Βοήθεια/Απορίες/Ιδέες στην Έκθεση

εγω εγραψα οτι πρεπει να υπαρχει διαφανεια και αξιοκρατια για τα ρουσφετια και για την εκπαιδευση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρεπει να υπαρχει διαφανεια και αξιοκρατια για τα ρουσφετια
Αν γίνονταν με διαφάνεια και αξιοκρατία, δεν θα ήταν ρουσφέτια.

images

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οk, απλά η πιο fail έκθεση.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
κατι εγραψα αλλα μου φαινεται οτι βγηκα εκτος θεματος...
εγραψα οτι το κυριο προβλημα του κοινοβουλιου ειναι η εξυπερετηση των ατομικων συμφεροντων αντι των εθνικων
μετα εγραψα οτι για να βελτιωθει θα πρεπει να βγουν καινουργιοι ''πραγματικοι'' βουλευτες,το οποιο θα συμβει μονο αν βελτιωθει ο λαος πρωτα
ετσι κατεληξα να γραφω περισσοτερο για τα φαινομενα εκφυλισμου της κοινωνιας παρα για το κοινοβουλιου....

αν το θεμα ηταν ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ η κατι παρομοιο η εκθεση μου θα ηταν μια χαρα!!

κατι εγραψα αλλα μου φαινεται οτι βγηκα εκτος θεματος...
εγραψα οτι το κυριο προβλημα του κοινοβουλιου ειναι η εξυπερετηση των ατομικων συμφεροντων αντι των εθνικων
μετα εγραψα οτι για να βελτιωθει θα πρεπει να βγουν καινουργιοι ''πραγματικοι'' βουλευτες,το οποιο θα συμβει μονο αν βελτιωθει ο λαος πρωτα
ετσι κατεληξα να γραφω περισσοτερο για τα φαινομενα εκφυλισμου της κοινωνιας παρα για το κοινοβουλιου....

αν το θεμα ηταν ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ η κατι παρομοιο η εκθεση μου θα ηταν μια χαρα!!

Δεν νομίζω να βγήκες εκτός θέματος! Άλλωστε ήταν τελείως ελεύθερο, ο καθένας μπορούσε να γράψει την προσωπική του γνώμη. Δεν ζητούσε κάτι συγκεκριμένο εκτός από τους τρόπους βελτίωσης.
:)

πραγαματικά τα νευρα μου με αυτη την εκθεση....και οχι τοσο για το εξαιρετικα δυσκολο θεμα, αλλα για το γεγονος οτι η καθηγητρια μας αποφασισε να βαθμολογησει την εκθεση και να την συμπεριλαβει στον βαθμο του τριμηνου!!! τα παιρνεις η οχι μετα???

Κοιτάξτε παιδιά,όσον αφορά το Ελληνικό Κοινοβούλιο,η Β' Λυκείου (εκεί πάω τώρα:clapup:) υπάρχει ένα μάθημα που ονομάζετε πολιτική και δίκαιο.Εκεί εχει διαφορες πληροφοριες για τις ιδιοτητες του κρατους στην περιπτωση που δεν ξερετε τιποτα για το ελλληνικο κοινοβουλιο,οπως εγω που δεν ηξερα:whistle:,μπορειτε να βοηθηθειτε απο αυτο με σκοπο να σχηματισετε μια γνωμη για αυτο το θεμα

τοσο απλα

Παιδιά επέλεξαν την εκθεσή μου για να στείλουν από το σχολείο μου!!
Ξέρετε εν τέλει πόσες θα βραβευτούν ;

Εμας δεν μας εχουν πει τιποτα ακομα... :hmm:

:clapup:μπραβο humantouch:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

:hmm: ουτως η αλλως στην εκθεση θα εχω κακο βαθμο... οποτε δεν θα πειραξει να βγαλω το αχτι μου λιγο :P

Παιδιά επέλεξαν την εκθεσή μου για να στείλουν από το σχολείο μου!!
Ξέρετε εν τέλει πόσες θα βραβευτούν ;

Μπράβο!!:D:D

Το θέμα είναι μεγάλη μπούρδα γιατί είναι εντελώς κατευθυνόμενο. Προϋποθέτει ότι αποδέχεστε στην αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Γράψτε τουλάχιστον για το πόσο λαμόγια είναι οι βουλευτές...

Γράψτε και για τον Άδωνι Γεωργιάδη...:crazy: :jumpy:

Παιδιά γνωρίζει κανείς τι έπαθλο έχουν οι καλύτερες εκθέσεις πανελληνίως;

Θέμα: «Το Κοινοβούλιο εκλέγεται από τους πολίτες για να εκφράζει τη δημοκρατική τους βούληση, να προασπίζεται και να προωθεί το δημόσιο και εθνικό συμφέρον. Αφού λάβετε υπόψη σας τα παραπάνω, να γράψετε ένα άρθρο στο οποίο θα εκφράζετε τη γνώμη σας για το ελληνικό Κοινοβούλιο και θα προτείνετε τρόπους βελτίωσης του ρόλου του, αν κρίνετε πως αυτό είναι αναγκαίο» (400-500 λέξεις περίπου).

μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιες λύσεις??

Και εγώ γράφω αύριο την ίδια Έκθεση! :mad:

α και τώρα που το θυμήθηκα και εγώ γράφω αυτήν την έκθεση, την παρασκευή μάλλον και το έμαθα μόλις εχτές! Άντε να βρω υλικό τώρα...

Οσοι γράψατε εκείνη την έκθεση για τη βουλή σας ανακοίνωσαν ποια έστειλαν από το σχολείο σας στη Βουλή ή όχι; Γιατί σε μας δεν είπαν τίποτα.....εδώ και βδομάδες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια καλημέρα! Χρειαζομαι τη βοήθειά σας. Εχω να γραψω έκθεση με θεμα: Η διαλεκτικη σχεση ατομου - κοινωνιας συχνα παραβιαζεται. Πως παρατηρειται η παραβιαση αυτη κ πως μπορει να αντιμετωπιστει;
Και μια δικη μου ερωτηση. Τι ειναι η διαλεκτικη σχεση ατομου κοινωνιας;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οσοι γράψατε εκείνη την έκθεση για τη βουλή σας ανακοίνωσαν ποια έστειλαν από το σχολείο σας στη Βουλή ή όχι; Γιατί σε μας δεν είπαν τίποτα.....εδώ και βδομάδες!
ναι εμας μας ειπαν σχεδον μια εβδομαδα μετα

εχω να γραψω την εξης εκθεση: "Συμμετεχετε σε μια συζητηση στρογγυλης τραπεζας με θεμα τη θεση της γυναικας στη συγχρονη Ελλαδα και καλειστε να υποδειξετε τροπους ωστε η Ελληνιδα να αποκτησει αυθυπαρκτη προσωπικοτητα" και προβληματιζομαι για το επικοινωνιακο πλαισιο. Τι να γραψω; Ομιλια; εισηγηση; απλως δοκιμιο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back