Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Ο Paradise4all: #141 13-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Μπορείς να γράψεις αν θέλεις την εκφώνηση της άσκησης ώστε να μπορούν να σε βοηθήσουν και άλλοι που δεν έχουν το βιβλίο. Βέβαια το καλύτερο είναι να προσπαθείς μόνος σου, αφού έχεις διαβάσει και κατανοήσει τη θεωρία. Click για ανάπτυξη... Εχεις απότυτο δίκαιο ! :no1: Ανέβασε την εκφώνηση !! Πολλοί που μπορούν να σε βοηθήσουν δεν έχουν την εκφώνηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η STAXTOULA: #142 17-10-08 20:54 παιδια δν καταλαβαινω καθολου τη φετινη φυσικη ... ( ουτε 1 φορα δεν εχω πει ασκηση ουτε απαντηση σε καποια ερωτηση του καθηγητη ) μηπως μπορει κανεις να μου πει καποιο τροπο για να με βοηθησει εστω και λιγακι .... εκτος απ βοηθηματα .... εχω παρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evina Νεοφερμένο μέλος Η Eva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η evina έγραψε: #143 18-10-08 00:13 Αν έκανες για περιορισμένο χρόνο ιδιέταιρα ??? Έτσι για να καταλάβεις τα προηγούμενα ... Πάντως αν έχεις κάποιο πρόβλημα κ μπορώ να στο εξηγήσω (επειδή μου αρέσει πολύ η φυσική κ μαζί όλα τα θετικά ...) στέιλε μου μήνυμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:24 Ο zaxosm έγραψε: #144 18-10-08 00:24 Ναι οντως και μενα το ιδιαιτερο με βοηθησε παρα πολυ! Αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα θα στο συστηνα ανεπιφυλακτα, γιατι στη φυσικη δεν μπορεις να παπαγαλισεις. Πρεπει να το εμπεδωσεις αυτο που διαβαζεις. Αλλιως ασκηση δεν βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η STAXTOULA: #145 18-10-08 10:01 γινετε να παω σε φροντιστηριο για συγκεκριμενο χρονικό διάστημα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMOSTHENIS Νεοφερμένο μέλος Ο DIMOSTHENIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:48 Ο DIMOSTHENIS: #146 18-10-08 11:48 να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η STAXTOULA: #147 18-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από DIMOSTHENIS: να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Click για ανάπτυξη... ok , thanks !!!:thanks: παλι καλα που θα παω θεωριτικη αλλιως ... σωθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:32 Ο giorgos_koz: #148 23-10-08 18:32 Λοιπόν παιδιά σήμερα γράψαμε ένα 10λεπτο τεστ φυσικής...Τα πήγα καλά..αλλά έχω μια απορία...Η άσκηση 2 έλεγε:Δίνονται 2 σφαίρες.Η μία τόσα C και η άλλη τόσα μC...Πόσα ηλεκτρόνια αντιστοιχούν σε κάθε σφαίρα?Δίνεται στοιχειώδες φορτίο ηλεκτρονίου... Λοιπόν,έκανα τη μετατροπή από μC-->C...ΑΛΛΑ...Μετά πρέπει να κανα βλακεία...Λόγω του ότι δε διδάχθηκα τί έπρεπε να κάνω,πολλαπλασίασα το φορτίο του 1 με το φορτίο που μας δινόταν για ηλετρόνιο και έκανα για το φορτίο 2 το ίδιο...Πείτε μου σας παρακαλώ είναι σωστά???Αν δεν είναι πάντως θα μαι βλάκας γτ είχα διαβάσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:51 Ο Paradise4all: #149 23-10-08 19:51 Το ζητούμενο φορτίο δίνετε απ' τον τύπο Δq = Ne * qe => Ne = Δq / qe Ne = x Cb / 1,6 * 10^-19 Cb όπου : Ne = Ο (ζητούμενος) αριθμός ηλεκτρονίων x Cb το φορτίο που σας έδωσε σε Cb και qe = το φορτίο του ηλεκτρονίου (1,6 * 10^-19 Cb) Επρεπε λοιπόν να διαιρέσεις αντί να πολλαπλασιάσεις... ------ Αυτό όμως Γιώργο δε σημαίνει ότι είσαι "βλάκας" ! Αλίμονο αν καταδικάζεις τον εαυτό σου έτσι ! Μην ξεχνάς ότι το διαγώνισμα ήταν 10λεπτο και το άγχος σου να προλάβεις μεγάλο. Είμαι σίγουρος ότι εάν είχες περισσότερο χρόνο δε θα έκανες το "λάθος" αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:06 Ο giorgos_koz: #150 23-10-08 20:06 κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η !!!...vivaki...!!!: #151 23-10-08 20:21 Γιώργο.....μπορείς να μου πεις τι άλλα είχε το τεστάκι;;;; please!