It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:02 Ο It's mOnEy honey: #6.801 24-08-09 09:02 Αρχική Δημοσίευση από student91: Ο Κατσικας!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από student91: Ο Κατσικας!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ο Αμαργιαννάκης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:08 Ο Agahnim έγραψε: #6.802 24-08-09 09:08 κατι μου λεει οτι αυριο θα βγει η ανακοινωση οτι μεθαυριο θα βγουν οι βασεις...αν ηταν να βγει σημερα κατι δεν θα χε βγει μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:11 Ο It's mOnEy honey: #6.803 24-08-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Agahnim: κατι μου λεει οτι αυριο θα βγει η ανακοινωση οτι μεθαυριο θα βγουν οι βασεις...αν ηταν να βγει σημερα κατι δεν θα χε βγει μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... μπα κοιμούνται μάλλον τα πουλάκια μου....θα το βγάλουν που θα πάνε το κ@@-δελτίο τύπου...!!(μες στο σπαμ ειμαι σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:13 Ο student91: #6.804 24-08-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Agahnim: κατι μου λεει οτι αυριο θα βγει η ανακοινωση οτι μεθαυριο θα βγουν οι βασεις...αν ηταν να βγει σημερα κατι δεν θα χε βγει μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... συνηθως γυρω στις 12 βγαινει η ανακοινωση!Λες πρωι,πρωι να ασχοληθουν με τσ βασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:14 Ο It's mOnEy honey: #6.805 24-08-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από student91: συνηθως γυρω στις 12 βγαινει η ανακοινωση!Λες πρωι,πρωι να ασχοληθουν με τσ βασεις?? Click για ανάπτυξη... δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Ο student91: #6.806 24-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... να τους γνωρισουμε την γκοτσοπουλου!!! Τετοια κουκλια πρεπει να αναπαραχθουν!!Παναγια μου οχι:papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Ο Mariosxania: #6.807 24-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Click για ανάπτυξη... Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sertoss96 Νεοφερμένο μέλος Ο sertoss96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:21 Ο sertoss96: #6.808 24-08-09 09:21 Ε παιδια ηρεμηστε... οι τυχον αυπνοι καλα θα κανουν να πσουν για υπνο.. Ακομα και να ηταν ετοιμες οι βασεις επειτα απο τισ καταστροφικες πυρκαγιες για ευνοητους λογους σευασμου ειναι λογικο επακολουθο να μην ανακοινωθουν σημερα... Προσωπικη εκτιμηση μου ειναι να περιμενουμε απο μεθαυριο...!! Να φανταστειτε μ ολο το κακο π εγινε αναβληθηκε και δεν εγινε ο αγωνας της παοκαρας μας αρα ειναι απολυτως λογικο να γινει και "αναβολη ανακοινωσης των βασεων" Καλη επιτυχια σε ολους !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sudoku09 Νεοφερμένο μέλος Η sudoku09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:23 Η sudoku09 έγραψε: #6.809 24-08-09 09:23 καλημερα σας..πριν απο λιγο πηρα το υπουργειο και μου ειπαν αυριο ή μεθαυριο οι βασεις, αλλα δεν ειναι σιγουροι για αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Ο It's mOnEy honey: #6.810 24-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Click για ανάπτυξη... χαχαχα πήρα υπουργείο,η υπάλληλος εντελώς αγενης με ξερό γεια (έλεος)..,αλλά το προσπερνω και την ρωτάω με ύφος πότε θα γινει η ανακοίνωση των βάσεων και κομπιάζει......κομπιάζει...μετά απο 1 λεπτό αμηχανης σιωπής λεει οτι ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και γω ,πως μου ρθε την ρωταω: ΤΙ ΩΡΑ??? παλι σιωπή και ξεκαρδίζεται...γελάω και γω...η τελική απάντηση είναι κατα τις 12.....σε αναμονη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:30 Η sia_x έγραψε: #6.811 24-08-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Ο It's mOnEy honey: #6.812 24-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει οτι είναι πιο εγκυρο απο το cnn και από το bbc μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntasaef4 Νεοφερμένο μέλος Ο ntasaef4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:51 Ο ntasaef4 έγραψε: #6.813 24-08-09 09:51 https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από student91: Ο Κατσικας!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από student91: Ο Κατσικας!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ο Αμαργιαννάκης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agahnim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Agahnim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:08 Ο Agahnim έγραψε: #6.802 24-08-09 09:08 κατι μου λεει οτι αυριο θα βγει η ανακοινωση οτι μεθαυριο θα βγουν οι βασεις...αν ηταν να βγει σημερα κατι δεν θα χε βγει μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:11 Ο It's mOnEy honey: #6.803 24-08-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Agahnim: κατι μου λεει οτι αυριο θα βγει η ανακοινωση οτι μεθαυριο θα βγουν οι βασεις...αν ηταν να βγει σημερα κατι δεν θα χε βγει μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... μπα κοιμούνται μάλλον τα πουλάκια μου....θα το βγάλουν που θα πάνε το κ@@-δελτίο τύπου...!!(μες στο σπαμ ειμαι σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:13 Ο student91: #6.804 24-08-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Agahnim: κατι μου λεει οτι αυριο θα βγει η ανακοινωση οτι μεθαυριο θα βγουν οι βασεις...αν ηταν να βγει σημερα κατι δεν θα χε βγει μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... συνηθως γυρω στις 12 βγαινει η ανακοινωση!Λες πρωι,πρωι να ασχοληθουν με τσ βασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:14 Ο It's mOnEy honey: #6.805 24-08-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από student91: συνηθως γυρω στις 12 βγαινει η ανακοινωση!Λες πρωι,πρωι να ασχοληθουν με τσ βασεις?? Click για ανάπτυξη... δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Ο student91: #6.806 24-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... να τους γνωρισουμε την γκοτσοπουλου!!! Τετοια κουκλια πρεπει να αναπαραχθουν!!Παναγια μου οχι:papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Ο Mariosxania: #6.807 24-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Click για ανάπτυξη... Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sertoss96 Νεοφερμένο μέλος Ο sertoss96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:21 Ο sertoss96: #6.808 24-08-09 09:21 Ε παιδια ηρεμηστε... οι τυχον αυπνοι καλα θα κανουν να πσουν για υπνο.. Ακομα και να ηταν ετοιμες οι βασεις επειτα απο τισ καταστροφικες πυρκαγιες για ευνοητους λογους σευασμου ειναι λογικο επακολουθο να μην ανακοινωθουν σημερα... Προσωπικη εκτιμηση μου ειναι να περιμενουμε απο μεθαυριο...!! Να φανταστειτε μ ολο το κακο π εγινε αναβληθηκε και δεν εγινε ο αγωνας της παοκαρας μας αρα ειναι απολυτως λογικο να γινει και "αναβολη ανακοινωσης των βασεων" Καλη επιτυχια σε ολους !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sudoku09 Νεοφερμένο μέλος Η sudoku09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:23 Η sudoku09 έγραψε: #6.809 24-08-09 09:23 καλημερα σας..πριν απο λιγο πηρα το υπουργειο και μου ειπαν αυριο ή μεθαυριο οι βασεις, αλλα δεν ειναι σιγουροι για αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Ο It's mOnEy honey: #6.810 24-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Click για ανάπτυξη... χαχαχα πήρα υπουργείο,η υπάλληλος εντελώς αγενης με ξερό γεια (έλεος)..,αλλά το προσπερνω και την ρωτάω με ύφος πότε θα γινει η ανακοίνωση των βάσεων και κομπιάζει......κομπιάζει...μετά απο 1 λεπτό αμηχανης σιωπής λεει οτι ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και γω ,πως μου ρθε την ρωταω: ΤΙ ΩΡΑ??? παλι σιωπή και ξεκαρδίζεται...γελάω και γω...η τελική απάντηση είναι κατα τις 12.....σε αναμονη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:30 Η sia_x έγραψε: #6.811 24-08-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Ο It's mOnEy honey: #6.812 24-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει οτι είναι πιο εγκυρο απο το cnn και από το bbc μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntasaef4 Νεοφερμένο μέλος Ο ntasaef4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:51 Ο ntasaef4 έγραψε: #6.813 24-08-09 09:51 https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κατι μου λεει οτι αυριο θα βγει η ανακοινωση οτι μεθαυριο θα βγουν οι βασεις...