nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Εδώ μπορούμε να προτείνουμε βιβλία στα γερμανικά..
Προσωπικά θα ήθελα να μου προτείνετε βιβλία για επίπεδο Β1-Β2... Έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια να βρω κάτι στο amazon.de αλλά οι ελλιπείς μου γνώσεις (κυρίως λεξιλόγιο) δεν μου επέτρεψαν να βρω κάτι...
Προφανώς θέλω κάτι που να είναι (σχετικά) εύκολο και όχι με πάρα πολλές άγνωστες λέξεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.amazon.com/Kaleidoskop-Literatur-Grammatik-Jack-Moeller/dp/0618103120
https://www.amazon.com/Handbuch-zur-deutschen-Grammatik-Wiederholen/dp/0618338128
το προβλημα ομως ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι το επιπεδο Β1 που αναφερεις οποτε δεν ξερω αν σου φανουν δυσκολα. Τα συγκεκριμενα βιβλια τα εκανα στο πανεπιστημιο και ηταν το 1ο στο 2ο ετος και το 2ο στο 3ο ετος. Περιλαμβανουν ολη την γραμματικη και το 1ο εχει αρκετα κειμενα και λεξιλογιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Tote lügen nicht
Durch Mark und Bein
Knochenarbeit
κλπ
Ίσως λόγω του αντικειμένου που πραγματεύονται και επειδή δεν έχουν και πολύ λογοτεχνική γλώσσα, μπορεί να μη σου είναι πολύ δύσκολα.
Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σου πω.
alex2395
Δραστήριο μέλος

θελω να κανω εξασκηση στη γλωσσα
ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Δεν ασχολούμαι με τη γερμανική γλώσσα, αλλά υπάρχει μία πολλή ωραία έκδοση του Φάουστ του Goethe, όπου έχει στην αριστερή σελίδα το πρωτότυπο και στη δεξιά την ελληνική μετάφραση. Δε θυμάμαι εκδόσεις, όμως.μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο βιβλιο στα γερμανικα ???
Υ.Γ. Θα βοηθούσε να μας πεις και το επίπεδό σου στη γλώσσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος

Δεν ασχολούμαι με τη γερμανική γλώσσα, αλλά υπάρχει μία πολλή ωραία έκδοση του Φάουστ του Goethe, όπου έχει στην αριστερή σελίδα το πρωτότυπο και στη δεξιά την ελληνική μετάφραση. Δε θυμάμαι εκδόσεις, όμως.
Υ.Γ. Θα βοηθούσε να μας πεις και το επίπεδό σου στη γλώσσα.
B2 και παω για C1
ευχαριστω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...