Tsosmi_maths Νεοφερμένο μέλος Ο Tsosmi_maths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2019 στις 13:54 Ο Tsosmi_maths: #1 29-06-19 13:54 Ποιες ειναι οι εκτιμησεις για την αξιωματικων της αστυνομιας ; ειμαι 50 μορια πισω απι την περσινη βαση που η περσινη βαση ηταν 18123, επηρεαζεται και απο θετικη και θεωρητικη και οικονομικα καθβς υπαρχει προσβαση απο αυτα τα 3 πεδία λετε να πεσει 50 μορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2019 στις 13:58 Ο tsiobieman: #2 29-06-19 13:58 μπορεί να πάει 18000 μόρια , δεν παίζει να πέσει κι άλλο γιατί έχει τεράστια ζήτηση η σχολή αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ποιες ειναι οι εκτιμησεις για την αξιωματικων της αστυνομιας ; ειμαι 50 μορια πισω απι την περσινη βαση που η περσινη βαση ηταν 18123, επηρεαζεται και απο θετικη και θεωρητικη και οικονομικα καθβς υπαρχει προσβαση απο αυτα τα 3 πεδία λετε να πεσει 50 μορια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2019 στις 13:58 Ο tsiobieman: #2 29-06-19 13:58 μπορεί να πάει 18000 μόρια , δεν παίζει να πέσει κι άλλο γιατί έχει τεράστια ζήτηση η σχολή αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μπορεί να πάει 18000 μόρια , δεν παίζει να πέσει κι άλλο γιατί έχει τεράστια ζήτηση η σχολή αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.