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο giorgos_koz: #152 23-10-08 20:32 λοιπόν συμπλήρωση κενών,μια άσκηση που έπρεπε να σκεφτεις τί φορτίο έχει η σφαίρα Δ,κ μια Σ-Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η !!!...vivaki...!!!: #153 23-10-08 20:33 α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: Μπορείς να γράψεις αν θέλεις την εκφώνηση της άσκησης ώστε να μπορούν να σε βοηθήσουν και άλλοι που δεν έχουν το βιβλίο. Βέβαια το καλύτερο είναι να προσπαθείς μόνος σου, αφού έχεις διαβάσει και κατανοήσει τη θεωρία. Click για ανάπτυξη... Εχεις απότυτο δίκαιο ! :no1: Ανέβασε την εκφώνηση !! Πολλοί που μπορούν να σε βοηθήσουν δεν έχουν την εκφώνηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η STAXTOULA: #142 17-10-08 20:54 παιδια δν καταλαβαινω καθολου τη φετινη φυσικη ... ( ουτε 1 φορα δεν εχω πει ασκηση ουτε απαντηση σε καποια ερωτηση του καθηγητη ) μηπως μπορει κανεις να μου πει καποιο τροπο για να με βοηθησει εστω και λιγακι .... εκτος απ βοηθηματα .... εχω παρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evina Νεοφερμένο μέλος Η Eva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η evina έγραψε: #143 18-10-08 00:13 Αν έκανες για περιορισμένο χρόνο ιδιέταιρα ??? Έτσι για να καταλάβεις τα προηγούμενα ... Πάντως αν έχεις κάποιο πρόβλημα κ μπορώ να στο εξηγήσω (επειδή μου αρέσει πολύ η φυσική κ μαζί όλα τα θετικά ...) στέιλε μου μήνυμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:24 Ο zaxosm έγραψε: #144 18-10-08 00:24 Ναι οντως και μενα το ιδιαιτερο με βοηθησε παρα πολυ! Αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα θα στο συστηνα ανεπιφυλακτα, γιατι στη φυσικη δεν μπορεις να παπαγαλισεις. Πρεπει να το εμπεδωσεις αυτο που διαβαζεις. Αλλιως ασκηση δεν βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η STAXTOULA: #145 18-10-08 10:01 γινετε να παω σε φροντιστηριο για συγκεκριμενο χρονικό διάστημα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMOSTHENIS Νεοφερμένο μέλος Ο DIMOSTHENIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:48 Ο DIMOSTHENIS: #146 18-10-08 11:48 να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η STAXTOULA: #147 18-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από DIMOSTHENIS: να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Click για ανάπτυξη... ok , thanks !!!:thanks: παλι καλα που θα παω θεωριτικη αλλιως ... σωθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:32 Ο giorgos_koz: #148 23-10-08 18:32 Λοιπόν παιδιά σήμερα γράψαμε ένα 10λεπτο τεστ φυσικής...Τα πήγα καλά..αλλά έχω μια απορία...Η άσκηση 2 έλεγε:Δίνονται 2 σφαίρες.Η μία τόσα C και η άλλη τόσα μC...Πόσα ηλεκτρόνια αντιστοιχούν σε κάθε σφαίρα?Δίνεται στοιχειώδες φορτίο ηλεκτρονίου... Λοιπόν,έκανα τη μετατροπή από μC-->C...ΑΛΛΑ...Μετά πρέπει να κανα βλακεία...Λόγω του ότι δε διδάχθηκα τί έπρεπε να κάνω,πολλαπλασίασα το φορτίο του 1 με το φορτίο που μας δινόταν για ηλετρόνιο και έκανα για το φορτίο 2 το ίδιο...Πείτε μου σας παρακαλώ είναι σωστά???Αν δεν είναι πάντως θα μαι βλάκας γτ είχα διαβάσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:51 Ο Paradise4all: #149 23-10-08 19:51 Το ζητούμενο φορτίο δίνετε απ' τον τύπο Δq = Ne * qe => Ne = Δq / qe Ne = x Cb / 1,6 * 10^-19 Cb όπου : Ne = Ο (ζητούμενος) αριθμός ηλεκτρονίων x Cb το φορτίο που σας έδωσε σε Cb και qe = το φορτίο του ηλεκτρονίου (1,6 * 10^-19 Cb) Επρεπε λοιπόν να διαιρέσεις αντί να πολλαπλασιάσεις... ------ Αυτό όμως Γιώργο δε σημαίνει ότι είσαι "βλάκας" ! Αλίμονο αν καταδικάζεις τον εαυτό σου έτσι ! Μην ξεχνάς ότι το διαγώνισμα ήταν 10λεπτο και το άγχος σου να προλάβεις μεγάλο. Είμαι σίγουρος ότι εάν είχες περισσότερο χρόνο δε θα έκανες το "λάθος" αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:06 Ο giorgos_koz: #150 23-10-08 20:06 κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η !!!...vivaki...!!!: #151 23-10-08 20:21 Γιώργο.....μπορείς να μου πεις τι άλλα είχε το τεστάκι;;;; please!