Isa
Νεοφερμένο μέλος
Η Isa αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Και εγώ έτσι έχω ακούσει, μακάρι να σου πω την αλήθεια! Χαχαχα για να δούμε!Εγω απο οτι εχω ακούσει λένε οτι οι βάσεις είναι πιο πιθανό να πέσουν κατά 100-200 μορια γιατι παρόλο που η φυσική ήταν ευκολότερη απο περυσι, υπήρχαν πάλι πολλές παγίδες οποτε οι περισσότεροι δεν έγραψαν κατα πολυ καλύτερα, ενω βιολογία (απο καθηγητές η πληροφορία) και χημεία έπεσαν οι άριστοι. Επίσης έκθεση λένε οτι τα πήγαν χειρότερα. Οποτε αν ανέβουν οι βάσεις που δεν το βλέπω πιθανό θα ανέβουν ελάχιστα. Οποτε μην ανησυχείς πιστεύω την έχεις την ιατρική και ίσως είμαστε και συμφοιτητές αν δηλώσουμε και περάσουμε ίδια πόλη![]()

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.372 μηνύματα.

Αστειο ειναι αυτο..τι εννοείται είσαι μέσα .....αλλά δεν το ξέρεις?
θεωρω οτι θα πεσουν
dimipalm
Νεοφερμένο μέλος
Ο dimipalm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

σε ευχαριστώ πολύ για την άποψή σου .
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.372 μηνύματα.

Η σοφια ειπε
www.esos.gr
Από τις 8 -17 Ιουλίου η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού
Χαμος στην εκθεση κατω τα μαθηματικα κατω η ιστορια...πανω η βιολογια πανω η αοθ..οκ μπορουμε να τα δουμε και μονοι μας.
Υπ. Παιδείας: Θα υπάρχουν αποκλίσεις στις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ
Σίγουρα θα υπάρχουν αποκλίσεις στις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ, ανέφερε η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «αποκλίσεις θα υπάρχουν και στο κομμάτι των θεωρητικών λόγω των επιδόσεων των παιδιών, αλλά μικρότερες μάλλον στο κομμάτι του...

GIANCHRIS
Νεοφερμένο μέλος
Ο GIANCHRIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 29 μηνύματα.

