dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο dk13 έγραψε: #21 03-12-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης κουτς: Λοιπόν όποιος θέλει να του πω για τι περίπου μπορεί να σας βάλει ----------------------------------------- Πέστε μου και θα σας πω Click για ανάπτυξη... ακου με πρωτον δεν ενωνουμε μυνηματα και δευτερον μας εβαλε να γραψουμε πως τρωνε τα φυτα και πως τα ζωα,να συμπληρωσουμε κατι κενα,ναγραψουμε τι ειναι οι χλωροπλαστες και σε τι χρησιμευουν και επισης σωστο λαθος ενταξει? καλη επιτυχια:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sdrakopo Νεοφερμένο μέλος Η sdrakopo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:56 Η sdrakopo έγραψε: #22 07-12-09 19:56 εχω αυριο εργασια στη Βιολογια(τετραδιο εργασιων)σελιδα 20, την ασκηση 1και 2. οποιος μπορει ας με βοηθησει... HELP!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο dk13 έγραψε: #23 08-12-09 14:55 μια λυση ειναι να βρεις βοηθηματα βιολογιας και η δευτερη ειναι να διαβασεις το μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:04 Ο Alexl1996: #24 08-12-09 16:04 Μπορει (μπορει, δεν ειμαι και σιγουρος) να σου την απαντουσα ΑΝ ηξερα την εκφωνηση(το εχω χασει το περσινο τετραδιο εργασιων)! (Την ακριβη εκφωνηση εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η christina.maria: #25 11-12-09 17:53 Ρε παιδια ελεος δεν μπορειτε να διαβασετε τη θεωρια; Στις πανελληνιες τι θα κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:59 Ο Alexl1996: #26 12-12-09 11:59 Καλά, άστο, μην το φτάνεις εκεί.... Άμα δε μπορούν της Α Γυμνασίου τη Βιολογία, καλά κρασιά(που λέει και ο πατέρας μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο Shadowfax: #27 12-12-09 14:09 Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Όσον αφορά τη σημασία της φωτοσύνθεσης γι' αυτούς τώρα, είναι φανερή και μόνο από την αντίδραση αυτή καθ' αυτή, σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον (θα τη γράψω με λέξεις και όχι με σύμβολα για να μην υπάρξουν τυχόν απορίες που δεν είναι για την τάξη σας). Νερό + Διοξείδιο του Άνθρακα (χλωροφύλλη, ηλιακή ενέργεια) -> Γλυκόζη + Οξυγόνο Ύστερα, σκεφτείτε το εξής απλό: Στην αντίδραση φωτοσύνθεσης οφείλουν την ύπαρξη και την ανάπτυξή τους πολλοί (όχι όλοι βέβαια) φυτικοί οργανισμοί. Από τη στιγμή λοιπόν που τα φυτά αποτελούν τον πρώτο κρίκο των τροφικών αλυσίδων σε πολλά, αν όχι όλα τα οικοσυστήματα, η φωτοσύνθεση επηρεάζει άμεσα όλους τους οργανισμούς που ανήκουν στο σ΄αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο ξαροπ έγραψε: #28 12-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Click για ανάπτυξη... Είπα κι εγώ, υπάρχουν αυτόφωτα φυτά :what: τουλάχιστον στα πλαίσια σχολικού επιπέδου γιατί αλλού δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο Shadowfax: #29 12-12-09 14:35 Γενικά υπάρχουν ζωικοί οργανισμοί που, πάντα μέσω αντιδράσεων, παράγουν ''φως'' είτε για κυνήγι είτε για άλλους σκοπούς (βλ. ζευγάρωμα). Δεν ξέρω αν το ίδιο συμβαίνει και με κάποια φυτά, όμως η κατηγοριοποίηση σε αυτόφωτους και ετερόφωτους οργανισμούς ξέρω (κατά 99.2%) πως είναι ανεδαφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:27 Ο Alexl1996: #30 12-12-09 23:27 Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν αυτόφωτα και ετερόφωτα ουράνια σώματα.... Πώς και δεν παρατήρησε κανείς ότι ήταν λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η christina.maria: #31 13-12-09 12:11 H Αληθεια ειναι οτι πολλες φορες βλεπουμε με τα ματια και οχι με το μυαλο...Και τωρα που το ξανακοιταω τοσο πιο πολυ παραξενευομαι... Τουλαχιστον αλλαξτε τον τιτλο βρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνΘη!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΑνΘη!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η ΑνΘη!!! έγραψε: #32 18-12-09 19:03 αμα μου ελεγες τον τιτλο του μαθηματος θα σου απαντουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Ο ξαροπ έγραψε: #33 18-12-09 19:30 Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντώνης κουτς: Λοιπόν όποιος θέλει να του πω για τι περίπου μπορεί να σας βάλει ----------------------------------------- Πέστε μου και θα σας πω Click για ανάπτυξη... ακου με πρωτον δεν ενωνουμε μυνηματα και δευτερον μας εβαλε να γραψουμε πως τρωνε τα φυτα και πως τα ζωα,να συμπληρωσουμε κατι κενα,ναγραψουμε τι ειναι οι χλωροπλαστες και σε τι χρησιμευουν και επισης σωστο λαθος ενταξει? καλη επιτυχια:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sdrakopo Νεοφερμένο μέλος Η sdrakopo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:56 Η sdrakopo έγραψε: #22 07-12-09 19:56 εχω αυριο εργασια στη Βιολογια(τετραδιο εργασιων)σελιδα 20, την ασκηση 1και 2. οποιος μπορει ας με βοηθησει... HELP!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο dk13 έγραψε: #23 08-12-09 14:55 μια λυση ειναι να βρεις βοηθηματα βιολογιας και η δευτερη ειναι να διαβασεις το μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:04 Ο Alexl1996: #24 08-12-09 16:04 Μπορει (μπορει, δεν ειμαι και σιγουρος) να σου την απαντουσα ΑΝ ηξερα την εκφωνηση(το εχω χασει το περσινο τετραδιο εργασιων)! (Την ακριβη εκφωνηση εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η christina.maria: #25 11-12-09 17:53 Ρε παιδια ελεος δεν μπορειτε να διαβασετε τη θεωρια; Στις πανελληνιες τι θα κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:59 Ο Alexl1996: #26 12-12-09 11:59 Καλά, άστο, μην το φτάνεις εκεί.... Άμα δε μπορούν της Α Γυμνασίου τη Βιολογία, καλά κρασιά(που λέει και ο πατέρας μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο Shadowfax: #27 12-12-09 14:09 Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Όσον αφορά τη σημασία της φωτοσύνθεσης γι' αυτούς τώρα, είναι φανερή και μόνο από την αντίδραση αυτή καθ' αυτή, σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον (θα τη γράψω με λέξεις και όχι με σύμβολα για να μην υπάρξουν τυχόν απορίες που δεν είναι για την τάξη σας). Νερό + Διοξείδιο του Άνθρακα (χλωροφύλλη, ηλιακή ενέργεια) -> Γλυκόζη + Οξυγόνο Ύστερα, σκεφτείτε το εξής απλό: Στην αντίδραση φωτοσύνθεσης οφείλουν την ύπαρξη και την ανάπτυξή τους πολλοί (όχι όλοι βέβαια) φυτικοί οργανισμοί. Από τη στιγμή λοιπόν που τα φυτά αποτελούν τον πρώτο κρίκο των τροφικών αλυσίδων σε πολλά, αν όχι όλα τα οικοσυστήματα, η φωτοσύνθεση επηρεάζει άμεσα όλους τους οργανισμούς που ανήκουν στο σ΄αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο ξαροπ έγραψε: #28 12-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Click για ανάπτυξη... Είπα κι εγώ, υπάρχουν αυτόφωτα φυτά :what: τουλάχιστον στα πλαίσια σχολικού επιπέδου γιατί αλλού δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο Shadowfax: #29 12-12-09 14:35 Γενικά υπάρχουν ζωικοί οργανισμοί που, πάντα μέσω αντιδράσεων, παράγουν ''φως'' είτε για κυνήγι είτε για άλλους σκοπούς (βλ. ζευγάρωμα). Δεν ξέρω αν το ίδιο συμβαίνει και με κάποια φυτά, όμως η κατηγοριοποίηση σε αυτόφωτους και ετερόφωτους οργανισμούς ξέρω (κατά 99.2%) πως είναι ανεδαφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:27 Ο Alexl1996: #30 12-12-09 23:27 Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν αυτόφωτα και ετερόφωτα ουράνια σώματα.... Πώς και δεν παρατήρησε κανείς ότι ήταν λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η christina.maria: #31 13-12-09 12:11 H Αληθεια ειναι οτι πολλες φορες βλεπουμε με τα ματια και οχι με το μυαλο...Και τωρα που το ξανακοιταω τοσο πιο πολυ παραξενευομαι... Τουλαχιστον αλλαξτε τον τιτλο βρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνΘη!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΑνΘη!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η ΑνΘη!!! έγραψε: #32 18-12-09 19:03 αμα μου ελεγες τον τιτλο του μαθηματος θα σου απαντουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Ο ξαροπ έγραψε: #33 18-12-09 19:30 Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω αυριο εργασια στη Βιολογια(τετραδιο εργασιων)σελιδα 20, την ασκηση 1και 2. οποιος μπορει ας με βοηθησει... HELP!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο dk13 έγραψε: #23 08-12-09 14:55 μια λυση ειναι να βρεις βοηθηματα βιολογιας και η δευτερη ειναι να διαβασεις το μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:04 Ο Alexl1996: #24 08-12-09 16:04 Μπορει (μπορει, δεν ειμαι και σιγουρος) να σου την απαντουσα ΑΝ ηξερα την εκφωνηση(το εχω χασει το περσινο τετραδιο εργασιων)! (Την ακριβη εκφωνηση εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η christina.maria: #25 11-12-09 17:53 Ρε παιδια ελεος δεν μπορειτε να διαβασετε τη θεωρια; Στις πανελληνιες τι θα κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:59 Ο Alexl1996: #26 12-12-09 11:59 Καλά, άστο, μην το φτάνεις εκεί.... Άμα δε μπορούν της Α Γυμνασίου τη Βιολογία, καλά κρασιά(που λέει και ο πατέρας μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο Shadowfax: #27 12-12-09 14:09 Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Όσον αφορά τη σημασία της φωτοσύνθεσης γι' αυτούς τώρα, είναι φανερή και μόνο από την αντίδραση αυτή καθ' αυτή, σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον (θα τη γράψω με λέξεις και όχι με σύμβολα για να μην υπάρξουν τυχόν απορίες που δεν είναι για την τάξη σας). Νερό + Διοξείδιο του Άνθρακα (χλωροφύλλη, ηλιακή ενέργεια) -> Γλυκόζη + Οξυγόνο Ύστερα, σκεφτείτε το εξής απλό: Στην αντίδραση φωτοσύνθεσης οφείλουν την ύπαρξη και την ανάπτυξή τους πολλοί (όχι όλοι βέβαια) φυτικοί οργανισμοί. Από τη στιγμή λοιπόν που τα φυτά αποτελούν τον πρώτο κρίκο των τροφικών αλυσίδων σε πολλά, αν όχι όλα τα οικοσυστήματα, η φωτοσύνθεση επηρεάζει άμεσα όλους τους οργανισμούς που ανήκουν στο σ΄αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο ξαροπ έγραψε: #28 12-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Click για ανάπτυξη... Είπα κι εγώ, υπάρχουν αυτόφωτα φυτά :what: τουλάχιστον στα πλαίσια σχολικού επιπέδου γιατί αλλού δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο Shadowfax: #29 12-12-09 14:35 Γενικά υπάρχουν ζωικοί οργανισμοί που, πάντα μέσω αντιδράσεων, παράγουν ''φως'' είτε για κυνήγι είτε για άλλους σκοπούς (βλ. ζευγάρωμα). Δεν ξέρω αν το ίδιο συμβαίνει και με κάποια φυτά, όμως η κατηγοριοποίηση σε αυτόφωτους και ετερόφωτους οργανισμούς ξέρω (κατά 99.2%) πως είναι ανεδαφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:27 Ο Alexl1996: #30 12-12-09 23:27 Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν αυτόφωτα και ετερόφωτα ουράνια σώματα.... Πώς και δεν παρατήρησε κανείς ότι ήταν λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η christina.maria: #31 13-12-09 12:11 H Αληθεια ειναι οτι πολλες φορες βλεπουμε με τα ματια και οχι με το μυαλο...Και τωρα που το ξανακοιταω τοσο πιο πολυ παραξενευομαι... Τουλαχιστον αλλαξτε τον τιτλο βρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνΘη!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΑνΘη!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η ΑνΘη!!! έγραψε: #32 18-12-09 19:03 αμα μου ελεγες τον τιτλο του μαθηματος θα σου απαντουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Ο ξαροπ έγραψε: #33 18-12-09 19:30 Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια λυση ειναι να βρεις βοηθηματα βιολογιας και η δευτερη ειναι να διαβασεις το μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:04 Ο Alexl1996: #24 08-12-09 16:04 Μπορει (μπορει, δεν ειμαι και σιγουρος) να σου την απαντουσα ΑΝ ηξερα την εκφωνηση(το εχω χασει το περσινο τετραδιο εργασιων)! (Την ακριβη εκφωνηση εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η christina.maria: #25 11-12-09 17:53 Ρε