Elvi
Νεοφερμένο μέλος
Ο Elvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Για πες
Ποσα μορια ημμυ ηρακλειο ? Βάση 2024 10830 (έχω 12530)
Ποσα μορια ημμυ παπελ πατρα ? Βαση 2024 11923 (έχω 12611)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΗΜΜΥ ΠΑΠΕΛ Οι προβλέψεις βάσης που διάβασα είναι για 13000+ άρα παίζει να μην το πιάσω
ΗΜΜΥ ΠΑΠΕΛ Οι προβλέψεις βάσης που διάβασα είναι για 13000+ άρα παίζει να μην το πιάσω
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.512 μηνύματα.

λοιπον
ημμυ ηρακλειο έχω 12530
ημμυ παπελ πατρα έχω 12611
Εφοσον εισαι αμετανοητος ηλεκτρολογος δες προταση επιτυχιας
1 ημμυ ξανθη δεν μπαινουμε
2 ημμυ ελμεπα μπαινουμε και παμε μετεγγραφη ξανθη
3 ημμυ πατρα αδιαφορο εκτος και αντισταφουν οι ρολοι πατρα ηρακλειο
4.μηχανικων υπολογιστων σερρες..δεν μπαινουμε
5 μηχανικων υπολογιστων σαμο ..μπαινουνε και παμε μετεγγραφη σερρες
6 μηχανολογοι σερρων αδιαφορο παιζει για μετακινηση
ημμυ ηρακλειο έχω 12530
Elvi
Νεοφερμένο μέλος
Ο Elvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Τι εννοείς αδιάφορο; βοήθησε με.λοιπον
ημμυ ηρακλειο έχω 12530
Πάντως σε άλλα ποστ εδώ μέσα διάβασα πολύ καλά λόγια για το ΗΜΜΥ ΠΑΠΕΛ και η αλήθεια είναι ότι με επηρέασαν
Μετακίνηση από Μηχ Σερρών πώς και πού;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.512 μηνύματα.

Αδιαφορο σημαινει οτι αφου θα μπεις στο παραπανω ..οτι βαλεις απο κατω δεν πιανειΤι εννοείς αδιάφορο; βοήθησε με.
Το βαζουμε για τον λογο μην σπασει ο διαολος το το ποδι του και πανε στραβα τα πραματα
Elvi
Νεοφερμένο μέλος

Με αυτή την λογική προτιμώ Πάτρα. Πιο καλή φοιτικη ζωή από ότι μαθαίνω και χαμηλότερο κόστος σε περίπτωση που δεν πάρω μεταγραφή Ξάνθη, η οποία είναι δύσκολη.Αν και όπως είπα διάβασα καλύτερα σχόλια για ελμεπα και παπελ από ότι Ξάνθη.Αδιαφορο σημαινει οτι αφου θα μπεις στο παραπανω ..οτι βαλεις απο κατω δεν πιανει
Το βαζουμε για τον λογο μην σπασει ο διαολος το το ποδι του και πανε στραβα τα πραματα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Μετακινηση μηχανολογων σερρων σημαινει οτι πηγες πχ μετα αποτελεσματων για μπανιο και γνωρισες μια θεα που θα ειναι σερρες και λες ..δεν πηδιουνται οι ανοργασμικοι ηλεκτρολογοι ξανθης δεν κανω μετεγγραφη ..εγω θα παω μηχανολογων σερρες... και σχολαρα και θα εχω και την θεα.Τι εννοείς αδιάφορο; βοήθησε με.
Πάντως σε άλλα ποστ εδώ μέσα διάβασα πολύ καλά λόγια για το ΗΜΜΥ ΠΑΠΕΛ και η αλήθεια είναι ότι με επηρέασαν
Μετακίνηση από Μηχ Σερρών πώς και πού;
ε καλα ενταξει ...αφου εχεις κατασταλαξει για πατρα τοτε εχουμεΜε αυτή την λογική προτιμώ Πάτρα. Πιο καλή φοιτικη ζωή από ότι μαθαίνω και χαμηλότερο κόστος σε περίπτωση που δεν πάρω μεταγραφή Ξάνθη, η οποία είναι δύσκολη.Αν και όπως είπα διάβασα καλύτερα σχόλια για ελμεπα και παπελ από ότι Ξάνθη.
1 ημμυ πατρα κρισιμη η εισαγωγη
2 ημμυ ελμεπα μπαινουμε και παμε μετεγγραφη πατρα
3.μηχανικων υπολογιστων σερρες..δεν μπαινουμε
4 μηχανικων υπολογιστων σαμο ..μπαινουνε και παμε μετεγγραφη σερρες
5 μηχανολογοι σερρων αδιαφορο παιζει για μετακινηση
καλο ειναι ετσι?
Elvi
Νεοφερμένο μέλος