αν ηταν να βγει σημερα κατι δεν θα χε βγει μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:11 Ο It's mOnEy honey: #6.803 24-08-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Agahnim: κατι μου λεει οτι αυριο θα βγει η ανακοινωση οτι μεθαυριο θα βγουν οι βασεις...αν ηταν να βγει σημερα κατι δεν θα χε βγει μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... μπα κοιμούνται μάλλον τα πουλάκια μου....θα το βγάλουν που θα πάνε το κ@@-δελτίο τύπου...!!(μες στο σπαμ ειμαι σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:13 Ο student91: #6.804 24-08-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Agahnim: κατι μου λεει οτι αυριο θα βγει η ανακοινωση οτι μεθαυριο θα βγουν οι βασεις...αν ηταν να βγει σημερα κατι δεν θα χε βγει μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... συνηθως γυρω στις 12 βγαινει η ανακοινωση!Λες πρωι,πρωι να ασχοληθουν με τσ βασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:14 Ο It's mOnEy honey: #6.805 24-08-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από student91: συνηθως γυρω στις 12 βγαινει η ανακοινωση!Λες πρωι,πρωι να ασχοληθουν με τσ βασεις?? Click για ανάπτυξη... δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Ο student91: #6.806 24-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... να τους γνωρισουμε την γκοτσοπουλου!!! Τετοια κουκλια πρεπει να αναπαραχθουν!!Παναγια μου οχι:papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Ο Mariosxania: #6.807 24-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Click για ανάπτυξη... Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sertoss96 Νεοφερμένο μέλος Ο sertoss96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:21 Ο sertoss96: #6.808 24-08-09 09:21 Ε παιδια ηρεμηστε... οι τυχον αυπνοι καλα θα κανουν να πσουν για υπνο.. Ακομα και να ηταν ετοιμες οι βασεις επειτα απο τισ καταστροφικες πυρκαγιες για ευνοητους λογους σευασμου ειναι λογικο επακολουθο να μην ανακοινωθουν σημερα... Προσωπικη εκτιμηση μου ειναι να περιμενουμε απο μεθαυριο...!! Να φανταστειτε μ ολο το κακο π εγινε αναβληθηκε και δεν εγινε ο αγωνας της παοκαρας μας αρα ειναι απολυτως λογικο να γινει και "αναβολη ανακοινωσης των βασεων" Καλη επιτυχια σε ολους !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sudoku09 Νεοφερμένο μέλος Η sudoku09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:23 Η sudoku09 έγραψε: #6.809 24-08-09 09:23 καλημερα σας..πριν απο λιγο πηρα το υπουργειο και μου ειπαν αυριο ή μεθαυριο οι βασεις, αλλα δεν ειναι σιγουροι για αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Ο It's mOnEy honey: #6.810 24-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Click για ανάπτυξη... χαχαχα πήρα υπουργείο,η υπάλληλος εντελώς αγενης με ξερό γεια (έλεος)..,αλλά το προσπερνω και την ρωτάω με ύφος πότε θα γινει η ανακοίνωση των βάσεων και κομπιάζει......κομπιάζει...μετά απο 1 λεπτό αμηχανης σιωπής λεει οτι ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και γω ,πως μου ρθε την ρωταω: ΤΙ ΩΡΑ??? παλι σιωπή και ξεκαρδίζεται...γελάω και γω...η τελική απάντηση είναι κατα τις 12.....σε αναμονη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:30 Η sia_x έγραψε: #6.811 24-08-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Ο It's mOnEy honey: #6.812 24-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει οτι είναι πιο εγκυρο απο το cnn και από το bbc μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntasaef4 Νεοφερμένο μέλος Ο ntasaef4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:51 Ο ntasaef4 έγραψε: #6.813 24-08-09 09:51 https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agahnim: κατι μου λεει οτι αυριο θα βγει η ανακοινωση οτι μεθαυριο θα βγουν οι βασεις...αν ηταν να βγει σημερα κατι δεν θα χε βγει μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... μπα κοιμούνται μάλλον τα πουλάκια μου....θα το βγάλουν που θα πάνε το κ@@-δελτίο τύπου...!!(μες στο σπαμ ειμαι σήμερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:13 Ο student91: #6.804 24-08-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Agahnim: κατι μου λεει οτι αυριο θα βγει η ανακοινωση οτι μεθαυριο θα βγουν οι βασεις...