Danyserebeti
Νεοφερμένο μέλος
Η Danyserebeti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα,είμαι απόφοιτη του τμήματος γλωσσικών και διαπολιτισμικών σπουδών και πολύγλωσση,σκέφτομαι για δεύτερο πτυχίο ταυτόχρονα με την δουλειά μου και είμαι ανάμεσα στο τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το τμήμα Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού.Εχουμε απόφοιτους από αυτά τα τμήματα των οποίων οι γνώμες θα μπορούσαν να με βοηθήσουν;
gegeorgiou90
Δραστήριο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 494 μηνύματα.
Τι γλώσσες μιλάς; Σε τι επίπεδα; Εγώ σκεφτόμουνα την Ρωσική ή την Ισπανική του ΕΚΠΑ, αλλά δεν ξέρω, μου φαίνονται οι γλώσσες ενδιαφέρουσες μέχρι το C2, όχι παραπάνω.
Δεν βλέπω κάποια χρησιμότητα αυτών των πτυχίων περισσότερη από το αντίστοιχο C2.
Δεν βλέπω κάποια χρησιμότητα αυτών των πτυχίων περισσότερη από το αντίστοιχο C2.
Danyserebeti
Νεοφερμένο μέλος
Η Danyserebeti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Αγγλικά Ισπανικά Γαλλικά C1
Ρωσικά B1 και Αραβικά αρχάρια (τα επέλεξα στο πανεπιστήμιο)
Ήδη διδάσκω κάποιες γλώσσες σε ιδιαίτερα αλλά μου αρέσουν τα μαθήματα από το Βαλκανικών (αν πήγαινα θα επέλεγα την κατεύθυνση Ασιατικών σπουδών ώστε να συνδυάσω τα αραβικά με τα τούρκικα που θέλω επίσης να μάθω )
Ρωσικά B1 και Αραβικά αρχάρια (τα επέλεξα στο πανεπιστήμιο)
Ήδη διδάσκω κάποιες γλώσσες σε ιδιαίτερα αλλά μου αρέσουν τα μαθήματα από το Βαλκανικών (αν πήγαινα θα επέλεγα την κατεύθυνση Ασιατικών σπουδών ώστε να συνδυάσω τα αραβικά με τα τούρκικα που θέλω επίσης να μάθω )
gegeorgiou90
Δραστήριο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 494 μηνύματα.
Τι εννοείς να συνδυάσεις Τουρκικά με Αραβικά; Είναι 2 τελείως διαφορετικές γλώσσες. Επίσης Αραβικά είναι δύο γλώσσες: MSA και Masri. Λογικά είσαι αρχάρια στο MSA.
Danyserebeti
Νεοφερμένο μέλος
Στην κατεύθυνση Ασιατικών επιλέγεις την Τουρκική γλώσσα ενώ μπορείς να επιλέξεις και την Αραβική σαν δεύτερη γλώσσα,μιας και εχω μια ιδέα από Αραβικά και είναι σχετικά δυνατή γλώσσα μου φαίνεται καλός συνδυασμός
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Προτάσεις
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
MyPetz