eclipsis Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δροσιά (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο eclipsis έγραψε: #1 26-08-09 15:30 ρε παιδιά γνωρίζετε αν παίρνεις επιπλέον μόρια από το επάλ ή παίρνεις μόνο από αυτά που γράφεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:48 Ο Mariosxania: #2 26-08-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από eclipsis: ρε παιδιά γνωρίζετε αν παίρνεις επιπλέον μόρια από το επάλ ή παίρνεις μόνο από αυτά που γράφεις? Click για ανάπτυξη... Αυτά που γράφεις εκτός αν έχεις επιπρόσθετο ποσοστό λόγο αθληματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eclipsis Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δροσιά (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:54 Ο eclipsis έγραψε: #3 26-08-09 15:54 οκ ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:28 Ο kostas (agia): #4 26-08-09 21:28 Απο τα αθληματα ποσα μορια περνεις περιπου..? Και αν εισαι πολυτεκνος περνεις παραπανω μορια η αυτο ισχυει μονο για στρατιωτικες? p.s Nομιζω οτι το εχω ξανααναφερει αυτο:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:58 Ο Mariosxania: #5 26-08-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Απο τα αθληματα ποσα μορια περνεις περιπου..? Και αν εισαι πολυτεκνος περνεις παραπανω μορια η αυτο ισχυει μονο για στρατιωτικες? p.s Nομιζω οτι το εχω ξανααναφερει αυτο:xixi: Click για ανάπτυξη... Μόνο στα αθλήματα παίρνεις παραπάνω στα Τει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ervis02 Νεοφερμένο μέλος Ο ervis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Ο ervis02 έγραψε: #6 09-09-09 16:09 εγω ακουσα οτι αν εισαι κσενοσ περνεισ καμια παραπανω μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδιά γνωρίζετε αν παίρνεις επιπλέον μόρια από το επάλ ή παίρνεις μόνο από αυτά που γράφεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:48 Ο Mariosxania: #2 26-08-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από eclipsis: ρε παιδιά γνωρίζετε αν παίρνεις επιπλέον μόρια από το επάλ ή παίρνεις μόνο από αυτά που γράφεις? Click για ανάπτυξη... Αυτά που γράφεις εκτός αν έχεις επιπρόσθετο ποσοστό λόγο αθληματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eclipsis Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δροσιά (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:54 Ο eclipsis έγραψε: #3 26-08-09 15:54 οκ ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:28 Ο kostas (agia): #4 26-08-09 21:28 Απο τα αθληματα ποσα μορια περνεις περιπου..? Και αν εισαι πολυτεκνος περνεις παραπανω μορια η αυτο ισχυει μονο για στρατιωτικες? p.s Nομιζω οτι το εχω ξανααναφερει αυτο:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:58 Ο Mariosxania: #5 26-08-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Απο τα αθληματα ποσα μορια περνεις περιπου..? Και αν εισαι πολυτεκνος περνεις παραπανω μορια η αυτο ισχυει μονο για στρατιωτικες? p.s Nομιζω οτι το εχω ξανααναφερει αυτο:xixi: Click για ανάπτυξη... Μόνο στα αθλήματα παίρνεις παραπάνω στα Τει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ervis02 Νεοφερμένο μέλος Ο ervis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Ο ervis02 έγραψε: #6 09-09-09 16:09 εγω ακουσα οτι αν εισαι κσενοσ περνεισ καμια παραπανω μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eclipsis: ρε παιδιά γνωρίζετε αν παίρνεις επιπλέον μόρια από το επάλ ή παίρνεις μόνο από αυτά που γράφεις? Click για ανάπτυξη... Αυτά που γράφεις εκτός αν έχεις επιπρόσθετο ποσοστό λόγο αθληματων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eclipsis Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δροσιά (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 15:54 Ο eclipsis έγραψε: #3 26-08-09 15:54 οκ ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:28 Ο kostas (agia): #4 26-08-09 21:28 Απο τα αθληματα ποσα μορια περνεις περιπου..? Και αν εισαι πολυτεκνος περνεις παραπανω μορια η αυτο ισχυει μονο για στρατιωτικες? p.s Nομιζω οτι το εχω ξανααναφερει αυτο:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:58 Ο Mariosxania: #5 26-08-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Απο τα αθληματα ποσα μορια περνεις περιπου..? Και αν εισαι πολυτεκνος περνεις παραπανω μορια η αυτο ισχυει μονο για στρατιωτικες? p.s Nομιζω οτι το εχω ξανααναφερει αυτο:xixi: Click για ανάπτυξη... Μόνο στα αθλήματα παίρνεις παραπάνω στα Τει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ervis02 Νεοφερμένο μέλος Ο ervis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Ο ervis02 έγραψε: #6 09-09-09 16:09 εγω ακουσα οτι αν εισαι κσενοσ περνεισ καμια παραπανω μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οκ ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:28 Ο kostas (agia): #4 26-08-09 21:28 Απο τα αθληματα ποσα μορια περνεις περιπου..? Και αν εισαι πολυτεκνος περνεις παραπανω μορια η αυτο ισχυει μονο για στρατιωτικες? p.s Nομιζω οτι το εχω ξανααναφερει αυτο:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:58 Ο Mariosxania: #5 26-08-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Απο τα αθληματα ποσα μορια περνεις περιπου..? Και αν εισαι πολυτεκνος περνεις παραπανω μορια η αυτο ισχυει μονο για στρατιωτικες? p.s Nομιζω οτι το εχω ξανααναφερει αυτο:xixi: Click για ανάπτυξη... Μόνο στα αθλήματα παίρνεις παραπάνω στα Τει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ervis02 Νεοφερμένο μέλος Ο ervis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Ο ervis02 έγραψε: #6 09-09-09 16:09 εγω ακουσα οτι αν εισαι κσενοσ περνεισ καμια παραπανω μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απο τα αθληματα ποσα μορια περνεις περιπου..? Και αν εισαι πολυτεκνος περνεις παραπανω μορια η αυτο ισχυει μονο για στρατιωτικες? p.s Nομιζω οτι το εχω ξανααναφερει αυτο:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:58 Ο Mariosxania: #5 26-08-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Απο τα αθληματα ποσα μορια περνεις περιπου..? Και αν εισαι πολυτεκνος περνεις παραπανω μορια η αυτο ισχυει μονο για στρατιωτικες? p.s Nομιζω οτι το εχω ξανααναφερει αυτο:xixi: Click για ανάπτυξη... Μόνο στα αθλήματα παίρνεις παραπάνω στα Τει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ervis02 Νεοφερμένο μέλος Ο ervis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Ο ervis02 έγραψε: #6 09-09-09 16:09 εγω ακουσα οτι αν εισαι κσενοσ περνεισ καμια παραπανω μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Απο τα αθληματα ποσα μορια περνεις περιπου..? Και αν εισαι πολυτεκνος περνεις παραπανω μορια η αυτο ισχυει μονο για στρατιωτικες? p.s Nομιζω οτι το εχω ξανααναφερει αυτο:xixi: Click για ανάπτυξη... Μόνο στα αθλήματα παίρνεις παραπάνω στα Τει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ervis02 Νεοφερμένο μέλος Ο ervis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Ο ervis02 έγραψε: #6 09-09-09 16:09 εγω ακουσα οτι αν εισαι κσενοσ περνεισ καμια παραπανω μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω ακουσα οτι αν εισαι κσενοσ περνεισ καμια παραπανω μορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.