Πρώτα απ΄όλα συγχαρητήρια για την επίδοσή σου (18.100 μ.ο.) η οποία είναι σε κάθε περίπτωση άριστη όποιο και αν είναι τελικά το αποτέλεσμα σχετικά με τις βάσεις. Καταλαβαίνω απολύτως εσένα και την οικογένεια σου καθώς την ίδια αγωνία περάσαμε και εμείς πέρυσι με ένα από τα παιδιά μου (με αίσιο τελικά αποτέλεσμα). Όσον αφορά κάποια πιθανή πρόβλεψη αυτό που έχω να σου αναφέρω σχετικά με τις φετινές επιδόσεις των υποψηφίων στο 3ο πεδίο στην βαθμολογική ζώνη 18-20 ανά μάθημα (που είναι η ζώνη που σε ενδιαφέρει) είναι τα κάτωθι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία : Α) ΒΙΟΛΟΓΙΑ 18-20, 2025: 2.484 / 2024:3030 , Β) ΧΗΜΕΙΑ 18-20, 2025:2.271 / 2024:2.692 , Γ) ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 18-20, 2025:224/ 2024:437 Δ) ΦΥΣΙΚΗ 2025:1.074 / 2024:898. Δηλαδή εκτός από την Φυσική όπου παρατηρείται μια μικρή βελτίωση (έγραψαν καλύτερα 176) στα άλλα 3 μαθήματα έχουμε σαφέστατη επιδείνωση (έγραψαν αθροιστικά χειρότερα 1180 και στα 3 μαθήματα). Δεν μπορώ να δω πως αυτή η αναιμική βελτίωση στην Φυσική μπορεί να εξουδετερώσει την σαφέστατη επιδείνωση στα άλλα τρία. Εντάξει η προσέγγισή μου είναι εντελώς πρόχειρη και ''μπακαλίστικη'' όμως εκτιμώ ότι δείχνει την γενική τάση, δηλαδή οι βάσεις στις Ιατρικές θα έχουν κάποια πτώση. Βέβαια εγώ δεν να μπορώ να εκτιμήσω πόση θα είναι η πτώση αυτή , εσένα όμως αυτό δεν σε αφορά αφού ούτως ή άλλως είσαι πάνω από την κατώτερη περυσινή ιατρική βάση. Γράφω τα παραπάνω με την δέουσα επιφύλαξη καθώς δεν είμαι ειδικός και δεν θα ήθελα να σε ενθουσιάσω και μετά να απογοητευτείς, από την άλλη πλευρά ωστόσο εκτιμώ ότι δικαιούσαι βάσιμα να είσαι εξαιρετικά αισιόδοξη. Όπως και να έχει, συγχαρητήρια και πάλι και καλή επιτυχία!Καλησπέρα! Επειδή το άγχος είναι στα ύψη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, θα ήθελα να ακούσω διάφορες απόψεις και πιθανά σενάρια για τις φετινές βάσεις. Απο 3ο πεδίο έγραψα 16,7 έκθεση, 17,2 φυσική, 19 βιολογία και 19,5 χημεία. Με τις περυσινές βάσεις περνάω ιατρική Ηρακλείου και Αλεξανδρούπολης. Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η εξασφάλιση της ιατρικής σχολής, ανεξαρτήτως πόλης… Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά, αλλά υπάρχει περίπτωση να ανέβουν τόσο ώστε να μην πιάνω καμία ιατρική..;
Isa
Νεοφερμένο μέλος
Η Isa αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Το εκτιμώ!Πρώτα απ΄όλα συγχαρητήρια για την επίδοσή σου (18.100 μ.ο.) η οποία είναι σε κάθε περίπτωση άριστη όποιο και αν είναι τελικά το αποτέλεσμα σχετικά με τις βάσεις. Καταλαβαίνω απολύτως εσένα και την οικογένεια σου καθώς την ίδια αγωνία περάσαμε και εμείς πέρυσι με ένα από τα παιδιά μου (με αίσιο τελικά αποτέλεσμα). Όσον αφορά κάποια πιθανή πρόβλεψη αυτό που έχω να σου αναφέρω σχετικά με τις φετινές επιδόσεις των υποψηφίων στο 3ο πεδίο στην βαθμολογική ζώνη 18-20 ανά μάθημα (που είναι η ζώνη που σε ενδιαφέρει) είναι τα κάτωθι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία : Α) ΒΙΟΛΟΓΙΑ 18-20, 2025: 2.484 / 2024:3030 , Β) ΧΗΜΕΙΑ 18-20, 2025:2.271 / 2024:2.692 , Γ) ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 18-20, 2025:224/ 2024:437 Δ) ΦΥΣΙΚΗ 2025:1.074 / 2024:898. Δηλαδή εκτός από την Φυσική όπου παρατηρείται μια μικρή βελτίωση (έγραψαν καλύτερα 176) στα άλλα 3 μαθήματα έχουμε σαφέστατη επιδείνωση (έγραψαν αθροιστικά χειρότερα 1180 και στα 3 μαθήματα). Δεν μπορώ να δω πως αυτή η αναιμική βελτίωση στην Φυσική μπορεί να εξουδετερώσει την σαφέστατη επιδείνωση στα άλλα τρία. Εντάξει η προσέγγισή μου είναι εντελώς πρόχειρη και ''μπακαλίστικη'' όμως εκτιμώ ότι δείχνει την γενική τάση, δηλαδή οι βάσεις στις Ιατρικές θα έχουν κάποια πτώση. Βέβαια εγώ δεν να μπορώ να εκτιμήσω πόση θα είναι η πτώση αυτή , εσένα όμως αυτό δεν σε αφορά αφού ούτως ή άλλως είσαι πάνω από την κατώτερη περυσινή ιατρική βάση. Γράφω τα παραπάνω με την δέουσα επιφύλαξη καθώς δεν είμαι ειδικός και δεν θα ήθελα να σε ενθουσιάσω και μετά να απογοητευτείς, από την άλλη πλευρά ωστόσο εκτιμώ ότι δικαιούσαι βάσιμα να είσαι εξαιρετικά αισιόδοξη. Όπως και να έχει, συγχαρητήρια και πάλι και καλή επιτυχία!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 5 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kzaro
- Primary Care
- Vasiliis
- ang12_012
- Corfu kitty
- Chris1993
- sophieee
- Rina
- Isa
- Alf
- korydallos
- SKG