Βιοτεχνολογίας (γεωπονικό) ή επιστήμη διατροφολογία και διαιτολογιας (χαρακοπειο);;

Rawan

Νεοφερμένο μέλος

Η Ραουάν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοτεχνολογίας Γεωπονικού. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Στην βιοτεχνολογια είμαστε γεωπόνοι και όχι βιοτεχνολογοι και για να μας δεχτούν εταιρείες μετά πρέπει να κάνουμε μεταπτυχιακό στο εξωτερικό
Για την διατροφολογία και διαιτολογιας δεν έχω πολλές γνώσεις για το κατά πόσο υπάρχει ανταγωνισμός ή για τις θέσεις εργασίας μετά ή και για τα μεταπτυχιακά που χρειάζονται.
 

Nala

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
Είναι δύο διαφορετικά επαγγέλματα, μεταπτυχιακό όλοι σχεδόν κάνουν, καλό είναι να το κάνεις αφού δουλέψεις πρώτα, έτσι λένε, για να βρεις τι σε ενδιαφέρει
 

Rawan

Νεοφερμένο μέλος

Η Ραουάν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοτεχνολογίας Γεωπονικού. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Είναι δύο διαφορετικά επαγγέλματα, μεταπτυχιακό όλοι σχεδόν κάνουν, καλό είναι να το κάνεις αφού δουλέψεις πρώτα, έτσι λένε, για να βρεις τι σε ενδιαφέρει
αν με ενδιαφέρει περισσότερο η διατροφολία, κατα πόσο ειναι δύσκολο να βρεθούν θέσεις εργασίας? με μεταπτυχιακό βέβαια. Είχα ακούσει ότι έχει πολύ ανταγωνισμό και δεν ξέρω αν ισχύει
 

Nala

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
Η επαγγελματική αποκατάσταση είναι δύσκολη, πολλές σχολές πλέον, αλλά αυτό είναι προσωπική προσπάθεια
Κυρίως είναι ιδιωτικό επάγγελμα και όχι εταιρείες
Εγώ θα συνέχιζα την σχολή σου και θα έκανα αυτό το ωραίο μεταπτυχιακό πού έχει το γεωπονικό Αθηνών, MBA τροφίμων
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top