αν ηταν να βγει σημερα κατι δεν θα χε βγει μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... συνηθως γυρω στις 12 βγαινει η ανακοινωση!Λες πρωι,πρωι να ασχοληθουν με τσ βασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:14 Ο It's mOnEy honey: #6.805 24-08-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από student91: συνηθως γυρω στις 12 βγαινει η ανακοινωση!Λες πρωι,πρωι να ασχοληθουν με τσ βασεις?? Click για ανάπτυξη... δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Ο student91: #6.806 24-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... να τους γνωρισουμε την γκοτσοπουλου!!! Τετοια κουκλια πρεπει να αναπαραχθουν!!Παναγια μου οχι:papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Ο Mariosxania: #6.807 24-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Click για ανάπτυξη... Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sertoss96 Νεοφερμένο μέλος Ο sertoss96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:21 Ο sertoss96: #6.808 24-08-09 09:21 Ε παιδια ηρεμηστε... οι τυχον αυπνοι καλα θα κανουν να πσουν για υπνο.. Ακομα και να ηταν ετοιμες οι βασεις επειτα απο τισ καταστροφικες πυρκαγιες για ευνοητους λογους σευασμου ειναι λογικο επακολουθο να μην ανακοινωθουν σημερα... Προσωπικη εκτιμηση μου ειναι να περιμενουμε απο μεθαυριο...!! Να φανταστειτε μ ολο το κακο π εγινε αναβληθηκε και δεν εγινε ο αγωνας της παοκαρας μας αρα ειναι απολυτως λογικο να γινει και "αναβολη ανακοινωσης των βασεων" Καλη επιτυχια σε ολους !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sudoku09 Νεοφερμένο μέλος Η sudoku09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:23 Η sudoku09 έγραψε: #6.809 24-08-09 09:23 καλημερα σας..πριν απο λιγο πηρα το υπουργειο και μου ειπαν αυριο ή μεθαυριο οι βασεις, αλλα δεν ειναι σιγουροι για αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Ο It's mOnEy honey: #6.810 24-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Click για ανάπτυξη... χαχαχα πήρα υπουργείο,η υπάλληλος εντελώς αγενης με ξερό γεια (έλεος)..,αλλά το προσπερνω και την ρωτάω με ύφος πότε θα γινει η ανακοίνωση των βάσεων και κομπιάζει......κομπιάζει...μετά απο 1 λεπτό αμηχανης σιωπής λεει οτι ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και γω ,πως μου ρθε την ρωταω: ΤΙ ΩΡΑ??? παλι σιωπή και ξεκαρδίζεται...γελάω και γω...η τελική απάντηση είναι κατα τις 12.....σε αναμονη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:30 Η sia_x έγραψε: #6.811 24-08-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Ο It's mOnEy honey: #6.812 24-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει οτι είναι πιο εγκυρο απο το cnn και από το bbc μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntasaef4 Νεοφερμένο μέλος Ο ntasaef4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:51 Ο ntasaef4 έγραψε: #6.813 24-08-09 09:51 https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agahnim: κατι μου λεει οτι αυριο θα βγει η ανακοινωση οτι μεθαυριο θα βγουν οι βασεις...αν ηταν να βγει σημερα κατι δεν θα χε βγει μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... συνηθως γυρω στις 12 βγαινει η ανακοινωση!Λες πρωι,πρωι να ασχοληθουν με τσ βασεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:14 Ο It's mOnEy honey: #6.805 24-08-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από student91: συνηθως γυρω στις 12 βγαινει η ανακοινωση!Λες πρωι,πρωι να ασχοληθουν με τσ βασεις?? Click για ανάπτυξη... δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Ο student91: #6.806 24-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... να τους γνωρισουμε την γκοτσοπουλου!!! Τετοια κουκλια πρεπει να αναπαραχθουν!!Παναγια μου οχι:papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Ο Mariosxania: #6.807 24-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Click για ανάπτυξη... Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sertoss96 Νεοφερμένο μέλος Ο sertoss96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:21 Ο sertoss96: #6.808 24-08-09 09:21 Ε παιδια ηρεμηστε... οι τυχον αυπνοι καλα θα κανουν να πσουν για υπνο.. Ακομα και να ηταν ετοιμες οι βασεις επειτα απο τισ καταστροφικες πυρκαγιες για ευνοητους λογους σευασμου ειναι λογικο επακολουθο να μην ανακοινωθουν σημερα... Προσωπικη εκτιμηση μου ειναι να περιμενουμε απο μεθαυριο...!! Να φανταστειτε μ ολο το κακο π εγινε αναβληθηκε και δεν εγινε ο αγωνας της παοκαρας μας αρα ειναι απολυτως λογικο να γινει και "αναβολη ανακοινωσης των βασεων" Καλη επιτυχια σε ολους !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sudoku09 Νεοφερμένο μέλος Η sudoku09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:23 Η sudoku09 έγραψε: #6.809 24-08-09 09:23 καλημερα σας..πριν απο λιγο πηρα το υπουργειο και μου ειπαν αυριο ή μεθαυριο οι βασεις, αλλα δεν ειναι σιγουροι για αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Ο It's mOnEy honey: #6.810 24-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Click για ανάπτυξη... χαχαχα πήρα υπουργείο,η υπάλληλος εντελώς αγενης με ξερό γεια (έλεος)..,αλλά το προσπερνω και την ρωτάω με ύφος πότε θα γινει η ανακοίνωση των βάσεων και κομπιάζει......κομπιάζει...μετά απο 1 λεπτό αμηχανης σιωπής λεει οτι ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και γω ,πως μου ρθε την ρωταω: ΤΙ ΩΡΑ??? παλι σιωπή και ξεκαρδίζεται...γελάω και γω...η τελική απάντηση είναι κατα τις 12.....σε αναμονη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:30 Η sia_x έγραψε: #6.811 24-08-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Ο It's mOnEy honey: #6.812 24-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει οτι είναι πιο εγκυρο απο το cnn και από το bbc μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntasaef4 Νεοφερμένο μέλος Ο ntasaef4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:51 Ο ntasaef4 έγραψε: #6.813 24-08-09 09:51 https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από student91: συνηθως γυρω στις 12 βγαινει η ανακοινωση!Λες πρωι,πρωι να ασχοληθουν με τσ βασεις?? Click για ανάπτυξη... δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Ο student91: #6.806 24-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... να τους γνωρισουμε την γκοτσοπουλου!!! Τετοια κουκλια πρεπει να αναπαραχθουν!!Παναγια μου οχι:papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Ο Mariosxania: #6.807 24-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Click για ανάπτυξη... Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sertoss96 Νεοφερμένο μέλος Ο sertoss96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:21 Ο sertoss96: #6.808 24-08-09 09:21 Ε παιδια ηρεμηστε... οι τυχον αυπνοι καλα θα κανουν να πσουν για υπνο.. Ακομα και να ηταν ετοιμες οι βασεις επειτα απο τισ καταστροφικες πυρκαγιες για ευνοητους λογους σευασμου ειναι λογικο επακολουθο να μην ανακοινωθουν σημερα... Προσωπικη εκτιμηση μου ειναι να περιμενουμε απο μεθαυριο...!! Να φανταστειτε μ ολο το κακο π εγινε αναβληθηκε και δεν εγινε ο αγωνας της παοκαρας μας αρα ειναι απολυτως λογικο να γινει και "αναβολη ανακοινωσης των βασεων" Καλη επιτυχια σε ολους !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sudoku09 Νεοφερμένο μέλος Η sudoku09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:23 Η sudoku09 έγραψε: #6.809 24-08-09 09:23 καλημερα σας..πριν απο λιγο πηρα το υπουργειο και μου ειπαν αυριο ή μεθαυριο οι βασεις, αλλα δεν ειναι σιγουροι για αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Ο It's mOnEy honey: #6.810 24-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Click για ανάπτυξη... χαχαχα πήρα υπουργείο,η υπάλληλος εντελώς αγενης με ξερό γεια (έλεος)..,αλλά το προσπερνω και την ρωτάω με ύφος πότε θα γινει η ανακοίνωση των βάσεων και κομπιάζει......κομπιάζει...μετά απο 1 λεπτό αμηχανης σιωπής λεει οτι ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και γω ,πως μου ρθε την ρωταω: ΤΙ ΩΡΑ??? παλι σιωπή και ξεκαρδίζεται...γελάω και γω...η τελική απάντηση είναι κατα τις 12.....