γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.352 μηνύματα.

Αντζελινα καλως ηρθεςΓεια σας, ήθελα να ρωτήσω για εκτιμήσεις βάσεων για τις χαμηλόβαθμες Νοσηλευτικές. Φέτος δεν προσπάθησα να γράψω καλά για προσωπικούς λόγους και έγραψα Έκθεση 14, Βιολογία 16, Φυσική 6.5 και Χημεία 5.4 και μέσο όρο έχω 10.48. Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα περνάω σε αυτή στο Ηράκλειο για 100 μόρια. Υπάρχει κάποια πιθανότητα να περάσω σε αυτή φέτος; Θα ήθελα από εκεί να κάνω μετεγγραφή στο ΠΑΔΑ, μιας και μένω Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Ας δουμε τι μπορουνε να δουμε να ερθεις αθηνα και σε κατι που να γουσταρεις
Η εικονα μοριων σου ειναι αυτη
Η εικονα για το ελμεπα νοσηλευτικης ειναι
Η αποψη μου ειναι οτι σε αυτο το επιπεδο βαθμων δεν θα εχουμε αλλαγες και μαλλον θα πετυχεις ...οκ ειμαστε στο τσακ αλλα εγω ελπιζω πολυ.
Και μακαρι γιατι θα γινεις μια εξαιρετικη νοσηλευτρια.
Εχουμε ομως και αυτη την σχολη και ειναι και πιο ελπιδοφορα ακομα
Και αυτη νοσηλευτικη ειναι και κατι παραπανω και ψυχολογικη υποστηριξη και χωρος χαρας.
Παμε να δουμε πως και αν μπορουμε να ερθουμε αθηνα
Νοσηλευτικη Παδα
Τα περσινα μορια της ηταν 13175
Εμεις θα εχουμε 10475 + 2750 = 13225
Πολυ κοντα αλλα απεχουμε κατα 50 μορια και ζηταμε να μην αυξηθη παραπανω η βαση της...αυτη η παραμετρος δεν ειναι υπολογισιμη..
Εστω οτι γινεται..τοτε θα χρειαστουμε και 4+ μορια για να πετυχουμε
Δεν γνωριζω τι εχεις απο μορια μετεγγραφης? πρεπει να τα υπολογισεις προ μηχανογραφικου
Η μαιευτικη παδα
Εμεις θα εχουμε 10725 + 2750 = 13475..απεχουμε κατα 300 μορια που θα μπορουσε να αυξηθει η βαση της και αυτο ειναι πολυ καλο .
Τι μορια μετεγγραφης θα ζητησει.
Και αυτη καπου 4 μορια θα θελει..αλλα το καλο ειναι οτι εχει μονο μια σχολη τροφοδοτη μετεγγραφων την πτολεμαιδα. Ενω η νοσηλευτικη εχει σχεδον 6 να την τροφοδοτησουν.
Θα πρεπει λοιπον να δεις τα μορια μετεγγραφης για να παρεις τα ρισκα σου.
Τωρα αν θες να φυγεις απο τα υγειας και μπορεις το γεωπονικο αθηνων ..εχουμε
Μπαινουμε ανετα
Και ερχομαστε γεωπονικο αθηνα στην ομωνυμη σχολη ( καλη σχολη) με λιγοτερες απαιτησεις μοριων.
Παμε τωρα και σε ενα κρυφο σημειο του ΓΠΑ που μονο εσυ θα ξερεις
Η επιστημη Ζωικης Παραγωγης του ΓΠΑ περυσι ηταν αντιστοιχη με την σχολη του Βολου (Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος,). η οποια ηταν η μονη σχολη που εδινε μετεγγραφες στην αθηνα και ζητουσε και ζητησε παλαβως βεβαια μεχρι και 6 μορια
Φετος το αλαξανε και η σχολη που ειναι αντιστοιχη με το ΓΠΑ ειναι η ζωικη παραγωγη λαρισας η οποια ειναι μια αδεια σχολη
Οποτε η μετεγγραφη θα ειναι με 0 μορια νομιζω.