Γιάννη να σου κάνω και μια άκυρη ερώτηση. Με τα μόρια που έχω εσύ τι θα πρότεινες από σχολή με προοπτική καλής επαγγελματικής αποκατάστασης Χωρίς να λάβεις υπόψη σου αυτά που είπα για τις προτιμήσεις μου.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

1 ημμυΓιάννη να σου κάνω και μια άκυρη ερώτηση. Με τα μόρια που έχω εσύ τι θα πρότεινες από σχολή με προοπτική καλής επαγγελματικής αποκατάστασης Χωρίς να λάβεις υπόψη σου αυτά που είπα για τις προτιμήσεις μου.
2 μηχανικων υπολογιστων
3 μηχανολογων
Εμενα με τραβανε απο το μανικι για δουλεια προ πτυχιου.
Χρηματα πολλα οχι ..
Χρηματα θα εχεις (4000-10000) ως ημμυ σε ενασχοληση ναυτηλιας και μια βαλιτσα στο χερι βεβαια.
adtor
Νεοφερμένο μέλος
Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

Δεν μου είπατε. έχω 11460 για αστυνομία κατηγορία πολυτεκνων πως το βλέπετε με τις βάσεις; Πέρυσι ο τελευταίος πολυτεκνος 10330
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

παλικαρι εγω να σε πω?Δεν μου είπατε. έχω 11460 για αστυνομία κατηγορία πολυτεκνων πως το βλέπετε με τις βάσεις; Πέρυσι ο τελευταίος πολυτεκνος 10330
adtor
Νεοφερμένο μέλος
Ο adtor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

Ναι παρακαλώ.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Κοιτα δεν μελετω τις σχολες αυτες γιατι με λειπουν πληροφοριες ...πχ ποσοι περασαν πκε.Ναι παρακαλώ.
Περυσι ενα παλικαρι με πιεσε και το εκανα και καναμε συμφωνια οτι δεν θα με γραψει και του ειπα...την συμφωνια δεν την τηρησε και με πηραν το διπλωμα.
Λοιπον περα απο την πλακα
Περυσι (2024) ειχα προβλεψει σε αντιθεση με τις αλλες προβλεψεις οτι απο 14800 η βαση το 2023 θα επεφτε πολυ χαμηλα στα 13800 και με γελουσαν ...και καλα εκαναν διοτι κρημνίστηκε στα 13180.
Η βαση των πολυτεκνων επεσε πολυ κατι σε 2000 μορια και εκατσε στα 10330
Φετος εχουμε την ιδια ποσοτητα εισακτεων και κατι καλυτερο σε γραψιμο.
Θεωρω οτι η βαση πολυτεκνων θα παιξει μεταξυ 9000 και 9500 μορια.
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.

Για παδα δύσκολη η εκτίμηση άνοδος λόγω των επιδόσεων και λόγω της αύξησης της ζήτησηςΚάποια εκτίμηση για τις παρακάτω σχολές:
παδα συγκεκριμένα μηχανολόγων-μηχανικων και ναυπηγών μηχανικών
Σεμφε στο ΕΜΠ
Χημικών μηχανικών Πάτρας
Για ΣΕΜΦΕ λόγω επιδόσεων +300 μορια ωστόσο παρατηρώ μείωση της ζήτησης. Περιση είχε πτώση κατά 730 μορια που δεν νομίζω να οφείλεται αποκλειστικά στο ότι ήταν πιο δύσκολα τα θέματα. Εάν η μείωση της ζήτησης συνεχιστεί και φέτος τότε μάλλον θα παραμείνει σχεδόν σταθερή αλλά εάν ανάκαμψη η ζήτηση μετά από χρόνια μειώσεις τότε μπορεί να φτάσει και τα +500
Για χημικούς μηχανικούς Πάτρα μάλλον επίσης κάπου στα +300 μορια (αν και δεν το έχω μελετήσει αρκετά)
adtor
Νεοφερμένο μέλος

