Βιοιατρικών Επιστημών ΔΙΠΑΕ ή ΠΑΔΑ;

Thanos23P

Νεοφερμένο μέλος

Ο Thanos23P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
οπως λεει και ο τιτλος ειμαι σε διλλημα αυτη τη στιγμη , για το πιο τμημα απο τα 2 να διαλεξω , βλεπω οτι εχουν μερικες διαφορες , κυριως στο οτι απο το τμημα του παδα επιλεγεις και κατευθυνση (πχ ακτινολογιας) κατι που θα με ενδιεφερε και δεν ξερω κατα ποσο δινει τετοια δικαιωματα το τμημα του ΔΙΠΑΕ , αν γνωριζει καποιος θα ηταν πολυ χρησιμο .

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.880 μηνύματα.
οπως λεει και ο τιτλος ειμαι σε διλλημα αυτη τη στιγμη , για το πιο τμημα απο τα 2 να διαλεξω , βλεπω οτι εχουν μερικες διαφορες , κυριως στο οτι απο το τμημα του παδα επιλεγεις και κατευθυνση (πχ ακτινολογιας) κατι που θα με ενδιεφερε και δεν ξερω κατα ποσο δινει τετοια δικαιωματα το τμημα του ΔΙΠΑΕ , αν γνωριζει καποιος θα ηταν πολυ χρησιμο .
Δεν υπαρχει διλλημα ...μονο παδα
Διπαε : μονο αναλυσεις αιματος... και μονο αυτο ,δεν μπορεις να κανεις μαγνητικο τομογραφο
Παδα : αναλυσεις αιματος, ακτινολογια ακτινοθεραπεια, οδοντοτεχνικη, οπτικη,κοσμετολογια ( ομορφια για κοριτσια)

roud

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα.
Λοιπόν για να καταλάβεις επειδή είμαι στο παδα
Σκέψου 5 άκυρα τμήματα τα πήραν και τα συγχωνεύσαν και τα ονόμασαν βιοϊατρικές επιστήμες όπου έχει ένα έτος κοινών μαθημάτων και μετά διαλέγεις κατεύθυνση
Δεν είναι δλδ σαν κάποια τμήμα αρχαιολογίας ιστορίας που διαλέγεις ποια ειδίκευση θέλεις να κάνεις
Εδώ είναι ξεκάθαρα 5 τμήματα διαφορετικά
Συγκεκριμένο τα ιατρικά εργαστήρια , ακτινοτεχνολογια , οδοντοτεχνικη , οπτομετρια , αισθητική
Ενώ στο διπαε έχει μόνο τα ιατρικά εργαστήρια γιατί καταργήθηκαν τα άλλα τμήματα για κάποιο λόγο
Οπότε αν σε ενδιαφέρουν τα ιατρικά εργαστήρια θα σου πρότεινα να δεις το πρόγραμμα σπουδών γιατί λίγο διαφέρουν αν και βγαίνεις το ίδιο πραγμα
Αλλά είναι πιο εξειδικευμένα τα μαθήματα στο διπαε από τα πρώτα έτη για αυτό το λόγο ότι είναι μια η κατεύθυνση

Αν τώρα δεν έχεις αποφασίσει
Προφανώς παδα αλλά πρέπει πρώτα να ψαχτείς με τα προγράμματα σπουδών και τα επαγγελματικά δικαιώματα κάθε επαγγέλματος !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια