alk11
Νεοφερμένο μέλος
Η alk11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

21-06-22

20:52
Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη γνώμη εκπαιδευτικών,γονέων και παιδιών παρακαλώ. Μαθητής Α γυμνασίου που στα μαθηματικά είναι του 15,έγραψε στις εξετάσεις 1(άσσος). Ο καθηγητής τηλεφωνικά μου είπε πως στην άσκηση θεωρίας είχε συμπληρώσει σωστά ένα κενό (κλειστού τύπου άσκηση) και είχε λύσει σε τρεις σελίδες τις ασκήσεις ανάπτυξης (μια με ποσοστά, μια με παραστάσεις και ένα πρόβλημα),ωστόσο ενώ σε κάποιες η λογική ήταν σωστή,οι πράξεις ήταν όλες λάθος. Επίσης αν είχε αντιγράψει πιστεύω πως θα μου το έλεγε ο ίδιος ο καθηγητής. Δικαιολογεί η προσπάθεια αυτή έναν άσσο? Παραδοσιακά άσσο παίρνουν η λευκή κόλλα και η αντιγραφή. Κάθε άποψη δεκτή .Σας ευχαριστώ
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

21-06-22

22:54
κουφο αυτο που σου ειπε.αν η λογικη ηταν σωστη ανεξαρτητα αν ηταν λαθος καποιες πραξεις οφειλε να του βαλει βαθμους οχι και ασσο.να ζητησεις να δεις το γραπτο.Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη γνώμη εκπαιδευτικών,γονέων και παιδιών παρακαλώ. Μαθητής Α γυμνασίου που στα μαθηματικά είναι του 15,έγραψε στις εξετάσεις 1(άσσος). Ο καθηγητής τηλεφωνικά μου είπε πως στην άσκηση θεωρίας είχε συμπληρώσει σωστά ένα κενό (κλειστού τύπου άσκηση) και είχε λύσει σε τρεις σελίδες τις ασκήσεις ανάπτυξης (μια με ποσοστά, μια με παραστάσεις και ένα πρόβλημα),ωστόσο ενώ σε κάποιες η λογική ήταν σωστή,οι πράξεις ήταν όλες λάθος. Επίσης αν είχε αντιγράψει πιστεύω πως θα μου το έλεγε ο ίδιος ο καθηγητής. Δικαιολογεί η προσπάθεια αυτή έναν άσσο? Παραδοσιακά άσσο παίρνουν η λευκή κόλλα και η αντιγραφή. Κάθε άποψη δεκτή .Σας ευχαριστώ
alk11
Νεοφερμένο μέλος
Η alk11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

21-06-22

23:01
Και νόμιζα ότι είμαι παράλογη.. ευχαριστώ!
augustine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η augustine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 181 μηνύματα.

22-06-22

00:18
Σε καμία περίπτωση πιστεύω δεν αξίζει 1Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη γνώμη εκπαιδευτικών,γονέων και παιδιών παρακαλώ. Μαθητής Α γυμνασίου που στα μαθηματικά είναι του 15,έγραψε στις εξετάσεις 1(άσσος). Ο καθηγητής τηλεφωνικά μου είπε πως στην άσκηση θεωρίας είχε συμπληρώσει σωστά ένα κενό (κλειστού τύπου άσκηση) και είχε λύσει σε τρεις σελίδες τις ασκήσεις ανάπτυξης (μια με ποσοστά, μια με παραστάσεις και ένα πρόβλημα),ωστόσο ενώ σε κάποιες η λογική ήταν σωστή,οι πράξεις ήταν όλες λάθος. Επίσης αν είχε αντιγράψει πιστεύω πως θα μου το έλεγε ο ίδιος ο καθηγητής. Δικαιολογεί η προσπάθεια αυτή έναν άσσο? Παραδοσιακά άσσο παίρνουν η λευκή κόλλα και η αντιγραφή. Κάθε άποψη δεκτή .Σας ευχαριστώ
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

22-06-22

08:01
Όχι δεν αξίζει άσσο! Να ζητήσετε να δείτε το γραπτό!
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα.

22-06-22

14:27
Αναβαθμολόγηση από άλλον καθηγητή, αφού πρώτα δει και κάποιος γνωστός σας καθηγητής μαθηματικών το γραπτό και εκτιμήσει ότι άξιζε για περισσότερο.
www.alfavita.gr

Γυμνάσια: Τι ισχύει για αναβαθμολόγηση γραπτών, επανεξέταση, ελλιπή φοίτηση
Ενδοσχολικές εξετάσεις Γυμνασίου: Τα αποτελέσματα των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων πρέπει να έχουν εκδοθεί το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

22-06-22

18:40
Λάθος. Κάθε ερώτημα βαθμολογείται ξεχωριστά. Αν παραδόσεις λευκή κόλα θα πάρεις 0.Παραδοσιακά άσσο παίρνουν η λευκή κόλλα και η αντιγραφή. Κάθε άποψη δεκτή .Σας ευχαριστώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Μήτσος10
- olympea ragnar
- Helen06
- lkhopr
- Apocalypse
- M.Dog
- kost28
- Phys39
- xrisamikol
- sophiaa
- nucomer