Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

17-04-22

16:04
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο για την μικρασιατική Καταστροφή που να έχει μέσα ομολογίες ανθρώπων που την έζησαν? Είναι για εργασία και δεν βρίσκω πουθενά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.036 μηνύματα.

18-04-22

12:20

Απο τα πρώτα βιβλία που έχω διαβάσει. Απλά καταπληκτικό και έχει ομολογίες και ξένων ανθρώπων όπως Αρμενίων.
Αλλά έχει και αρκετή ιστορία που πρέπει να το διαβάσεις όλο για να βγάλεις ένα ολοκληρωμένο κείμενο
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

18-04-22

12:38
Ω σε ευχαριστώ πάρα πολύ και είναι και διαθέσιμο στη πολιτεία![]()
Απο τα πρώτα βιβλία που έχω διαβάσει. Απλά καταπληκτικό και έχει ομολογίες και ξένων ανθρώπων όπως Αρμενίων.
Αλλά έχει και αρκετή ιστορία που πρέπει να το διαβάσεις όλο για να βγάλεις ένα ολοκληρωμένο κείμενο

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.036 μηνύματα.

18-04-22

12:45
Τίποτα!Ω σε ευχαριστώ πάρα πολύ και είναι και διαθέσιμο στη πολιτεία![]()
Όμως όπως είπα έχει αρκετά κομμάτια που δεν σε ενδιαφέρουν όμως και αρκετά σημαντικά. Για τις πρεσβείες εκεί πότε έκλεισαν. Τι έκαναν οι ξένοι. Πως έφευγαν οι Εβραίοι πριν την καταστροφή. Για την μεγάλη φωτιά και πως μια οικογένεια Αρμενίων διέφυγαν προς την Γαλλία επειδή παρίσταναν τους Γάλλους που έχασαν τα διαβατήρια, για τους πλούσιους σε μια γνωστή περιοχή της Σμύρνης που έφυγαν αργά. Για τις κτηνοδίες των Τούρκων που έκλεβαν τους πάντες αλλά και των Ελλήνων που χειριζόντουσαν τους Τούρκους άσχημα.
Για τα πλοια που είχαν εντολή να μην παρέμβουν και που έριχναν καυτό νερό σε όσους προσπαθούσαν να επιβιβαστούν
Για τους δημοσιογράφους που είχαν εντολή να σβήσουν κάθε βαρβαρότητα των Τούρκων από τα δεδομένα κτλ
Είναι ένα βιβλίο με πολλές ιστορίες ανθρώπων από πολλούς πολιτισμούς και είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει και θα σου φανεί χρήσιμο για την εργασία σου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...