mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 01:43 Ο mpampis6565: #21 10-08-11 01:43 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι μακαριι.... αν μαθεισ τιποτα σχετικα με το πωσ θα κυμανθουν οι βασεισ στα επαλ ενημερωσε μασ. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα...αν και οι μερες κοντευουν και θα τα μαθουμε ολα επισημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 01:47 Η στελα+ έγραψε: #22 10-08-11 01:47 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Σιγουρα...αν και οι μερες κοντευουν και θα τα μαθουμε ολα επισημα... Click για ανάπτυξη... ναι 10 εχουμε σημερα. εχω πολυ αγχοσ. εσυ δευτερη χρονια δινεισ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 01:51 Ο mpampis6565: #23 10-08-11 01:51 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι 10 εχουμε σημερα. εχω πολυ αγχοσ. εσυ δευτερη χρονια δινεισ ε? Click για ανάπτυξη... Ναι 2η..ημουν τεεερρρμα ατυχος περσυ..και τα πηγα πολυ καλα!Δεν περιμενα να παρουν μονο 17 ατομα!Δεν πηραζει φετος ειναι η χρονια μου πηστευω εσυ 1η φορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 01:53 Η στελα+ έγραψε: #24 10-08-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Ναι 2η..ημουν τεεερρρμα ατυχος περσυ..και τα πηγα πολυ καλα!Δεν περιμενα να παρουν μονο 17 ατομα!Δεν πηραζει φετος ειναι η χρονια μου πηστευω εσυ 1η φορα? Click για ανάπτυξη... ναι πρωτη φορα. ναι εσυ εισαι σιγουρα μεσα φετοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:01 Ο mpampis6565: #25 10-08-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι πρωτη φορα. ναι εσυ εισαι σιγουρα μεσα φετοσ Click για ανάπτυξη... Ετσι λεω και εγω αλλα επειδη την επαθα περσυ κραταω μια πισινη μεχρι να δω το ονομα μου γραμμενο..και εσυ πολυ καλα τα πηγες για πρωτη χρονια..πηστευω 90% εισαι μεσα..αφηνω ενα 10% για πιθανο απροοπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:04 Η στελα+ έγραψε: #26 10-08-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Ετσι λεω και εγω αλλα επειδη την επαθα περσυ κραταω μια πισινη μεχρι να δω το ονομα μου γραμμενο..και εσυ πολυ καλα τα πηγες για πρωτη χρονια..πηστευω 90% εισαι μεσα..αφηνω ενα 10% για πιθανο απροοπτο! Click για ανάπτυξη... σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:09 Ο OLSon-X έγραψε: #27 10-08-11 02:09 στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:13 Η στελα+ έγραψε: #28 10-08-11 02:13 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Click για ανάπτυξη... αντεχω αντεχω. μ αρεσει πολυ αυτη η σχολη!!!!! και εσυ αστυνομια θελεισ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο mpampis6565: #29 10-08-11 02:15 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Click για ανάπτυξη... Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο OLSon-X έγραψε: #30 10-08-11 02:15 ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:20 Η στελα+ έγραψε: #31 10-08-11 02:20 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Click για ανάπτυξη... θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι το γνωριζω αυτο. εμασ μονο 39 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:22 Ο elnionio έγραψε: #32 10-08-11 02:22 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Click για ανάπτυξη... εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:24 Ο OLSon-X έγραψε: #33 10-08-11 02:24 οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι μακαριι.... αν μαθεισ τιποτα σχετικα με το πωσ θα κυμανθουν οι βασεισ στα επαλ ενημερωσε μασ. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα...αν και οι μερες κοντευουν και θα τα μαθουμε ολα επισημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 01:47 Η στελα+ έγραψε: #22 10-08-11 01:47 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Σιγουρα...αν και οι μερες κοντευουν και θα τα μαθουμε ολα επισημα... Click για ανάπτυξη... ναι 10 εχουμε σημερα. εχω πολυ αγχοσ. εσυ δευτερη χρονια δινεισ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 01:51 Ο mpampis6565: #23 10-08-11 01:51 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι 10 εχουμε σημερα. εχω πολυ αγχοσ. εσυ δευτερη χρονια δινεισ ε? Click για ανάπτυξη... Ναι 2η..