Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τέλος πάντων για την άλλη φορά έχουμε graffiti... μήπως μπορεί κανείς τι να γράψω; Θέλω κάτι μικρό και πρωτότυπο!!!

HELP!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimbadunas
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος

θες να μα8εις να ακνεις??? να εντυπωσιασεις???η ειν εργασια???
Και τα 2....βασικά δεν ξέρω τι να γράψω....Καμιά ιδέα;;;;

-----------------------------------------
Και τα 2....βασικά δεν ξέρω τι να γράψω....Καμιά ιδέα;;;;![]()
Γιατί δεν απαντά κανείς ρε παιδιά;;;;;;;Τόση αγένεια;;;

jimbadunas
Νεοφερμένο μέλος

γραψε οτι το graffiti ξεκινησε στην νεα υορκη απο εναν ελληνα που οπου πηγαινε αφηνε την υπογραφη του!μετα το πηραν ολοι και κανανε παντοθ ακομα και ΜΕΣΑ σε τρενα και σε αεροπλανα.Στις αρχες του 90' εξαπ[λωθηκε και τωρα ασχολουνται σε ολο τον κοσμο.Οι ανθρωποι που βαφουνε λεγονται writers και εχουν ενα παρατσουκλι που το χρησημοποιουν σαν υπογραφη!!!
αν θες μπορεις να μου πεις το ονομα σου να στο κανω τα το στειλω σε εσενα και μετα να του το δειξεις!!!και αν θες να μαθεις μου λες που μενεις και αν μπορω βρισκομαστε και σε μαθαινω!!!
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος

απαναταω εγω τωρα....
γραψε οτι το graffiti ξεκινησε στην νεα υορκη απο εναν ελληνα που οπου πηγαινε αφηνε την υπογραφη του!μετα το πηραν ολοι και κανανε παντοθ ακομα και ΜΕΣΑ σε τρενα και σε αεροπλανα.Στις αρχες του 90' εξαπ[λωθηκε και τωρα ασχολουνται σε ολο τον κοσμο.Οι ανθρωποι που βαφουνε λεγονται writers και εχουν ενα παρατσουκλι που το χρησημοποιουν σαν υπογραφη!!!
αν θες μπορεις να μου πεις το ονομα σου να στο κανω τα το στειλω σε εσενα και μετα να του το δειξεις!!!και αν θες να μαθεις μου λες που μενεις και αν μπορω βρισκομαστε και σε μαθαινω!!!
Μαρία με λένε.....Εγώ λέω να γράψω <<keep walking>>...

jimbadunas
Νεοφερμένο μέλος

Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος

με μειλ!!!αλλα λες να το ακνεις σε τοιχο???
:nono:Mάλλον δεν έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται....δε θα κάνω γκράφιτι σε τοίχο αλλά σε κόλλα χαρτί....εργασία είναι!!!!~!
kambana
Δραστήριο μέλος

Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τί μου θύμισες τώρα Μαράκι μου...Θυμάμαι στη πέμπτη τάξη στο ολοήμερο που παίρναμε χαρτιά και γράφαμε τα όνόματα μας με graffity...Πολύ ωραία...Μπορείς να γράψεις και ''Don't worry be happy''...Βέβαια είναι λίγο μεγάλο, αλλά...![]()
Aννούλα μου επιτέλους συνδέθηκες;;;

jimbadunas
Νεοφερμένο μέλος

πες μου τι θες και στειλε μου με μηνημα στο προφιλ μου το μειλ σου να σου στειλω να το τυπωσεις:nono:Mάλλον δεν έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται....δε θα κάνω γκράφιτι σε τοίχο αλλά σε κόλλα χαρτί....εργασία είναι!!!!~!
Puyol
Νεοφερμένο μέλος

jimbadunas
Νεοφερμένο μέλος

Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος

σωστος ο γιωργαρας!!!
Στο ίδιο σχολείο πάτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

fffppp
Νεοφερμένο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή το ταφ ήταν μανιτάρι και τα άλλα γράμματα στρογγυλεμένα και πεταγόντουσαν κάτι σαν φυτά!!! Πολύ ωραίο.. πήρε 20!!! Πράξε ανάλογα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.