Deppfreak87
Νεοφερμένο μέλος
Η Deppfreak87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.

18-11-09

11:30
Όταν μου ζητάνε να βρω τις αντιθέσεις μέσα στο ποίημα του Κρητικού, έτσι γενικά (!), τι πρέπει να γράψω? :!: Ξέρει κανείς? Εννοεί βάσει περιεχομένου? Δεν έχω ιδέα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα.

18-11-09

11:34
τα εκφραστικά μέσα εννοεί,όπως πχ μεταφορές που λέμε...εδώ θα βρεις αντιθέσεις..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deppfreak87
Νεοφερμένο μέλος
Η Deppfreak87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.

18-11-09

11:51
Αχα! Μάλλον τα έχω αφήσει καιρό και το έχω χάσει λίγο το παιχνίδι..τα εκφραστικά μέσα εννοεί,όπως πχ μεταφορές που λέμε...εδώ θα βρεις αντιθέσεις..

Ευχαριστώ πολυυυύ!
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος
Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα.

21-11-09

09:11
Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να διαβάσουμε ως καθαρά θεωητικά κομμάτια απο την τεράστια εισαγωγή του Κρητικού που υπάρχει στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου? Ευχαριστώ...
Ταξιάρχης42940
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ταξιάρχης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα.

22-11-09

14:04
Οπωσδήποτε πρέπει να ξέρεις το κομμάτι με τις απόψεις για την αποσπασματικότητα του Σολωμού π.χ. τί λέει ο Πολυλάς, ο Πολίτης, ο Καψωμένος κ.ά.Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να διαβάσουμε ως καθαρά θεωητικά κομμάτια απο την τεράστια εισαγωγή του Κρητικού που υπάρχει στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου? Ευχαριστώ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...