Βιβλιοπωλεία-Αναγνωστήρια

Χαρούλα!!!

Νεοφερμένο μέλος

Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Θέλω να ρψτήσω αν ξέρει κάποιος βιβλιοπωλεία,που μπορείς να κάτσεις και να διαβάσεις ένα βιβλίο,όπως γίνεται στο εξωτερικό.Νομίζω ότι κάτι τέτοιο έκανε,αν και δεν είμαι σίγουρη, ο Ελευθερουδάκης.help!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και στο παπασωτηριου στο κεντρο εχει ,μαλιστα εκει φτιαχνεις και τον καφε σου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρει κανείς στα εξάρχεια πάνω στην πλατεία που έχει ένα/δυο μαγαζιά που λένε books & coffee ποια είναι η φιλοσοφία τους; Έχει καινούργια βιβλία ή απλα μια βιβλιοθήκη και διαβάζεις από εκεί πίνοντας τον καφέ σου; Κάθε φορά που πάμε για καφέ το σκέφτομαι να κάτσω εκεί αλλά τρώω χυλόπιτα από την παρέα μου

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου,Μιχάλη!:)

Υπαρχει κατι τετοιο στην Θεσσαλονικη που συγκεκριμενα?

Με ενδιαφέρει κι εμένα κάτι τέτοιο. Συνήθως πηγαίνω στο αναγνωστήριο της Ιπποκράτους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back