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο giorgos_koz: #152 23-10-08 20:32 λοιπόν συμπλήρωση κενών,μια άσκηση που έπρεπε να σκεφτεις τί φορτίο έχει η σφαίρα Δ,κ μια Σ-Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η !!!...vivaki...!!!: #153 23-10-08 20:33 α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια δν καταλαβαινω καθολου τη φετινη φυσικη ... ( ουτε 1 φορα δεν εχω πει ασκηση ουτε απαντηση σε καποια ερωτηση του καθηγητη ) μηπως μπορει κανεις να μου πει καποιο τροπο για να με βοηθησει εστω και λιγακι .... εκτος απ βοηθηματα .... εχω παρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evina Νεοφερμένο μέλος Η Eva αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η evina έγραψε: #143 18-10-08 00:13 Αν έκανες για περιορισμένο χρόνο ιδιέταιρα ??? Έτσι για να καταλάβεις τα προηγούμενα ... Πάντως αν έχεις κάποιο πρόβλημα κ μπορώ να στο εξηγήσω (επειδή μου αρέσει πολύ η φυσική κ μαζί όλα τα θετικά ...) στέιλε μου μήνυμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:24 Ο zaxosm έγραψε: #144 18-10-08 00:24 Ναι οντως και μενα το ιδιαιτερο με βοηθησε παρα πολυ! Αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα θα στο συστηνα ανεπιφυλακτα, γιατι στη φυσικη δεν μπορεις να παπαγαλισεις. Πρεπει να το εμπεδωσεις αυτο που διαβαζεις. Αλλιως ασκηση δεν βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η STAXTOULA: #145 18-10-08 10:01 γινετε να παω σε φροντιστηριο για συγκεκριμενο χρονικό διάστημα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMOSTHENIS Νεοφερμένο μέλος Ο DIMOSTHENIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:48 Ο DIMOSTHENIS: #146 18-10-08 11:48 να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η STAXTOULA: #147 18-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από DIMOSTHENIS: να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Click για ανάπτυξη... ok , thanks !!!:thanks: παλι καλα που θα παω θεωριτικη αλλιως ... σωθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:32 Ο giorgos_koz: #148 23-10-08 18:32 Λοιπόν παιδιά σήμερα γράψαμε ένα 10λεπτο τεστ φυσικής...Τα πήγα καλά..αλλά έχω μια απορία...Η άσκηση 2 έλεγε:Δίνονται 2 σφαίρες.Η μία τόσα C και η άλλη τόσα μC...Πόσα ηλεκτρόνια αντιστοιχούν σε κάθε σφαίρα?Δίνεται στοιχειώδες φορτίο ηλεκτρονίου... Λοιπόν,έκανα τη μετατροπή από μC-->C...ΑΛΛΑ...Μετά πρέπει να κανα βλακεία...Λόγω του ότι δε διδάχθηκα τί έπρεπε να κάνω,πολλαπλασίασα το φορτίο του 1 με το φορτίο που μας δινόταν για ηλετρόνιο και έκανα για το φορτίο 2 το ίδιο...Πείτε μου σας παρακαλώ είναι σωστά???Αν δεν είναι πάντως θα μαι βλάκας γτ είχα διαβάσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:51 Ο Paradise4all: #149 23-10-08 19:51 Το ζητούμενο φορτίο δίνετε απ' τον τύπο Δq = Ne * qe => Ne = Δq / qe Ne = x Cb / 1,6 * 10^-19 Cb όπου : Ne = Ο (ζητούμενος) αριθμός ηλεκτρονίων x Cb το φορτίο που σας έδωσε σε Cb και qe = το φορτίο του ηλεκτρονίου (1,6 * 10^-19 Cb) Επρεπε λοιπόν να διαιρέσεις αντί να πολλαπλασιάσεις... ------ Αυτό όμως Γιώργο δε σημαίνει ότι είσαι "βλάκας" ! Αλίμονο αν καταδικάζεις τον εαυτό σου έτσι ! Μην ξεχνάς ότι το διαγώνισμα ήταν 10λεπτο και το άγχος σου να προλάβεις μεγάλο. Είμαι σίγουρος ότι εάν είχες περισσότερο χρόνο δε θα έκανες το "λάθος" αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:06 Ο giorgos_koz: #150 23-10-08 20:06 κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η !!!...vivaki...!!!: #151 23-10-08 20:21 Γιώργο.....μπορείς να μου πεις τι άλλα είχε το τεστάκι;;;; please!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο giorgos_koz: #152 23-10-08 20:32 λοιπόν συμπλήρωση κενών,μια άσκηση που έπρεπε να σκεφτεις τί φορτίο έχει η σφαίρα Δ,κ μια Σ-Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η !!!...vivaki...!!!: #153 23-10-08 20:33 α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν έκανες για περιορισμένο χρόνο ιδιέταιρα ??? Έτσι για να καταλάβεις τα προηγούμενα ... Πάντως αν έχεις κάποιο πρόβλημα κ μπορώ να στο εξηγήσω (επειδή μου αρέσει πολύ η φυσική κ μαζί όλα τα θετικά ...) στέιλε μου μήνυμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:24 Ο zaxosm έγραψε: #144 