Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.

Καλά κάνουν.![]()
Μένουν 12.540 κενές θέσεις στα Πανεπιστήμια λόγω ΕΒΕ! Αμφιθέατρα αδειάζουν –Τμήματα "φαντάσματα" με 1 έως 5 εισακτέους
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Μένουν 12.540 κενές θέσεις στα Πανεπιστήμια λόγω ΕΒΕ! Αμφιθέατρα αδειάζουν –Τμήματα "φαντάσματα" με 1 έως 5 εισακτέους - Αποτελέσματα Βάσεων 2025 - Μια ιδιαίτερα ανησυχητική εικόνα για το μέλλον δεκάδων πανεπιστημιακών τμημάτων αποτυπώνεται στα αποτελέσματα εισαγωγής 2025, καθώς...www.foititikanea.gr
Αν καταλάβεις ότι δεν είναι όλοι για ΑΕΙ και κόψεις τη γκρίνια η ζωή σου θα αναβαθμιστεί.
sakplat
Νεοφερμένο μέλος
Ο sakplat αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 36 μηνύματα.

Αν κόψεις αυτές τις επιθετικός συμβουλές, θα αναβαθμιστεί και η δική μας.Καλά κάνουν.
Αν καταλάβεις ότι δεν είναι όλοι για ΑΕΙ και κόψεις τη γκρίνια η ζωή σου θα αναβαθμιστεί.
Huener
Νεοφερμένο μέλος
Η Huener αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 106 μηνύματα.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κλείνουν συγκεκριμένα "αδύναμα" τμήματα και, αντ' αυτού, μένουν πολλά παιδιά εκτός πανεπιστημιακών σχολών, τη στιγμή που υπάρχουν άπειρες κενές θέσεις. Δυστυχώς, υπάρχουν ρεαλιστικά πολλές σχολές, οι απόφοιτοι των οποίων δυσκολεύονται σημαντικά να αποκατασταθούν επαγγελματικά εξαιτίας της φύσης του τμήματος από το οποίο αποφοίτησαν.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.

Η αλήθεια πονάει, ξέρω ξέρω.Αν κόψεις αυτές τις επιθετικός συμβουλές, θα αναβαθμιστεί και η δική μας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα σου φανεί τρελό, αλλά δεν είναι νομοτελές ότι πρέπει να καλυφθούν ΟΛΕΣ οι κενές θέσεις!Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κλείνουν συγκεκριμένα "αδύναμα" τμήματα και, αντ' αυτού, μένουν πολλά παιδιά εκτός πανεπιστημιακών σχολών, τη στιγμή που υπάρχουν άπειρες κενές θέσεις.
Ο φοιτητής πρέπει να αποδείξει ότι του αξίζει θέση σε ΑΕΙ, ΟΧΙ το αντίστροφο.
theodle
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο theodle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα.

Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτεί κάποιος την αλήθεια και τη πραγματικότητα.Καλά κάνουν.
Από τότε που μπήκε η νοοτροπία του "πρέπει να σπουδάζουν όλοι", το οποίο έκανε ζημιά στη χώρα μας, γιατί εξαφανίστηκαν επαγγέλματα τεχνιτών που έβγαζαν και παραπάνω χρήματα, μέχρι σήμερα που το μαγαζί έχει βαρέσει διάλυση.
Ψυκτικό δεν βρίσκεις, και αν βρεις πρέπει να κάνεις τάμα. Ηλεκτρολόγο, υδραυλικό , σοβατζή τα ίδια
Και τα άλλα κράτη έχουν τροφή, από τόσους πτυχιούχους που έχουμε βγάλει ως χώρα. Το δικαιολογεί η μετανάστευση
many of Filip
Νεοφερμένο μέλος
Η many of Filip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
Εμένα ο γιος μου πέρασε Φαρμακευτική Σαας.
Στόχος του ήταν η Ιατρική Σαας την οποία έχασε για 100 μορια και δεύτερη επιλογή του ήταν Οδοντιατρική Σαας που έχασε για 70 μορια...
Είναι 3ος επιλαχών για Οδοντιατρική και 12ος για Ιατρική!
Να ελπίζω σε παραιτήσεις σπουδαστών;
Στόχος του ήταν η Ιατρική Σαας την οποία έχασε για 100 μορια και δεύτερη επιλογή του ήταν Οδοντιατρική Σαας που έχασε για 70 μορια...
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 837 μηνύματα.

