Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2022 στις 22:56 Η Chem2000 έγραψε: #501 12-11-22 22:56 Καλησπέρααααα Στο δια ταύτα λοιπόν.Σκέφτομαι να ξεκινήσω γαλλικά.Μιας και τελειώνω σιγά σιγά με τη σχολή και μέχρι τον Σεπτέμβρη που αρχίζουν οι αιτήσεις για μεταπτυχιακά,θέλω κάτι να μαθαίνω (εκτός από το να βρω δουλειά ).Σκέφτηκα να ξεκινήσω γαλλικά γιατί μου φαίνεται μια πολύ όμορφη γλώσσα και γενικά η προφορά της μου βγάζει κάτι πολύ κουλτουρέ.Ας μη μιλήσω για τα γαλλικά τραγούδια Έχω μερικές απορίες: 1)Ξέρετε κάπου στην Αθήνα που να διδάσκουν,κατά προτίμηση δυτικά ή νότια προάστια;(Μέχρι Πειραιά βολεύει φουλ). 2)Τι μου προτείνετε να προσέξω;Η προφορά για να την κατακτήσεις είναι δύσκολη; 3)Το Β2 πόσο δύσκολο είναι; Σε 2χρόνια είναι καλό διάστημα να προσπαθήσεις να το δώσεις; Επίσης βλέπω υπάρχουν 2 είδη γαλλικών πιστοποιήσεων,τι διαφορές έχει η μια με την άλλη;Και ποια είναι πιο χρήσιμη για μια φοιτήτρια χημικού πχ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 13:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #502 10-04-23 13:39 Καλησπέρα κάνω επανάληψη τα Γαλλικά, ιδιαίτερα την γραμματική και έχω μια απορία. Πότε χρησιμοποιούμε το J'en αντί του je? πχ j en conclus qu il ne m a pas dit la verite. Αν λέγαμε Je conclus... Θα ήταν λάθος; Ρώτησα μια φίλη μου Γαλλίδα και μου είπε ότι το χρησιμοποιούμε σε επαναλήψεις πχ j en mange le hamburger tout les jours, με λίγα λόγια όταν κάτι επαναλαμβάνεται, είναι σωστό ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.897 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 13:53 Ο ultraviolence: #503 10-04-23 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπέρα κάνω επανάληψη τα Γαλλικά, ιδιαίτερα την γραμματική και έχω μια απορία. Πότε χρησιμοποιούμε το J'en αντί του je? πχ j en conclus qu il ne m a pas dit la verite. Αν λέγαμε Je conclus... Θα ήταν λάθος; Ρώτησα μια φίλη μου Γαλλίδα και μου είπε ότι το χρησιμοποιούμε σε επαναλήψεις πχ j en mange le hamburger tout les jours, με λίγα λόγια όταν κάτι επαναλαμβάνεται, είναι σωστό ; Click για ανάπτυξη... Το en θα το χρησιμοποιήσεις όταν στη συζήτηση έχει προαναφερθεί κάτι. Ουσιαστικά, για να μην επαναλάβεις το ίδιο ουσιαστικό ας πούμε, θα χρησιμοποιήσεις το en το οποίο αντικαθιστά το ουσιαστικό αυτό. Πχ Veux-tu une baguette? Oui, j'en veux une. Αν είμαι λάθος, ας με διορθώσει κάποιος ε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 18:26 Ο Ουριήλ έγραψε: #504 10-04-23 18:26 Καλησπέρα και πάλι, αν κάποιος έχει παλιά θέματα Delf-Dalf C2 και θα μπορούσε να μου τα στείλει ή να γράψει από που μπορώ να τα βρω θα με βοηθούσε αρκετά. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 21:50 Ο juste un instant: #505 10-04-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το en θα το χρησιμοποιήσεις όταν στη συζήτηση έχει προαναφερθεί κάτι. Ουσιαστικά, για να μην επαναλάβεις το ίδιο ουσιαστικό ας πούμε, θα χρησιμοποιήσεις το en το οποίο αντικαθιστά το ουσιαστικό αυτό. Πχ Veux-tu une baguette? Oui, j'en veux une. Αν είμαι λάθος, ας με διορθώσει κάποιος ε. Click για ανάπτυξη... δεν μπορείς να πεις ποτέ je vais aller σκέτο. Ή θα πεις je vais aller à Paris ή je veux y aller. Σε πολλές περιπτωσεις λογικά χρειάζεται το en και το y. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν αντικαθιστά κάτι αλλά αλλάζει η σημασία ή έχει μια συγκεκριμένη σημασία μια έκφραση. π.χ en vouloir à quelqu'un. KonstantinaF. Νεοφερμένο μέλος Η KonstantinaF. δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Οίνου Αμπέλου & Ποτών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2023 στις 17:54 Η KonstantinaF.: #506 18-10-23 17:54 Μπορείς να διαβάσεις και σ' αυτό το site πληροφορίες για το En και το Y. https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/en/ https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/y/ juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:14 Ο juste un instant: #507 02-02-24 00:14 Παιδιά ισχύει αυτό; Είναι τόσοι πολλοί οι υποψήφιοι στα γαλλικά ανά έτος; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Stelios1231 Vicky13 nickpatras danonito_kyr photini61 math2arch nicole1982 P.Dam. giannhs2001 suaimhneas Dr. Gl. Luminous VatoLoco Ωχ ωραίο σύστημα dsmir Alexandros.Kourtis Basiliki.kiki Abiogenesis Ness Mashiro@Iberan Zirene Billprs user-2 PanMoonlight Nina-nana Schlimazel augustine Praxis Helen06 Scandal arko Σιλια argy Χρονοταξιδιώτης charmander constansn xrisamikol Fanimaid123 nespa oups Gus Roger10 Nikos05 Dr. kostasax1 Memetchi Fanimaid MarilynSt Panagiotis849 Wrong kiyoshi tsiobieman Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρααααα Στο δια ταύτα λοιπόν.Σκέφτομαι να ξεκινήσω γαλλικά.Μιας και τελειώνω σιγά σιγά με τη σχολή και μέχρι τον Σεπτέμβρη που αρχίζουν οι αιτήσεις για μεταπτυχιακά,θέλω κάτι να μαθαίνω (εκτός από το να βρω δουλειά ).Σκέφτηκα να ξεκινήσω γαλλικά γιατί μου φαίνεται μια πολύ όμορφη γλώσσα και γενικά η προφορά της μου βγάζει κάτι πολύ κουλτουρέ.Ας μη μιλήσω για τα γαλλικά τραγούδια Έχω μερικές απορίες: 1)Ξέρετε κάπου στην Αθήνα που να διδάσκουν,κατά προτίμηση δυτικά ή νότια προάστια;(Μέχρι Πειραιά βολεύει φουλ). 2)Τι μου προτείνετε να προσέξω;Η προφορά για να την κατακτήσεις είναι δύσκολη; 3)Το Β2 πόσο δύσκολο είναι; Σε 2χρόνια είναι καλό διάστημα να προσπαθήσεις να το δώσεις; Επίσης βλέπω υπάρχουν 2 είδη γαλλικών πιστοποιήσεων,τι διαφορές έχει η μια με την άλλη;Και ποια είναι πιο χρήσιμη για μια φοιτήτρια χημικού πχ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 13:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #502 10-04-23 13:39 Καλησπέρα κάνω επανάληψη τα Γαλλικά, ιδιαίτερα την γραμματική και έχω μια απορία. Πότε χρησιμοποιούμε το J'en αντί του je? πχ j en conclus qu il ne m a pas dit la verite. Αν λέγαμε Je conclus... Θα ήταν λάθος; Ρώτησα μια φίλη μου Γαλλίδα και μου είπε ότι το χρησιμοποιούμε σε επαναλήψεις πχ j en mange le hamburger tout les jours, με λίγα λόγια όταν κάτι επαναλαμβάνεται, είναι σωστό ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.897 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 13:53 Ο ultraviolence: #503 10-04-23 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπέρα κάνω επανάληψη τα Γαλλικά, ιδιαίτερα την γραμματική και έχω μια απορία. Πότε χρησιμοποιούμε το J'en αντί του je? πχ j en conclus qu il ne m a pas dit la verite. Αν λέγαμε Je conclus... Θα ήταν λάθος; Ρώτησα μια φίλη μου Γαλλίδα και μου είπε ότι το χρησιμοποιούμε σε επαναλήψεις πχ j en mange le hamburger tout les jours, με λίγα λόγια όταν κάτι