ημουν τεεερρρμα ατυχος περσυ..και τα πηγα πολυ καλα!Δεν περιμενα να παρουν μονο 17 ατομα!Δεν πηραζει φετος ειναι η χρονια μου πηστευω εσυ 1η φορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 01:53 Η στελα+ έγραψε: #24 10-08-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Ναι 2η..ημουν τεεερρρμα ατυχος περσυ..και τα πηγα πολυ καλα!Δεν περιμενα να παρουν μονο 17 ατομα!Δεν πηραζει φετος ειναι η χρονια μου πηστευω εσυ 1η φορα? Click για ανάπτυξη... ναι πρωτη φορα. ναι εσυ εισαι σιγουρα μεσα φετοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:01 Ο mpampis6565: #25 10-08-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι πρωτη φορα. ναι εσυ εισαι σιγουρα μεσα φετοσ Click για ανάπτυξη... Ετσι λεω και εγω αλλα επειδη την επαθα περσυ κραταω μια πισινη μεχρι να δω το ονομα μου γραμμενο..και εσυ πολυ καλα τα πηγες για πρωτη χρονια..πηστευω 90% εισαι μεσα..αφηνω ενα 10% για πιθανο απροοπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:04 Η στελα+ έγραψε: #26 10-08-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Ετσι λεω και εγω αλλα επειδη την επαθα περσυ κραταω μια πισινη μεχρι να δω το ονομα μου γραμμενο..και εσυ πολυ καλα τα πηγες για πρωτη χρονια..πηστευω 90% εισαι μεσα..αφηνω ενα 10% για πιθανο απροοπτο! Click για ανάπτυξη... σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:09 Ο OLSon-X έγραψε: #27 10-08-11 02:09 στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:13 Η στελα+ έγραψε: #28 10-08-11 02:13 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Click για ανάπτυξη... αντεχω αντεχω. μ αρεσει πολυ αυτη η σχολη!!!!! και εσυ αστυνομια θελεισ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο mpampis6565: #29 10-08-11 02:15 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Click για ανάπτυξη... Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο OLSon-X έγραψε: #30 10-08-11 02:15 ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:20 Η στελα+ έγραψε: #31 10-08-11 02:20 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Click για ανάπτυξη... θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι το γνωριζω αυτο. εμασ μονο 39 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:22 Ο elnionio έγραψε: #32 10-08-11 02:22 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Click για ανάπτυξη... εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:24 Ο OLSon-X έγραψε: #33 10-08-11 02:24 οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Σιγουρα...αν και οι μερες κοντευουν και θα τα μαθουμε ολα επισημα... Click για ανάπτυξη... ναι 10 εχουμε σημερα. εχω πολυ αγχοσ. εσυ δευτερη χρονια δινεισ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 01:51 Ο mpampis6565: #23 10-08-11 01:51 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι 10 εχουμε σημερα. εχω πολυ αγχοσ. εσυ δευτερη χρονια δινεισ ε? Click για ανάπτυξη... Ναι 2η..ημουν τεεερρρμα ατυχος περσυ..και τα πηγα πολυ καλα!Δεν περιμενα να παρουν μονο 17 ατομα!Δεν πηραζει φετος ειναι η χρονια μου πηστευω εσυ 1η φορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 01:53 Η στελα+ έγραψε: #24 10-08-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Ναι 2η..ημουν τεεερρρμα ατυχος περσυ..και τα πηγα πολυ καλα!Δεν περιμενα να παρουν μονο 17 ατομα!Δεν πηραζει φετος ειναι η χρονια μου πηστευω εσυ 1η φορα? Click για ανάπτυξη... ναι πρωτη φορα. ναι εσυ εισαι σιγουρα μεσα φετοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:01 Ο mpampis6565: #25 10-08-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι πρωτη φορα. ναι εσυ εισαι σιγουρα μεσα φετοσ Click για ανάπτυξη... Ετσι λεω και εγω αλλα επειδη την επαθα περσυ κραταω μια πισινη μεχρι να δω το ονομα μου γραμμενο..και εσυ πολυ καλα τα πηγες για πρωτη χρονια..πηστευω 90% εισαι μεσα..αφηνω ενα 10% για πιθανο απροοπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:04 Η στελα+ έγραψε: #26 10-08-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Ετσι λεω και εγω αλλα επειδη την επαθα περσυ κραταω μια πισινη μεχρι να δω το ονομα μου γραμμενο..και εσυ πολυ καλα τα πηγες για πρωτη χρονια..πηστευω 90% εισαι μεσα..