yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Φίλε μου, το μήνυμα που απάντησες έχει ημερομηνία 8/11/2009. Φαντάζομαι αυτός που ρώτησε, θα έχει λύσει πια την απορία του.......
Κάνετε ΑΥΤΑ στην Γ'Γυμνασίου ??? ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ :O
Εγώ αυτά τα πρωτοείδα στη Γ' Λυκείου.![]()
Αυτά υπάρχουν στα βιβλία του γυμνασίου και είναι στην ύλη. Όμως, οι καθηγητές της πληροφορικής, συνήθως προτιμούν να μας αφήνουν να σερφάρουμε και να παίζουμε στο πι-σι και αυτοί να έχουν την ησυχία τους.Και εγώ το ίδιο.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Κάνετε ΑΥΤΑ στην Γ'Γυμνασίου ??? ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ :O
Εγώ αυτά τα πρωτοείδα στη Γ' Λυκείου.![]()
Και εγώ το ίδιο.![]()
αυτοί που τα κάνουν να δείτε πώς θα μείνουν όταν κληθούν σε λίγα χρόνια να τα δώσουν πανελλαδικά
Elenits@
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο για να σου δώσω link, ψάξτο.

Elenits@
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά μου το έδωσε μια φίλη οποτε εντάξει..

ευχαριστώ!!
μας έβαλε ο καθηγητης μας μια ασκηση και δεν μπορω να καταλαβω πως να την κανω.. είναι για την logo..
"Γράψτε διαδικασία όπου θα εμφανίζεται ένας ακέραιος αριθμός τυχαίος με τιμές απο 0 μεχρι 20
stefanos22
Νεοφερμένο μέλος

για μεσο_ορο ...
katerinamaria
Νεοφερμένο μέλος

Το 1ο
Βημα 1:Δημιουργηστε 1 μεταβολεα με ονομα r
Βημα 2:Δημιουργηστε 2 κουμπια με τα ονοματα ΜΗΚΟΣ και ΕΜΒΑΔΟΝ
Βημα 3:Γραψτε τις καταλληλες διαδικασιες ετσι ωστε οταν παταμε το κουμπι ΜΗΚΟΣ να υπολογιζεται και να εμφανιζεται (χρησιμοποιωντας την εντολη ανακοινωση) το μηκος L της εριφερειας ενος κυκλου και αντιστοιχα οταν παταμε το κουμπι ΕΜΒΑΔΟΝ να υπολογιζεται και να εμφανιζεται (χρησιμοποιωντας την εντολη ανακοινωση) το εμβαδον Ε ενος κυκλου.Η ακτινα του κυκλου θα ειναι καθε φορα η τιμη που θ εχει ο μεταβολεας r
Δινεται οτι το μηκος L=2*3,14*r και το εμβαδον Ε=3,14 * r στη δευτερα. (χρησιμοποιηστε και την εντολη ΚΑΝΕ)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το 2ο
Βημα 1:Δημιουργηστε 2 μεταβολεισ με το ονομα ΝΙΚΕΣ και ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
Βημα 2:Δημιουργηστε ενα κουμπι με το ονομα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Βημα 3ο:Γραψτε τις καταλληλες διαδικασιες ετσι ωστε οταν παταμε το κουμπι ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ να υπολογιζεται και να εμφανιζεται (χρησιμοποιωντας την εντολη ανακοινωση)η βαθμολογια Β μιας υποτιθεμενης ομαδας.Οι νικες και οι ισοπαλιες της ομαδας θα ειναι καθε φορα οι τιμες που θα εχουνε οι μεταβολεις ΝΙΚΕΣ και ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ Η καθε ομαδα παιρνει 3 βαθμους για καθε νικη και 1 βαθμο για καθε ισοπαλια.(χρησιμοποιηστε και την εντολη ΚΑΝΕ)
Πλζζ οσο πιο γρηγορα μπορειτε.Αν δεν ξερετε την λυση βοηθηστε με οσο μπορειτε!!Ευχαριστω..Απομενουν μονο 2 μερες!!
sight
Νεοφερμένο μέλος