18-10-08 00:24 Ναι οντως και μενα το ιδιαιτερο με βοηθησε παρα πολυ! Αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα θα στο συστηνα ανεπιφυλακτα, γιατι στη φυσικη δεν μπορεις να παπαγαλισεις. Πρεπει να το εμπεδωσεις αυτο που διαβαζεις. Αλλιως ασκηση δεν βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η STAXTOULA: #145 18-10-08 10:01 γινετε να παω σε φροντιστηριο για συγκεκριμενο χρονικό διάστημα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMOSTHENIS Νεοφερμένο μέλος Ο DIMOSTHENIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:48 Ο DIMOSTHENIS: #146 18-10-08 11:48 να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η STAXTOULA: #147 18-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από DIMOSTHENIS: να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Click για ανάπτυξη... ok , thanks !!!:thanks: παλι καλα που θα παω θεωριτικη αλλιως ... σωθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:32 Ο giorgos_koz: #148 23-10-08 18:32 Λοιπόν παιδιά σήμερα γράψαμε ένα 10λεπτο τεστ φυσικής...Τα πήγα καλά..αλλά έχω μια απορία...Η άσκηση 2 έλεγε:Δίνονται 2 σφαίρες.Η μία τόσα C και η άλλη τόσα μC...Πόσα ηλεκτρόνια αντιστοιχούν σε κάθε σφαίρα?Δίνεται στοιχειώδες φορτίο ηλεκτρονίου... Λοιπόν,έκανα τη μετατροπή από μC-->C...ΑΛΛΑ...Μετά πρέπει να κανα βλακεία...Λόγω του ότι δε διδάχθηκα τί έπρεπε να κάνω,πολλαπλασίασα το φορτίο του 1 με το φορτίο που μας δινόταν για ηλετρόνιο και έκανα για το φορτίο 2 το ίδιο...Πείτε μου σας παρακαλώ είναι σωστά???Αν δεν είναι πάντως θα μαι βλάκας γτ είχα διαβάσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:51 Ο Paradise4all: #149 23-10-08 19:51 Το ζητούμενο φορτίο δίνετε απ' τον τύπο Δq = Ne * qe => Ne = Δq / qe Ne = x Cb / 1,6 * 10^-19 Cb όπου : Ne = Ο (ζητούμενος) αριθμός ηλεκτρονίων x Cb το φορτίο που σας έδωσε σε Cb και qe = το φορτίο του ηλεκτρονίου (1,6 * 10^-19 Cb) Επρεπε λοιπόν να διαιρέσεις αντί να πολλαπλασιάσεις... ------ Αυτό όμως Γιώργο δε σημαίνει ότι είσαι "βλάκας" ! Αλίμονο αν καταδικάζεις τον εαυτό σου έτσι ! Μην ξεχνάς ότι το διαγώνισμα ήταν 10λεπτο και το άγχος σου να προλάβεις μεγάλο. Είμαι σίγουρος ότι εάν είχες περισσότερο χρόνο δε θα έκανες το "λάθος" αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:06 Ο giorgos_koz: #150 23-10-08 20:06 κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η !!!...vivaki...!!!: #151 23-10-08 20:21 Γιώργο.....μπορείς να μου πεις τι άλλα είχε το τεστάκι;;;; please!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο giorgos_koz: #152 23-10-08 20:32 λοιπόν συμπλήρωση κενών,μια άσκηση που έπρεπε να σκεφτεις τί φορτίο έχει η σφαίρα Δ,κ μια Σ-Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η !!!...vivaki...!!!: #153 23-10-08 20:33 α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι οντως και μενα το ιδιαιτερο με βοηθησε παρα πολυ! Αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα θα στο συστηνα ανεπιφυλακτα, γιατι στη φυσικη δεν μπορεις να παπαγαλισεις. Πρεπει να το εμπεδωσεις αυτο που διαβαζεις. Αλλιως ασκηση δεν βγαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:01 Η STAXTOULA: #145 18-10-08 10:01 γινετε να παω σε φροντιστηριο για συγκεκριμενο χρονικό διάστημα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DIMOSTHENIS Νεοφερμένο μέλος Ο DIMOSTHENIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:48 Ο DIMOSTHENIS: #146 18-10-08 11:48 να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η STAXTOULA: #147 18-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από DIMOSTHENIS: να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Click για ανάπτυξη... ok , thanks !!!:thanks: παλι καλα που θα παω θεωριτικη αλλιως ... σωθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:32 Ο giorgos_koz: #148 23-10-08 18:32 Λοιπόν παιδιά σήμερα γράψαμε ένα 10λεπτο τεστ φυσικής...Τα πήγα καλά..αλλά έχω μια απορία...Η άσκηση 2 έλεγε:Δίνονται 2 σφαίρες.Η μία τόσα C και η άλλη τόσα μC...