chasepaul Νεοφερμένο μέλος Η chasepaul δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2023 στις 18:56 Η chasepaul: #1 05-07-23 18:56 αν κάποιος έχει μία άποψη θα το εκτιμούσα πολύ να μου την έγραφε. Mewmaw Νεοφερμένο μέλος Η Mewmaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2023 στις 19:23 Η Mewmaw έγραψε: #2 05-07-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από chasepaul: αν κάποιος έχει μία άποψη θα το εκτιμούσα πολύ να μου την έγραφε. Click για ανάπτυξη... Αν λέγοντας βιοπληροφορική εννοείς τους μηχανικούς βιοϊατρικής θα σου πρότεινα να πας εκεί. Αν και δεν έχω φοιτήσει, έχω ψάξει το τμήμα ιδιαίτερα γιατί μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Το καλό σε αυτό το τμήμα είναι ότι βγαίνεις μηχανικός (και είναι γνωστό ότι υπάρχει ζήτηση για μηχανικούς στην αγορά εργασίας) απλά με μια παραπάνω ειδίκευση στα ιατρικά συστήματα. Ειδικά για κάποιον που σκοπεύει να βγει εξωτερικό η σχολή είναι διαμάντι. Φυσικά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και να αποφασίσεις με βάση τις δικές σου επιθυμίες και βλέψεις Μαριαννα20 Νεοφερμένο μέλος Η Μαριαννα20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 02:31 Η Μαριαννα20: #3 06-07-23 02:31 Καλησπέρα, έχετε άποψη για μηχανικός Βιοϊατρικής ή βιοτεχνολογία (από το γεωπονικό Αθήνας); Έχω ακούσει οτι και τα δύο έχουν μέλλον όμως το πρώτο είναι καλά αμοιβωμενο, το δεύτερο όχι και τόσο.. chasepaul Νεοφερμένο μέλος Η chasepaul δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 09:27 Η chasepaul: #4 06-07-23 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Football45: Καλησπέρα, έχετε άποψη για μηχανικός Βιοϊατρικής ή βιοτεχνολογία (από το γεωπονικό Αθήνας); Έχω ακούσει οτι και τα δύο έχουν μέλλον όμως το πρώτο είναι καλά αμοιβωμενο, το δεύτερο όχι και τόσο.. Click για ανάπτυξη... Για πληροφορικη με εφαρμογες στην βιοϊατρική mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 12:25 Ο mvas έγραψε: #5 06-07-23 12:25 Αν έχω καταλάβει καλά, το τροφίμων είναι για όσους αγαπάνε τη χημεία, ενώ το άλλο είναι πιο τεχνολογικό/πληροφορική. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iasonasii hello1234 nicole95 DetectiveAgg Nickelhead patatosalata22 BiteTheDust EFAKIT pannnos1992 mvas Mewmaw Nala Philologist Νικολινα kiyoshi Meow constansn jim2015 paterasyp stam23 Φινεύς Unboxholics Scandal aggorf Ιωάννα λ Mammy Nun Abiogenesis tsiobieman P.Dam. Steliosgkougkou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mewmaw Νεοφερμένο μέλος Η Mewmaw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2023 στις 19:23 Η Mewmaw έγραψε: #2 05-07-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από chasepaul: αν κάποιος έχει μία άποψη θα το εκτιμούσα πολύ να μου την έγραφε. Click για ανάπτυξη... Αν λέγοντας βιοπληροφορική εννοείς τους μηχανικούς βιοϊατρικής θα σου πρότεινα να πας εκεί. Αν και δεν έχω φοιτήσει, έχω ψάξει το τμήμα ιδιαίτερα γιατί μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Το καλό σε αυτό το τμήμα είναι ότι βγαίνεις μηχανικός (και είναι γνωστό ότι υπάρχει ζήτηση για μηχανικούς στην αγορά εργασίας) απλά με μια παραπάνω ειδίκευση στα ιατρικά συστήματα. Ειδικά για κάποιον που σκοπεύει να βγει εξωτερικό η σχολή είναι διαμάντι. Φυσικά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και να αποφασίσεις με βάση τις δικές σου επιθυμίες και βλέψεις Μαριαννα20 Νεοφερμένο μέλος Η Μαριαννα20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 02:31 Η Μαριαννα20: #3 06-07-23 02:31 Καλησπέρα, έχετε άποψη για μηχανικός Βιοϊατρικής ή βιοτεχνολογία (από το γεωπονικό Αθήνας); Έχω ακούσει οτι και τα δύο έχουν μέλλον όμως το πρώτο είναι καλά αμοιβωμενο, το δεύτερο όχι και τόσο.. chasepaul Νεοφερμένο μέλος Η chasepaul δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 09:27 Η chasepaul: #4 06-07-23 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Football45: Καλησπέρα, έχετε άποψη για μηχανικός Βιοϊατρικής ή βιοτεχνολογία (από το γεωπονικό Αθήνας); Έχω ακούσει οτι και τα δύο έχουν μέλλον όμως το πρώτο είναι καλά αμοιβωμενο, το δεύτερο όχι και τόσο.. Click για ανάπτυξη... Για πληροφορικη με εφαρμογες στην βιοϊατρική mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 12:25 Ο mvas έγραψε: #5 06-07-23 12:25 Αν έχω καταλάβει καλά, το τροφίμων είναι για όσους αγαπάνε τη χημεία, ενώ το άλλο είναι πιο τεχνολογικό/πληροφορική. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iasonasii hello1234 nicole95 DetectiveAgg Nickelhead patatosalata22 BiteTheDust EFAKIT pannnos1992 mvas Mewmaw Nala Philologist Νικολινα kiyoshi Meow constansn jim2015 paterasyp stam23 Φινεύς Unboxholics Scandal aggorf Ιωάννα λ Mammy Nun Abiogenesis tsiobieman P.Dam. Steliosgkougkou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chasepaul: αν κάποιος έχει μία άποψη θα το εκτιμούσα πολύ να μου την έγραφε. Click για ανάπτυξη... Αν λέγοντας βιοπληροφορική εννοείς τους μηχανικούς βιοϊατρικής θα σου πρότεινα να πας εκεί. Αν και δεν έχω φοιτήσει, έχω ψάξει το τμήμα ιδιαίτερα γιατί μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Το καλό σε αυτό το τμήμα είναι ότι βγαίνεις μηχανικός (και είναι γνωστό ότι υπάρχει ζήτηση για μηχανικούς στην αγορά εργασίας) απλά με μια παραπάνω ειδίκευση στα ιατρικά συστήματα. Ειδικά για κάποιον που σκοπεύει να βγει εξωτερικό η σχολή είναι διαμάντι. Φυσικά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και να αποφασίσεις με βάση τις δικές σου επιθυμίες και βλέψεις
Μαριαννα20 Νεοφερμένο μέλος Η Μαριαννα20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 02:31 Η Μαριαννα20: #3 06-07-23 02:31 Καλησπέρα, έχετε άποψη για μηχανικός Βιοϊατρικής ή βιοτεχνολογία (από το γεωπονικό Αθήνας); Έχω ακούσει οτι και τα δύο έχουν μέλλον όμως το πρώτο είναι καλά αμοιβωμενο, το δεύτερο όχι και τόσο.. chasepaul Νεοφερμένο μέλος Η chasepaul δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 09:27 Η chasepaul: #4 06-07-23 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Football45: Καλησπέρα, έχετε άποψη για μηχανικός Βιοϊατρικής ή βιοτεχνολογία (από το γεωπονικό Αθήνας); Έχω ακούσει οτι και τα δύο έχουν μέλλον όμως το πρώτο είναι καλά αμοιβωμενο, το δεύτερο όχι και τόσο.. Click για ανάπτυξη... Για πληροφορικη με εφαρμογες στην βιοϊατρική mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 12:25 Ο mvas έγραψε: #5 06-07-23 12:25 Αν έχω καταλάβει καλά, το τροφίμων είναι για όσους αγαπάνε τη χημεία, ενώ το άλλο είναι πιο τεχνολογικό/πληροφορική. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iasonasii hello1234 nicole95 DetectiveAgg Nickelhead patatosalata22 BiteTheDust EFAKIT pannnos1992 mvas Mewmaw Nala Philologist Νικολινα kiyoshi Meow constansn jim2015 paterasyp stam23 Φινεύς Unboxholics Scandal aggorf Ιωάννα λ Mammy Nun Abiogenesis tsiobieman P.Dam. Steliosgkougkou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, έχετε άποψη για μηχανικός Βιοϊατρικής ή βιοτεχνολογία (από το γεωπονικό Αθήνας); Έχω ακούσει οτι και τα δύο έχουν μέλλον όμως το πρώτο είναι καλά αμοιβωμενο, το δεύτερο όχι και τόσο..
chasepaul Νεοφερμένο μέλος Η chasepaul δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 09:27 Η chasepaul: #4 06-07-23 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Football45: Καλησπέρα, έχετε άποψη για μηχανικός Βιοϊατρικής ή βιοτεχνολογία (από το γεωπονικό Αθήνας); Έχω ακούσει οτι και τα δύο έχουν μέλλον όμως το πρώτο είναι καλά αμοιβωμενο, το δεύτερο όχι και τόσο.. Click για ανάπτυξη... Για πληροφορικη με εφαρμογες στην βιοϊατρική mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 12:25 Ο mvas έγραψε: #5 06-07-23 12:25 Αν έχω καταλάβει καλά, το τροφίμων είναι για όσους αγαπάνε τη χημεία, ενώ το άλλο είναι πιο τεχνολογικό/πληροφορική. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Football45: Καλησπέρα, έχετε άποψη για μηχανικός Βιοϊατρικής ή βιοτεχνολογία (από το γεωπονικό Αθήνας); Έχω ακούσει οτι και τα δύο έχουν μέλλον όμως το πρώτο είναι καλά αμοιβωμενο, το δεύτερο όχι και τόσο.. Click για ανάπτυξη... Για πληροφορικη με εφαρμογες στην βιοϊατρική
mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 12:25 Ο mvas έγραψε: #5 06-07-23 12:25 Αν έχω καταλάβει καλά, το τροφίμων είναι για όσους αγαπάνε τη χημεία, ενώ το άλλο είναι πιο τεχνολογικό/πληροφορική.
Αν έχω καταλάβει καλά, το τροφίμων είναι για όσους αγαπάνε τη χημεία, ενώ το άλλο είναι πιο τεχνολογικό/πληροφορική.