παιδια ελεος δεν μπορειτε να διαβασετε τη θεωρια; Στις πανελληνιες τι θα κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:59 Ο Alexl1996: #26 12-12-09 11:59 Καλά, άστο, μην το φτάνεις εκεί.... Άμα δε μπορούν της Α Γυμνασίου τη Βιολογία, καλά κρασιά(που λέει και ο πατέρας μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο Shadowfax: #27 12-12-09 14:09 Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Όσον αφορά τη σημασία της φωτοσύνθεσης γι' αυτούς τώρα, είναι φανερή και μόνο από την αντίδραση αυτή καθ' αυτή, σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον (θα τη γράψω με λέξεις και όχι με σύμβολα για να μην υπάρξουν τυχόν απορίες που δεν είναι για την τάξη σας). Νερό + Διοξείδιο του Άνθρακα (χλωροφύλλη, ηλιακή ενέργεια) -> Γλυκόζη + Οξυγόνο Ύστερα, σκεφτείτε το εξής απλό: Στην αντίδραση φωτοσύνθεσης οφείλουν την ύπαρξη και την ανάπτυξή τους πολλοί (όχι όλοι βέβαια) φυτικοί οργανισμοί. Από τη στιγμή λοιπόν που τα φυτά αποτελούν τον πρώτο κρίκο των τροφικών αλυσίδων σε πολλά, αν όχι όλα τα οικοσυστήματα, η φωτοσύνθεση επηρεάζει άμεσα όλους τους οργανισμούς που ανήκουν στο σ΄αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο ξαροπ έγραψε: #28 12-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Click για ανάπτυξη... Είπα κι εγώ, υπάρχουν αυτόφωτα φυτά :what: τουλάχιστον στα πλαίσια σχολικού επιπέδου γιατί αλλού δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο Shadowfax: #29 12-12-09 14:35 Γενικά υπάρχουν ζωικοί οργανισμοί που, πάντα μέσω αντιδράσεων, παράγουν ''φως'' είτε για κυνήγι είτε για άλλους σκοπούς (βλ. ζευγάρωμα). Δεν ξέρω αν το ίδιο συμβαίνει και με κάποια φυτά, όμως η κατηγοριοποίηση σε αυτόφωτους και ετερόφωτους οργανισμούς ξέρω (κατά 99.2%) πως είναι ανεδαφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:27 Ο Alexl1996: #30 12-12-09 23:27 Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν αυτόφωτα και ετερόφωτα ουράνια σώματα.... Πώς και δεν παρατήρησε κανείς ότι ήταν λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η christina.maria: #31 13-12-09 12:11 H Αληθεια ειναι οτι πολλες φορες βλεπουμε με τα ματια και οχι με το μυαλο...Και τωρα που το ξανακοιταω τοσο πιο πολυ παραξενευομαι... Τουλαχιστον αλλαξτε τον τιτλο βρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνΘη!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΑνΘη!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η ΑνΘη!!! έγραψε: #32 18-12-09 19:03 αμα μου ελεγες τον τιτλο του μαθηματος θα σου απαντουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Ο ξαροπ έγραψε: #33 18-12-09 19:30 Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορει (μπορει, δεν ειμαι και σιγουρος) να σου την απαντουσα ΑΝ ηξερα την εκφωνηση(το εχω χασει το περσινο τετραδιο εργασιων)! (Την ακριβη εκφωνηση εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Η christina.maria: #25 11-12-09 17:53 Ρε παιδια ελεος δεν μπορειτε να διαβασετε τη θεωρια; Στις πανελληνιες τι θα κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:59 Ο Alexl1996: #26 12-12-09 11:59 Καλά, άστο, μην το φτάνεις εκεί.... Άμα δε μπορούν της Α Γυμνασίου τη Βιολογία, καλά κρασιά(που λέει και ο πατέρας μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο Shadowfax: #27 12-12-09 14:09 Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Όσον αφορά τη σημασία της φωτοσύνθεσης γι' αυτούς τώρα, είναι φανερή και μόνο από την αντίδραση αυτή καθ' αυτή, σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον (θα τη γράψω με λέξεις και όχι με σύμβολα για να μην υπάρξουν τυχόν απορίες που δεν είναι για την τάξη σας). Νερό + Διοξείδιο του Άνθρακα (χλωροφύλλη, ηλιακή ενέργεια) -> Γλυκόζη + Οξυγόνο Ύστερα, σκεφτείτε το εξής απλό: Στην αντίδραση φωτοσύνθεσης οφείλουν την ύπαρξη και την ανάπτυξή τους πολλοί (όχι όλοι βέβαια) φυτικοί οργανισμοί. Από τη στιγμή λοιπόν που