Ρε παιδιά με όλο το σεβασμό, αλλά αυτό το topic είναι άχρηστο, αφού όλοι εδώ μέσα έχετε βγάλει πάνω από 20000 μόρια τί αγχώνεστε για τις βάσεις εισαγωγής.
Σύμφωνα με την πιθανοκρατία στο χώρο της κβαντικής Φυσικής, αν ρίξουμε μέσα σε ένα πηγάδι ένα μικρό μπαλλάκι τού τέννις, υπάρχει μιά ελάχιστη πιθανότητα να ψάξουμε μέσα στο πηγάδι και να μη μπορέσουμε νε βρούμε το μπαλλάκι!Να έχει διαπεράσει δηλαδή τα τοιχώματα!(Το λέω απλοϊκά γιατί γιά πηγάδι δυναμικού δεν έχετε ακουστά οι μαθητές)
Έτσι με βάση τις αρχές της κβαντομηχανικής, κατ αναλογία, ένας μαθητής με μόρια 20000 μπορεί να μην μπορέσει να μπεί στη σχολή που θέλει.
Ελάτε τώρα το έχετε ζαλίσει πολύ το θέμα.Έπειτα στο θέμα γιά να μην πώ στο φόρουμ ολόκληρο μπορεί κανείς να διακρίνει ρατσιστικές αντιλήψεις αφού από τα μηνύματα το μεγαλύτερο μέρος ασχολείται με την οροφή της βαθμολογίας λες και δεν υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άλλα παιδιά που αγωνιούν και κάπιιος πρέπει να μιλήσει και γιά εκείνα.
Γιατί ένας μαθητής με 17000 μόρια θεωρώ ότι ελάχιστα υστερεί από ένα μαθητή με 19000 μόρια όταν ειδικά τα θέματα δεν είναι δύσκολα.Αντικρούστε μου αυτή την άποψη.Γιατί το παιδί των 17000 μορίων μπορεί μόλις και μετά βίας να τα έβγαζε πέρα στο φροντιστήριο(όχι ιδιαίτερο), να έδινε γιά πρώτη φορά εν αντιθέσει με πολλούς πωτεύσαντες που έδιναν γιά δεύτερη ή ακόμη και τρίτη φορά.Και όταν λέω δεν υστερεί εννοώ φυσικά σε μυαλό.Γιατί σίγουρα σε μόρια υστερεί.
Πριν λίγες μέρες είχα γράψει ότι το σύστημα είναι τύποις δίκαιο.Και έτσι είναι, αν σκεφτείτε ότι μιλώντας με συνάδελφο διορθωτή της Έκθεσης μου εξέθεσε κάτι απόψεις που έπαθα πλάκα.
Η μεγάλη αδικία γίνεται κυρίως σε αυτό το μάθημα αφού λόγω της φύσης του μαθήματος ο καθένας τη βλέπει όπως θέλει και ανάλογα με τα κέφια!
Μού είπε και κάτι τρομερό αν είναι αλήθεια ότι ακόμη και λόγοι πολιτικοί μπορούν να μπούν στη μέση.Φανταστείτε τα γραπτά του Ηρακλείου να τα διορθώνουν στη Λακωνία και αντίστροφα!!

:xixi:
Πάντως δεν με βοηθήσατε που σας ζήτησα να μου πείτε κάποια πράγματα σχετικά με την παραπαιδεία(την οποία υπηρετώ κι εγώ τίμια πιστεύω) τα οποία θέλω να τα χρησιμοποιήσω σε ένα άρθρο το οποίο γράφω σε μιά τοπική εφημερίδα.Δεν πειράζει, εγώ έτσι κι αλλιώς τη κάνω την έρευνά μου και απο άλλες πηγές πέραν της ιδίας πείρας.