Nick_Athens
Νεοφερμένο μέλος
Ο Nick_Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

Πιστεύω ότι όποιος θέλει κάτι συγκεκριμένο να σπουδάσει και να μην πιάσει ακριβώς αυτό που επιθυμεί, ας πάει στην σχολή που πέρασε και θα βρεί τον δρόμο του. Θεωρώ ότι μπορεί μετά να κάνει ένα μεταπτυχιακό (το οποίο είναι πλέον απαραίτητο) πάνω ακριβώς στην ειδικότητα που θέλει.εστι ακριβως... και οι αλλες σχολες που εβαλες και αυτες μαρκετινκ κανουν.
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 337 μηνύματα.

Καλά Αποτελέσματα σε όλους μας, ας πετύχουμε ότι θέλουμε 

Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα.

1 . Όλα τα Χημικά στην Καβάλα θα μπω ( ελπίζω είμαι 156 μορια πάνω) αλλά τα εβαλα για μετεγγραφη και 2 η επιλογή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφιμων στο ΠΑΔΑ.Τέλος η αναζήτηση και η σειρά προτεριότητας των σχολων στο μηχανογραφικό. Καλή επιτυχία σε όλους σας και μακάρι όλοι να πετύχετε στην πρώτη σας επιλογή! Αν θέλετε μοιραστείτε τις 3 πρώτες σας προτιμήσεις. Εγώ έβαλα 1.Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας ΟΠΑ (16.125), 2.ΟΔΕ ΠΑ.ΠΕΙ (16.410), 3. ΔΕΟ ΕΚΠΑ (16.410)
Καλή επιτυχία σε όλους
Nick_Athens
Νεοφερμένο μέλος
Ο Nick_Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

Καλή επιτυχία!1 . Όλα τα Χημικά στην Καβάλα θα μπω ( ελπίζω είμαι 156 μορια πάνω) αλλά τα εβαλα για μετεγγραφη και 2 η επιλογή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφιμων στο ΠΑΔΑ.
Καλή επιτυχία σε όλους
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα.

Φέτος συμμετείχαν σχεδόν 89k στις πανελλήνιες (74k ΓΕΛ και σχεδόν 15 ΕΠΑΛ ημερήσια+εσπερινά, αμφότερα)...
Μηχανογραφικά είπαμε περίπου 70k...
ΕΠΑΛ κάπου 10k μηχανογραφικά συνήθως (έχουν μόλις ΕΒΕmin <6 με >7 ανά Τομέα ΕΠΑΛ)...
Πόσοι να κάνουν μηχανογραφικό κάθε χρόνο για το 10% (6-4) από ΓΕΛ & ΕΠΑΛ; Συνολικά, κάτω από 5k;
Άρα 14k από ΓΕΛ και 5k από ΕΠΑΛ και 5k (του 10%) εκτός από τα ΑΕΙ, συν όσοι έκαναν και δεν θα πιάσουν τίποτα, συν οι (λίγοι πλούσιοι) που έδωσαν, πέρασαν τις ΕΒΕ αλλά θα πάνε εξωτερικό!
Μάλλον θα φθάσουμε φέτος στους 25k περίπου (ελέω ΕΒΕ), καλά πήγε και αυτό!
Μηχανογραφικά είπαμε περίπου 70k...
ΕΠΑΛ κάπου 10k μηχανογραφικά συνήθως (έχουν μόλις ΕΒΕmin <6 με >7 ανά Τομέα ΕΠΑΛ)...
Πόσοι να κάνουν μηχανογραφικό κάθε χρόνο για το 10% (6-4) από ΓΕΛ & ΕΠΑΛ; Συνολικά, κάτω από 5k;
Άρα 14k από ΓΕΛ και 5k από ΕΠΑΛ και 5k (του 10%) εκτός από τα ΑΕΙ, συν όσοι έκαναν και δεν θα πιάσουν τίποτα, συν οι (λίγοι πλούσιοι) που έδωσαν, πέρασαν τις ΕΒΕ αλλά θα πάνε εξωτερικό!
Μάλλον θα φθάσουμε φέτος στους 25k περίπου (ελέω ΕΒΕ), καλά πήγε και αυτό!
super2025
Νεοφερμένο μέλος
Η super2025 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Καλησπέρα.Για αγγλικη φιλολογία λέτε να ανέβουν?Είμαι 500 μορια πάνω σπο την Αθηνα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.982 μηνύματα.