Μπορειτε να με βοηθησετε σε 2 προβληματα στην πληροφορικη ??Ειναι επειγον!! πλζζζζζ!!...
Το 1ο
Βημα 1:Δημιουργηστε 1 μεταβολεα με ονομα r
Βημα 2:Δημιουργηστε 2 κουμπια με τα ονοματα ΜΗΚΟΣ και ΕΜΒΑΔΟΝ
Βημα 3:Γραψτε τις καταλληλες διαδικασιες ετσι ωστε οταν παταμε το κουμπι ΜΗΚΟΣ να υπολογιζεται και να εμφανιζεται (χρησιμοποιωντας την εντολη ανακοινωση) το μηκος L της εριφερειας ενος κυκλου και αντιστοιχα οταν παταμε το κουμπι ΕΜΒΑΔΟΝ να υπολογιζεται και να εμφανιζεται (χρησιμοποιωντας την εντολη ανακοινωση) το εμβαδον Ε ενος κυκλου.Η ακτινα του κυκλου θα ειναι καθε φορα η τιμη που θ εχει ο μεταβολεας r
Δινεται οτι το μηκος L=2*3,14*r και το εμβαδον Ε=3,14 * r στη δευτερα. (χρησιμοποιηστε και την εντολη ΚΑΝΕ)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το 2ο
Βημα 1:Δημιουργηστε 2 μεταβολεισ με το ονομα ΝΙΚΕΣ και ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
Βημα 2:Δημιουργηστε ενα κουμπι με το ονομα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Βημα 3ο:Γραψτε τις καταλληλες διαδικασιες ετσι ωστε οταν παταμε το κουμπι ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ να υπολογιζεται και να εμφανιζεται (χρησιμοποιωντας την εντολη ανακοινωση)η βαθμολογια Β μιας υποτιθεμενης ομαδας.Οι νικες και οι ισοπαλιες της ομαδας θα ειναι καθε φορα οι τιμες που θα εχουνε οι μεταβολεις ΝΙΚΕΣ και ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ Η καθε ομαδα παιρνει 3 βαθμους για καθε νικη και 1 βαθμο για καθε ισοπαλια.(χρησιμοποιηστε και την εντολη ΚΑΝΕ)
Πλζζ οσο πιο γρηγορα μπορειτε.Αν δεν ξερετε την λυση βοηθηστε με οσο μπορειτε!!Ευχαριστω..Απομενουν μονο 2 μερες!!
Σε ποια γλώσσα πρέπει να γίνουν αυτά;;Αν είναι για ΓΛΩΣΣΑ,η διατυπωση μου φαίνεται πολύ περίεργη...Περισσότερο για Visual Basic μοιάζουν αυτά...Ας πούμε,πώς θα φτιάξω ''κουμπί'' στη ψευδογλώσσα!;
1ο:
Γράψε 'Δώσε r'
Διάβασε r
Γράψε '(1)ΜΗΚΟΣ (2)ΕΜΒΑΔΟΝ'
Αρχή_επανάληψης
Γράψε 'Επέλεξε 1/2'
Διάβασε α
Μέχρις_ότου α=1 ή α=2
Αν α=1 τοτε
κ<-2*3.14*r
Γράψε 'ΜΗΚΟΣ=',κ
αλλιώς
λ<-3.14*(r^2)
Γράψε 'ΕΜΒΑΔΟΝ=',l
Τέλος_αν
2ο:
Γράψε 'Δώσε ΝΙΚΕΣ'
Διάβασε νι
Γράψε 'Δώσε ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ'
Διάβασε ισ
Γράψε 'ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ'
βαθ<-3*νι+ισ
Γράψε βαθ
Αυτά που έγραψα είναι τμήμα προγράμματος. Αν σου ζητάει να τα κάνεις σε αλγόριθμο, θα γράψεις :
Αλγοριθμος ονομα
εντολες...
Τελος ονομα
αλλά όπου γράφω Γραψε '....' εσύ θα βάλεις Εμφανισε "...."
Επίσης, αν την εντολή Αρχη_επαναληψης....Μεχρις_οτου δεν την ξέρεις ,απλά τις γραμμές 'Αρχη_επαναληψης' και 'Μέχρις_ότου α=1 ή α=2' αγνόησε τες.
Για οτιδήποτε απορίες, βοήθεια κτλ, email στο psarouni@hotmail.com
dimosthenisgeo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimosthenisgeo
Νεοφερμένο μέλος

blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος

christina123
Δραστήριο μέλος

chanyeol
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 904911
Επισκέπτης

Θα σου συνιστούσα να γράψεις εδώ:
1) Τι έχεις να κάνεις.
2) Τι έχεις κάνει μέχρι στιγμής.
3) Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις / τι δε ξέρεις να κάνεις.
ώστε να σε βοηθήσουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.