τα φυτά αποτελούν τον πρώτο κρίκο των τροφικών αλυσίδων σε πολλά, αν όχι όλα τα οικοσυστήματα, η φωτοσύνθεση επηρεάζει άμεσα όλους τους οργανισμούς που ανήκουν στο σ΄αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο ξαροπ έγραψε: #28 12-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Click για ανάπτυξη... Είπα κι εγώ, υπάρχουν αυτόφωτα φυτά :what: τουλάχιστον στα πλαίσια σχολικού επιπέδου γιατί αλλού δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο Shadowfax: #29 12-12-09 14:35 Γενικά υπάρχουν ζωικοί οργανισμοί που, πάντα μέσω αντιδράσεων, παράγουν ''φως'' είτε για κυνήγι είτε για άλλους σκοπούς (βλ. ζευγάρωμα). Δεν ξέρω αν το ίδιο συμβαίνει και με κάποια φυτά, όμως η κατηγοριοποίηση σε αυτόφωτους και ετερόφωτους οργανισμούς ξέρω (κατά 99.2%) πως είναι ανεδαφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:27 Ο Alexl1996: #30 12-12-09 23:27 Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν αυτόφωτα και ετερόφωτα ουράνια σώματα.... Πώς και δεν παρατήρησε κανείς ότι ήταν λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η christina.maria: #31 13-12-09 12:11 H Αληθεια ειναι οτι πολλες φορες βλεπουμε με τα ματια και οχι με το μυαλο...Και τωρα που το ξανακοιταω τοσο πιο πολυ παραξενευομαι... Τουλαχιστον αλλαξτε τον τιτλο βρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνΘη!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΑνΘη!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η ΑνΘη!!! έγραψε: #32 18-12-09 19:03 αμα μου ελεγες τον τιτλο του μαθηματος θα σου απαντουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Ο ξαροπ έγραψε: #33 18-12-09 19:30 Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια ελεος δεν μπορειτε να διαβασετε τη θεωρια; Στις πανελληνιες τι θα κανετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:59 Ο Alexl1996: #26 12-12-09 11:59 Καλά, άστο, μην το φτάνεις εκεί.... Άμα δε μπορούν της Α Γυμνασίου τη Βιολογία, καλά κρασιά(που λέει και ο πατέρας μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο Shadowfax: #27 12-12-09 14:09 Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Όσον αφορά τη σημασία της φωτοσύνθεσης γι' αυτούς τώρα, είναι φανερή και μόνο από την αντίδραση αυτή καθ' αυτή, σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον (θα τη γράψω με λέξεις και όχι με σύμβολα για να μην υπάρξουν τυχόν απορίες που δεν είναι για την τάξη σας). Νερό + Διοξείδιο του Άνθρακα (χλωροφύλλη, ηλιακή ενέργεια) -> Γλυκόζη + Οξυγόνο Ύστερα, σκεφτείτε το εξής απλό: Στην αντίδραση φωτοσύνθεσης οφείλουν την ύπαρξη και την ανάπτυξή τους πολλοί (όχι όλοι βέβαια) φυτικοί οργανισμοί. Από τη στιγμή λοιπόν που τα φυτά αποτελούν τον πρώτο κρίκο των τροφικών αλυσίδων σε πολλά, αν όχι όλα τα οικοσυστήματα, η φωτοσύνθεση επηρεάζει άμεσα όλους τους οργανισμούς που ανήκουν στο σ΄αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο ξαροπ έγραψε: #28 12-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Click για ανάπτυξη... Είπα κι εγώ, υπάρχουν αυτόφωτα φυτά :what: τουλάχιστον στα πλαίσια σχολικού επιπέδου γιατί αλλού δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο Shadowfax: #29 12-12-09 14:35 Γενικά υπάρχουν ζωικοί οργανισμοί που, πάντα μέσω αντιδράσεων, παράγουν ''φως'' είτε για κυνήγι είτε για άλλους σκοπούς (βλ. ζευγάρωμα). Δεν ξέρω αν το ίδιο συμβαίνει και με κάποια φυτά, όμως η κατηγοριοποίηση σε αυτόφωτους και ετερόφωτους οργανισμούς ξέρω (κατά 99.2%) πως είναι ανεδαφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:27 Ο Alexl1996: #30 12-12-09 23:27 Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν αυτόφωτα και ετερόφωτα ουράνια σώματα.... Πώς και δεν παρατήρησε κανείς ότι ήταν λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η christina.maria: #31 13-12-09 12:11 H Αληθεια ειναι οτι πολλες φορες βλεπουμε με τα ματια και οχι με το μυαλο...