Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι πραγματικά όμως... άντε να τελειώνουμε με αυτό γιατί δεν αντέχω άλλο

StressLevel.gif

Τελευταία επεξεργασία:
Άντε να βγουν στις 27 ,του Αγίου Φανουρίου, σημαδιακή μέρα
Έχουμε λαλήσει :sick: :clapping: :ok: :pc: :prettyplz: :jumpy: :superman: :wall: :wheel: :help:

Από Παρασκευή ή Δευτέρα πήγαμε στο Πέμπτη Παρασκευή ή Δευτέρα. Δεν παίζονται 😂

Αφου σε λίγες μερες θα βγουν τα αποτελέσματα, περιμενε κ αλλο λιγο. Δεν εχει σημασια τι πιστεύει ο καθένας, το μονο που κανετε ειναι να αγχώνεστε παραπανω.

Πιστεύω πάντως ότι μια μέρα πριν βγουν θα το ανακοινώσουν οποτε αν είναι να βγουν Πέμπτη αύριο θα το πουν

ας μην τους βάζουμε σε κόπο μωρέ, δε χρειάζεται να ανακοινώσουν τίποτα. Θα μυρίζουμε τα δάχτυλα μας και θα μας λένε αυτά σε ποια σχολή περάσαμε

Παντως δίνουν μεγάλη άνοδο για το ιστορικό στο Ρέθυμνο!
Το ιστορικο Ρεθυμνου εβαλε βλακωδώς υψηλη ΕΒΕ 11,17, με περσινη βαση 8750. Οποτε η σχολη θα μεινει σχεδον αδεια. Με την βαση της να παιζει γυρω στα 10600.

*Παιδιά έχω γράψει 13440 οικονομική κατευθυνση πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να πέρασω στο τμήμα στατιστικής στο οπα?
Ο αδελφος μου έχει γράψει 12645 και στοχεύει στο πάντειο στο τμημα οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης το οποίο πέρσυ είχε βάση 12700.Πιστεύετε ότι η βάση θα πέσει για να μπεί?
Επίσης αν δεν πιάσει το τμημα αυτό στο πάντειο..κατα πάσα πιθανότητα πιάνει το τμήμα ΛΟΧΡΗ στο ΠΑΔΑ...
Ποια η γνώμη σας για αυτό το τμήμα?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

έμενα μου φαίνονται υπερβολίκες οι προβλέψεις του...
Στο 4ο πεδίο θα ανέβουν αρκετά οι βάσεις !!!

Καλησπέρα. Ο φίλος μου έχει γράψει 16.200 και έχει ως πρώτη επιλογή την Αστυφυλάκων. Μόλις είδε ότι ο Στρατηγάκης προβλέπει την βάση της στην γενική σειρά 14.600, ωστοσο ακόμη πιστεύει ότι θα υπερβεί τα 16+ και ίσως χάσει και την Αστυφυλάκων και την λιμενοφυλάκων . Πιστευετε ότι η αστυφυλάκων και η λιμενοφυλάκων θα πάνε πάνω από 16.000;

Για εμένα ο Στρατηγακης δεν κάνει τόσο καλή δουλειά , ποιο καλά τα λέει εδώ ο Γιάννης !!Επισης ήξερα και άλλον ένα που έπεφτε πραγματικά σε όλους μέσα λες και δούλευε στο υπουργείο , τον Χρήστο Πάτση ο οποίος για κάποιο λόγο πλέον από το 2019 δεν κάνει εκτιμήσεις

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back