Πόσα ηλεκτρόνια αντιστοιχούν σε κάθε σφαίρα?Δίνεται στοιχειώδες φορτίο ηλεκτρονίου... Λοιπόν,έκανα τη μετατροπή από μC-->C...ΑΛΛΑ...Μετά πρέπει να κανα βλακεία...Λόγω του ότι δε διδάχθηκα τί έπρεπε να κάνω,πολλαπλασίασα το φορτίο του 1 με το φορτίο που μας δινόταν για ηλετρόνιο και έκανα για το φορτίο 2 το ίδιο...Πείτε μου σας παρακαλώ είναι σωστά???Αν δεν είναι πάντως θα μαι βλάκας γτ είχα διαβάσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:51 Ο Paradise4all: #149 23-10-08 19:51 Το ζητούμενο φορτίο δίνετε απ' τον τύπο Δq = Ne * qe => Ne = Δq / qe Ne = x Cb / 1,6 * 10^-19 Cb όπου : Ne = Ο (ζητούμενος) αριθμός ηλεκτρονίων x Cb το φορτίο που σας έδωσε σε Cb και qe = το φορτίο του ηλεκτρονίου (1,6 * 10^-19 Cb) Επρεπε λοιπόν να διαιρέσεις αντί να πολλαπλασιάσεις... ------ Αυτό όμως Γιώργο δε σημαίνει ότι είσαι "βλάκας" ! Αλίμονο αν καταδικάζεις τον εαυτό σου έτσι ! Μην ξεχνάς ότι το διαγώνισμα ήταν 10λεπτο και το άγχος σου να προλάβεις μεγάλο. Είμαι σίγουρος ότι εάν είχες περισσότερο χρόνο δε θα έκανες το "λάθος" αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:06 Ο giorgos_koz: #150 23-10-08 20:06 κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η !!!...vivaki...!!!: #151 23-10-08 20:21 Γιώργο.....μπορείς να μου πεις τι άλλα είχε το τεστάκι;;;; please!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο giorgos_koz: #152 23-10-08 20:32 λοιπόν συμπλήρωση κενών,μια άσκηση που έπρεπε να σκεφτεις τί φορτίο έχει η σφαίρα Δ,κ μια Σ-Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η !!!...vivaki...!!!: #153 23-10-08 20:33 α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γινετε να παω σε φροντιστηριο για συγκεκριμενο χρονικό διάστημα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DIMOSTHENIS Νεοφερμένο μέλος Ο DIMOSTHENIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:48 Ο DIMOSTHENIS: #146 18-10-08 11:48 να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η STAXTOULA: #147 18-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από DIMOSTHENIS: να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Click για ανάπτυξη... ok , thanks !!!:thanks: παλι καλα που θα παω θεωριτικη αλλιως ... σωθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:32 Ο giorgos_koz: #148 23-10-08 18:32 Λοιπόν παιδιά σήμερα γράψαμε ένα 10λεπτο τεστ φυσικής...Τα πήγα καλά..αλλά έχω μια απορία...Η άσκηση 2 έλεγε:Δίνονται 2 σφαίρες.Η μία τόσα C και η άλλη τόσα μC...Πόσα ηλεκτρόνια αντιστοιχούν σε κάθε σφαίρα?Δίνεται στοιχειώδες φορτίο ηλεκτρονίου... Λοιπόν,έκανα τη μετατροπή από μC-->C...ΑΛΛΑ...Μετά πρέπει να κανα βλακεία...Λόγω του ότι δε διδάχθηκα τί έπρεπε να κάνω,πολλαπλασίασα το φορτίο του 1 με το φορτίο που μας δινόταν για ηλετρόνιο και έκανα για το φορτίο 2 το ίδιο...Πείτε μου σας παρακαλώ είναι σωστά???Αν δεν είναι πάντως θα μαι βλάκας γτ είχα διαβάσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:51 Ο Paradise4all: #149 23-10-08 19:51 Το ζητούμενο φορτίο δίνετε απ' τον τύπο Δq = Ne * qe => Ne = Δq / qe Ne = x Cb / 1,6 * 10^-19 Cb όπου : Ne = Ο (ζητούμενος) αριθμός ηλεκτρονίων x Cb το φορτίο που σας έδωσε σε Cb και qe = το φορτίο του ηλεκτρονίου (1,6 * 10^-19 Cb) Επρεπε λοιπόν να διαιρέσεις αντί να πολλαπλασιάσεις... ------ Αυτό όμως Γιώργο δε σημαίνει ότι είσαι "βλάκας" ! Αλίμονο αν καταδικάζεις τον εαυτό σου έτσι ! Μην ξεχνάς ότι το διαγώνισμα ήταν 10λεπτο και το άγχος σου να προλάβεις μεγάλο. Είμαι σίγουρος ότι εάν είχες περισσότερο χρόνο δε θα έκανες το "λάθος" αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:06 Ο giorgos_koz: #150 23-10-08 20:06 κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η !!!...vivaki...!!!: #151 23-10-08 20:21 Γιώργο.....μπορείς να μου πεις τι άλλα είχε το τεστάκι;;;; please!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο giorgos_koz: #152 23-10-08 20:32 λοιπόν συμπλήρωση κενών,μια άσκηση που έπρεπε να σκεφτεις τί φορτίο έχει η σφαίρα Δ,κ μια Σ-Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η !!!...vivaki...!!!: #153 23-10-08 20:33 α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η STAXTOULA: #147 18-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από DIMOSTHENIS: να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Click για ανάπτυξη... ok , thanks !!!:thanks: παλι καλα που θα παω θεωριτικη αλλιως ... σωθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:32 Ο giorgos_koz: #148 23-10-08 18:32 Λοιπόν παιδιά σήμερα γράψαμε ένα 10λεπτο τεστ φυσικής...Τα πήγα καλά..αλλά έχω μια απορία...Η άσκηση 2 έλεγε:Δίνονται 2 σφαίρες.Η μία τόσα C και η άλλη τόσα μC...Πόσα ηλεκτρόνια αντιστοιχούν σε κάθε σφαίρα?Δίνεται στοιχειώδες φορτίο ηλεκτρονίου... Λοιπόν,έκανα τη μετατροπή από μC-->C...ΑΛΛΑ...Μετά πρέπει να κανα βλακεία...Λόγω του ότι δε διδάχθηκα τί έπρεπε να κάνω,πολλαπλασίασα το φορτίο του 1 με το φορτίο που μας δινόταν για ηλετρόνιο και έκανα για το φορτίο 2 το ίδιο...Πείτε μου σας παρακαλώ είναι σωστά???Αν δεν είναι πάντως θα μαι βλάκας γτ είχα διαβάσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:51 Ο Paradise4all: #149 23-10-08 19:51 Το ζητούμενο φορτίο δίνετε απ' τον τύπο Δq = Ne * qe => Ne = Δq / qe Ne = x Cb / 1,6 * 10^-19 Cb όπου : Ne = Ο (ζητούμενος) αριθμός ηλεκτρονίων x Cb το φορτίο που σας έδωσε σε Cb και qe = το φορτίο του ηλεκτρονίου (1,6 * 10^-19 Cb) Επρεπε λοιπόν να διαιρέσεις αντί να πολλαπλασιάσεις... ------ Αυτό όμως Γιώργο δε σημαίνει ότι είσαι "βλάκας" ! Αλίμονο αν καταδικάζεις τον εαυτό σου έτσι ! Μην ξεχνάς ότι το διαγώνισμα ήταν 10λεπτο και το άγχος σου να προλάβεις μεγάλο. Είμαι σίγουρος ότι εάν είχες περισσότερο χρόνο δε θα έκανες το "λάθος" αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:06 Ο giorgos_koz: #150 23-10-08 20:06 κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η !!!...vivaki...!!!: #151 23-10-08 20:21 Γιώργο.....μπορείς να μου πεις τι άλλα είχε το τεστάκι;;;; please!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο giorgos_koz: #152 23-10-08 20:32 λοιπόν συμπλήρωση κενών,μια άσκηση που έπρεπε να σκεφτεις τί φορτίο έχει η σφαίρα Δ,κ μια Σ-Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η !!!...vivaki...!!!: #153 23-10-08 20:33 α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DIMOSTHENIS: να πας φροντιστηριο αν δεν καταλαβαινεις εντελώς τίποτα. Ομως , ειναι νωρίς για φροντιστηρια γιατί αυτη η φυσικη που κανεις δεν θα σου χρειαστεί αργότερα. Για μενα που παω τριτη λυκειου κανε υπομονη τώρα και ξεκινα φροντιστηριο απο του χρονου. Click για ανάπτυξη... ok , thanks !!!:thanks: παλι καλα που θα παω θεωριτικη αλλιως ... σωθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:32 Ο giorgos_koz: #148 23-10-08 18:32 Λοιπόν παιδιά σήμερα γράψαμε ένα 10λεπτο τεστ φυσικής...Τα πήγα καλά..αλλά έχω μια απορία...Η άσκηση 2 έλεγε:Δίνονται 2 σφαίρες.Η μία τόσα C και η άλλη τόσα μC...Πόσα ηλεκτρόνια αντιστοιχούν σε κάθε σφαίρα?Δίνεται στοιχειώδες φορτίο ηλεκτρονίου... Λοιπόν,έκανα τη μετατροπή από μC-->C...ΑΛΛΑ...Μετά πρέπει να κανα βλακεία...Λόγω του ότι δε διδάχθηκα τί έπρεπε να κάνω,πολλαπλασίασα το φορτίο του 1 με το φορτίο που μας δινόταν για ηλετρόνιο και έκανα για το φορτίο 2 το ίδιο...Πείτε μου σας παρακαλώ είναι σωστά???Αν δεν είναι πάντως θα μαι βλάκας γτ είχα διαβάσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:51 Ο Paradise4all: #149 23-10-08 19:51 Το ζητούμενο φορτίο δίνετε απ' τον τύπο Δq = Ne * qe => Ne = Δq / qe Ne = x Cb / 1,6 * 10^-19 Cb όπου : Ne = Ο (ζητούμενος) αριθμός ηλεκτρονίων x Cb το φορτίο που σας έδωσε σε Cb και qe = το φορτίο του ηλεκτρονίου (1,6 * 10^-19 Cb) Επρεπε λοιπόν να διαιρέσεις αντί να πολλαπλασιάσεις... ------ Αυτό όμως Γιώργο δε σημαίνει ότι είσαι "βλάκας" ! Αλίμονο αν καταδικάζεις τον εαυτό σου έτσι ! Μην ξεχνάς ότι το διαγώνισμα ήταν 10λεπτο και το άγχος σου να προλάβεις μεγάλο. Είμαι σίγουρος ότι εάν είχες περισσότερο χρόνο δε θα έκανες το "λάθος" αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:06 Ο giorgos_koz: #150 23-10-08 20:06 κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η !!!...vivaki...!!!: #151 23-10-08 20:21 Γιώργο.....μπορείς να μου πεις τι άλλα είχε το τεστάκι;;;; please!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο giorgos_koz: #152 23-10-08 20:32 λοιπόν συμπλήρωση κενών,μια άσκηση που έπρεπε να σκεφτεις τί φορτίο έχει η σφαίρα Δ,κ μια Σ-Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η !!!...vivaki...!!!: #153 23-10-08 20:33 α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν παιδιά σήμερα γράψαμε ένα 10λεπτο τεστ φυσικής...Τα πήγα καλά..αλλά έχω μια απορία...Η άσκηση 2 έλεγε:Δίνονται 2 σφαίρες.Η μία τόσα C και η άλλη τόσα μC...Πόσα ηλεκτρόνια αντιστοιχούν σε κάθε σφαίρα?Δίνεται στοιχειώδες φορτίο ηλεκτρονίου... Λοιπόν,έκανα τη μετατροπή από μC-->C...ΑΛΛΑ...Μετά πρέπει να κανα βλακεία...Λόγω του ότι δε διδάχθηκα τί έπρεπε να κάνω,πολλαπλασίασα το φορτίο του 1 με το φορτίο που μας δινόταν για ηλετρόνιο και έκανα για το φορτίο 2 το ίδιο...Πείτε μου σας παρακαλώ είναι σωστά???Αν δεν είναι πάντως θα μαι βλάκας γτ είχα διαβάσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 19:51 Ο Paradise4all: #149 23-10-08 19:51 Το ζητούμενο φορτίο δίνετε απ' τον τύπο Δq = Ne * qe => Ne = Δq / qe Ne = x Cb / 1,6 * 10^-19 Cb όπου : Ne = Ο (ζητούμενος) αριθμός ηλεκτρονίων x Cb το φορτίο που σας έδωσε σε Cb και qe = το φορτίο του ηλεκτρονίου (1,6 * 10^-19 Cb) Επρεπε λοιπόν να διαιρέσεις αντί να πολλαπλασιάσεις... ------ Αυτό όμως Γιώργο δε σημαίνει ότι είσαι "βλάκας" ! Αλίμονο αν καταδικάζεις τον εαυτό σου έτσι ! Μην ξεχνάς ότι το διαγώνισμα ήταν 10λεπτο και το άγχος σου να προλάβεις μεγάλο. Είμαι σίγουρος ότι εάν είχες περισσότερο χρόνο δε θα έκανες το "λάθος" αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:06 Ο giorgos_koz: #150 23-10-08 20:06 κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η !!!...vivaki...!!!: #151 23-10-08 20:21 Γιώργο.....μπορείς να μου πεις τι άλλα είχε το τεστάκι;;;; please!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο giorgos_koz: #152 23-10-08 20:32 λοιπόν συμπλήρωση κενών,μια άσκηση που έπρεπε να σκεφτεις τί φορτίο έχει η σφαίρα Δ,κ μια Σ-Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η !!!...vivaki...!!!: #153 23-10-08 20:33 α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ζητούμενο φορτίο δίνετε απ' τον τύπο Δq = Ne * qe => Ne = Δq / qe Ne = x Cb / 1,6 * 10^-19 Cb όπου : Ne = Ο (ζητούμενος) αριθμός ηλεκτρονίων x Cb το φορτίο που σας έδωσε σε Cb και qe = το φορτίο του ηλεκτρονίου (1,6 * 10^-19 Cb) Επρεπε λοιπόν να διαιρέσεις αντί να πολλαπλασιάσεις... ------ Αυτό όμως Γιώργο δε σημαίνει ότι είσαι "βλάκας" ! Αλίμονο αν καταδικάζεις τον εαυτό σου έτσι ! Μην ξεχνάς ότι το διαγώνισμα ήταν 10λεπτο και το άγχος σου να προλάβεις μεγάλο. Είμαι σίγουρος ότι εάν είχες περισσότερο χρόνο δε θα έκανες το "λάθος" αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:06 Ο giorgos_koz: #150 23-10-08 20:06 κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η !!!...vivaki...!!!: #151 23-10-08 20:21 Γιώργο.....μπορείς να μου πεις τι άλλα είχε το τεστάκι;;;; please!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο giorgos_koz: #152 23-10-08 20:32 λοιπόν συμπλήρωση κενών,μια άσκηση που έπρεπε να σκεφτεις τί φορτίο έχει η σφαίρα Δ,κ μια Σ-Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η !!!...vivaki...!!!: #153 23-10-08 20:33 α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:21 Η !!!...vivaki...!!!: #151 23-10-08 20:21 Γιώργο.....μπορείς να μου πεις τι άλλα είχε το τεστάκι;;;; please!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο giorgos_koz: #152 23-10-08 20:32 λοιπόν συμπλήρωση κενών,μια άσκηση που έπρεπε να σκεφτεις τί φορτίο έχει η σφαίρα Δ,κ μια Σ-Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η !!!...vivaki...!!!: #153 23-10-08 20:33 α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιώργο.....μπορείς να μου πεις τι άλλα είχε το τεστάκι;;;; please!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο giorgos_koz: #152 23-10-08 20:32 λοιπόν συμπλήρωση κενών,μια άσκηση που έπρεπε να σκεφτεις τί φορτίο έχει η σφαίρα Δ,κ μια Σ-Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η !!!...vivaki...!!!: #153 23-10-08 20:33 α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπόν συμπλήρωση κενών,μια άσκηση που έπρεπε να σκεφτεις τί φορτίο έχει η σφαίρα Δ,κ μια Σ-Λ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η !!!...vivaki...!!!: #153 23-10-08 20:33 α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α οκ.....σου έστειλα κι έμα προσωπικό μήνυμα......please απάντησε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Ο Paradise4all: #154 23-10-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giorgos_koz: κ είχα σκεφτει να διαιρέσω...πόσο λες θα μου κόψει?πιάνει 5 βαθμούς η άσκηση...φαντάζομαι πόσο:p Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη γενική εικόνα του γραπτού σου και το χαρακτήρα του καθηγητή σου... Αλλά ότι βαθμό και να σου βάλει ο καθηγητής σου, μη νοιαστείς. Απλά να πάρεις το διαγώνισμα αυτό σαν μία εμπειρία στο σχολικό σου γίγνεσθαι. Φτάνει να κατέχεις τη γνώση. Και το βαθμό αυτής της γνώσης τον ξέρεις μόνο εσύ. Ο βαθμός του διαγωνίσματος μας δίνει τη χαρά (ή τη στεναχώρια) του "αριθμού" που πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 21:59 Ο giorgos_koz: #155 23-10-08 21:59 κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κ αν έχω όλο το υπόλοιπο γραπτό σωστό?:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:10 Η ~Λένα~ έγραψε: #156 27-10-08 13:10 καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα ετσι και γραψουμε μεις στην ταξη μου θα πατωσουμε ολοι!σιγουρο:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Η !!!...vivaki...!!!: #157 28-10-08 19:08 Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgos_koz Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Ο giorgos_koz: #158 28-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Orfano Debugging_Daemon Only physics MR WHITE globglogabgalab Basiliki.kiki kkxxrd xrisamikol Kate1914 suaimhneas Than003 iiTzArismaltor_ Maynard Steliosgkougkou infection54 asterios26 Alexandraaaaa Kris.gr Zelina Rania0 Philologist Sherlockina oups the purge ggl angeloskar το κοριτσι του μαη Maraki2 alpha.kappa PanosBat spring day Ameliak Unboxholics Agonistis Scandal eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Ελεγκολόγος KaterinaL Fara Khsskhvhks Eirinakiii8 V@Per Kostakis45 Ελεν Pharmacist01 Johanna Mark alexd99 Dr. Gl. Luminous Ryuzaki T C augustine Ana_1 TehWinnerGR Alexandra Chatzin Markiz Anonym0ssss Panagiotis849 nucomer Lia 2006 Mammy Nun Nikoletaant johnstamatis34 Kitana sopen2022 alexgiann Billys 13 panosveki Yvonnikou Venom17 Apocalypse Superhuman Dora140303 alexandrahere Appolon Meow Mariahj Giii menual nimbus 4AGE giannhs2001 Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Θα μου πεις τι σας έβαλε στο τεστάκι; Click για ανάπτυξη... αύριο-μεθαύριο γράφετε,δε προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 16:20 Η !!!...vivaki...!!!: #159 29-10-08 16:20 ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Δεκεμβρίου 2010 korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ε;;;; Τώρα που έκανα επανάληψη στη φυσική μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Πότε λέμε ότι ένα σώμα είναι κβαντωμένο...; Αν γίνεται να μου το εξηγήσετε όσο πιο απλά μπορείτε. Ευχαριστώ! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
korina P Νεοφερμένο μέλος Η korina P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 17:12 Η korina P έγραψε: #160 29-10-08 17:12 ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ένα ηλεκτρικό σώμα είναι κβαντισμένο όταν οποιαδήποτε ποσότητα φορτίου είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του στοιχειώδους ηλεκρικού φορτίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.