Και τωρα που το ξανακοιταω τοσο πιο πολυ παραξενευομαι... Τουλαχιστον αλλαξτε τον τιτλο βρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνΘη!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΑνΘη!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η ΑνΘη!!! έγραψε: #32 18-12-09 19:03 αμα μου ελεγες τον τιτλο του μαθηματος θα σου απαντουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Ο ξαροπ έγραψε: #33 18-12-09 19:30 Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά, άστο, μην το φτάνεις εκεί.... Άμα δε μπορούν της Α Γυμνασίου τη Βιολογία, καλά κρασιά(που λέει και ο πατέρας μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Ο Shadowfax: #27 12-12-09 14:09 Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Όσον αφορά τη σημασία της φωτοσύνθεσης γι' αυτούς τώρα, είναι φανερή και μόνο από την αντίδραση αυτή καθ' αυτή, σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον (θα τη γράψω με λέξεις και όχι με σύμβολα για να μην υπάρξουν τυχόν απορίες που δεν είναι για την τάξη σας). Νερό + Διοξείδιο του Άνθρακα (χλωροφύλλη, ηλιακή ενέργεια) -> Γλυκόζη + Οξυγόνο Ύστερα, σκεφτείτε το εξής απλό: Στην αντίδραση φωτοσύνθεσης οφείλουν την ύπαρξη και την ανάπτυξή τους πολλοί (όχι όλοι βέβαια) φυτικοί οργανισμοί. Από τη στιγμή λοιπόν που τα φυτά αποτελούν τον πρώτο κρίκο των τροφικών αλυσίδων σε πολλά, αν όχι όλα τα οικοσυστήματα, η φωτοσύνθεση επηρεάζει άμεσα όλους τους οργανισμούς που ανήκουν στο σ΄αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο ξαροπ έγραψε: #28 12-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Click για ανάπτυξη... Είπα κι εγώ, υπάρχουν αυτόφωτα φυτά :what: τουλάχιστον στα πλαίσια σχολικού επιπέδου γιατί αλλού δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο Shadowfax: #29 12-12-09 14:35 Γενικά υπάρχουν ζωικοί οργανισμοί που, πάντα μέσω αντιδράσεων, παράγουν ''φως'' είτε για κυνήγι είτε για άλλους σκοπούς (βλ. ζευγάρωμα). Δεν ξέρω αν το ίδιο συμβαίνει και με κάποια φυτά, όμως η κατηγοριοποίηση σε αυτόφωτους και ετερόφωτους οργανισμούς ξέρω (κατά 99.2%) πως είναι ανεδαφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:27 Ο Alexl1996: #30 12-12-09 23:27 Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν αυτόφωτα και ετερόφωτα ουράνια σώματα.... Πώς και δεν παρατήρησε κανείς ότι ήταν λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η christina.maria: #31 13-12-09 12:11 H Αληθεια ειναι οτι πολλες φορες βλεπουμε με τα ματια και οχι με το μυαλο...Και τωρα που το ξανακοιταω τοσο πιο πολυ παραξενευομαι... Τουλαχιστον αλλαξτε τον τιτλο βρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνΘη!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΑνΘη!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η ΑνΘη!!! έγραψε: #32 18-12-09 19:03 αμα μου ελεγες τον τιτλο του μαθηματος θα σου απαντουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Ο ξαροπ έγραψε: #33 18-12-09 19:30 Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Όσον αφορά τη σημασία της φωτοσύνθεσης γι' αυτούς τώρα, είναι φανερή και μόνο από την αντίδραση αυτή καθ' αυτή, σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον (θα τη γράψω με λέξεις και όχι με σύμβολα για να μην υπάρξουν τυχόν απορίες που δεν είναι για την τάξη σας). Νερό + Διοξείδιο του Άνθρακα (χλωροφύλλη, ηλιακή ενέργεια) -> Γλυκόζη + Οξυγόνο Ύστερα, σκεφτείτε το εξής απλό: Στην αντίδραση φωτοσύνθεσης οφείλουν την ύπαρξη και την ανάπτυξή τους πολλοί (όχι όλοι βέβαια) φυτικοί οργανισμοί. Από τη στιγμή λοιπόν που τα φυτά αποτελούν τον πρώτο κρίκο των τροφικών αλυσίδων σε πολλά, αν όχι όλα τα οικοσυστήματα, η φωτοσύνθεση επηρεάζει άμεσα όλους τους οργανισμούς που ανήκουν στο σ΄αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο ξαροπ έγραψε: #28 12-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Click για ανάπτυξη... Είπα κι εγώ, υπάρχουν