Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2011 στις 00:14 Ο Boom έγραψε: #881 18-03-11 00:14 Με χαρτόνι, χαρτοκυβώτιο. Κάτι τέτοιο δες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. (**ISmunH**) Νεοφερμένο μέλος Η (**ISmunH**) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2011 στις 15:59 Η (**ISmunH**): #882 18-03-11 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Με χαρτόνι, χαρτοκυβώτιο. Κάτι τέτοιο δες. Click για ανάπτυξη... Ναι κατι τετοιο ειχα σκευτει και εγω αλλα μας ειχε πει ο καθηγητης να μην ειναι σκετη αποικωνηση και κανει και κατι.Ετσι σκεφτηκα να βαλω ενα συστημα απο μεσα και να αλλαζουν οι εικονες που θα εχω επιλεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2011 στις 00:45 Η maria_lulu: #883 20-03-11 00:45 Ναι, αλλα ετσι δεν θα κοστισει περισσοτερα χρηματα η εργασια; Μπορεις να χρησιμοποιησεις ξυλο για την οθονη και να κολλησεις μια οθονη που θα εκτυπωσεις στο ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 21:18 Η :D x@r@ :D: #884 07-04-11 21:18 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τα θετικά και τα αρνητικά ενός ανεμόμυλου γιατί συνεχής ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα!!!! αν απαντήσετε θα το εκτιμήσβ πάρα πολύ σας ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 21:44 Η maria_lulu: #885 07-04-11 21:44 Μπορεις να ψαξεις στο ιντερνετ σε αγγλικα αρθρα και να τα μεταφρασεις. Εχεις παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:31 Η :D x@r@ :D: #886 08-04-11 22:31 Ωxxxx ... ναι έχεις δίκιο !!!!!σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Απριλίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:34 Η maria_lulu: #887 08-04-11 22:34 Χαρα μου να βοηθησω Αλλα να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:39 Η :D x@r@ :D: #888 08-04-11 22:39 οχχ ναιιι.. συγγνωμηηη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FiviStonecity Νεοφερμένο μέλος Η Φοίβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:33 Η FiviStonecity: #889 26-04-11 13:33 παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:46 Η Loreley έγραψε: #890 26-04-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... για το φλάουτο;;;;;ποια ενότητα κάνετε; (π.χ ισχύς και ενέργεια, μεταφορές και επικοινωνία κ.λπ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2011 στις 00:12 Ο Boom έγραψε: #891 27-04-11 00:12 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς θέλεις; Τι βρήκες; Ποια ενότητα σου λείπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:02 Ο cr 7 έγραψε: #892 04-11-11 15:02 Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #893 04-11-11 15:41 Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με χαρτόνι, χαρτοκυβώτιο. Κάτι τέτοιο δες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(**ISmunH**) Νεοφερμένο μέλος Η (**ISmunH**) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2011 στις 15:59 Η (**ISmunH**): #882 18-03-11 15:59 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Με χαρτόνι, χαρτοκυβώτιο. Κάτι τέτοιο δες. Click για ανάπτυξη... Ναι κατι τετοιο ειχα σκευτει και εγω αλλα μας ειχε πει ο καθηγητης να μην ειναι σκετη αποικωνηση και κανει και κατι.Ετσι σκεφτηκα να βαλω ενα συστημα απο μεσα και να αλλαζουν οι εικονες που θα εχω επιλεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2011 στις 00:45 Η maria_lulu: #883 20-03-11 00:45 Ναι, αλλα ετσι δεν θα κοστισει περισσοτερα χρηματα η εργασια; Μπορεις να χρησιμοποιησεις ξυλο για την οθονη και να κολλησεις μια οθονη που θα εκτυπωσεις στο ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 21:18 Η :D x@r@ :D: #884 07-04-11 21:18 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τα θετικά και τα αρνητικά ενός ανεμόμυλου γιατί συνεχής ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα!!!! αν απαντήσετε θα το εκτιμήσβ πάρα πολύ σας ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 21:44 Η maria_lulu: #885 07-04-11 21:44 Μπορεις να ψαξεις στο ιντερνετ σε αγγλικα αρθρα και να τα μεταφρασεις. Εχεις παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:31 Η :D x@r@ :D: #886 08-04-11 22:31 Ωxxxx ... ναι έχεις δίκιο !!!!!σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Απριλίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:34 Η maria_lulu: #887 08-04-11 22:34 Χαρα μου να βοηθησω Αλλα να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:39 Η :D x@r@ :D: #888 08-04-11 22:39 οχχ ναιιι.. συγγνωμηηη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FiviStonecity Νεοφερμένο μέλος Η Φοίβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:33 Η FiviStonecity: #889 26-04-11 13:33 παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:46 Η Loreley έγραψε: #890 26-04-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... για το φλάουτο;;;;;ποια ενότητα κάνετε; (π.χ ισχύς και ενέργεια, μεταφορές και επικοινωνία κ.