margik

Νεοφερμένος

Η margik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 78 μηνύματα.
Πέρασα Ψυχολογία Φλώρινας 8η.Ήμουν κάποτε ΘΕΤΙΚΗ κατεύθυνση στην Ώθηση και φέτος τα ξεκίνησα για 1η φορά τα της θεωρητικής!!Εγκεφαλικό.Απίστευτο!Μιας και το τμήμα είναι πολύ καλό και ευρύ σε πρόγραμμα σπουδών παραχωρώντας άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και τα πάντα,σκέφτομαι να μείνω εκεί για 1ο χρόνο και ίιισως να δώσω του χρόνου για Αθήνα Ε.Κ.Π.Α.ή Πάντειο ανάλογα με τα οικονομικά έξοδα εκεί,καθώς έχασα την Αθήνα λόγω αδιαβασιάς στο...Γνωστό των Αρχαίων.Ντροπή.Βέβαια,δεν είμαι και σίγουρη ότι θέλω να γυρίσω Αθήνα.Γνωρίζω ότι ο ψυχολόγος κρίνεται και από τα μεταπτυχιακά του(ίσως και διδακτορικό που θα'θελα)και,φυσικά,τους βαθμούς αυτών,οπότε θα δω!Ήταν ένα όνειρο χρόνων-κυρίως για Ψυχομετρία,Διαγνωστική,Κλινική,Παιδο και Αστυνομική.][Συγχαρητήρια σε όλους και να ευχηθώ Καλή Σταδιοδρομία!!!
 

fay01

Νεοφερμένος

Η fay01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 108 μηνύματα.
Με

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θα περασω σιγουρα με 17.000 φλωρινα ετσι?
Αν ειδα σωστα με το παλαιο συστημα και το ρεθυμνο και η φλωρινα ειχε λιγοτερα μορια σε σχεση με το νεο συστημα.Αν οντως ειδα σωστα τοτε δεν εχω πιο πολλες πιθανοτητες να μπω?.Τωρα εχω περασει φιλολογια εκπα αλλα θα την παρατουσα για την ψυχολογια
Πιστεύω θα την πιάσεις
 

Γιώργος - Κόρινθος

Νεοφερμένος

Ο Γιώργος - Κόρινθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα.

Chris 21

Νεοφερμένος

Ο Chris 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Τελικά πέρασα ιστορία και εθνολογία😄😄😄😄😄😄😄
 

mourinho776

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο mourinho776 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top