Traveller
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτα ειναι τα βιβλια της:
Sense and Sensibility
Pride and Prejudice
Mansfield Park
Emma
Northanger Abbey
Persuasion
Ποιο ειναι το αγαπημενο σας?Ποιοι ηρωες-ηρωιδες ειναι οι αγαπημενοι σας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skeirin19
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια,εχετε διαβασει καθολου Jane Austen?
Αυτα ειναι τα βιβλια της:
Sense and Sensibility
Pride and Prejudice
Mansfield Park
Emma
Northanger Abbey
Persuasion
Ποιο ειναι το αγαπημενο σας?Ποιοι ηρωες-ηρωιδες ειναι οι αγαπημενοι σας?
Δυστυχώς έχω διαβάσει μόνο το Pride and Prejudice και το Emma,όμως αυτά είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς πόσο εκπληκτική συγγραφέας είναι.Έχω γράψει σχετικά στο "Άθλιοι συγγραφείς προς ξυλοδαρμό".Εννοείται πως το αγαπημένο μου,προς το παρόν είναι το Pride and Prejudice,ενώ σειρά έχει το Mansfield Park το οποίο διάβασε η θεία μου(μου προτείνει πάντα τα καλύτερα βιβλία) και μου είπε ότι είναι εξαιρετικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι ειναι το λογικη κι ευαισθησιαΤο έρωτας κι ευαισθησία είναι το sense and sensibility?
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε μου άρεσαν ιδιαίτερα... Είπα το λόγο στο "συγγραφείς προς ξυλοδαρμό" Απλά δεν είναι του γούστου μου... Κάθε φορά αγόραζα ένα βιβλίο της με την ελπίδα να μην κινείται τόσο στα ίδια πλαίσια με τα άλλα, αλλά μάταια...
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για την εποχή της επαναστατική συγγραφέας, με μοναδικό χιούμορ και ειρωνία, καθώς και ωραιότατη αφήγηση και περιγραφή. Όντως η θεματολογία της ειναι σχετικά περιορισμένη, αλλά εντάσσοντας το έργο της στην εποχή την οποία γράφτηκε ανακαλύπτουμε οτι ήταν πρωτοποριακή.
Πάντως, το "Υπερηφάνεια και Προκατάληψη" είναι στη λίστα των αγαπημένων μου βιβλίων χωρίς να λαμβάνω καν υπ'όψιν την πρωτοποριακότητά του- είναι τόσο ωραίος ο τρόπος γραφής του, τόσο απολαυστική η ειρωνία που διακρίνει τη συγγραφή του που το καθιστούν ένα από τα απολαυστικότερα αναγνώσματα που έχω διαβάσει.
Να προσθέσω οτι οι μεταφράσεις, τουλάχιστον στο "Υπερηφάνεια και Προκατάληψη" και στο "Λογική και ευαισθησία"-τα οποία έχω διαβάσει και στο πρωτότυπο- είναι πάρα μα πάρα πολύ καλές.
Traveller
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η σειρα με την οποια μου αρεσουν ειναι:
Εμμα
Περηφανια και προκαταληψη
Λογικη και ευαισθησια
Το αββαειο το Νορθαγκερ
Mansfied Park
(Για την πειθω δεν μπορω να πω ακομη!)
Απο αντρικους χαρακτηρες ξεχωριζω τον κυριο Ναιτλι του Εμμα καθως και τον col.Brandon του λογικη και ευαισθησια.Οπωσδηποτε βεβαια μ'αρεσει και ο κυριος Νταρσι!
Τα εχετε δει σε ταινιες και σειρες?Ειναι ολα τελεια!!!
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχω δει το λογικη κι ευαισθησια με την kate winslet και τον hugh grant και το υπερηφανεια και προκαταληψη με τη φοβερη keira knightley.βρηκα και τις 2 ταινιες υπεροχεςΕμενα μου αρεσαν ολα(μου λειπει βεβαια η
Τα εχετε δει σε ταινιες και σειρες?Ειναι ολα τελεια!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.