Βιολογία Γ Λυκείου: πως γράφω αιτιολογήσεις;

elenitren

Νεοφερμένο μέλος

Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και μας γράφει από Αλιστράτη (Σέρρες). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
γειαα σας , μήπως έχει κανείς κανένα tip για το πώς μπορώ να γράψω σωστές αιτιολογήσεις στην βιολογία για τις πανελλήνιες; Γιατί γράφω αιτιολογήσεις αλλά μετά που πάω να δω τις λύσεις θα έχω χάσει και από κάπου μονάδες..

Καταρχάς, μάθε απέξω όλη τη σχετική θεωρία για αιτιολογήσεις παπαγαλία. Μη το αμελήσεις αυτό. Το τιπ που σου έχω είναι ότι μόλις βλέπεις απλή αναφορά σε κάτι θα γράφεις κατευθείαν αιτιολόγηση. Σου αναφέρει τη λέξη γονίδια; Κατευθείαν ορισμός. Σου λέει για κληρονομική ασθένεια; Κατευθείαν ορισμούς. Όπου κάνεις Punnett, ακολούθησε με θεωρία κ.ό.κ. Δεν θα χάσεις μονάδες έτσι ακόμα και αν γράψεις έξτρα. Απλά πρέπει να πηγαίνει μόνο του το χέρι, μη βγεις εκτός χρόνου.

γειαα σας , μήπως έχει κανείς κανένα tip για το πώς μπορώ να γράψω σωστές αιτιολογήσεις στην βιολογία για τις πανελλήνιες; Γιατί γράφω αιτιολογήσεις αλλά μετά που πάω να δω τις λύσεις θα έχω χάσει και από κάπου μονάδες..
Στις ασκήσεις οι αιτιολογήσεις που πρέπει να γράφεις και οι αναφορές που πρέπει να γίνονται είναι συγκεκριμένες , διάβασε καλά τις λυμένες από τα βοηθήματα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back