Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.788 εγγεγραμμένα μέλη και 3.588.072 μηνύματα σε 106.790 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 419 άτομα.
Δεν υπαρχει διλλημα ...μονο παδαοπως λεει και ο τιτλος ειμαι σε διλλημα αυτη τη στιγμη , για το πιο τμημα απο τα 2 να διαλεξω , βλεπω οτι εχουν μερικες διαφορες , κυριως στο οτι απο το τμημα του παδα επιλεγεις και κατευθυνση (πχ ακτινολογιας) κατι που θα με ενδιεφερε και δεν ξερω κατα ποσο δινει τετοια δικαιωματα το τμημα του ΔΙΠΑΕ , αν γνωριζει καποιος θα ηταν πολυ χρησιμο .
Λοιπόν για να καταλάβεις επειδή είμαι στο παδαοπως λεει και ο τιτλος ειμαι σε διλλημα αυτη τη στιγμη , για το πιο τμημα απο τα 2 να διαλεξω , βλεπω οτι εχουν μερικες διαφορες , κυριως στο οτι απο το τμημα του παδα επιλεγεις και κατευθυνση (πχ ακτινολογιας) κατι που θα με ενδιεφερε και δεν ξερω κατα ποσο δινει τετοια δικαιωματα το τμημα του ΔΙΠΑΕ , αν γνωριζει καποιος θα ηταν πολυ χρησιμο .