EiriniS20
Νεοφερμένο μέλος
Η EiriniS20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα.

29-08-21

15:23
Γνωρίζει κανείς πότε θα μπορέσω να πάρω τη βεβαίωση εγγραφής και αν γίνεται μόνο στη γραμματεία ή και ηλεκτρονικά;
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

29-08-21

15:35
πως και βιαζεσαι τοσο πολυ, θα χρειαστει να βγαλεις αριθμο μητρωου στο πανεπιστημιο πρωτα για να σου δωσουν το σχετικο εγγραφο.. εγω το πηρα τον οκτωβρη τοτε που εβγαλα και τον ΑΜ και εκανα τα χαρτια μου για την στρατολογιαΓνωρίζει κανείς πότε θα μπορέσω να πάρω τη βεβαίωση εγγραφής και αν γίνεται μόνο στη γραμματεία ή και ηλεκτρονικά;
EiriniS20
Νεοφερμένο μέλος

29-08-21

15:36
Θα τι χρειαστώ για την αίτηση μου στην εστία μέσα στον Σεπτέμβρηπως και βιαζεσαι τοσο πολυ, θα χρειαστει να βγαλεις αριθμο μητρωου στο πανεπιστημιο πρωτα για να σου δωσουν το σχετικο εγγραφο.. εγω το πηρα τον οκτωβρη τοτε που εβγαλα και τον ΑΜ και εκανα τα χαρτια μου για την στρατολογια
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

29-08-21

15:38
Καταλαβαινω, δεν στελνεις τοτε εδω ενα εμαιλ οταν κανεις την εγγραφη σου στην πλατφορμα του υπουργειου να τους ρωτησεις ποσο καιρο θα χρειαστει για να παρεις το εγγραφο που θεςΘα τι χρειαστώ για την αίτηση μου στην εστία μέσα στον Σεπτέμβρη
EiriniS20
Νεοφερμένο μέλος

29-08-21

15:39
Ευχαριστώ πολύ!Καταλαβαινω, δεν στελνεις τοτε εδω ενα εμαιλ οταν κανεις την εγγραφη σου στην πλατφορμα του υπουργειου να τους ρωτησεις ποσο καιρο θα χρειαστει για να παρεις το εγγραφο που θες View attachment 84982
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...