eclipsis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δροσιά (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.

26-08-09

15:30
ρε παιδιά γνωρίζετε αν παίρνεις επιπλέον μόρια από το επάλ ή παίρνεις μόνο από αυτά που γράφεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα.

26-08-09

15:48
ρε παιδιά γνωρίζετε αν παίρνεις επιπλέον μόρια από το επάλ ή παίρνεις μόνο από αυτά που γράφεις?
Αυτά που γράφεις εκτός αν έχεις επιπρόσθετο ποσοστό λόγο αθληματων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eclipsis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Δροσιά (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.

26-08-09

15:54
οκ ευχαριστώ...

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα.

26-08-09

21:28
Απο τα αθληματα ποσα μορια περνεις περιπου..? Και αν εισαι πολυτεκνος περνεις παραπανω μορια η αυτο ισχυει μονο για στρατιωτικες?
p.s Nομιζω οτι το εχω ξανααναφερει αυτο:xixi:
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα.

26-08-09

21:58
Μόνο στα αθλήματα παίρνεις παραπάνω στα Τει...Απο τα αθληματα ποσα μορια περνεις περιπου..? Και αν εισαι πολυτεκνος περνεις παραπανω μορια η αυτο ισχυει μονο για στρατιωτικες?
ervis02
Νεοφερμένο μέλος
Ο ervis02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

09-09-09

16:09
εγω ακουσα οτι αν εισαι κσενοσ περνεισ καμια παραπανω μορια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...