Γειά σας...
Είμαι τεχνολογική κατεύθυνση αλλά σκέφτομαι να μετακινηθώ στη Θετική αυτή τη χρονιά.
Ο λόγος είναι οτι θα μου άρεσε να ασχοληθώ με κάτι που να σχετίζεται με τη Βιολογία,Γενετική,Κλονωποίηση ανθρώπινων οργανων κλπ (ίσως στο μελλον νομιμοποιηθεί

) Αλλα και πάλι η αλλαγή κατεύθυνσης στην τελευταία χρονιά με προβληματίζει καθώς μέχρι τώρα σκεφτόμουν κάτι που να σχετίζετε με πληροφορική ή οικονομικές επιστήμες... πράγμα που και τώρα δεν αποκλείω...

Ξέρετε αν υπάρχει πρόσβαση σε κατι σχετικό με βιολογια κλπ απο την Τεχνολογική? κι αν όχι ποσα περιπου μόρια χάνονται αν δώσεις απο εκεί?
Η δεύτερη απορία μου σχετίζεται με τα μαθήματα επιλογής...
Απ' ότι ακουσα οταν επιλέγεις ΑΟΘ απο Θετική έχεις πρόσβαση στις οικονομικές σχολές...Χάνονται όμως μόρια?
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν για παράδειγμα πάρω μάθημα επιλογής ΑΟΘ θα μπορώ να δηλώσω και πληροφορική χωρίς να χαθούν μόρια ή πρέπει απαραίτητα να επιλέξω μάθημα επιλογής την πληροφορική..? Και το αντιθετο φυσικά... όπως και για τη Βιολογία,για να περάσεις στο βιολογικό πρέπει να πάρεις απαραίτητα μάθημα επιλογής τη Βιολογία ή αυτο δεν έχει σχέση? Ευχαριστώ!