Βάσεις 2025 - Προβλέψεις - Πίνακες Στατιστικών

Maria235

Νεοφερμένο μέλος

Η Maria235 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Γνωρίζεις κάτι παραπάνω για αυτή τη σχολή? Καθώς σήμερα την ανακάλυψα και δεν γνωρίζω αρκετά , οτιδήποτε θα βοηθούσε .Σε ευχαριστώ πολυ
Ε υπαξιωματικός στην αεροπορία είσαι τελειώνεις στην σχολή μετά πας σε μονάδα ως υπαξιωματικοσ από όσο γνωρίζω

nick34

Νεοφερμένο μέλος

Ο nick34 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Ε υπαξιωματικός στην αεροπορία είσαι τελειώνεις στην σχολή μετά πας σε μονάδα ως υπαξιωματικοσ από όσο γνωρίζω
Για τις μεταθέσεις γνωρίζεις κάτι ? Σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια

st.krf

Νεοφερμένο μέλος

Ο st.krf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
μαλλον το εχω σιγουρο στα ψηλα...στην μεση θα δω αργοτερα

Παρακαλώ εξήγησε μας πως καταληγεις στο συμπερασμα οτι θα πεσουν τα πολυτεχνεία

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.428 μηνύματα.
Παρακαλώ εξήγησε μας πως καταληγεις στο συμπερασμα οτι θα πεσουν τα πολυτεχνεία
Λυπαμαι δεν θα το κανω αυτο διοτι προκειτε για προσωπικη εκτιμιση που δεν βασιζεται σε ακλονητα στοιχεια... ειναι θεμα πειρας, ματιας και διαισθησης.
Δεν γνωριζω οι ανθρωποι που κανουν τις ''επισημες'' προγνωσεις τι μεθοδο εχουν βρει και τι αλλα στοιχεια εχουν που εγω αγνοω..Μεχρι τωρα δεν μπορω να τους επιβεβαιώσω στις προγνωσεις τους.
Παλιοτερα μεχρι το 2020 νομιζω ...οπου ειχαμε στατιστικη μοριων ειχα βρει μια συστοιχία παρα πολλων πραξεων που εδιναν αποτελεσμα βασης με αποκλιση λιγοτερο απο 100 μορια και για μερικες μεχρι και 50.
Τωρα οχι ...λειπει η ακλόνητη στατιστικη αυτη και δεν μπορει να υπαρξει.

Maria235

Νεοφερμένο μέλος

Η Maria235 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Ε για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω αρκετά καλύτερα να απαντήσει κάποιος π ξέρει.Σε μονάδες της αεροπορίας πας ως υπαξιωματικός.Αν θες την προσωπική μου γνώμη καλύτερα να επιλέξεις ένα σώμα ασφαλείας!

Giorgakys

Νεοφερμένο μέλος

Ο Giorgakys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα!!Έγραψα πανελλήνιες φέτος και τα πήγα πολύ καλά!Θέλω σώματα ασφαλείας(Αστυνομία,Πυροσβεστική αξιωματικων) αλλά έχω κάποιες απορίες.Μπόρεις κάποιος να μου δώσει πληροφορίες από κάποιον που είναι μέσα στην σχολή ή είναι μέσα στη σχολή και που γενικά ξέρει τι παίζει?Ποιά απο τις δύο είναι καλύτερη?(!ΑΣΕΑ ή Σχολη ανθυποπυραγών?)

panpen

Νεοφερμένο μέλος

Ο panpen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Δεν έχει άντε να έχεις δύο τρείς τα πρώτα χρόνια μετά τέλος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλησπέρα!!Έγραψα πανελλήνιες φέτος και τα πήγα πολύ καλά!Θέλω σώματα ασφαλείας(Αστυνομία,Πυροσβεστική αξιωματικων) αλλά έχω κάποιες απορίες.Μπόρεις κάποιος να μου δώσει πληροφορίες από κάποιον που είναι μέσα στην σχολή ή είναι μέσα στη σχολή και που γενικά ξέρει τι παίζει?Ποιά απο τις δύο είναι καλύτερη?(!ΑΣΕΑ ή Σχολη ανθυποπυραγών?)
Αστυνομία έχει παραπάνω χρήματα λόγου καλύτερου συνδικαλισμού σε σχέση με την πυροσβεστική και επίσης οι αξιωματικοί είναι στα γραφεία

makis2

Νεοφερμένο μέλος

Ο makis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα. Εγραψα πανελληνιες φετος με βαθμολογιες: 14.7 εκθεση, 18.1 μαθηματικα, 18 φυσικη και 19.2 χημεια. Στοχευω για χημικος μηχανικος εμπ και απο την εφαρμογη είδα ότι τα μορια μου για την σχολή ειναι 17.670, με την περσινη βαση να βρισκεται στα 17.510, εχουμε δηλαδη μια διαφορα 160 μοριων. Η χημεια και η φυσικη εχουν συντελεστη βαρυτητας 25%, ενω τα μαθηματικα εχουν 30%. Θεωρείτε ότι υπάρχει πιθανότητα να ανέβει η βάση πάνω απο 150 μορια;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

panpen

Νεοφερμένο μέλος

Ο panpen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Βασικά wannabe στρατιωτικές σχολές είναι αν εξαιρέσουμε το ναυτικό που δυστυχώς είναι στον ίδιο χώρο με την ΣΝΔ

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 257 μηνύματα.
Ε δεν ξερω... Αναλογα τι σου αρεσει.. Τι προτιμας περισσοτερο ; Αυτο πρεπει! Ανεξαρτητως αποψεων που θα ακουσεις... Παντως η πυροσβεστικη ισως να χρειαζεται περισσοτερη συγκεντρωση ειδικα τα καλοκαιρια αλλα δεν ξερω, απλως λογω που υπαρχουν φωτιες!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.428 μηνύματα.

Huener

Νεοφερμένο μέλος

Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 62 μηνύματα.
Καλησπέρα, η κολλητή μου είναι 15 μόρια πάνω από οικονομικό ΠΑΠΕΙ. Θα το πιάσει (τι θα πάθουν οι βάσεις - άνοδο, πτώση;)

despoina13

Νεοφερμένο μέλος

Η despoina13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Καλησπέρα, η κολλητή μου είναι 15 μόρια πάνω από οικονομικό ΠΑΠΕΙ. Θα το πιάσει (τι θα πάθουν οι βάσεις - άνοδο, πτώση;)
1000005994.jpg

Αυτές ειναι οι εκτιμήσεις του aei tei για το συγκεκριμένο τμήμα. Οι 3 πάνω ειναι για φετος.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Το ΑΕΙ ΤΕΙ ειναι ενα εξαιρετικο site και το ευχαριστουμε πολυ και με αυτο δουλευουμε..ολα τα εχει..οχι ομως και καλες προβλεψεις.

Drscientist

Νεοφερμένο μέλος

Ο Drscientist αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα.

Εγώ ανχοθηκα λίγο

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Εγώ ανχοθηκα λίγο
ωραια ..εχουμε μια πρωτη επισημη αποψη για να συζηταμε και να απορριπτουμε..ευχαριστουε κυριε που το τολμησατε.

sophieee

Νεοφερμένο μέλος

Η sophieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Γιάννη ανυπομονώ και για τις δικές σου εκτιμήσεις. Όποτε βρεις χρόνο δες για νομική Κομοτηνής. Έχω 16475 μόρια για τη συγκεκριμένη σχολή.
Ευχαριστώ!

elinamav

Νεοφερμένο μέλος

Η elinamav αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα μία πρόβλεψη με τα υπάρχοντα στατιστικά του ΥΠΕΠθ μέχρι στιγμής για τις Ιατρικές σχολές.
Μετά από μία γρήγορη ανάλυση των βαθμών των περσυνών υποψηφίων, αλλά και τον μειωμένο αριθμό τους στο 3ο πεδίο σε σχέση με φέτος, (περίπου 1000 υποψήφιοι λιγότεροι), δείχνει πτώση στις Ιατρικές.
Ο γιος μου έγραψε 18.125 μόρια M.O και 18.255 για Ιατρική Πάτρας (η μόνη Ιατρική με συντελεστές μαθημάτων)

Βαθμολογίες : 19,3 Φυσική
19,2 Χημεία
18,3 Βιολογία
15,7 Έκθεση

Με τις περσυνές βάσεις, μπαίνει Ιατρική Λάρισας, Κρήτης και Αλεξανδρούπολης, κατά φθίνουσα σειρά.
Θα ήθελα με την πρώτη ευκαιρία μία δική σας εκτίμηση, αν αυτό είναι δυνατό.
Η ανησυχία μας έγκειται στην "απίθανη πιθανότητα" να μείνει εκτός της τελευταίας σε μόρια Ιατρικής...

Σημείωση: ο μεγαλύτερος γιος μου, φοιτεί στο 4ο έτος ΗΜΤΥ Πολυτεχνείου Πάτρας και ενδεχομένως να καταφέρουμε μετεγγραφή με το κριτήριο "μετεγγραφών αδερφών προπτυχιακών φοιτητών"
Ο τόπος διαμονής μας είναι Αθήνα.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας:thanku:

adtor

Νεοφερμένο μέλος

Ο adtor αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Εγώ έχω γράψει 11460 πιστεύεις περνάω αστυφυλάκων με την κατηγορία πολυτεκνων;

Atrlef

Νεοφερμένο μέλος

Ο Atrlef αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Γεια σας συγκέντρωσα από το 2ο πεδίο 18.025 μόρια με 18,9 Μαθηματικα, 19,4 φυσική, 18,8 χημεία και 15 έκθεση. Ενδιαφερόμουν είτε για ΗΜΜΥ είτε για μηχανολόγους, κυρίως ΑΠΘ. Για ΗΜΜΥ συγκεντρώνω 18.250 με συντελεστές και για μηχανολόγους 18.025. Θεωρούσα πως έχοντας διαφορά 330 μόρια από την περσινή βάση ΗΜΜΥ και εφόσον συνολικά δεν υπήρχαν μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρυσι θα πιάνω τη σχολή. Διαπιστώνω όμως ότι σύμφωνα με αυτές τις προβλέψεις είμαι 200 μόρια κάτω. Κάτι που προσωπικά δεν μπορώ να δικαιολογήσω, όπως και τη γενικότερη αύξηση της πρόβλεψης στο 2ο πεδίο, η οποία υπερβαίνει κατά πολύ τις βάσεις του 2023 όπου ο αριθμός των αριστούχος συνολικά ήταν αισθητά μεγαλύτερος (ΗΜΜΥ ΑΠΘ 2023-18.260 μόρια). Οποίος έχει άποψη περί του θέματος ας με διαφωτίσει. Να επισημάνω ότι ο άνθρωπος αυτός τη περσινή χρονιά «έπεσε έξω» στις προβλέψεις του γύρω στα 500 μόρια στις ιατρικές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια