Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν εχει ανακοινωθει ακομα κατι σχετικο για ποιο μαθημα θα δωσουν οι αποφοιτοι .
Θα περιμενουμε, τωρα η υπουργος εχει δουλεια ,διωριζει και απειλεί τους δασκαλους.
Βλέπω να βάζει λατινικά και να τρέχουμε εμείς που δεν τα έχουμε διδαχθεί καθόλου:(

Βλέπω να βάζει λατινικά και να τρέχουμε εμείς που δεν τα έχουμε διδαχθεί καθόλου:(
Ειναι βαρυ αυτο που λες , δεν θα το τολμησει , δεν μπορει να το δικαιολογησει με οτι παπαρια και να πει.

Ειναι βαρυ αυτο που λες , δεν θα το τολμησει , δεν μπορει να το δικαιολογησει με οτι παπαρια και να πει.
μακάρι να βγω λάθος. Σκέφτομαι να ξαναδώσω, αλλά άμα βάλει λατινικά, δεν θα μπω στην διαδικασία, θα πάω στην σχολή.

μακάρι να βγω λάθος. Σκέφτομαι να ξαναδώσω, αλλά άμα βάλει λατινικά, δεν θα μπω στην διαδικασία, θα πάω στην σχολή.
Εμ πως να δωσεις? Τα λατινικα ειναι μαθημα που τα παιδια μαζευουν πολλα μορια.
Αμα δεν μπορεις να τα μαζεψεις τι να δωσεις?

Εμ πως να δωσεις? Τα λατινικα ειναι μαθημα που τα παιδια μαζευουν πολλα μορια.
Αμα δεν μπορεις να τα μαζεψεις τι να δωσεις?
ναι αυτό σκέφτομαι και εγώ, τζάμπα θα ασχολιόμουν. Αντε να βγουν οι βάσεις, να ξεμπερδεύουμε. Τέλος πάντων, τα αφήνω αυτά και ετοιμάζομαι για διακοπές:clapup:

Εύχομαι καλό υπόλοιπο διακοπών σε όλους σας!

ναι αυτό σκέφτομαι και εγώ, τζάμπα θα ασχολιόμουν. Αντε να βγουν οι βάσεις, να ξεμπερδεύουμε. Τέλος πάντων, τα αφήνω αυτά και ετοιμάζομαι για διακοπές:clapup:

Εύχομαι καλό υπόλοιπο διακοπών σε όλους σας!
Καλα να περασεις και ευχομαι ο σεπτεμβρης να σε βρει εκει που θελεις.

Εύχομαι σε όλους να μπείτε εκεί που θέλετε ...Πάντως παιδιά πιο ψυχοφθορα εμπειρία από τις πανελλήνιες δεν υπάρχει! !!

Εύχομαι σε όλους να μπείτε εκεί που θέλετε ...Πάντως παιδιά πιο ψυχοφθορα εμπειρία από τις πανελλήνιες δεν υπάρχει! !!
εισαι σιγουρη ? νομιζω οι πανελληνιες ειναι ενα τιποτα μπροστα σε αλλα πραγματα :)

Μέχρι αυτή τη στιγμή της ζωής μου τουλάχιστον. .....αλλά και άλλοι μεγαλύτεροι την θυμούνται αυτή τη διαδικασία και όλα τα συναισθήματα που ενιωσαν😉

Μέχρι αυτή τη στιγμή της ζωής μου τουλάχιστον. .....αλλά και άλλοι μεγαλύτεροι την θυμούνται αυτή τη διαδικασία και όλα τα συναισθήματα που ενιωσαν😉
αρα θα επρεπε να συμπληρωσεις κατι σε αυτη την προταση "Πάντως παιδιά πιο ψυχοφθορα εμπειρία από τις πανελλήνιες δεν υπάρχει! !! " για να μας δινει να καταλαβουμε αυτο "Μέχρι αυτή τη στιγμή της ζωής μου τουλάχιστον "

αρα θα επρεπε να συμπληρωσεις κατι σε αυτη την προταση "Πάντως παιδιά πιο ψυχοφθορα εμπειρία από τις πανελλήνιες δεν υπάρχει! !! " για να μας δινει να καταλαβουμε αυτο "Μέχρι αυτή τη στιγμή της ζωής μου τουλάχιστον "
Ο καθένας έχει τον δικό του χαρακτήρα και αλλιως αντιμετωπίζει διαφορά γεγονότα.
Κάτι που εμένα μου φαίνεται βουνο εσενα μπορεί να σου φανεί απλό και το αντιθετο.
Είναι υποκειμενικό,η κοπέλα απλά παράθεσε την γνώμη της

Εύχομαι να είναι όντως οι πανελλήνιες η πιο ψυχοφθόρα διαδικασία που θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου.

Με 15993 μπορώ να ελπίζω για λιμενοφυλάκων πιστέυετε; (πέρυσι ήταν 15700 η βάση)

Λογικά όχι είχε περισσότερους υποψήφιους φέτος καλύτερες βαθμολογίες στα πεδία που βρίσκεται η σχολή ,μπήκε και στο 3ο πεδίο φέτος , ο Στρατηγάκης όμως την δίνει 15400,όποτε …..

Όποιος έχει χρόνο ας τσεκάρει τις παρακάτω εκτιμήσεις & να πει τη γνώμη του. Σας φαίνονται νορμαλ για τις σχολές του 3ου πεδίου;

Όποιος έχει χρόνο ας τσεκάρει τις παρακάτω εκτιμήσεις & να πει τη γνώμη του. Σας φαίνονται νορμαλ για τις σχολές του 3ου πεδίου;

Που τα βρισκεις βρε Νια? εισαι γκραντε ψαχτιρι.

Πώς γίνεται πάντως να υπάρχουν τόσο μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των εκτιμήσεων; Πόσο διαφορετικοί μπορεί να είναι οι παράγοντες που λαμβάνουν υπόψη τους τα λογαριθμικά μοντέλα;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back