Αρχικα βεβαια θα μπεις στην Ζωικης Παραγωγης Λαρισας ανετα και μετα μετεγγραφη ΓΠΑ στην ιερα οδο
Η ζωικη παραγωγη ειναι καλη λυση...δεν σου λεω να πας κρητη να μεγαλωνεις προβατακια και να τους δινεις επιδοτησεις ...αλλα αθηνα και τυποποιηση τροφιμων ζωικης παραγωγης..αν δεις σε ενα Smarket ολα τετοια ειναι.
Ολες οι σχολες του Γεωπονικού ειναι δυνατες και πενταετεις.
Τελος αν σου κανει η Δημοσια Υγεια του παδα τοτε μπαινεις εδω
Η εικονα του παδα ειναι αυτη
Οποτε μια χαρα με τον κοφτη 2750, ανεβει δεν ανεβει η σχολη..και μορια μετεγγραφης για παδα δεν χρειαζονται.
Αυτα προς το παρον και υψηλό ηθικο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η εβε στις μετεγγραφες δεν λογιζεται...μονο ο κοφτης 2750.Μια τελευταία ερώτηση, αν μπω στο Οικονομικό Ιωαννίνων για παράδειγμα και πληρω τα κριτήρια για μεταγραφή στο αντίστοιχο στο ΕΚΠΑ και την διαφορά 2750 μορίων. Στην μεταγραφή ισχύει η ΕΒΕ? Για παράδειγμα έχω 11.95 ΕΒΕ και στο ΕΚΠΑ έχει 12.47 ή δεν μετράει η ΕΒΕ στις μεταγραφές
Και δεν θα μπορουσε να λογιστει διοτι η ''δεξαμενη προς μετεγγραφη'' εχει πολους ανομοιους προς συγκριση..90%, 6%, 4% , επαλ 10% , επαλ 6%, επαλ,4% κλπ.
Οχι καμμια ιατρικη δεν μπορει να αυξηθει..ο λογος ειναι οτι δεν υπαρχουν πλεον μορια εξαντληθηκαν..και εξαντληθηκαν διοτι οι ιατρικες ειναι οι πρωτες επιλογες και αποροφουν την κρεμα των μοριων@γιαννης_00 Υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί κάποια απο τις Ιατρικές (πχ Πατρας) κατά 200+ μορια με το 10%;
Στο 10% αντε να υπαρξει κανενας δυστηχης που δηλωσε βιολογια με μορια ιατρικης και μετα τον κυνηγησαν να παει ιατρικη .
Το 10% ειναι υποθεση μετακινησης ηδη φοιτητων ιατρικης απο μακρια που δεν πετυχαν μετεγγραφη...η πατρα δεν παιρνει καν απο τα παιδια που ειναι εξω αλλα στις παρυφες μοριων..αυτα τα παιρνει η αλεξανδρουπολη
Η πατρα δεν ζητα και πολλα μορια για μετεγγραφη οποτε την παιρνεις και δεν υπαρχει και λογος για 10%
Επειτα η πατρα ειναι και η τριτη κατα σειρα υψηλων μοριων ιατρικης.
Εδω οι απαιτησεις μετεγγραφων πατρας
Και εδω η συνεχεις πτωτικη ταση του 6%
despoina13
Νεοφερμένο μέλος
Η despoina13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

Σε ευχαριστώ πολύ! Έδινε πέρυσι η αδερφή μου και τώρα εχουμε τρελαθεί με το 10% και δεν έχει τελειώσει και η εξεταστική δυστυχώς.Αντζελινα καλως ηρθες
View attachment 149355
View attachment 149357
Η αποψη μου ειναι οτι σε αυτο το επιπεδο βαθμων δεν θα εχουμε αλλαγες και μαλλον θα πετυχεις ...οκ ειμαστε στο τσακ αλλα εγω ελπιζω πολυ.