Καλησπέρα σας,Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
Συγχαρητήρια στον γιο σας για την επίδοσή του!! Ρεαλιστικά μιλώντας να φύγουν 12 άτομα από την Ιατρική λίγο δύσκολο το κόβω. Για οδοντιατρική το θεωρώ πιο εφικτό όμως

many of Filip
Νεοφερμένο μέλος
Η many of Filip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

Ευχαριστώ θερμά!Καλησπέρα σας,
Συγχαρητήρια στον γιο σας για την επίδοσή του!! Ρεαλιστικά μιλώντας να φύγουν 12 άτομα από την Ιατρική λίγο δύσκολο το κόβω. Για οδοντιατρική το θεωρώ πιο εφικτό όμως.
Στην Οδοντιατρική είναι λίγες οι θέσεις πήρε μόλις 5 άτομα...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.181 μηνύματα.

Λυπαμαι ...αυτος ειναι ο ορισμος της ατυχιας.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
Αλλα υπαρχει και θεος που εδωσε το 4%...ελπιζω να το επιτρεπουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 265 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- korlef
- Huener
- Corfu kitty
- UnderGroundGr
- aris65
- Frozensun
- tsiobieman
- elinamav
- st.krf
- ydroxoos
- sakplat
- burningfire
- Pyotr_Krasnov
- Entropy24
- mpimpika
- maritina07
- Sotiris 12
- stamp
- korydallos
- ManDef
- jellojina
- Greg25
- Unboxholics
- Primary Care
- sophieee
- ang12_012
- Scandal
- EFAKIT
- afraim
- pannnos1992
- many of Filip
- SlimShady
- GV221
- Reader
- Ryuzaki
- andreouk
- Startx0
- Ersa
- nikfis
- FNC_Sophia
- Μήτσος10
- geneticist
- Panatha mono
- theodle
- Paragontas7000
- phoni
- psychoticwaltz
- Penny1903
- Anna1974
- Drscientist
- P.Dam.
- panosT436
- thenutritionist
- jYanniss
- AggelikiGr
- ileki
- Stelios1231
- woasibe
- Xryssa
- Debugging_Demon
- Asterias54
- antonis97
- BatGuin
- MariaApo
- Obi-Wan Kenobi
- tzoulio
- Nick_Athens
- Vok
- Atrlef
- E.Z
- Nala
- charmander
- Alex81
- Εριφύλη
- gaidouri
- Dimitris462
- Vagelis30
- VouDou
- American Economist
- Mammy Nun
- Conne
- neuronova
- Simela24
- abyssiniancat
- Annalad
- Κλημεντίνη
- Tzam
- Mixalis!
- peris68
- Jauahahwiwisjs
- foxypup
- sevi1
- vps
- Nek21
- hihat1
- Ilias__
- Fwteini69
- annapdk
- panunniotis
- Albert 123
- confused???
- str07
- donpablo
- GeorgePap2003
- Chris1993
- krys
- yakinthos123
- marioukos
- katia.m
- blissele
- giannhs2001
- elevag
- Costpap
- andromaxh07
- danai22
- nick34
- aggelosst9
- Leilas
- Efi10
- Joji
- rseven
- Giorgkalo
- Georgiaaa_
- lalalalalalala
- sophiaa
- Tery07
- thanasarasz
- Kabamaru Hayate
- almanhoff
- eukleidhs1821
- Leo komm
- mimis
- kyriako
- ch2006
- GeorgeTheBoss
- nicole1982
- Sotiris.Y
- Hased Babis
- Searching
- Rene2004
- giannis06
- tan07
- m.b.
- fotini15
- doctoradrian
- Highlander
- redpointer
- Hmmytheos
- jkhkh
- CITCOC
- Isa
- ANVNYMOS
- Aris_PaP09
- mvas
- trifasikodiavasma
- Than003
- NikosPap_
- Dina
- lain
- gianikit
- mumofstudents
- bobbos188
- NIKHNIKH
- SKG
- Devote
- shuuu
- marina.marina
- pinkheart
- marpa
- ladybookworm
- Indecisive2
- bak07
- mariel79
- Dion G.
- Lia 2006
- elcteng
- 31 ELENA
- F1L1PAS
- Giannis_19
- XRY
- andromaxi
- strof
- Κέλλυ Μ
- Linsanity
- Maynard
- sky1
- Alex2025
- waakaq
- Maraki3
- eftria
- Lydiaaaaaaa
- Kzaro
- eleanna4
- Mistis tis erimou
- chester20080
- AMPA
- nucomer
- Dr. Gl. Luminous
- Wonderkid
- Vasilis125
- AdonisV
- BillyTheKid
- Alf
- Dkate
- Geo20
- marakimarouli
- Jesse_
- panaman
- fotia13
- geornirv
- Vera
- voul.tour
- angies
- restinbass
- fgk
- dimitrisz123
- soleilst
- Alin22
- Eleanna89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.