Αυτη την σχολη ειναι δυσκολο να την ψυχολογισεις ..ο συνδιασμος μαθηματων και αγγλικων ειναι δυσκολος και δεν μου το επιτρεπει.Καλησπέρα.Για αγγλικη φιλολογία λέτε να ανέβουν?Είμαι 500 μορια πάνω σπο την Αθηνα
Η ματια μου λεει για πτωση μεχρι 200 μορια.
Αληθεια εσυ που εισαι του χωρου, ξερεις ποιες μπαινουν στις σχολες αυτες αυτες που γραφουν αγγλικα 18 ή και οι αλλες που γραφουν 15?
super2025
Νεοφερμένο μέλος
Η super2025 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

ΕΕυχαριστ.15μ.ο στα μαθηματα και πανω απο 14 σιγουρα στα αγγλικα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.982 μηνύματα.

Ο συνδυασμος που λες δινει στα ιδια με περυσι με +- 100ΕΕυχαριστ.15μ.ο στα μαθηματα και πανω απο 14 σιγουρα στα αγγλικα
Τα αγγλικα του 18 δινουν την ελαφρα καθοδο των 200 μοριων
Startx0
Νεοφερμένο μέλος
Ο Startx0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα.

Εγώ τελικά κατέληξα 1η ceid patras και οχι ηλεκτρολόγων. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας...
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 287 μηνύματα.

Την καλυτερη επιλογη εκανες.Συγχαρητηρια καλη αρχηΕγώ τελικά κατέληξα 1η ceid patras και οχι ηλεκτρολόγων. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας...
panunniotis
Νεοφερμένο μέλος
Ο panunniotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Γειά σας παιδιά, το ξέρω οτι δεν έχει μείνει πολύς καιρός ακόμα για την ανακοίνωση των βασεων. Ωστόσο δεν μπορώ να σταματήσω να αγχώνομαι για το αν περνάω ΗΜΤΥ Πάτρας ή όχι. Ειναι πολυ καλή σχολη και εχω και πολλούς συγγενείς εκεί για αυτο την προτιμώ περισσότερο απο ημμυ βολου. Είμαι 170 μόρια πανω απο απο την περσινή βάση. Μαζεψα 16645 στην συγκεκριμένη σχολη και ήθελα απλα να σας ρωτήσω εάν πιστεύεται οτι περνάω ή όχι. Ευχαριστώ πολυ!!!
Greg25
Νεοφερμένο μέλος
Ο Greg25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 47 μηνύματα.

