Λοιπόν, πάρε ένα απλό Link και δώσε μου 2-3 μέρες να σου βρώ κάτι πιο χειροπιαστό
https://www.inout.gr/showthread.php?t=25949
Αν θες μπορώ να στο αναλύσω προσωπικά. Στείλε Pm αν σε ενδιαφέρει. Πάντος έχει να κάνει άμεσα με την ελληνική γραμματική και ιδιαίτερα με τη σύνταξη. Απλό παράδειγμα: Όταν οι αμερικάνοι λένε "program", εννοούν "πρόγραμμα" ή "προγραμματίζω, προγραμματίζεις, προγραμματίζουμε, προγραμματίζετε, προγραμματίζουν". Εμείς ορίζουμε το προγραμμάτιζω μια μια συγκεκριμένη λέξη.
Όταν μιλάμε για προγραμματισμό με 1 εκατομμύριο γραμμές κώδικα που δουλεύουν 500 προγραμματιστές, μας ενδιαφέρει πιο πολύ "η μεγάλη εικόνα" και πως είναι δομημένος ο κώδικας, παρά το αν μπορούν να προγραμματίσουν καλά σε μικροσκοπικό επίπεδο.
-----------------------------------------
Μόνη η ελληνική έχει μαθηματική δομή που επιτρέπει την αρμονική γεωμετρική τους απεικόνιση.
-----------------------------------------
Δεν θα ασχοληθώ με τον προγραμματισμό. Όσο κι αν σου φαίνεται κουφό, θα κάνω κάτι εντελώς άσχετο. Αλλά έτσι κι αλλιώς εύχομαι να μου είχαν μάθει αρχαία στο σχολείο. Φέτος να φανταστείς, έκατσα κι έμαθα πολυτονικό. 2 ώρες μόνο θες και μετά πρακτική. Anyway, δες το link και πες μου τη γνώμη σου μιας και αυτό σπουδάζεις (και ειδικα εσένα miv που σπουδάζεις υπολογιστές με οικονομικά, πρέπει να σε ενδιαφέρει)