αφηνω ενα 10% για πιθανο απροοπτο! Click για ανάπτυξη... σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:09 Ο OLSon-X έγραψε: #27 10-08-11 02:09 στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:13 Η στελα+ έγραψε: #28 10-08-11 02:13 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Click για ανάπτυξη... αντεχω αντεχω. μ αρεσει πολυ αυτη η σχολη!!!!! και εσυ αστυνομια θελεισ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο mpampis6565: #29 10-08-11 02:15 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Click για ανάπτυξη... Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο OLSon-X έγραψε: #30 10-08-11 02:15 ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:20 Η στελα+ έγραψε: #31 10-08-11 02:20 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Click για ανάπτυξη... θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι το γνωριζω αυτο. εμασ μονο 39 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:22 Ο elnionio έγραψε: #32 10-08-11 02:22 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Click για ανάπτυξη... εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:24 Ο OLSon-X έγραψε: #33 10-08-11 02:24 οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι 10 εχουμε σημερα. εχω πολυ αγχοσ. εσυ δευτερη χρονια δινεισ ε? Click για ανάπτυξη... Ναι 2η..ημουν τεεερρρμα ατυχος περσυ..και τα πηγα πολυ καλα!Δεν περιμενα να παρουν μονο 17 ατομα!Δεν πηραζει φετος ειναι η χρονια μου πηστευω εσυ 1η φορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 01:53 Η στελα+ έγραψε: #24 10-08-11 01:53 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Ναι 2η..ημουν τεεερρρμα ατυχος περσυ..και τα πηγα πολυ καλα!Δεν περιμενα να παρουν μονο 17 ατομα!Δεν πηραζει φετος ειναι η χρονια μου πηστευω εσυ 1η φορα? Click για ανάπτυξη... ναι πρωτη φορα. ναι εσυ εισαι σιγουρα μεσα φετοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:01 Ο mpampis6565: #25 10-08-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι πρωτη φορα. ναι εσυ εισαι σιγουρα μεσα φετοσ Click για ανάπτυξη... Ετσι λεω και εγω αλλα επειδη την επαθα περσυ κραταω μια πισινη μεχρι να δω το ονομα μου γραμμενο..και εσυ πολυ καλα τα πηγες για πρωτη χρονια..πηστευω 90% εισαι μεσα..αφηνω ενα 10% για πιθανο απροοπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:04 Η στελα+ έγραψε: #26 10-08-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Ετσι λεω και εγω αλλα επειδη την επαθα περσυ κραταω μια πισινη μεχρι να δω το ονομα μου γραμμενο..και εσυ πολυ καλα τα πηγες για πρωτη χρονια..πηστευω 90% εισαι μεσα..αφηνω ενα 10% για πιθανο απροοπτο! Click για ανάπτυξη... σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:09 Ο OLSon-X έγραψε: #27 10-08-11 02:09 στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:13 Η στελα+ έγραψε: #28 10-08-11 02:13 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Click για ανάπτυξη... αντεχω αντεχω. μ αρεσει πολυ αυτη η σχολη!!!!! και εσυ αστυνομια θελεισ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο mpampis6565: #29 10-08-11 02:15 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Click για ανάπτυξη... Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο OLSon-X έγραψε: #30 10-08-11 02:15 ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:20 Η στελα+ έγραψε: #31 10-08-11 02:20 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Click για ανάπτυξη... θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι το γνωριζω αυτο. εμασ μονο 39 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:22 Ο elnionio έγραψε: #32 10-08-11 02:22 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Click για ανάπτυξη... εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:24 Ο OLSon-X έγραψε: #33 10-08-11 02:24 οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Ναι 2η..ημουν τεεερρρμα ατυχος περσυ..και τα πηγα πολυ καλα!Δεν περιμενα να παρουν μονο 17 ατομα!