λπ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2011 στις 00:12 Ο Boom έγραψε: #891 27-04-11 00:12 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς θέλεις; Τι βρήκες; Ποια ενότητα σου λείπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:02 Ο cr 7 έγραψε: #892 04-11-11 15:02 Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #893 04-11-11 15:41 Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Με χαρτόνι, χαρτοκυβώτιο. Κάτι τέτοιο δες. Click για ανάπτυξη... Ναι κατι τετοιο ειχα σκευτει και εγω αλλα μας ειχε πει ο καθηγητης να μην ειναι σκετη αποικωνηση και κανει και κατι.Ετσι σκεφτηκα να βαλω ενα συστημα απο μεσα και να αλλαζουν οι εικονες που θα εχω επιλεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2011 στις 00:45 Η maria_lulu: #883 20-03-11 00:45 Ναι, αλλα ετσι δεν θα κοστισει περισσοτερα χρηματα η εργασια; Μπορεις να χρησιμοποιησεις ξυλο για την οθονη και να κολλησεις μια οθονη που θα εκτυπωσεις στο ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 21:18 Η :D x@r@ :D: #884 07-04-11 21:18 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τα θετικά και τα αρνητικά ενός ανεμόμυλου γιατί συνεχής ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα!!!! αν απαντήσετε θα το εκτιμήσβ πάρα πολύ σας ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 21:44 Η maria_lulu: #885 07-04-11 21:44 Μπορεις να ψαξεις στο ιντερνετ σε αγγλικα αρθρα και να τα μεταφρασεις. Εχεις παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:31 Η :D x@r@ :D: #886 08-04-11 22:31 Ωxxxx ... ναι έχεις δίκιο !!!!!σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Απριλίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:34 Η maria_lulu: #887 08-04-11 22:34 Χαρα μου να βοηθησω Αλλα να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:39 Η :D x@r@ :D: #888 08-04-11 22:39 οχχ ναιιι.. συγγνωμηηη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FiviStonecity Νεοφερμένο μέλος Η Φοίβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:33 Η FiviStonecity: #889 26-04-11 13:33 παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:46 Η Loreley έγραψε: #890 26-04-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... για το φλάουτο;;;;;ποια ενότητα κάνετε; (π.χ ισχύς και ενέργεια, μεταφορές και επικοινωνία κ.λπ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2011 στις 00:12 Ο Boom έγραψε: #891 27-04-11 00:12 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς θέλεις; Τι βρήκες; Ποια ενότητα σου λείπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:02 Ο cr 7 έγραψε: #892 04-11-11 15:02 Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #893 04-11-11 15:41 Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, αλλα ετσι δεν θα κοστισει περισσοτερα χρηματα η εργασια; Μπορεις να χρησιμοποιησεις ξυλο για την οθονη και να κολλησεις μια οθονη που θα εκτυπωσεις στο ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
:D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 21:18 Η :D x@r@ :D: #884 07-04-11 21:18 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τα θετικά και τα αρνητικά ενός ανεμόμυλου γιατί συνεχής ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα!!!! αν απαντήσετε θα το εκτιμήσβ πάρα πολύ σας ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 21:44 Η maria_lulu: #885 07-04-11 21:44 Μπορεις να ψαξεις στο ιντερνετ σε αγγλικα αρθρα και να τα μεταφρασεις. Εχεις παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:31 Η :D x@r@ :D: #886 08-04-11 22:31 Ωxxxx ... ναι έχεις δίκιο !!!!!σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Απριλίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:34 Η maria_lulu: #887 08-04-11 22:34 Χαρα μου να βοηθησω Αλλα να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:39 Η :D x@r@ :D: #888 08-04-11 22:39 οχχ ναιιι.. συγγνωμηηη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FiviStonecity Νεοφερμένο μέλος Η Φοίβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:33 Η FiviStonecity: #889 26-04-11 13:33 παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:46 Η Loreley έγραψε: #890 26-04-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... για το φλάουτο;;;;;ποια ενότητα κάνετε; (π.χ ισχύς και ενέργεια, μεταφορές και επικοινωνία κ.λπ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2011 στις 00:12 Ο Boom έγραψε: #891 27-04-11 00:12 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς θέλεις; Τι βρήκες; Ποια ενότητα σου λείπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:02 Ο cr 7 έγραψε: #892 04-11-11 15:02 Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #893 04-11-11 15:41 Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τα θετικά και τα αρνητικά ενός ανεμόμυλου γιατί συνεχής ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα!!!! αν απαντήσετε θα το εκτιμήσβ πάρα πολύ σας ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 21:44 Η maria_lulu: #885 07-04-11 21:44 Μπορεις να ψαξεις στο ιντερνετ σε αγγλικα αρθρα και να τα μεταφρασεις. Εχεις παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:31 Η :D x@r@ :D: #886 08-04-11 22:31 Ωxxxx ... ναι έχεις δίκιο !!!!!σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Απριλίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:34 Η maria_lulu: #887 08-04-11 22:34 Χαρα μου να βοηθησω Αλλα να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:39 Η :D x@r@ :D: #888 08-04-11 22:39 οχχ ναιιι.. συγγνωμηηη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FiviStonecity Νεοφερμένο μέλος Η Φοίβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:33 Η FiviStonecity: #889 26-04-11 13:33 παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:46 Η Loreley έγραψε: #890 26-04-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... για το φλάουτο;;;;;ποια ενότητα κάνετε; (π.χ ισχύς και ενέργεια, μεταφορές και επικοινωνία κ.λπ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2011 στις 00:12 Ο Boom έγραψε: #891 27-04-11 00:12 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς θέλεις; Τι βρήκες; Ποια ενότητα σου λείπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:02 Ο cr 7 έγραψε: #892 04-11-11 15:02 Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #893 04-11-11 15:41 Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεις να ψαξεις στο ιντερνετ σε αγγλικα αρθρα και να τα μεταφρασεις. Εχεις παρα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
:D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:31 Η :D x@r@ :D: #886 08-04-11 22:31 Ωxxxx ... ναι έχεις δίκιο !!!!!σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Απριλίου 2011 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:34 Η maria_lulu: #887 08-04-11 22:34 Χαρα μου να βοηθησω Αλλα να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:39 Η :D x@r@ :D: #888 08-04-11 22:39 οχχ ναιιι.. συγγνωμηηη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FiviStonecity Νεοφερμένο μέλος Η Φοίβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:33 Η FiviStonecity: #889 26-04-11 13:33 παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:46 Η Loreley έγραψε: #890 26-04-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... για το φλάουτο;;;;;ποια ενότητα κάνετε; (π.χ ισχύς και ενέργεια, μεταφορές και επικοινωνία κ.λπ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2011 στις 00:12 Ο Boom έγραψε: #891 27-04-11 00:12 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς θέλεις; Τι βρήκες; Ποια ενότητα σου λείπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:02 Ο cr 7 έγραψε: #892 04-11-11 15:02 Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #893 04-11-11 15:41 Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωxxxx ... ναι έχεις δίκιο !!!!!σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:34 Η maria_lulu: #887 08-04-11 22:34 Χαρα μου να βοηθησω Αλλα να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. :D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:39 Η :D x@r@ :D: #888 08-04-11 22:39 οχχ ναιιι.. συγγνωμηηη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FiviStonecity Νεοφερμένο μέλος Η Φοίβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:33 Η FiviStonecity: #889 26-04-11 13:33 παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:46 Η Loreley έγραψε: #890 26-04-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... για το φλάουτο;;;;;ποια ενότητα κάνετε; (π.χ ισχύς και ενέργεια, μεταφορές και επικοινωνία κ.λπ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2011 στις 00:12 Ο Boom έγραψε: #891 27-04-11 00:12 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς θέλεις; Τι βρήκες; Ποια ενότητα σου λείπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:02 Ο cr 7 έγραψε: #892 04-11-11 15:02 Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #893 04-11-11 15:41 Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαρα μου να βοηθησω Αλλα να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
:D x@r@ :D Νεοφερμένο μέλος Η :D x@r@ :D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Απριλίου 2011 στις 22:39 Η :D x@r@ :D: #888 08-04-11 22:39 οχχ ναιιι.. συγγνωμηηη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FiviStonecity Νεοφερμένο μέλος Η Φοίβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:33 Η FiviStonecity: #889 26-04-11 13:33 παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:46 Η Loreley έγραψε: #890 26-04-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... για το φλάουτο;;;;;ποια ενότητα κάνετε; (π.χ ισχύς και ενέργεια, μεταφορές και επικοινωνία κ.λπ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2011 στις 00:12 Ο Boom έγραψε: #891 27-04-11 00:12 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς θέλεις; Τι βρήκες; Ποια ενότητα σου λείπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:02 Ο cr 7 έγραψε: #892 04-11-11 15:02 Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #893 04-11-11 15:41 Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχχ ναιιι.. συγγνωμηηη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FiviStonecity Νεοφερμένο μέλος Η Φοίβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:33 Η FiviStonecity: #889 26-04-11 13:33 παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:46 Η Loreley έγραψε: #890 26-04-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... για το φλάουτο;;;;;ποια ενότητα κάνετε; (π.