αυτόφωτα φυτά :what: τουλάχιστον στα πλαίσια σχολικού επιπέδου γιατί αλλού δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο Shadowfax: #29 12-12-09 14:35 Γενικά υπάρχουν ζωικοί οργανισμοί που, πάντα μέσω αντιδράσεων, παράγουν ''φως'' είτε για κυνήγι είτε για άλλους σκοπούς (βλ. ζευγάρωμα). Δεν ξέρω αν το ίδιο συμβαίνει και με κάποια φυτά, όμως η κατηγοριοποίηση σε αυτόφωτους και ετερόφωτους οργανισμούς ξέρω (κατά 99.2%) πως είναι ανεδαφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:27 Ο Alexl1996: #30 12-12-09 23:27 Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν αυτόφωτα και ετερόφωτα ουράνια σώματα.... Πώς και δεν παρατήρησε κανείς ότι ήταν λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η christina.maria: #31 13-12-09 12:11 H Αληθεια ειναι οτι πολλες φορες βλεπουμε με τα ματια και οχι με το μυαλο...Και τωρα που το ξανακοιταω τοσο πιο πολυ παραξενευομαι... Τουλαχιστον αλλαξτε τον τιτλο βρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνΘη!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΑνΘη!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η ΑνΘη!!! έγραψε: #32 18-12-09 19:03 αμα μου ελεγες τον τιτλο του μαθηματος θα σου απαντουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Ο ξαροπ έγραψε: #33 18-12-09 19:30 Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Αμάν!! Τι ετερόφωτους βρε;! Ετερότροφοι λέγονται, ετερότροφοι. Click για ανάπτυξη... Είπα κι εγώ, υπάρχουν αυτόφωτα φυτά :what: τουλάχιστον στα πλαίσια σχολικού επιπέδου γιατί αλλού δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο Shadowfax: #29 12-12-09 14:35 Γενικά υπάρχουν ζωικοί οργανισμοί που, πάντα μέσω αντιδράσεων, παράγουν ''φως'' είτε για κυνήγι είτε για άλλους σκοπούς (βλ. ζευγάρωμα). Δεν ξέρω αν το ίδιο συμβαίνει και με κάποια φυτά, όμως η κατηγοριοποίηση σε αυτόφωτους και ετερόφωτους οργανισμούς ξέρω (κατά 99.2%) πως είναι ανεδαφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:27 Ο Alexl1996: #30 12-12-09 23:27 Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν αυτόφωτα και ετερόφωτα ουράνια σώματα.... Πώς και δεν παρατήρησε κανείς ότι ήταν λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η christina.maria: #31 13-12-09 12:11 H Αληθεια ειναι οτι πολλες φορες βλεπουμε με τα ματια και οχι με το μυαλο...Και τωρα που το ξανακοιταω τοσο πιο πολυ παραξενευομαι... Τουλαχιστον αλλαξτε τον τιτλο βρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνΘη!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΑνΘη!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η ΑνΘη!!! έγραψε: #32 18-12-09 19:03 αμα μου ελεγες τον τιτλο του μαθηματος θα σου απαντουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Ο ξαροπ έγραψε: #33 18-12-09 19:30 Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικά υπάρχουν ζωικοί οργανισμοί που, πάντα μέσω αντιδράσεων, παράγουν ''φως'' είτε για κυνήγι είτε για άλλους σκοπούς (βλ. ζευγάρωμα). Δεν ξέρω αν το ίδιο συμβαίνει και με κάποια φυτά, όμως η κατηγοριοποίηση σε αυτόφωτους και ετερόφωτους οργανισμούς ξέρω (κατά 99.2%) πως είναι ανεδαφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:27 Ο Alexl1996: #30 12-12-09 23:27 Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν αυτόφωτα και ετερόφωτα ουράνια σώματα.... Πώς και δεν παρατήρησε κανείς ότι ήταν λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η christina.maria: #31 13-12-09 12:11 H Αληθεια ειναι οτι πολλες φορες βλεπουμε με τα ματια και οχι με το μυαλο...Και τωρα που το ξανακοιταω τοσο πιο πολυ παραξενευομαι... Τουλαχιστον αλλαξτε τον τιτλο βρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνΘη!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΑνΘη!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η ΑνΘη!!! έγραψε: #32 18-12-09 19:03 αμα μου ελεγες τον τιτλο του μαθηματος θα σου απαντουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Ο ξαροπ έγραψε: #33 18-12-09 19:30 Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν αυτόφωτα και ετερόφωτα ουράνια σώματα.... Πώς και δεν παρατήρησε κανείς ότι ήταν λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η christina.maria: #31 13-12-09 12:11 H Αληθεια ειναι οτι πολλες φορες βλεπουμε με τα ματια και οχι με το μυαλο...Και τωρα που το ξανακοιταω τοσο πιο πολυ παραξενευομαι... Τουλαχιστον αλλαξτε τον τιτλο βρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνΘη!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΑνΘη!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η ΑνΘη!!! έγραψε: #32 18-12-09 19:03 αμα μου ελεγες τον τιτλο του μαθηματος θα σου απαντουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Ο ξαροπ έγραψε: #33 18-12-09 19:30 Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H Αληθεια ειναι οτι πολλες φορες βλεπουμε με τα ματια και οχι με το μυαλο...Και τωρα που το ξανακοιταω τοσο πιο πολυ παραξενευομαι... Τουλαχιστον αλλαξτε τον τιτλο βρε παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑνΘη!!! Νεοφερμένο μέλος Η ΑνΘη!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:03 Η ΑνΘη!!! έγραψε: #32 18-12-09 19:03 αμα μου ελεγες τον τιτλο του μαθηματος θα σου απαντουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Ο ξαροπ έγραψε: #33 18-12-09 19:30 Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμα μου ελεγες τον τιτλο του μαθηματος θα σου απαντουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Ο ξαροπ έγραψε: #33 18-12-09 19:30 Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:20 Η christina.maria: #34 18-12-09 20:20 Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι θα ανατρεξει στη θεωρια και θα την αντιγραψει εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Ο fockos έγραψε: #35 18-12-09 20:28 Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά αυτή ερώτηση δημοτικού (δεν κάνω πλάκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:20 Ο Alexl1996: #36 18-12-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Δεν το πιάνω αυτό...δηλαδή αν πει τον τίτλο από εκεί που δεν ξέρεις θα μάθεις μαγικά? Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι η διάδοχος του Γιούρι Γκέλλερ.... Ωραίος ρε ξαροπ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η dreamy girl: #37 30-12-09 13:24 σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε 'μας ειχε βαλει το πρωτο κεφαλαιο για τα κυτταρα:τι ειναι μονοκυτταρος οργανισμος,τι ειναι ειδος,ενα σταυρολεξο,ποιος ειναι ο σκοπος αναπαραγωγης των οργανισμων,πως αναπαραγονται οι οργανισμοι,ενα κυτταρο(ζωικο)ποια ειναι τα μερη του κυτταρου κ τι κανει το καθενα,αν ειναι ζωικο ή φυτικο, να ξεχωρισουμε τους ζωντανους οργανσμους,τους νεκρους-νεκρα τμηματα οργανισμων κ τα αβια αντικειμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #38 01-01-10 13:40 εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xrisamikol Biologylover Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμας περσι στ τεστ μας ειχε βαλει στ β' τριμηνο εβαζε κατι παλουκια:s ηταν απιστευτο δλδ ειχα διαβασει κ μετα μολις ειδα το τεστ...:stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamy girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 13:45 Η dreamy girl: #39 01-01-10 13:45 γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
γιατι?τι σας εβαλε δηλαδη:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefobserver Νεοφερμένο μέλος Ο lefobserver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2010 στις 09:44 Ο lefobserver: #40 13-03-10 09:44 Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μηπως μπορεί καποιος να μου δώσει τα θέματα SOS από όλο το βιβλίο....? Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως κάποιος μπορεί να μου τα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.