Δεν πηραζει φετος ειναι η χρονια μου πηστευω εσυ 1η φορα? Click για ανάπτυξη... ναι πρωτη φορα. ναι εσυ εισαι σιγουρα μεσα φετοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:01 Ο mpampis6565: #25 10-08-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι πρωτη φορα. ναι εσυ εισαι σιγουρα μεσα φετοσ Click για ανάπτυξη... Ετσι λεω και εγω αλλα επειδη την επαθα περσυ κραταω μια πισινη μεχρι να δω το ονομα μου γραμμενο..και εσυ πολυ καλα τα πηγες για πρωτη χρονια..πηστευω 90% εισαι μεσα..αφηνω ενα 10% για πιθανο απροοπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:04 Η στελα+ έγραψε: #26 10-08-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Ετσι λεω και εγω αλλα επειδη την επαθα περσυ κραταω μια πισινη μεχρι να δω το ονομα μου γραμμενο..και εσυ πολυ καλα τα πηγες για πρωτη χρονια..πηστευω 90% εισαι μεσα..αφηνω ενα 10% για πιθανο απροοπτο! Click για ανάπτυξη... σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:09 Ο OLSon-X έγραψε: #27 10-08-11 02:09 στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:13 Η στελα+ έγραψε: #28 10-08-11 02:13 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Click για ανάπτυξη... αντεχω αντεχω. μ αρεσει πολυ αυτη η σχολη!!!!! και εσυ αστυνομια θελεισ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο mpampis6565: #29 10-08-11 02:15 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Click για ανάπτυξη... Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο OLSon-X έγραψε: #30 10-08-11 02:15 ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:20 Η στελα+ έγραψε: #31 10-08-11 02:20 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Click για ανάπτυξη... θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι το γνωριζω αυτο. εμασ μονο 39 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:22 Ο elnionio έγραψε: #32 10-08-11 02:22 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Click για ανάπτυξη... εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:24 Ο OLSon-X έγραψε: #33 10-08-11 02:24 οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι πρωτη φορα. ναι εσυ εισαι σιγουρα μεσα φετοσ Click για ανάπτυξη... Ετσι λεω και εγω αλλα επειδη την επαθα περσυ κραταω μια πισινη μεχρι να δω το ονομα μου γραμμενο..και εσυ πολυ καλα τα πηγες για πρωτη χρονια..πηστευω 90% εισαι μεσα..αφηνω ενα 10% για πιθανο απροοπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:04 Η στελα+ έγραψε: #26 10-08-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Ετσι λεω και εγω αλλα επειδη την επαθα περσυ κραταω μια πισινη μεχρι να δω το ονομα μου γραμμενο..και εσυ πολυ καλα τα πηγες για πρωτη χρονια..πηστευω 90% εισαι μεσα..αφηνω ενα 10% για πιθανο απροοπτο! Click για ανάπτυξη... σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:09 Ο OLSon-X έγραψε: #27 10-08-11 02:09 στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:13 Η στελα+ έγραψε: #28 10-08-11 02:13 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Click για ανάπτυξη... αντεχω αντεχω. μ αρεσει πολυ αυτη η σχολη!!!!! και εσυ αστυνομια θελεισ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο mpampis6565: #29 10-08-11 02:15 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Click για ανάπτυξη... Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο OLSon-X έγραψε: #30 10-08-11 02:15 ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:20 Η στελα+ έγραψε: #31 10-08-11 02:20 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Click για ανάπτυξη... θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι το γνωριζω αυτο. εμασ μονο 39 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:22 Ο elnionio έγραψε: #32 10-08-11 02:22 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Click για ανάπτυξη... εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:24 Ο OLSon-X έγραψε: #33 10-08-11 02:24 οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Ετσι λεω και εγω αλλα επειδη την επαθα περσυ κραταω μια πισινη μεχρι να δω το ονομα μου γραμμενο..και εσυ πολυ καλα τα πηγες για πρωτη χρονια..πηστευω 90% εισαι μεσα..