σε αναμονη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:30 Η sia_x έγραψε: #6.811 24-08-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Ο It's mOnEy honey: #6.812 24-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει οτι είναι πιο εγκυρο απο το cnn και από το bbc μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntasaef4 Νεοφερμένο μέλος Ο ntasaef4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:51 Ο ntasaef4 έγραψε: #6.813 24-08-09 09:51 https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... να τους γνωρισουμε την γκοτσοπουλου!!! Τετοια κουκλια πρεπει να αναπαραχθουν!!Παναγια μου οχι:papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:15 Ο Mariosxania: #6.807 24-08-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Click για ανάπτυξη... Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sertoss96 Νεοφερμένο μέλος Ο sertoss96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:21 Ο sertoss96: #6.808 24-08-09 09:21 Ε παιδια ηρεμηστε... οι τυχον αυπνοι καλα θα κανουν να πσουν για υπνο.. Ακομα και να ηταν ετοιμες οι βασεις επειτα απο τισ καταστροφικες πυρκαγιες για ευνοητους λογους σευασμου ειναι λογικο επακολουθο να μην ανακοινωθουν σημερα... Προσωπικη εκτιμηση μου ειναι να περιμενουμε απο μεθαυριο...!! Να φανταστειτε μ ολο το κακο π εγινε αναβληθηκε και δεν εγινε ο αγωνας της παοκαρας μας αρα ειναι απολυτως λογικο να γινει και "αναβολη ανακοινωσης των βασεων" Καλη επιτυχια σε ολους !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sudoku09 Νεοφερμένο μέλος Η sudoku09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:23 Η sudoku09 έγραψε: #6.809 24-08-09 09:23 καλημερα σας..πριν απο λιγο πηρα το υπουργειο και μου ειπαν αυριο ή μεθαυριο οι βασεις, αλλα δεν ειναι σιγουροι για αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Ο It's mOnEy honey: #6.810 24-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Click για ανάπτυξη... χαχαχα πήρα υπουργείο,η υπάλληλος εντελώς αγενης με ξερό γεια (έλεος)..,αλλά το προσπερνω και την ρωτάω με ύφος πότε θα γινει η ανακοίνωση των βάσεων και κομπιάζει......κομπιάζει...μετά απο 1 λεπτό αμηχανης σιωπής λεει οτι ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και γω ,πως μου ρθε την ρωταω: ΤΙ ΩΡΑ??? παλι σιωπή και ξεκαρδίζεται...γελάω και γω...η τελική απάντηση είναι κατα τις 12.....σε αναμονη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:30 Η sia_x έγραψε: #6.811 24-08-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Ο It's mOnEy honey: #6.812 24-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει οτι είναι πιο εγκυρο απο το cnn και από το bbc μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntasaef4 Νεοφερμένο μέλος Ο ntasaef4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:51 Ο ntasaef4 έγραψε: #6.813 24-08-09 09:51 https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: δεν παίρνουμε κανα τηλεφωνάκι?:no1: Click για ανάπτυξη... Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sertoss96 Νεοφερμένο μέλος Ο sertoss96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:21 Ο sertoss96: #6.808 24-08-09 09:21 Ε παιδια ηρεμηστε... οι τυχον αυπνοι καλα θα κανουν να πσουν για υπνο.. Ακομα και να ηταν ετοιμες οι βασεις επειτα απο τισ καταστροφικες πυρκαγιες για ευνοητους λογους σευασμου ειναι λογικο επακολουθο να μην ανακοινωθουν σημερα... Προσωπικη εκτιμηση μου ειναι να περιμενουμε απο μεθαυριο...!! Να φανταστειτε μ ολο το κακο π εγινε αναβληθηκε και δεν εγινε ο αγωνας της παοκαρας μας αρα ειναι απολυτως λογικο να γινει και "αναβολη ανακοινωσης των βασεων" Καλη επιτυχια σε ολους !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sudoku09 Νεοφερμένο μέλος Η sudoku09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:23 Η sudoku09 έγραψε: #6.809 24-08-09 09:23 καλημερα σας..πριν απο λιγο πηρα το υπουργειο και μου ειπαν αυριο ή μεθαυριο οι βασεις, αλλα δεν ειναι σιγουροι για αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Ο It's mOnEy honey: #6.810 24-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Click για ανάπτυξη... χαχαχα πήρα υπουργείο,η υπάλληλος εντελώς αγενης με ξερό γεια (έλεος)..,αλλά το προσπερνω και την ρωτάω με ύφος πότε θα γινει η ανακοίνωση των βάσεων και κομπιάζει......κομπιάζει...μετά απο 1 λεπτό αμηχανης σιωπής λεει οτι ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και γω ,πως μου ρθε την ρωταω: ΤΙ ΩΡΑ??? παλι σιωπή και ξεκαρδίζεται...γελάω και γω...η τελική απάντηση είναι κατα τις 12.....σε αναμονη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:30 Η sia_x έγραψε: #6.811 24-08-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Ο It's mOnEy honey: #6.812 24-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει οτι είναι πιο εγκυρο απο το cnn και από το bbc μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntasaef4 Νεοφερμένο μέλος Ο ntasaef4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:51 Ο ntasaef4 έγραψε: #6.813 24-08-09 09:51 https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε παιδια ηρεμηστε... οι τυχον αυπνοι καλα θα κανουν να πσουν για υπνο.. Ακομα και να ηταν ετοιμες οι βασεις επειτα απο τισ καταστροφικες πυρκαγιες για ευνοητους λογους σευασμου ειναι λογικο επακολουθο να μην ανακοινωθουν σημερα... Προσωπικη εκτιμηση μου ειναι να περιμενουμε απο μεθαυριο...!! Να φανταστειτε μ ολο το κακο π εγινε αναβληθηκε και δεν εγινε ο αγωνας της παοκαρας μας αρα ειναι απολυτως λογικο να γινει και "αναβολη ανακοινωσης των βασεων" Καλη επιτυχια σε ολους !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sudoku09 Νεοφερμένο μέλος Η sudoku09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:23 Η sudoku09 έγραψε: #6.809 24-08-09 09:23 καλημερα σας..πριν απο λιγο πηρα το υπουργειο και μου ειπαν αυριο ή μεθαυριο οι βασεις, αλλα δεν ειναι σιγουροι για αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Ο It's mOnEy honey: #6.810 24-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Click για ανάπτυξη... χαχαχα πήρα υπουργείο,η υπάλληλος εντελώς αγενης με ξερό γεια (έλεος)..,αλλά το προσπερνω και την ρωτάω με ύφος πότε θα γινει η ανακοίνωση των βάσεων και κομπιάζει......κομπιάζει...μετά απο 1 λεπτό αμηχανης σιωπής λεει οτι ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και γω ,πως μου ρθε την ρωταω: ΤΙ ΩΡΑ??? παλι σιωπή και ξεκαρδίζεται...γελάω και γω...η τελική απάντηση είναι κατα τις 12.....σε αναμονη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:30 Η sia_x έγραψε: #6.811 24-08-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Ο It's mOnEy honey: #6.812 24-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει οτι είναι πιο εγκυρο απο το cnn και από το bbc μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntasaef4 Νεοφερμένο μέλος Ο ntasaef4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:51 Ο ntasaef4 έγραψε: #6.813 24-08-09 09:51 https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα σας..πριν απο λιγο πηρα το υπουργειο και μου ειπαν αυριο ή μεθαυριο οι βασεις, αλλα δεν ειναι σιγουροι για αυριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:27 Ο It's mOnEy honey: #6.810 24-08-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Click για ανάπτυξη... χαχαχα πήρα υπουργείο,η υπάλληλος εντελώς αγενης με ξερό γεια (έλεος)..,αλλά το προσπερνω και την ρωτάω με ύφος πότε θα γινει η ανακοίνωση των βάσεων και κομπιάζει......κομπιάζει...μετά απο 1 λεπτό αμηχανης σιωπής λεει οτι ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και γω ,πως μου ρθε την ρωταω: ΤΙ ΩΡΑ??? παλι σιωπή και ξεκαρδίζεται...γελάω και γω...η τελική απάντηση είναι κατα τις 12.....σε αναμονη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:30 Η sia_x έγραψε: #6.811 24-08-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Ο It's mOnEy honey: #6.812 24-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει οτι είναι πιο εγκυρο απο το cnn και από το bbc μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntasaef4 Νεοφερμένο μέλος Ο ntasaef4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:51 Ο ntasaef4 έγραψε: #6.813 24-08-09 09:51 https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariosxania: Παρτε ρε παιδιά Να και τα τηλ.. https://www.ypepth.gr/el_ec_page10491.htm Click για ανάπτυξη... χαχαχα πήρα υπουργείο,η υπάλληλος εντελώς αγενης με ξερό γεια (έλεος)..,αλλά το προσπερνω και την ρωτάω με ύφος πότε θα γινει η ανακοίνωση των βάσεων και κομπιάζει......κομπιάζει...μετά απο 1 λεπτό αμηχανης σιωπής λεει οτι ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ και γω ,πως μου ρθε την ρωταω: ΤΙ ΩΡΑ??? παλι σιωπή και ξεκαρδίζεται...γελάω και γω...η τελική απάντηση είναι κατα τις 12.....σε αναμονη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:30 Η sia_x έγραψε: #6.811 24-08-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Ο It's mOnEy honey: #6.812 24-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει οτι είναι πιο εγκυρο απο το cnn και από το bbc μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntasaef4 Νεοφερμένο μέλος Ο ntasaef4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:51 Ο ntasaef4 έγραψε: #6.813 24-08-09 09:51 https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από It's mOnEy honey: ου μακρια μου τρόμαξα ο παλιογκαντέμης ο κατσικοπόδαρος σαν κατάδικος των φυλακών του γκουαντανάμο είναι...και ναι αυτός θεωρείται ο καλύτερος ...ας γελάσω 3 φορές χα χα χα:stars::ntomata::papas: ----------------------------------------- Ο Αμαργιαννάκης!! Click για ανάπτυξη... άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Ο It's mOnEy honey: #6.812 24-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει οτι είναι πιο εγκυρο απο το cnn και από το bbc μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ntasaef4 Νεοφερμένο μέλος Ο ntasaef4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:51 Ο ntasaef4 έγραψε: #6.813 24-08-09 09:51 https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sia_x: άχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει πραγματικά και μια πληροφορία, μόλις άκουσα στο super b (τοπικό κανάλι πάτρας ότι αύριο ανακοινώνονται οι βάσεις) τ'άλεγε η σία Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει οτι είναι πιο εγκυρο απο το cnn και από το bbc μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntasaef4 Νεοφερμένο μέλος Ο ntasaef4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:51 Ο ntasaef4 έγραψε: #6.813 24-08-09 09:51 https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1044999&lngDtrID=244 Το αξιόπιστο www.in,gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Ο panagiotis..A: #6.814 24-08-09 09:55 πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:58 Ο mi3s έγραψε: #6.815 24-08-09 09:58 Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Ρε θα πάρω τηλεφωνο και θα τους ξεσκίσω στα καντήλια.Τι σ΄χεση έχει η φωτιά?Μήπως συντονίζει τις επιχειρήσεις και το υπουργείο παιδείας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sia_x Νεοφερμένο μέλος Η sia_x αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η sia_x έγραψε: #6.816 24-08-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: πριν 2 λεπτα ακουσα στη νετ οτι αρχικα τις περιμεναμε τριτη ή τεταρτη αλλα μπορει με ολη αυτη την κατασταση να καθυστερησουν μια δυο μερες... Click για ανάπτυξη... θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:03 Ο panagiotis..A: #6.817 24-08-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sia_x: θα συμφωνήσω με κάποιον που είχε πεί προηγουμένως, το υπεπθ θα σβήσει τις φωτιές??? Click για ανάπτυξη... παιδια εγω σας ειπα οτι ακουσα..κι εγω αν ειναι δυνατο σξμερα θελω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:08 Ο mi3s έγραψε: #6.818 24-08-09 10:08 Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Celice Νεοφερμένο μέλος Η Celice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:10 Η Celice έγραψε: #6.819 24-08-09 10:10 λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 339 340 341 342 343 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 341 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
λοιπον,πρεπει να κανουμε ομαδικη διαμαρτυρια μου φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:12 Ο It's mOnEy honey: #6.820 24-08-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Εννοείται ρε φίλε!Και εγώ ακόμη και σήμερα να γινόταν θέλω να βγούν.Δεν πάει άλλο.Δηλαδή τόσο δύσκολο είνια πια να βγούν και να πουν πότε και να αφήσουν τα παπατζιλίκια? Click για ανάπτυξη... 2 ώρες υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.