Το ίδιο άγχος είχα και εγώ πέρσι αν θα πιάσω το ΗΜΤΥ Πάτρας. Είχα γράψει 16440 και την έχασα για 30 μόρια και τελικά πήγα στον Βόλο. Πιστεύω πως την έχεις όπως είπε ο @γιαννης_00 θα μειωθεί η βάση της.Γειά σας παιδιά, το ξέρω οτι δεν έχει μείνει πολύς καιρός ακόμα για την ανακοίνωση των βασεων. Ωστόσο δεν μπορώ να σταματήσω να αγχώνομαι για το αν περνάω ΗΜΤΥ Πάτρας ή όχι. Ειναι πολυ καλή σχολη και εχω και πολλούς συγγενείς εκεί για αυτο την προτιμώ περισσότερο απο ημμυ βολου. Είμαι 170 μόρια πανω απο απο την περσινή βάση. Μαζεψα 16645 στην συγκεκριμένη σχολη και ήθελα απλα να σας ρωτήσω εάν πιστεύεται οτι περνάω ή όχι. Ευχαριστώ πολυ!!!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Το να περνας απο πατρα (περαστικος) δεν νομιζω να τα καταφερεις.Γειά σας παιδιά, το ξέρω οτι δεν έχει μείνει πολύς καιρός ακόμα για την ανακοίνωση των βασεων. Ωστόσο δεν μπορώ να σταματήσω να αγχώνομαι για το αν περνάω ΗΜΤΥ Πάτρας ή όχι. Ειναι πολυ καλή σχολη και εχω και πολλούς συγγενείς εκεί για αυτο την προτιμώ περισσότερο απο ημμυ βολου. Είμαι 170 μόρια πανω απο απο την περσινή βάση. Μαζεψα 16645 στην συγκεκριμένη σχολη και ήθελα απλα να σας ρωτήσω εάν πιστεύεται οτι περνάω ή όχι. Ευχαριστώ πολυ!!!
Μολις πλησιασεις Ριο ..γραπ ενα χερι στο σβερκο... θα σε μαγκωσει η σχολη και θα σε βαλει μεσα για μεσα...πιο μεσα δεν εχει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 356 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Thomas B
- Sotiris 12
- Nek21
- Greg25
- nikfis
- panunniotis
- Jauahahwiwisjs
- elinamav
- Pyotr_Krasnov
- krys
- Anna1974
- akis_95
- Huener
- annn05
- super2025
- aris65
- Nala
- 31 ELENA
- Nick_Athens
- afraim
- burningfire
- Dion G.
- Ersa
- sakplat
- Tery07
- Startx0
- FNC_Sophia
- GIANCHRIS
- bobbos188
- Primary Care
- mpimpika
- AMPA
- woasibe
- nick34
- Penny1903
- donpablo
- thanasarasz
- sophieee
- Corfu kitty
- andreouk
- rseven
- Kzaro
- VouDou
- Maria235
- psychoticwaltz
- str07
- peris68
- Isa
- panaman
- geneticist
- ang12_012
- newguy
- UnderGroundGr
- sima
- Vagelis30
- st.krf
- tan07
- ManDef
- sky1
- fotini15
- Lathy
- Leo21
- V@Per
- Hased Babis
- ch2006
- jellojina
- EFAKIT
- Mammy Nun
- many of Filip
- Dina
- GV221
- MariaApo
- mvas
- Maraki3
- adtor
- gianikit
- mimis
- stamp
- Conne
- korydallos
- blissele
- abyssiniancat
- kyriako
- Searching
- mara.g
- termiii
- Ydroxoos'007
- XRY
- nucomer
- Atrlef
- Vasilis06
- Drscientist
- eftria
- Eleanna89
- rafraf7
- neuronova
- ileki
- natasa1#
- TheaANNA
- loco_123
- giannis06
- Aria2006
- Ask23
- Alex81
- voul.tour
- BatGuin
- maritina07
- katia.m
- ANVNYMOS
- andrianna
- Scandal
- Αλανι
- Paragontas7000
- gaidouri
- anna_6
- an12
- confused???
- mumofstudents
- elef
- Chris1993
- mikrosamiamidi
- thewitcher
- Konstantina Alexiou
- Mixalis!
- tsiobieman
- NIKHNIKH
- AggelikiGr
- nearos
- Helen06
- sophiaa
- elcteng
- Alf
- Jesse_
- bak07
- knunn25
- tzoulio
- saranpan
- tyxiluckudacha
- MAIK MAT
- Msp1
- Fwteini69
- lain
- Leo komm
- Linsanity
- Xryssa
- Giannis_19
- sousiu
- LeGoat
- NikosPap_
- stella...
- Geo20
- Highlander
- charmander
- MANUELMANUEL
- elenitren
- Devote
- marina.marina
- niki1973
- Hmmytheos
- kopros
- shuuu
- panosalex7
- Mapz
- afroditi16
- annapdk
- geoster
- Ilovemycats27
- Kostas1908
- geornirv
- danai22
- Albert 123
- Vueqt
- maria konsta
- GeorgeTheBoss
- Simela24
- Reader
- Atom8
- malexandr
- makis2
- Vok
- Angie70
- panosT436
- Panagiotis849
- Dimitris_nts
- chester20080
- Specon
- Kanastasia_5883
- tomftw
- N2007
- hello1234
- nikosm72
- giorgis18
- Vera
- ειδήμων
- jkhkh
- Lydiaaaaaaa
- Lennie
- Panfl
- fotia13
- maria271
- Lia 2006
- Velvet
- Emmeleia78
- Aaaapatata
- Arvacon
- Indecisive2
- Asterix199
- elefther1ou_
- Annoulito
- ck_chrysiis
- Ilias__
- psar2006
- SlimShady
- Aggel0sss
- Unboxholics
- Obi-Wan Kenobi
- Pars3c
- Dkate
- Kostm13
- Κλημεντίνη
- MPmp
- mflam
- trifasikodiavasma
- pannnos1992
- Trend
- vaspa
- Anonymouss
- konan
- Greekfighter
- lollll
- Elvi
- redpointer
- s93060
- globglogabgalab
- anait
- Rina
- E.Z
- michalis
- constansn
- Anna.chr
- giannhs2001
- spirosv
- Giorgakys
- Georgiaaa_
- Maynard
- IRONWOMAN
- AnAn
- 29292929
- psarounik
- antonis97
- bibliofagos
- Samleeuff
- Kaiti.07
- SKG
- Panatha mono
- Vassiliki.ko
- Than003
- userguest
- panpen
- Kate1914
- Marios25250
- sp0t4
- ludwig physics
- Kleanth
- dimipalm
- mar30
- mark007
- Vasilis13kia
- waakaq
- Entropy24
- bigguy
- almanhoff
- Joji
- Manou Litsa
- Geraldsaga
- georgepc
- MIkeTr123
- fockos
- Eleni123-
- Νικολινα
- doctoradrian
- spiross
- Libertus
- mariapanagiotou
- rafaela11
- etzoni
- Μέτα2005
- Neptune
- Wonderkid
- ilias.88
- thepigod762
- TonyGeo
- GeorgePap2003
- jYanniss
- User2350
- Frozensun
- jkntx
- hihat1
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- Dr. Gl. Luminous
- Dimitris2007
- max07
- alan09
- floating dream
- itsari
- Eirinoula
- nicole1982
- ladybookworm
- mariel79
- eukleidhs1821
- ggl
- johnnybe
- kaivali
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.