Apostolis V.
Νεοφερμένο μέλος
Ο Apostolis V. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.

28-05-11

15:22
Για πείτε προβλέψεις βάσεων...δίνω δεύτερη χρονιά και ελπίζω να περάσω φέτος!!!! Υπολογίζω ότι έχω γράψει λίγο πιο πάνω από τις περσινές βάσεις, ελπίζω να μην ανέβουν πολύ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜαθητήςΕΠΑΛ
Νεοφερμένο μέλος
Ο ΜαθητήςΕΠΑΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 72 μηνύματα.

28-05-11

15:38
Πιστέυω θα ανέβουν τα μόρια φέτος.Που θέλεις να περάσεις και πόσα μόρια υπολογίζεις να έχεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apostolis V.
Νεοφερμένο μέλος
Ο Apostolis V. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.

29-05-11

07:11
Υπολογίζω περίπου 1640, για ΗΛ/ΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓ/ΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ θέλω, πέρυσι ήταν 1607!
ΜαθητήςΕΠΑΛ
Νεοφερμένο μέλος
Ο ΜαθητήςΕΠΑΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 72 μηνύματα.

29-05-11

14:35
Εγω θα βάλω πρώτη επιλογή Πληροφορικής ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μετά Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ΠΕΙΡΑΙΑ...αντε και του χρόνου συμφοιτητές!! 

Apostolis V.
Νεοφερμένο μέλος

30-05-11

12:46
Χαχα, άντε να δούμε!! Καλή Επιτυχία!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...