αφηνω ενα 10% για πιθανο απροοπτο! Click για ανάπτυξη... σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:09 Ο OLSon-X έγραψε: #27 10-08-11 02:09 στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:13 Η στελα+ έγραψε: #28 10-08-11 02:13 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Click για ανάπτυξη... αντεχω αντεχω. μ αρεσει πολυ αυτη η σχολη!!!!! και εσυ αστυνομια θελεισ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο mpampis6565: #29 10-08-11 02:15 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Click για ανάπτυξη... Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο OLSon-X έγραψε: #30 10-08-11 02:15 ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:20 Η στελα+ έγραψε: #31 10-08-11 02:20 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Click για ανάπτυξη... θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι το γνωριζω αυτο. εμασ μονο 39 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:22 Ο elnionio έγραψε: #32 10-08-11 02:22 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Click για ανάπτυξη... εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:24 Ο OLSon-X έγραψε: #33 10-08-11 02:24 οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:13 Η στελα+ έγραψε: #28 10-08-11 02:13 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Click για ανάπτυξη... αντεχω αντεχω. μ αρεσει πολυ αυτη η σχολη!!!!! και εσυ αστυνομια θελεισ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο mpampis6565: #29 10-08-11 02:15 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Click για ανάπτυξη... Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο OLSon-X έγραψε: #30 10-08-11 02:15 ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:20 Η στελα+ έγραψε: #31 10-08-11 02:20 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Click για ανάπτυξη... θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι το γνωριζω αυτο. εμασ μονο 39 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:22 Ο elnionio έγραψε: #32 10-08-11 02:22 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Click για ανάπτυξη... εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:24 Ο OLSon-X έγραψε: #33 10-08-11 02:24 οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: στελα+ γυναικα μεσα θα αντεξεις? οχι μονο μεσα αλλα γενικα.. βασικα πλεον προσπαθουν να μοιωνουν τις γυναικες απο τις εξετασεις οπως κανουν και για ειδικους φρουρους. Click για ανάπτυξη... αντεχω αντεχω. μ αρεσει πολυ αυτη η σχολη!!!!! και εσυ αστυνομια θελεισ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο mpampis6565: #29 10-08-11 02:15 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Click για ανάπτυξη... Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο OLSon-X έγραψε: #30 10-08-11 02:15 ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:20 Η στελα+ έγραψε: #31 10-08-11 02:20 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Click για ανάπτυξη... θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι το γνωριζω αυτο. εμασ μονο 39 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:22 Ο elnionio έγραψε: #32 10-08-11 02:22 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Click για ανάπτυξη... εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:24 Ο OLSon-X έγραψε: #33 10-08-11 02:24 οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από στελα+: σωστα τα λεσ. μακαρι μπαμπη μου. εχω πολυ αγχοσ. το θελω παρα πολυ. Click για ανάπτυξη... Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:15 Ο OLSon-X έγραψε: #30 10-08-11 02:15 ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:20 Η στελα+ έγραψε: #31 10-08-11 02:20 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Click για ανάπτυξη... θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι το γνωριζω αυτο. εμασ μονο 39 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:22 Ο elnionio έγραψε: #32 10-08-11 02:22 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Click για ανάπτυξη... εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:24 Ο OLSon-X έγραψε: #33 10-08-11 02:24 οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:20 Η στελα+ έγραψε: #31 10-08-11 02:20 Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Click για ανάπτυξη... θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι το γνωριζω αυτο. εμασ μονο 39 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:22 Ο elnionio έγραψε: #32 10-08-11 02:22 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Click για ανάπτυξη... εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:24 Ο OLSon-X έγραψε: #33 10-08-11 02:24 οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mpampis6565: Μην εχεις αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει!Και αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη (χτυπα ξυλο) δεν χαθηκε και ο κοσμος!Και εγω το θελω πολυ γιαυτο και εκατσα κα διαβασα στα 22 μου για να μπω..!!Και παλυ με τοση προσπαθεια περσυ και ημουν ατυχος με τα ατομα...εσυ παλυ καλα εχεις μια προκηρυξη που λεει 39 ατομα και εχεις ελπιδες..αν ελεγε 17 οπως εμενα περσυ??τι θα εκανες?Γιαυτο σου λεω μια χαρα εισαι..εχεις παρα πολλες ελπιδες να μπεις.. Click για ανάπτυξη... θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ναι αλλα απο γενικο λυκειο..ευτυχως υπαρχουν ποιο πολλες θεσεις!!! Click για ανάπτυξη... ναι το γνωριζω αυτο. εμασ μονο 39 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:22 Ο elnionio έγραψε: #32 10-08-11 02:22 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Click για ανάπτυξη... εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:24 Ο OLSon-X έγραψε: #33 10-08-11 02:24 οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από στελα+: θα δουμε.πλησιαζουν οι μερεσ. ευτθχωσ φετοσ περνει παραπανω ατομα. Click για ανάπτυξη... εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:24 Ο OLSon-X έγραψε: #33 10-08-11 02:24 οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:25 Η στελα+ έγραψε: #34 10-08-11 02:25 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από elnionio: εχει δικιο ο μπαμπης,πολλη αγχομενη εισαι εχει παει η ωρα τρεις και εσυ το χαβα σουαραξε και απολαυσε το καλοκαιρι.... Click για ανάπτυξη... ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: οποιος περασει και θελησει να μαθει τιποτα για την σχολη ας μου στειλει πμ (εχω φιλο αποφοιτο που μιλουσαμε δυο μερες για τα παντα για την αστυφυλακων) Click για ανάπτυξη... αν περασω θα σου στειλω.ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elnionio Νεοφερμένο μέλος Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Ο elnionio έγραψε: #35 10-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από στελα+: ναι ειμαι πολυ αγχομενη. το θελω πολυ γι αυτο. ειναι δυσκολο καθε μερα τισ βασεισ σκεφτομαι ποιο καλοκαιρι μου λεσ εσυ? Click για ανάπτυξη... οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 02:30 Η στελα+ έγραψε: #36 10-08-11 02:30 Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Αυγούστου 2011 playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από elnionio: οπως και να το κανουμε καλοκαιρακι ειναι και αυτο........και προσπαθησε να μην σκεφταισε της βασεις σκεψου κατι πιο ωραιο,καποιες ωραιες στιγμες στη ζωη σου......... Click για ανάπτυξη... εχεισ δικιο. θα προσπαθησω. κι εσυ εδωσεσ φετοσ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
playboy Νεοφερμένο μέλος Ο playboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:06 Ο playboy έγραψε: #37 10-08-11 13:06 Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 13:16 Ο mpampis6565: #38 10-08-11 13:16 Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: angies Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από playboy: Παιδια και εγω απο ΕΠΑΛΛ Α ειμαι.εχουμε ξαναμιλση βεβαια εμεις και στα αλλα φορουμ...αντε με το καλο ολα...!!!Επισης θελω αστυφυλακων///! Click για ανάπτυξη... Ολα καλα θα πανε φιλε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στελα+ Νεοφερμένο μέλος Η στελα+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:18 Η στελα+ έγραψε: #39 10-08-11 14:18 παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpampis6565 Νεοφερμένο μέλος Ο mpampis6565 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:04 Ο mpampis6565: #40 10-08-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από στελα+: παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι. 1913 ειχε. σασ ενδιαφερει???????????? Click για ανάπτυξη... Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.