Μακάρι να ανέβει θεωρείται όχι;Κοιτα δεν μελετω τις σχολες αυτες γιατι με λειπουν πληροφοριες ...πχ ποσοι περασαν πκε.
Περυσι ενα παλικαρι με πιεσε και το εκανα και καναμε συμφωνια οτι δεν θα με γραψει και του ειπα...την συμφωνια δεν την τηρησε και με πηραν το διπλωμα.
Λοιπον περα απο την πλακα
Περυσι (2024) ειχα προβλεψει σε αντιθεση με τις αλλες προβλεψεις οτι απο 14800 η βαση το 2023 θα επεφτε πολυ χαμηλα στα 13800 και με γελουσαν ...και καλα εκαναν διοτι κρημνίστηκε στα 13180.
Η βαση των πολυτεκνων επεσε πολυ κατι σε 2000 μορια και εκατσε στα 10330
Φετος εχουμε την ιδια ποσοτητα εισακτεων και κατι καλυτερο σε γραψιμο.
Θεωρω οτι η βαση πολυτεκνων θα παιξει μεταξυ 9000 και 9500 μορια.
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα.

Οι χημικοι μηχανικοι της πατρας ειναι απο τις καλυτερες σχολες στην Ελλαδα.....Τρομερο τμημα.Αξιζει παρα πολυ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

οχι με τιποτα... η σχολη αυτη δεν ακολουθει πλεον επιδοσεις αλλα μη προθυμια ...ε οτι και η ευλεπιδων, ναυτικων δοκιμων ...καλα αυτες εχουν και θανατηφορα εβε.Μακάρι να ανέβει θεωρείται όχι;
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

Γιαννη, μπορω να σε ρωτησω, Πυροσβσετικη μια πτωση ~610 μοριων, ειναι ρεαλιστικη ;οχι με τιποτα... η σχολη αυτη δεν ακολουθει πλεον επιδοσεις αλλα μη προθυμια ...ε οτι και η ευλεπιδων, ναυτικων δοκιμων ...καλα αυτες εχουν και θανατηφορα εβε.
Με σκοτωσε η εκθεση...
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

@γιαννης_00 μιας που έπεσαν τα αιτήματα...όταν δεις για την νομική κομοτηνής που σου ζήτησε ένα παιδί πιο πριν, δες αν μπορείς και για νομική θεσσαλονίκης (είμαι +130 μόρια, αλλά δεν είναι μαξιλαράκι ασφαλείας)
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

δεν εχω στοιχειαΓιαννη, μπορω να σε ρωτησω, Πυροσβσετικη μια πτωση ~610 μοριων, ειναι ρεαλιστικη ;
Με σκοτωσε η εκθεση...
Η πυροσβεστικη ειναι 1ο και 4ο οκ
ε ξερεις ποσους θα παρει φετος... περυσι πηρε 184 στο γελ 90%
υποθετω οτι οι πκε θα δωσοιυν αναλογους αριθμους 24 και 25 ξερεις αν μειωθηκαν απο περυσι
οκ@γιαννης_00 μιας που έπεσαν τα αιτήματα...όταν δεις για την νομική κομοτηνής που σου ζήτησε ένα παιδί πιο πριν, δες αν μπορείς και για νομική θεσσαλονίκης (είμαι +130 μόρια, αλλά δεν είναι μαξιλαράκι ασφαλείας)
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

Ναι, φετος ειναι 1726 τα ατομα που περασαν απο την ΠΚΕ, σε σχεση με περυσι που ηταν 1827 κατι τετοιο.δεν εχω στοιχεια
Η πυροσβεστικη ειναι 1ο και 4ο οκ
ε ξερεις ποσους θα παρει φετος... περυσι πηρε 184 στο γελ 90%
υποθετω οτι οι πκε θα δωσοιυν αναλογους αριθμους 24 και 25 ξερεις αν μειωθηκαν απο περυσι
οκ
Θα παρουν +23-30 ατομα παρα πανω (αναλογα αν θα γεμισουν ολες οι ειδικες κατηγοριες).
Και +11 Αξιωματικους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 232 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Anna1974
- ManDef
- sakplat
- mvas
- anait
- Sotiris 12
- Ersa
- Vasiliis
- Pyotr_Krasnov
- ang12_012
- Penny1903
- geornirv
- sks
- Primary Care
- peris68
- Nick_Athens
- Kzaro
- GeorgeTheBoss
- nikfis
- woasibe
- Dina
- ch2006
- neuronova
- korydallos
- Rina
- Isa
- Atrlef
- gaidouri
- Vok
- elinamav
- Corfu kitty
- aris65
- redpointer
- Msp1
- Greekfighter
- Albert 123
- sophieee
- TheaANNA
- st.krf
- Greg25
- marina.marina
- Mixalis!
- adtor
- E.Z
- NikosPap_
- jellojina
- Huener
- Startx0
- GIANCHRIS
- michalis
- mimis
- constansn
- Scandal
- Linsanity
- Indecisive2
- thanasarasz
- andreouk
- psychoticwaltz
- kopros
- akis_95
- tsiobieman
- Elvi
- Lennie
- Anna.chr
- AggelikiGr
- Drscientist
- many of Filip
- burningfire
- giannhs2001
- maritina07
- XRY
- Conne
- Hased Babis
- spirosv
- Lydiaaaaaaa
- Giorgakys
- Helen06
- Georgiaaa_
- ειδήμων
- Maynard
- Giannis_19
- AMPA
- Mammy Nun
- donpablo
- Athens2002
- IRONWOMAN
- blissele
- Unboxholics
- panaman
- Lia 2006
- Leo komm
- Maria235
- BatGuin
- niki1973
- Chris1993
- AnAn
- 29292929
- Searching
- Aria2006
- psarounik
- nick34
- giannis06
- UnderGroundGr
- antonis97
- LeGoat
- Panagiotis849
- bibliofagos
- Samleeuff
- Kaiti.07
- SKG
- Panatha mono
- Geo20
- Vassiliki.ko
- Than003
- userguest
- panpen
- Kate1914
- nearos
- makis2
- Marios25250
- sp0t4
- ludwig physics
- Dkate
- Kleanth
- Alf
- Nala
- dimipalm
- Hmmytheos
- GV221
- mar30
- mark007
- SlimShady
- Vasilis13kia
- waakaq
- Entropy24
- bigguy
- almanhoff
- Joji
- Obi-Wan Kenobi
- Manou Litsa
- Geraldsaga
- georgepc
- panosT436
- mikrosamiamidi
- MIkeTr123
- fockos
- charmander
- Kostas1908
- Jesse_
- tyxiluckudacha
- Eleni123-
- Νικολινα
- doctoradrian
- spiross
- Vasilis06
- Libertus
- mariapanagiotou
- ck_chrysiis
- Konstantina Alexiou
- rafaela11
- MANUELMANUEL
- etzoni
- Μέτα2005
- nucomer
- Aggel0sss
- shuuu
- Neptune
- EFAKIT
- Wonderkid
- ilias.88
- thepigod762
- TonyGeo
- GeorgePap2003
- jYanniss
- User2350
- mara.g
- Frozensun
- Reader
- rseven
- jkntx
- hihat1
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- Dr. Gl. Luminous
- Dimitris2007
- max07
- trifasikodiavasma
- pannnos1992
- alan09
- floating dream
- itsari
- Eirinoula
- nicole1982
- VouDou
- ladybookworm
- mariel79
- eukleidhs1821
- ggl
- johnnybe
- kaivali
- Ydroxoos'007
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.