χ ισχύς και ενέργεια, μεταφορές και επικοινωνία κ.λπ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2011 στις 00:12 Ο Boom έγραψε: #891 27-04-11 00:12 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς θέλεις; Τι βρήκες; Ποια ενότητα σου λείπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:02 Ο cr 7 έγραψε: #892 04-11-11 15:02 Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #893 04-11-11 15:41 Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 26 Απριλίου 2011 στις 13:46 Η Loreley έγραψε: #890 26-04-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... για το φλάουτο;;;;;ποια ενότητα κάνετε; (π.χ ισχύς και ενέργεια, μεταφορές και επικοινωνία κ.λπ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2011 στις 00:12 Ο Boom έγραψε: #891 27-04-11 00:12 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς θέλεις; Τι βρήκες; Ποια ενότητα σου λείπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:02 Ο cr 7 έγραψε: #892 04-11-11 15:02 Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #893 04-11-11 15:41 Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... για το φλάουτο;;;;;ποια ενότητα κάνετε; (π.χ ισχύς και ενέργεια, μεταφορές και επικοινωνία κ.λπ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Απριλίου 2011 στις 00:12 Ο Boom έγραψε: #891 27-04-11 00:12 Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς θέλεις; Τι βρήκες; Ποια ενότητα σου λείπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:02 Ο cr 7 έγραψε: #892 04-11-11 15:02 Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #893 04-11-11 15:41 Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από FiviStonecity: παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο? Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς θέλεις; Τι βρήκες; Ποια ενότητα σου λείπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:02 Ο cr 7 έγραψε: #892 04-11-11 15:02 Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #893 04-11-11 15:41 Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά γεια σας. Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 15:41 Η Εχέμυθη έγραψε: #893 04-11-11 15:41 Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπον αγαπητε φιλε εμενα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ο φουρνος μικροκυμματων τον οποιο και εφτιαξα με την βοηθεια του ξαδερφου μου ....βγηκε αρκετα καλος μπορω να πω..θα ψαξω να δω αν εχω καμια φωτο να σου δειξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Ο cr 7 έγραψε: #894 04-11-11 16:03 Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όποιοι θέλετε να μου λέτε και πως το κάνατε Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2011 στις 21:04 Η Loreley έγραψε: #895 06-11-11 21:04 Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, είχα φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα, ώστε να ανάβει λαμπάκι μέσα και επίσης ένα αυτοκίνητο με αληθινές ρόδες. Είναι καλές ιδέες, απο ότι θυμάμαι είχα πάρει πάρα πολύ καλό βαθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cr 7 Δραστήριο μέλος Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 14:19 Ο cr 7 έγραψε: #896 07-11-11 14:19 καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2011 kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλή ιδέα το ξύλινο σπιτάκι με κύκλωμα τα ξύλα από πού τα βρήκες? επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstas beeing Νεοφερμένο μέλος Ο kwstas beeing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο kwstas beeing: #897 07-11-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cr 7: επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας). Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:40 Η emmanouelaVAG: #898 28-02-12 22:40 καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλά ε εγω σε αντίθεση με εσένα έκανα ηλιακό αυτοκίνητο! Αφού ακόμη και στους πιο ασχετους καθηγητές άρεσε η κατασκευή και η εργασία μου ! ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristian Νεοφερμένο μέλος Ο kristian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Ο kristian έγραψε: #899 01-03-12 21:30 Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2012 nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λοιπόν στη τεχνολογία πρέπει να γράψω το 6 κεφαλαιο πείτε μου κάποιος που να το βρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos747 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos747 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Μαρτίου 2012 στις 20:46 Ο nikos747 έγραψε: #900 19-03-12 20:46 για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Μαρτίου 2012
για τις επικοινωνίες ξέρετε από που θα βρω πληροφορίες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.