View attachment 149358
Και αυτη νοσηλευτικη ειναι και κατι παραπανω και ψυχολογικη υποστηριξη και χωρος χαρας.
Νοσηλευτικη Παδα
Πολυ κοντα αλλα απεχουμε κατα 50 μορια και ζηταμε να μην αυξηθη παραπανω η βαση της...αυτη η παραμετρος δεν ειναι υπολογισιμη..
View attachment 149360
View attachment 149359
Δεν γνωριζω τι εχεις απο μορια μετεγγραφης? πρεπει να τα υπολογισεις προ μηχανογραφικου
Η μαιευτικη παδα
Εμεις θα εχουμε 10725 + 2750 = 13475..απεχουμε κατα 300 μορια που θα μπορουσε να αυξηθει η βαση της και αυτο ειναι πολυ καλο .
View attachment 149361
Και αυτη καπου 4 μορια θα θελει..αλλα το καλο ειναι οτι εχει μονο μια σχολη τροφοδοτη μετεγγραφων την πτολεμαιδα. Ενω η νοσηλευτικη εχει σχεδον 6 να την τροφοδοτησουν.
Μπαινουμε ανετα
View attachment 149364
Και ερχομαστε γεωπονικο αθηνα στην ομωνυμη σχολη ( καλη σχολη) με λιγοτερες απαιτησεις μοριων.
View attachment 149366
View attachment 149365και
Η επιστημη Ζωικης Παραγωγης του ΓΠΑ περυσι ηταν αντιστοιχη με την σχολη του Βολου (Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος,). η οποια ηταν η μονη σχολη που εδινε μετεγγραφες στην αθηνα και ζητουσε και ζητησε παλαβως βεβαια μεχρι και 6 μορια
View attachment 149368
Φετος το αλαξανε και η σχολη που ειναι αντιστοιχη με το ΓΠΑ ειναι η ζωικη παραγωγη λαρισας η οποια ειναι μια αδεια σχολη
View attachment 149367
Αρχικα βεβαια θα μπεις στην Ζωικης Παραγωγης Λαρισας ανετα και μετα μετεγγραφη ΓΠΑ στην ιερα οδο
View attachment 149369
Η ζωικη παραγωγη ειναι καλη λυση...δεν σου λεω να πας κρητη να μεγαλωνεις προβατακια και να τους δινεις επιδοτησεις ...αλλα αθηνα και τυποποιηση τροφιμων ζωικης παραγωγης..αν δεις σε ενα Smarket ολα τετοια ειναι.
View attachment 149370
View attachment 149371
Οποτε μια χαρα με τον κοφτη 2750, ανεβει δεν ανεβει η σχολη..και μορια μετεγγραφης για παδα δεν χρειαζονται.
View attachment 149373
View attachment 149372
Η εβε στις μετεγγραφες δεν λογιζεται...μονο ο κοφτης 2750.
Και δεν θα μπορουσε να λογιστει διοτι η ''δεξαμενη προς μετεγγραφη'' εχει πολους ανομοιους προς συγκριση..90%, 6%, 4% , επαλ 10% , επαλ 6%, επαλ,4% κλπ.
Οχι καμια ιατρικη δεν μπορει να αυξηθει..ο λογος ειναι οτι δεν υπαρχουν πλεον μορια εξαντληθηκαν..και εξαντληθηκαν διοτι οι ιατρικες ειναι οι πρωτες επιλογες και αποροφουν την κρεμα των μοριων
Στο 10% αντε να υπαρξει κανενας δυστηχης που δηλωσε βιολογια με μορια ιατρικης και μετα τον κυνηγησαν να παει ιατρικη .
