Βάσεις 2024 - Σε ποιο τμήμα περάσατε

δεν την περιμενα τετοια πτωση βάσεων ( 3ο πεδιο )
Συγχαρητηρια σε ολους , αλλα και στον @γιαννης_00 που είχε τις καλυτερες προβλεψεις !

IMG_6399.jpeg
Έκλεισα την πόρτα εγώ φέτος παιδιά. 225 θέσεις μπήκα στην τελευταία. Έπιασε η τύχη μου φέτος. Ευχαριστώ Θεέ μου, ευχαριστώ.
Μπράβο κορίτσι μου. Αν και είχα την εντύπωση ότι ήθελες κτηνιατρική, μάλλον έχω χάσει επεισόδια (ένεκα η ηλικία βλέπεις :redface:)

Με το καλό! <3

https://www.minedu.gov.gr/news/5898...si-g-ypopsifion-etous-2024-stis-dimosies-saek

Εδω μπορειτε να δειτε τις βασεις , με λιγο ψαξιμο βεβαια
ξεφτιλίκια. Οι βάσεις στο πάτο του βαρελιού
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μπράβο κορίτσι μου. Αν και είχα την εντύπωση ότι ήθελες κτηνιατρική, μάλλον έχω χάσει επεισόδια (ένεκα η ηλικία βλέπεις :redface:)

Με το καλό! <3
Ναι κτηνιατρική ήθελα αλλά σίγουρα δεν την έπιανα φέτος. Αυτή είναι η δεύτερή μου επιλογή.

Οι ΗΜΜΥ του ΠΑΠΕΛ παρουσίασε μια αύξηση των 1400+ μορίων

HMMY ΠΑΠΕΛ ΒΑΣΗ 11.923 !!! Π Ε Ρ Α Σ Α

Αγγλική φιλολογια Θεσσαλονίκης !!!!!

Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο ΕΚΠΑ. Πρώτη μου επιλογή και πέρασα 3η έχω τρελαθεί από τη χαρά μου! 🥰❤️

Καλησπέρα επειδή το έχω γούρι
Μπορεί κάποιος να στείλει τις βάσεις των 10% γενικά ή των ΓΕΛ γιατί δεν μου ανοίγει (θέλει αποσυμπίεση και δεν τη κάνει )

Κτηνιατρική ΑΠΘ!!!

Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο ΕΚΠΑ. Πρώτη μου επιλογή και πέρασα 3η έχω τρελαθεί από τη χαρά μου! 🥰❤️
ΠΑΙΔΙΑ ΤΣΙΡΙΖΩ 1Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΜΑΚ

Ο Πατήρ Turing και οι Άγιοι Von Neumann, Shannon, Dijkstra και η Αγία Lovelace να σας έχουν καλά

:popeanim:

Αμήν.

Καλησπέρα επειδή το έχω γούρι
Μπορεί κάποιος να στείλει τις βάσεις των 10% γενικά ή των ΓΕΛ γιατί δεν μου ανοίγει (θέλει αποσυμπίεση και δεν τη κάνει )
πες μας μια συγκεκριμενη σχολη , πως να τις στειλουμε ολες :popeanim:

Πάντως ναι ο Στρατηγακης παραλίγο να πατήσει μέσα στις βάσεις, η δικιά μου κατέβηκε 500 και κάτι μόρια και προέβλεπε αυξηση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back