επαναλαμβάνεται, είναι σωστό ; Click για ανάπτυξη... Το en θα το χρησιμοποιήσεις όταν στη συζήτηση έχει προαναφερθεί κάτι. Ουσιαστικά, για να μην επαναλάβεις το ίδιο ουσιαστικό ας πούμε, θα χρησιμοποιήσεις το en το οποίο αντικαθιστά το ουσιαστικό αυτό. Πχ Veux-tu une baguette? Oui, j'en veux une. Αν είμαι λάθος, ας με διορθώσει κάποιος ε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 18:26 Ο Ουριήλ έγραψε: #504 10-04-23 18:26 Καλησπέρα και πάλι, αν κάποιος έχει παλιά θέματα Delf-Dalf C2 και θα μπορούσε να μου τα στείλει ή να γράψει από που μπορώ να τα βρω θα με βοηθούσε αρκετά. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 21:50 Ο juste un instant: #505 10-04-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το en θα το χρησιμοποιήσεις όταν στη συζήτηση έχει προαναφερθεί κάτι. Ουσιαστικά, για να μην επαναλάβεις το ίδιο ουσιαστικό ας πούμε, θα χρησιμοποιήσεις το en το οποίο αντικαθιστά το ουσιαστικό αυτό. Πχ Veux-tu une baguette? Oui, j'en veux une. Αν είμαι λάθος, ας με διορθώσει κάποιος ε. Click για ανάπτυξη... δεν μπορείς να πεις ποτέ je vais aller σκέτο. Ή θα πεις je vais aller à Paris ή je veux y aller. Σε πολλές περιπτωσεις λογικά χρειάζεται το en και το y. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν αντικαθιστά κάτι αλλά αλλάζει η σημασία ή έχει μια συγκεκριμένη σημασία μια έκφραση. π.χ en vouloir à quelqu'un. KonstantinaF. Νεοφερμένο μέλος Η KonstantinaF. δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Οίνου Αμπέλου & Ποτών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2023 στις 17:54 Η KonstantinaF.: #506 18-10-23 17:54 Μπορείς να διαβάσεις και σ' αυτό το site πληροφορίες για το En και το Y. https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/en/ https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/y/ juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:14 Ο juste un instant: #507 02-02-24 00:14 Παιδιά ισχύει αυτό; Είναι τόσοι πολλοί οι υποψήφιοι στα γαλλικά ανά έτος; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Stelios1231 Vicky13 nickpatras danonito_kyr photini61 math2arch nicole1982 P.Dam. giannhs2001 suaimhneas Dr. Gl. Luminous VatoLoco Ωχ ωραίο σύστημα dsmir Alexandros.Kourtis Basiliki.kiki Abiogenesis Ness Mashiro@Iberan Zirene Billprs user-2 PanMoonlight Nina-nana Schlimazel augustine Praxis Helen06 Scandal arko Σιλια argy Χρονοταξιδιώτης charmander constansn xrisamikol Fanimaid123 nespa oups Gus Roger10 Nikos05 Dr. kostasax1 Memetchi Fanimaid MarilynSt Panagiotis849 Wrong kiyoshi tsiobieman Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα κάνω επανάληψη τα Γαλλικά, ιδιαίτερα την γραμματική και έχω μια απορία. Πότε χρησιμοποιούμε το J'en αντί του je? πχ j en conclus qu il ne m a pas dit la verite. Αν λέγαμε Je conclus... Θα ήταν λάθος; Ρώτησα μια φίλη μου Γαλλίδα και μου είπε ότι το χρησιμοποιούμε σε επαναλήψεις πχ j en mange le hamburger tout les jours, με λίγα λόγια όταν κάτι επαναλαμβάνεται, είναι σωστό ;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.897 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 13:53 Ο ultraviolence: #503 10-04-23 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπέρα κάνω επανάληψη τα Γαλλικά, ιδιαίτερα την γραμματική και έχω μια απορία. Πότε χρησιμοποιούμε το J'en αντί του je? πχ j en conclus qu il ne m a pas dit la verite. Αν λέγαμε Je conclus... Θα ήταν λάθος; Ρώτησα μια φίλη μου Γαλλίδα και μου είπε ότι το χρησιμοποιούμε σε επαναλήψεις πχ j en mange le hamburger tout les jours, με λίγα λόγια όταν κάτι επαναλαμβάνεται, είναι σωστό ; Click για ανάπτυξη... Το en θα το χρησιμοποιήσεις όταν στη συζήτηση έχει προαναφερθεί κάτι. Ουσιαστικά, για να μην επαναλάβεις το ίδιο ουσιαστικό ας πούμε, θα χρησιμοποιήσεις το en το οποίο αντικαθιστά το ουσιαστικό αυτό. Πχ Veux-tu une baguette? Oui, j'en veux une. Αν είμαι λάθος, ας με διορθώσει κάποιος ε. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 18:26 Ο Ουριήλ έγραψε: #504 10-04-23 18:26 Καλησπέρα και πάλι, αν κάποιος έχει παλιά θέματα Delf-Dalf C2 και θα μπορούσε να μου τα στείλει ή να γράψει από που μπορώ να τα βρω θα με βοηθούσε αρκετά. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 21:50 Ο juste un instant: #505 10-04-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το en θα το χρησιμοποιήσεις όταν στη συζήτηση έχει προαναφερθεί κάτι. Ουσιαστικά, για να μην επαναλάβεις το ίδιο ουσιαστικό ας πούμε, θα χρησιμοποιήσεις το en το οποίο αντικαθιστά το ουσιαστικό αυτό. Πχ Veux-tu une baguette? Oui, j'en veux une. Αν είμαι λάθος, ας με διορθώσει κάποιος ε. Click για ανάπτυξη... δεν μπορείς να πεις ποτέ je vais aller σκέτο. Ή θα πεις je vais aller à Paris ή je veux y aller. Σε πολλές περιπτωσεις λογικά χρειάζεται το en και το y. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν αντικαθιστά κάτι αλλά αλλάζει η σημασία ή έχει μια συγκεκριμένη σημασία μια έκφραση. π.χ en vouloir à quelqu'un. KonstantinaF. Νεοφερμένο μέλος Η KonstantinaF. δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Οίνου Αμπέλου & Ποτών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2023 στις 17:54 Η KonstantinaF.: #506 18-10-23 17:54 Μπορείς να διαβάσεις και σ' αυτό το site πληροφορίες για το En και το Y. https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/en/ https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/y/ juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:14 Ο juste un instant: #507 02-02-24 00:14 Παιδιά ισχύει αυτό; Είναι τόσοι πολλοί οι υποψήφιοι στα γαλλικά ανά έτος; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Stelios1231 Vicky13 nickpatras danonito_kyr photini61 math2arch nicole1982 P.Dam. giannhs2001 suaimhneas Dr. Gl. Luminous VatoLoco Ωχ ωραίο σύστημα dsmir Alexandros.Kourtis Basiliki.kiki Abiogenesis Ness Mashiro@Iberan Zirene Billprs user-2 PanMoonlight Nina-nana Schlimazel augustine Praxis Helen06 Scandal arko Σιλια argy Χρονοταξιδιώτης charmander constansn xrisamikol Fanimaid123 nespa oups Gus Roger10 Nikos05 Dr. kostasax1 Memetchi Fanimaid MarilynSt Panagiotis849 Wrong kiyoshi tsiobieman Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Καλησπέρα κάνω επανάληψη τα Γαλλικά, ιδιαίτερα την γραμματική και έχω μια απορία. Πότε χρησιμοποιούμε το J'en αντί του je? πχ j en conclus qu il ne m a pas dit la verite. Αν λέγαμε Je conclus... Θα ήταν λάθος; Ρώτησα μια φίλη μου Γαλλίδα και μου είπε ότι το χρησιμοποιούμε σε επαναλήψεις πχ j en mange le hamburger tout les jours, με λίγα λόγια όταν κάτι επαναλαμβάνεται, είναι σωστό ; Click για ανάπτυξη... Το en θα το χρησιμοποιήσεις όταν στη συζήτηση έχει προαναφερθεί κάτι. Ουσιαστικά, για να μην επαναλάβεις το ίδιο ουσιαστικό ας πούμε, θα χρησιμοποιήσεις το en το οποίο αντικαθιστά το ουσιαστικό αυτό. Πχ Veux-tu une baguette? Oui, j'en veux une. Αν είμαι λάθος, ας με διορθώσει κάποιος ε.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 18:26 Ο Ουριήλ έγραψε: #504 10-04-23 18:26 Καλησπέρα και πάλι, αν κάποιος έχει παλιά θέματα Delf-Dalf C2 και θα μπορούσε να μου τα στείλει ή να γράψει από που μπορώ να τα βρω θα με βοηθούσε αρκετά. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 21:50 Ο juste un instant: #505 10-04-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το en θα το χρησιμοποιήσεις όταν στη συζήτηση έχει προαναφερθεί κάτι. Ουσιαστικά, για να μην επαναλάβεις το ίδιο ουσιαστικό ας πούμε, θα χρησιμοποιήσεις το en το οποίο αντικαθιστά το ουσιαστικό αυτό. Πχ Veux-tu une baguette? Oui, j'en veux une. Αν είμαι λάθος, ας με διορθώσει κάποιος ε. Click για ανάπτυξη... δεν μπορείς να πεις ποτέ je vais aller σκέτο. Ή θα πεις je vais aller à Paris ή je veux y aller. Σε πολλές περιπτωσεις λογικά χρειάζεται το en και το y. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν αντικαθιστά κάτι αλλά αλλάζει η σημασία ή έχει μια συγκεκριμένη σημασία μια έκφραση. π.χ en vouloir à quelqu'un. KonstantinaF. Νεοφερμένο μέλος Η KonstantinaF. δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Οίνου Αμπέλου & Ποτών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2023 στις 17:54 Η KonstantinaF.: #506 18-10-23 17:54 Μπορείς να διαβάσεις και σ' αυτό το site πληροφορίες για το En και το Y. https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/en/ https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/y/ juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:14 Ο juste un instant: #507 02-02-24 00:14 Παιδιά ισχύει αυτό; Είναι τόσοι πολλοί οι υποψήφιοι στα γαλλικά ανά έτος; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Stelios1231 Vicky13 nickpatras danonito_kyr photini61 math2arch nicole1982 P.Dam. giannhs2001 suaimhneas Dr. Gl. Luminous VatoLoco Ωχ ωραίο σύστημα dsmir Alexandros.Kourtis Basiliki.kiki Abiogenesis Ness Mashiro@Iberan Zirene Billprs user-2 PanMoonlight Nina-nana Schlimazel augustine Praxis Helen06 Scandal arko Σιλια argy Χρονοταξιδιώτης charmander constansn xrisamikol Fanimaid123 nespa oups Gus Roger10 Nikos05 Dr. kostasax1 Memetchi Fanimaid MarilynSt Panagiotis849 Wrong kiyoshi tsiobieman Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα και πάλι, αν κάποιος έχει παλιά θέματα Delf-Dalf C2 και θα μπορούσε να μου τα στείλει ή να γράψει από που μπορώ να τα βρω θα με βοηθούσε αρκετά.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 21:50 Ο juste un instant: #505 10-04-23 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το en θα το χρησιμοποιήσεις όταν στη συζήτηση έχει προαναφερθεί κάτι. Ουσιαστικά, για να μην επαναλάβεις το ίδιο ουσιαστικό ας πούμε, θα χρησιμοποιήσεις το en το οποίο αντικαθιστά το ουσιαστικό αυτό. Πχ Veux-tu une baguette? Oui, j'en veux une. Αν είμαι λάθος, ας με διορθώσει κάποιος ε. Click για ανάπτυξη... δεν μπορείς να πεις ποτέ je vais aller σκέτο. Ή θα πεις je vais aller à Paris ή je veux y aller. Σε πολλές περιπτωσεις λογικά χρειάζεται το en και το y. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν αντικαθιστά κάτι αλλά αλλάζει η σημασία ή έχει μια συγκεκριμένη σημασία μια έκφραση. π.χ en vouloir à quelqu'un. KonstantinaF. Νεοφερμένο μέλος Η KonstantinaF. δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Οίνου Αμπέλου & Ποτών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2023 στις 17:54 Η KonstantinaF.: #506 18-10-23 17:54 Μπορείς να διαβάσεις και σ' αυτό το site πληροφορίες για το En και το Y. https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/en/ https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/y/ juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:14 Ο juste un instant: #507 02-02-24 00:14 Παιδιά ισχύει αυτό; Είναι τόσοι πολλοί οι υποψήφιοι στα γαλλικά ανά έτος; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: matritgo Stelios1231 Vicky13 nickpatras danonito_kyr photini61 math2arch nicole1982 P.Dam. giannhs2001 suaimhneas Dr. Gl. Luminous VatoLoco Ωχ ωραίο σύστημα dsmir Alexandros.Kourtis Basiliki.kiki Abiogenesis Ness Mashiro@Iberan Zirene Billprs user-2 PanMoonlight Nina-nana Schlimazel augustine Praxis Helen06 Scandal arko Σιλια argy Χρονοταξιδιώτης charmander constansn xrisamikol Fanimaid123 nespa oups Gus Roger10 Nikos05 Dr. kostasax1 Memetchi Fanimaid MarilynSt Panagiotis849 Wrong kiyoshi tsiobieman Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το en θα το χρησιμοποιήσεις όταν στη συζήτηση έχει προαναφερθεί κάτι. Ουσιαστικά, για να μην επαναλάβεις το ίδιο ουσιαστικό ας πούμε, θα χρησιμοποιήσεις το en το οποίο αντικαθιστά το ουσιαστικό αυτό. Πχ Veux-tu une baguette? Oui, j'en veux une. Αν είμαι λάθος, ας με διορθώσει κάποιος ε. Click για ανάπτυξη... δεν μπορείς να πεις ποτέ je vais aller σκέτο. Ή θα πεις je vais aller à Paris ή je veux y aller. Σε πολλές περιπτωσεις λογικά χρειάζεται το en και το y. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν αντικαθιστά κάτι αλλά αλλάζει η σημασία ή έχει μια συγκεκριμένη σημασία μια έκφραση. π.χ en vouloir à quelqu'un.
KonstantinaF. Νεοφερμένο μέλος Η KonstantinaF. δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Οίνου Αμπέλου & Ποτών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2023 στις 17:54 Η KonstantinaF.: #506 18-10-23 17:54 Μπορείς να διαβάσεις και σ' αυτό το site πληροφορίες για το En και το Y. https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/en/ https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/y/ juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:14 Ο juste un instant: #507 02-02-24 00:14 Παιδιά ισχύει αυτό; Είναι τόσοι πολλοί οι υποψήφιοι στα γαλλικά ανά έτος; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 First Προηγούμενη 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 26 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπορείς να διαβάσεις και σ' αυτό το site πληροφορίες για το En και το Y. https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/en/ https://brixfax.net/gallika/grammaire/les-pronoms/les-pronoms-personnels-complements/y/
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:14 Ο juste un instant: #507 02-02-24 00:14 Παιδιά ισχύει αυτό; Είναι τόσοι πολλοί οι υποψήφιοι στα γαλλικά ανά έτος;