Το 10% ειναι υποθεση μετακινησης ηδη φοιτητων ιατρικης απο μακρια που δεν πετυχαν μετεγγραφη...η πατρα δεν παιρνει καν απο τα παιδια που ειναι εξω αλλα στις παρυφες μοριων..αυτα τα παιρνει η αλεξανδρουπολη
Η πατρα δεν ζητα και πολλα μορια για μετεγγραφη οποτε την παιρνεις και δεν υπαρχει και λογος για 10%
Επειτα η πατρα ειναι και η τριτη κατα σειρα υψηλων μοριων ιατρικης.
Εδω οι απαιτησεις μετεγγραφων πατρας
View attachment 149374
Και εδω η συνεχεις πτωτικη ταση του 6%
View attachment 149375
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.352 μηνύματα.

ε να τα ειδες ..αν εχει καπου στα 17930-40 καλα ειναι ... και θα μπει.Σε ευχαριστώ πολύ! Έδινε πέρυσι η αδερφή μου και τώρα εχουμε τρελαθεί με το 10% και δεν έχει τελειώσει και η εξεταστική δυστυχώς.
ε να περασει μαθηματακια και η πατρα θα τα αναγνωρισει.
despoina13
Νεοφερμένο μέλος
Η despoina13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

@γιαννης_00 Ναι εχει 18.525 για ΑΠΘ και για πατρα 18.710. Ελπίζουμε να πάει ΑΠΘ που ειναι η πρώτη της επιλογη αφού δεν πιάνει Αθήνα.να τα ειδες ..αν εχει καπου στα 17930-40 καλα ειναι ... και θα μπει.
ε να περασει μαθηματακια και η πατρα θα τα αναγνωρισει.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ωχ δεν παω καλα ,,εχω λαλισει..ασχολουμε ταυτοχρονα με τοσο πολλα εντελως διαφορετικα προτζεκ και τα μπερδευω..σορρυ@γιαννης_00 Ναι εχει 18.525 για ΑΠΘ και για πατρα 18.710. Ελπίζουμε να πάει ΑΠΘ που ειναι η πρώτη της επιλογη αφού δεν πιάνει Αθήνα.
εδω ειναι η εικονα της πατρας
Οποτε αν το κοριτσι εχει 18350 ειναι οκ ..εχει 18710 αρα ειναι μεσα στην πατρα
Για απθ
Οποτε αν το κοριτσι εχει 18500 ειναι οκ ..εχει 18525 αρα ειναι πολυ καλα για θεσσαλονικη
Δεσποινα καλα τα ειπα τωρα?
Συνημμένα
marina.marina
Νεοφερμένο μέλος
Η marina.marina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 50 μηνύματα.

Με 37 μορια κάτω από Βιολογία ΑΠΘ έχουμε ελπίδα να μπούμε; Βλέπετε καθόλου πτώση;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ε δεν ξερω.. τα 37 δεν υπολογιζονται...μονο οι πτωτικη ταση και μετα το απθ ακολουθει... ειναι υπακουω.. θα σας πω οταν τα μελετησω.Με 37 μορια κάτω από Βιολογία ΑΠΘ έχουμε ελπίδα να μπούμε; Βλέπετε καθόλου πτώση;
Κατι σε μορια μετεγγραφης εχετε να ανοιξετε σαπανιες απο τωρα.
Απαιτησεις μοριων μετεγγραφης βιολογιας απθ
4 μορια σημαινει 3000 ως 6000€ κατα κεφαλην εισοδημα (μεσος ορος τριετιας)
marina.marina
Νεοφερμένο μέλος
Η marina.marina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 50 μηνύματα.

4 μόρια δεν υπάρχουν δυστυχώς... Γι αυτό ελπίζουμε μόνο στην πτωτική τάση...Ε δεν ξερω.. τα 37 δεν υπολογιζονται...μονο οι πτωτικη ταση και μετα το απθ ακολουθει... ειναι υπακουω.. θα σας πω οταν τα μελετησω.
Κατι σε μορια μετεγγραφης εχετε να ανοιξετε σαπανιες απο τωρα.
Απαιτησεις μοριων μετεγγραφης βιολογιας απθ
View attachment 149382
View attachment 149381
4 μορια σημαινει 3000 ως 6000€ κατα κεφαλην εισοδημα (μεσος ορος τριετιας)
Startx0
Νεοφερμένο μέλος
Ο Startx0 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

Είμαι 30 ολόκληρα
μόρια πάνω από την ημτυ πατρων, εχω πιθανότητες???????? 

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Πιθανοτητες για κατευθειαν δεν ξερω ... αν εχουμε πτωτικες τασεις ναι..Είμαι 30 ολόκληραμόρια πάνω από την ημτυ πατρων, εχω πιθανότητες????????
![]()
Αλλα οκ αν τσακιση μπες ως 2η επιλογη καπου αντιστοιχα και παρε ευκολη μετεγγραφη με 0 μορια.
Startx0
Νεοφερμένο μέλος
Ο Startx0 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

Ποσο σίγουρος μπορεί να είμαι για την μεταγραφή όμως;;. Δεν θέλω να φύγω από Πάτρα και να πάω βόλο πχ…..Πιθανοτητες για κατευθειαν δεν ξερω ... αν εχουμε πτωτικες τασεις ναι..
Αλλα οκ αν τσακιση μπες ως 2η επιλογη καπου αντιστοιχα και παρε ευκολη μετεγγραφη με 0
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ναι ...αν ειναι να ζεις μη επικινδύνως καλυτερα να μην ζεις.Ποσο σίγουρος μπορεί να είμαι για την μεταγραφή όμως;;. Δεν θέλω να φύγω από Πάτρα και να πάω βόλο πχ…..
Γεγονος ειναι οτι καθε μετεγγραφη εχει και κατι απο ρισκο και ταλαιπωρία.
Εγω μονο προσωπικες εκτιμησεις μπορω να σου πω και σου λεω οτι θα ειναι ατα ιδια με περυσι και χειροτερα γιατι της παιρνει δουλεια το παδα.
Συγκεκριμενα... οι μετεγγραφομενοι πατρα ειναι αποτυχιες μετεγγραφης εμπ.
Τωρα τα παιδια που θελουν αθηνα αν δεν κατσει εμπ εχουν σιγουρη μετακινηση παδα
Και ειναι αρκετα παιδια που δεν πιστευουν ή δεν ξερουν ή δεν μπορουν σε μετεγγραφη και πανε 1η επιλογη παδα αμεσως οποτε δεν συμμετέχουν στις μετεγγραφες .
Τωρα το παδα εγινε και ΤΕΕ ...οποτε τι
Κοιτα δεν ειναι υποχρεωτικο να ακολουθησεις τον συλλογισμο μου ..ε?
Κοιτα πως αυξηθηκαν οι πρωτες επιλογες των παιδιων περυσι
Startx0
Νεοφερμένο μέλος

Είσαι απίστευτος!! ………μου έδωσες ελπίδες 

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

καλα κανε παισχιδι και θα σου ριξω και την βαση να μπεις αμεσως..Είσαι απίστευτος!! ………μου έδωσες ελπίδες![]()
οχι τωρα ..την αλλη εβδομαδα
Isa
Νεοφερμένο μέλος
Η Isa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

Καλησπέρα! Επειδή το άγχος είναι στα ύψη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, θα ήθελα να ακούσω διάφορες απόψεις και πιθανά σενάρια για τις φετινές βάσεις. Απο 3ο πεδίο έγραψα 16,7 έκθεση, 17,2 φυσική, 19 βιολογία και 19,5 χημεία. Με τις περυσινές βάσεις περνάω ιατρική Ηρακλείου και Αλεξανδρούπολης. Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η εξασφάλιση της ιατρικής σχολής, ανεξαρτήτως πόλης… Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά, αλλά υπάρχει περίπτωση να ανέβουν τόσο ώστε να μην πιάνω καμία ιατρική..;
jellojina
Νεοφερμένο μέλος
Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σας- με καθησυχάσατε πραγματικά! Όσον αφορά τα μόρια μετεγγραφής, ανήκω σε τρίτεκνη οικογένεια (και οι δύο αδερφές μου είναι κάτω των 18) χαμηλού εισοδήματος και το κατά κεφαλήν εισόδημα μας είναι και αυτό χαμηλό (απλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή πόσο ακριβώς). Έχω υπολογίσει 8 με 10 μόρια μετεγγραφής σύμφωνα με αυτό:Αντζελινα καλως ηρθες
View attachment 149355
View attachment 149357
View attachment 149358
Νοσηλευτικη Παδα
View attachment 149360
View attachment 149359
Η μαιευτικη παδα
View attachment 149361
Μπαινουμε ανετα
View attachment 149364
View attachment 149366
View attachment 149365
View attachment 149368
View attachment 149367
View attachment 149369
View attachment 149370
View attachment 149371
View attachment 149373
View attachment 149372
Είχα μόνο μια απορία, γιατί κοιτούσα τις αντιστοιχίες των τμημάτων εδώ (Φοιτητικά Νέα) και μάλλον πλέον η Μαιευτική στην Πτολεμαΐδα, η Δημόσια και η Ενιαία Υγεία και η Δημόσια και Κοινοτική Υγεία δεν έχουν αντίστοιχα τμήματα. Άρα να υποθέσω πως μετεγγραφές σε αυτά δεν είναι δυνατές πια;
despoina13
Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!ωχ δεν παω καλα ,,εχω λαλισει..ασχολουμε ταυτοχρονα με τοσο πολλα εντελως διαφορετικα προτζεκ και τα μπερδευω..σορρυ
εδω ειναι η εικονα της πατρας
View attachment 149378
Οποτε αν το κοριτσι εχει 18350 ειναι οκ ..εχει 18710 αρα ειναι μεσα στην πατρα
Για απθ
View attachment 149379
Οποτε αν το κοριτσι εχει 18500 ειναι οκ ..εχει 18525 αρα ειναι πολυ καλα για θεσσαλονικη
Δεσποινα καλα τα ειπα τωρα?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ωχ αμαν ... ναι ετσι ...εβγαλαν την αντιστοιχια στις μαμες και την δημοσια υγεια του παδα...Σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σας- με καθησυχάσατε πραγματικά! Όσον αφορά τα μόρια μετεγγραφής, ανήκω σε τρίτεκνη οικογένεια (και οι δύο αδερφές μου είναι κάτω των 18) χαμηλού εισοδήματος και το κατά κεφαλήν εισόδημα μας είναι και αυτό χαμηλό (απλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή πόσο ακριβώς). Έχω υπολογίσει 8 με 10 μόρια μετεγγραφής σύμφωνα με αυτό:
View attachment 149392
Είχα μόνο μια απορία, γιατί κοιτούσα τις αντιστοιχίες των τμημάτων εδώ (Φοιτητικά Νέα) και μάλλον πλέον η Μαιευτική στην Πτολεμαΐδα, η Δημόσια και η Ενιαία Υγεία και η Δημόσια και Κοινοτική Υγεία δεν έχουν αντίστοιχα τμήματα. Άρα να υποθέσω πως μετεγγραφές σε αυτά δεν είναι δυνατές πια;
Δεν θα μπορουσα να διανοηθω κατι τετοιο και δουλεψα με το περσινό στατους...
Σε ευχαριστω Αντζελινα που το εψαξες και με διόρθωσες.
Καλα οι ανθρωποι ειναι τραγικοι ...σκυλεψαν πανω στα φτωχα παιδια για να χτυπησουν το ΠΑΔΑ... Οργανωμενη και επιβεβαιωμενη επιθεση...
Οκ λοιπον... τα μορια σου ειτε 8 ειτε 10 ( εχουμε 4 ακλονητα τριτεκνιας ) ειναι υπερ μορια μετεγγραφης.
Το θεμα τωρα που μενει ειναι ο κοφτης 2750.
Αντζελινα ξαναελεγξα τις αντιστοιχιες για να μην σε ξανα παραπλανησω..αν και εσυ πιανεις πουλια στον αερα...και λεω τα εξης που μαλλον και εσυ βλεπεις.
Νοσηλευτικη παδα.
Ναι εχουμε καλες ελπιδες να μπουμε νοσηλευτικη Ηρακλειο αλλα μετα δεν μπορουμε να συγκρατησουμε την βαση του ΠΑΔΑ καρφωμενη για να καλυψουμε τον κοφτη 2750.
Το ΠΑΔΑ φετος απεκτησε παραπανω φήμη απο τις πολυτεχνιοποιησεις ( ασχετο απο την νοσηλευτικη) και αυτη η φημη ειναι ενατιον μας.
Οποτε δεν πολυπιστευω σε αυτη την μετεγγραφη.
Ξερω πονα γιατι νοσηλευτικη θελεις αλλα δεν μπορω να σε αφησω μετεωρη στην πανακριβη κρητη.. οκ θα παρεις εστια ομως.
Γεωπονικο αθηνα
Η αποψη μου ειναι αυτη που εμπνεει μια σιγουρια ειναι οι 2 σχολες του γεωπονικου.
Ειναι δυνατες σχολες ..πολυ δυνατες και καλη δουλεια και ενδιαφερον και περισσοτερα λευτα και πιο ανετης δουλειας..
Μπες στο site τους και μελετησε τες.
Τωρα αν θες να υπολογισουμε ακριβως τα οικονομικα μορια ..πες
Τελος αν καταφερα να σε βοηθησω και να σε ξεαγχωσω ..ειμαι ευτυχης.
Καλημερα και ευχομαι να τις πιασεις.Καλησπέρα! Επειδή το άγχος είναι στα ύψη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, θα ήθελα να ακούσω διάφορες απόψεις και πιθανά σενάρια για τις φετινές βάσεις. Απο 3ο πεδίο έγραψα 16,7 έκθεση, 17,2 φυσική, 19 βιολογία και 19,5 χημεία. Με τις περυσινές βάσεις περνάω ιατρική Ηρακλείου και Αλεξανδρούπολης. Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η εξασφάλιση της ιατρικής σχολής, ανεξαρτήτως πόλης… Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά, αλλά υπάρχει περίπτωση να ανέβουν τόσο ώστε να μην πιάνω καμία ιατρική..;
Εγω μπορω να σου πω την αλλη εβδομαδα αποψη.
Isa
Νεοφερμένο μέλος
Η Isa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

Ωχ αμαν ... ναι ετσι ...εβγαλαν την αντιστοιχια στις μαμες και την δημοσια υγεια του παδα...
Δεν θα μπορουσα να διανοηθω κατι τετοιο κα δουλεψα με το περσινό στατους...
Καλα οι ανθρωποι ειναι τραγικοι ...σκυλεψαν πανω στα φτωχα παιδια για να χτυπησουν το ΠΑΔΑ... Οργανωμενη και επιβεβαιωμενη επιθεση...
Οκ λοιπον... τα μορια σου ειτε 8 ειτε 10 ( εχουμε 4 ακλονητα τριτεκνιας ) ειναι υπερ μορια μετεγγραφης.
Αντζελινα ξαναελεγξα τις αντιστοιχιες για να μην σε ξανα παραπλανησω..αν και εσυ πιανεις πουλια στον αερα...και λεω τα εξης που μαλλον και εσυ βλεπεις.
Νοσηλευτικη παδα.
Ναι εχουμε καλες ελπιδες να μπουμε νοσηλευτικη Ηρακλειο αλλα μετα δεν μπορουμε να συγκρατησουμε την βαση του ΠΑΔΑ καρφωμενη για να καλυψουμε τον κοφτη 2750.
Το ΠΑΔΑ φετος απεκτησε παραπανω φήμη απο τις πολυτεχνιοποιησεις ( ασχετο απο την νοσηλευτικη) και αυτη η φημη ειναι ενατιον μας.
Ξερω πονα γιατι νοσηλευτικη θελεις αλλα δεν μπορω να σε αφησω μετεωρη στην πανακριβη κρητη.. οκ θα παρεις εστια ομως.
Γεωπονικο αθηνα
Η αποψη μου ειναι αυτη που εμπνεει μια σιγουρια ειναι οι 2 σχολες του γεωπονικου.
Ειναι δυνατες σχολες ..πολυ δυνατες και καλη δουλεια και ενδιαφερον και περισσοτερα λευτα και πιο ανετης δουλειας..
Καλημερα και ευχομαι να τις πιασεις.
Έγινε! Ευχαριστώ!Ωχ αμαν ... ναι ετσι ...εβγαλαν την αντιστοιχια στις μαμες και την δημοσια υγεια του παδα...
Δεν θα μπορουσα να διανοηθω κατι τετοιο κα δουλεψα με το περσινό στατους...
Νοσηλευτικη παδα.
Γεωπονικο αθηνα
Καλημερα και ευχομαι να τις πιασεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 4 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 183 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AMPA
- mark007
- SlimShady
- Startx0
- dimipalm
- Vasilis13kia
- Anna1974
- Pyotr_Krasnov
- jellojina
- sakplat
- sophieee
- waakaq
- gaidouri
- E.Z
- Lia 2006
- XRY
- LeGoat
- Samleeuff
- Greg25
- Isa
- BatGuin
- Lydiaaaaaaa
- Penny1903
- Corfu kitty
- Entropy24
- despoina13
- Hased Babis
- Athens2002
- Vok
- bigguy
- marina.marina
- almanhoff
- Joji
- woasibe
- nikfis
- AggelikiGr
- korydallos
- Huener
- st.krf
- ειδήμων
- Obi-Wan Kenobi
- Searching
- ch2006
- panpen
- Alf
- Kaiti.07
- akis_95
- Kleanth
- Hmmytheos
- Maria235
- Primary Care
- Manou Litsa
- Geraldsaga
- Helen06
- Mixalis!
- Than003
- Msp1
- Lennie
- georgepc
- panosT436
- burningfire
- mikrosamiamidi
- Vasiliis
- MIkeTr123
- IRONWOMAN
- Dkate
- fockos
- niki1973
- Kzaro
- charmander
- Nala
- Drscientist
- thanasarasz
- Kostas1908
- Jesse_
- tyxiluckudacha
- GV221
- GIANCHRIS
- Eleni123-
- Giannis_19
- Νικολινα
- doctoradrian
- spiross
- many of Filip
- Vasilis06
- Libertus
- constansn
- mariapanagiotou
- nick34
- ck_chrysiis
- donpablo
- psychoticwaltz
- Georgiaaa_
- tsiobieman
- bibliofagos
- Konstantina Alexiou
- rafaela11
- MANUELMANUEL
- etzoni
- Conne
- Μέτα2005
- mvas
- nucomer
- Aggel0sss
- shuuu
- Neptune
- redpointer
- EFAKIT
- Wonderkid
- UnderGroundGr
- ilias.88
- thepigod762
- TonyGeo
- SKG
- GeorgePap2003
- Leo komm
- jYanniss
- neuronova
- User2350
- anait
- mara.g
- Rina
- Panagiotis849
- nearos
- Frozensun
- Reader
- rseven
- jkntx
- hihat1
- Indecisive2
- Scandal
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- Dr. Gl. Luminous
- Dimitris2007
- panaman
- Maynard
- max07
- trifasikodiavasma
- pannnos1992
- alan09
- blissele
- floating dream
- itsari
- Eirinoula
- nicole1982
- VouDou
- ladybookworm
- mariel79
- Panatha mono
- eukleidhs1821
- giannis06
- ggl
- johnnybe
- Mammy Nun
- kaivali
- Ydroxoos'007
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.