι ο καλύτερος στα μαθηματικά
Δεν είμαι κι ο καλύτερος στα μαθηματικά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki