Joana2002 Νεοφερμένο μέλος Η Joana2002 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2021 στις 02:03 Η Joana2002: #1 24-02-21 02:03 Για σας! Είμαι μαθήτρια γ λυκείου, ζητάω να βρω ένα βιβλίο με ανεπτυγμένες εκθέσεις. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε κάτι να μου προτείνετε, έχω ακούσει να πατακη σαβαλλας αλλα θα ήθελα λίγο και την γνώμη σας Θέλω να υπάρχει πολύ υλικό μέσα ώστε να μην αφήσω τίποτα απ'εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 004218 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:51 Ο Guest 004218: #2 24-02-21 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Joana2002: Για σας! Είμαι μαθήτρια γ λυκείου, ζητάω να βρω ένα βιβλίο με ανεπτυγμένες εκθέσεις. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε κάτι να μου προτείνετε, έχω ακούσει να πατακη σαβαλλας αλλα θα ήθελα λίγο και την γνώμη σας Θέλω να υπάρχει πολύ υλικό μέσα ώστε να μην αφήσω τίποτα απ'εξω Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, εαν θελεις να δουλεψεις ασκησεις-θεωρεία-μοντέλα απαντήσεων-μεθοδολογία στα κριτήρια σου προτείνω το βοήθημα της ελληνοεκδοτικης (2020). Για τις θεματικές ενότητες δεν υπαρχουν και πολλα βοηθήματα αλλα θα σου δωσω τρεις συμβουλές: ▪︎Ψαξε και μόνη σου διαφορά θέματα έκθεσης και κρατα επαφη με την επικαιρότητα σε διαφορά θέματα (θα σε βοηθήσει στο αρθρο). ▪︎Κανε μια έρευνα και θα βρεις διαφορά διαγράμματα σχετικά με τα θέματα του Λυκείου, ή έστω σημειώσεις που μπορείς να διαβάσεις να εκτυπώσεις και να μελετήσεις ▪︎Διάβασε κείμενα και ΜΗΝ μαθαίνεις απέξω τα διαγράμματα και τις ιδέες που συναντάς. Αντίθετα να προσπαθείς να εξοικειώνεσαι με αυτές διαβάζοντας κείμενα και λύνοντας κριτήρια. Βάλε στόχο να γράφεις πολλές εκθέσεις τον μήνα (εγώ γράφω 4). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2021 στις 14:13 Ο Guest 190013: #3 24-02-21 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Joana2002: Για σας! Είμαι μαθήτρια γ λυκείου, ζητάω να βρω ένα βιβλίο με ανεπτυγμένες εκθέσεις. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε κάτι να μου προτείνετε, έχω ακούσει να πατακη σαβαλλας αλλα θα ήθελα λίγο και την γνώμη σας Θέλω να υπάρχει πολύ υλικό μέσα ώστε να μην αφήσω τίποτα απ'εξω Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποίησα αυτό, είναι 3 βιβλία και αναλύουν με πολύ καλά κείμενα περίπου 200 θέματα έκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sokf Angie15 athinoula Τρελας123 spring day Σωτηρία Dr. Gl. Luminous eukleidhs1821 Lathy Giii Joana2002 nicole1982 SlimShady calliope το κοριτσι του μαη Scandal Pharmacist01 Bill2002 Dimitris9 D.a.i.s.y Μαρία Λι Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για σας! Είμαι μαθήτρια γ λυκείου, ζητάω να βρω ένα βιβλίο με ανεπτυγμένες εκθέσεις. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε κάτι να μου προτείνετε, έχω ακούσει να πατακη σαβαλλας αλλα θα ήθελα λίγο και την γνώμη σας Θέλω να υπάρχει πολύ υλικό μέσα ώστε να μην αφήσω τίποτα απ'εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 004218 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:51 Ο Guest 004218: #2 24-02-21 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Joana2002: Για σας! Είμαι μαθήτρια γ λυκείου, ζητάω να βρω ένα βιβλίο με ανεπτυγμένες εκθέσεις. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε κάτι να μου προτείνετε, έχω ακούσει να πατακη σαβαλλας αλλα θα ήθελα λίγο και την γνώμη σας Θέλω να υπάρχει πολύ υλικό μέσα ώστε να μην αφήσω τίποτα απ'εξω Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, εαν θελεις να δουλεψεις ασκησεις-θεωρεία-μοντέλα απαντήσεων-μεθοδολογία στα κριτήρια σου προτείνω το βοήθημα της ελληνοεκδοτικης (2020). Για τις θεματικές ενότητες δεν υπαρχουν και πολλα βοηθήματα αλλα θα σου δωσω τρεις συμβουλές: ▪︎Ψαξε και μόνη σου διαφορά θέματα έκθεσης και κρατα επαφη με την επικαιρότητα σε διαφορά θέματα (θα σε βοηθήσει στο αρθρο). ▪︎Κανε μια έρευνα και θα βρεις διαφορά διαγράμματα σχετικά με τα θέματα του Λυκείου, ή έστω σημειώσεις που μπορείς να διαβάσεις να εκτυπώσεις και να μελετήσεις ▪︎Διάβασε κείμενα και ΜΗΝ μαθαίνεις απέξω τα διαγράμματα και τις ιδέες που συναντάς. Αντίθετα να προσπαθείς να εξοικειώνεσαι με αυτές διαβάζοντας κείμενα και λύνοντας κριτήρια. Βάλε στόχο να γράφεις πολλές εκθέσεις τον μήνα (εγώ γράφω 4). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2021 στις 14:13 Ο Guest 190013: #3 24-02-21 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Joana2002: Για σας! Είμαι μαθήτρια γ λυκείου, ζητάω να βρω ένα βιβλίο με ανεπτυγμένες εκθέσεις. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε κάτι να μου προτείνετε, έχω ακούσει να πατακη σαβαλλας αλλα θα ήθελα λίγο και την γνώμη σας Θέλω να υπάρχει πολύ υλικό μέσα ώστε να μην αφήσω τίποτα απ'εξω Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποίησα αυτό, είναι 3 βιβλία και αναλύουν με πολύ καλά κείμενα περίπου 200 θέματα έκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Joana2002: Για σας! Είμαι μαθήτρια γ λυκείου, ζητάω να βρω ένα βιβλίο με ανεπτυγμένες εκθέσεις. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε κάτι να μου προτείνετε, έχω ακούσει να πατακη σαβαλλας αλλα θα ήθελα λίγο και την γνώμη σας Θέλω να υπάρχει πολύ υλικό μέσα ώστε να μην αφήσω τίποτα απ'εξω Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, εαν θελεις να δουλεψεις ασκησεις-θεωρεία-μοντέλα απαντήσεων-μεθοδολογία στα κριτήρια σου προτείνω το βοήθημα της ελληνοεκδοτικης (2020). Για τις θεματικές ενότητες δεν υπαρχουν και πολλα βοηθήματα αλλα θα σου δωσω τρεις συμβουλές: ▪︎Ψαξε και μόνη σου διαφορά θέματα έκθεσης και κρατα επαφη με την επικαιρότητα σε διαφορά θέματα (θα σε βοηθήσει στο αρθρο). ▪︎Κανε μια έρευνα και θα βρεις διαφορά διαγράμματα σχετικά με τα θέματα του Λυκείου, ή έστω σημειώσεις που μπορείς να διαβάσεις να εκτυπώσεις και να μελετήσεις ▪︎Διάβασε κείμενα και ΜΗΝ μαθαίνεις απέξω τα διαγράμματα και τις ιδέες που συναντάς. Αντίθετα να προσπαθείς να εξοικειώνεσαι με αυτές διαβάζοντας κείμενα και λύνοντας κριτήρια. Βάλε στόχο να γράφεις πολλές εκθέσεις τον μήνα (εγώ γράφω 4). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2021 στις 14:13 Ο Guest 190013: #3 24-02-21 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Joana2002: Για σας! Είμαι μαθήτρια γ λυκείου, ζητάω να βρω ένα βιβλίο με ανεπτυγμένες εκθέσεις. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε κάτι να μου προτείνετε, έχω ακούσει να πατακη σαβαλλας αλλα θα ήθελα λίγο και την γνώμη σας Θέλω να υπάρχει πολύ υλικό μέσα ώστε να μην αφήσω τίποτα απ'εξω Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποίησα αυτό, είναι 3 βιβλία και αναλύουν με πολύ καλά κείμενα περίπου 200 θέματα έκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Joana2002: Για σας! Είμαι μαθήτρια γ λυκείου, ζητάω να βρω ένα βιβλίο με ανεπτυγμένες εκθέσεις. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε κάτι να μου προτείνετε, έχω ακούσει να πατακη σαβαλλας αλλα θα ήθελα λίγο και την γνώμη σας Θέλω να υπάρχει πολύ υλικό μέσα ώστε να μην αφήσω τίποτα απ'εξω Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποίησα αυτό, είναι 3 βιβλία και αναλύουν με πολύ καλά κείμενα περίπου 200 θέματα έκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.