Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Όταν μπαίνω στο site για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού μου ζητάει δύο κωδικούς. Τον κωδικό μονάδας και τον κωδικό ασφαλείας. Ποιοί κωδικοί είμαι αυτοί; Με βοηθάτε σας παρακαλώ;

11.675 :( τα αρχαία με τσάκισαν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δηλαδή λες ότι την πιάνω την θεατρικών?
θα στο πω ξανα, το ειπα και πιο πανω. Χωρις την εφαρμογη της ΕΒΕ μενουν εξω 14675 υποψηφιοι. Με την εφαρμογη της ισως να μεινουν 8-10 χιλ κοσμο. ΑΠο τη στιγμη που εγραψες μορια που ειναι προαπαιτουμενα για το θεατρικων μη σ εανησυχει. εξαλλου θα κανεις μηχανογραφικο

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Όταν μπαίνω στο site για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού μου ζητάει δύο κωδικούς. Τον κωδικό μονάδας και τον κωδικό ασφαλείας. Ποιοί κωδικοί είμαι αυτοί; Με βοηθάτε σας παρακαλώ;
αυτο ειναι μηχανογραφικο σχολικης μοναδας ( λυκειου) για τον λυκειαρχη οχι για σενα. Το δικο σου δεν ανοιξε ακομα

Α χαχαχαχαχαχαχαχαχχα. Από το σοκ Μου χαχχα. Εγώ που μπαίνω;

17661 εγραψα θελω να πιστευω οτι δεν θα εχουμε υπερβολικη αναδο των βασεων οποιος εχει νεα για στατιστικα να στειλει

Χαχαχαχα δεν νομίζω τόσο, θεωρώ με 10 την πιάνεις, οριακά αλλά ναι
κατι λιγο πανω απο 10 , αλλα δεν εχει σχολες που να αντεχουν τοσα λιγα μορια. Α εχει μια θεωρητικη νομιζω στο παπει με αγγλικα. Δεν το εχω ψαξει περισσοτερο , δεν εχω διερευνησει ιδαιτερα τον δρομο επαλ.

19490 ΕΠΑΛ υγείας πόσες πιθανότητες έχω για ιατρικη;
Με τα περσινά περνάω σε όλες τις σχολές το θέμα είναι ότι φέτος έδωσαν +500 παιδιά δηλαδή είμαστε στους 5000 ενώ πέρυσι ήμασταν στους 4500
Συγχαρητήρια!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back