cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:41 Ο cJay έγραψε: #5.241 21-08-09 10:41 ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Η gossipgirl: #5.242 21-08-09 10:43 μας δουλευουν ολοι τους..... παιζουν με τον πονο μας πια!ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο cJay έγραψε: #5.243 21-08-09 10:44 Λοιπον, παρτε το τηλ και ριμαχτε τους στα τηλ μπας και βαρεθουν και βγαλουν κανενα δελτιακι τυπου, τουλαχιστον για να ξερουμε ΠΟΤΕ θα βγουν... 2103442645 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Ο Guest 272341: #5.244 21-08-09 10:45 ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο CallOfDuty4: #5.245 21-08-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από gossipgirl: μας δουλευουν ολοι τους..... παιζουν με τον πονο μας πια!ελεος Click για ανάπτυξη... +1 Mας κοροιδευουν/// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο RobotiX έγραψε: #5.246 21-08-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Είναι ορισμένες στιγμές π σκέφτεται κανείς αν θα μας τις πούν ΚΑΝ τις βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο cJay έγραψε: #5.247 21-08-09 10:46 Καλο φθινοπωρο....αυτο λεω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Η maraki love: #5.248 21-08-09 10:46 Δε νιώθουν οι άνθρωποι,απλά αναίσθητοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:47 Ο mi3s έγραψε: #5.249 21-08-09 10:47 Και εγώ αυτό σκέφτηκα τώρα.Να αρχίσουμε αν παίρνουμε όλοι τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η antoniak έγραψε: #5.250 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... :bravo: Φοβερο...μου εφτιξες τη μερα..."δεν ξερω...δεν απαντω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η aLe3ouLa έγραψε: #5.251 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Δλδ δεν έχουν ιδέα πότε βγαίνουν οι βάσεις; Τι καλάαααα... Θα ήθελα να ήξερα τι στο διάολο κάνουν και ακόμα να βγουν οι βάσεις. Φαντάζομαι αφού στέλνουμε ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά η διαδικασία γίνεται με pc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η gossipgirl: #5.252 21-08-09 10:49 Ελλαδα παιδι μου, Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:50 Ο cJay έγραψε: #5.253 21-08-09 10:50 Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Η gossipgirl: #5.242 21-08-09 10:43 μας δουλευουν ολοι τους..... παιζουν με τον πονο μας πια!ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο cJay έγραψε: #5.243 21-08-09 10:44 Λοιπον, παρτε το τηλ και ριμαχτε τους στα τηλ μπας και βαρεθουν και βγαλουν κανενα δελτιακι τυπου, τουλαχιστον για να ξερουμε ΠΟΤΕ θα βγουν... 2103442645 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Ο Guest 272341: #5.244 21-08-09 10:45 ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο CallOfDuty4: #5.245 21-08-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από gossipgirl: μας δουλευουν ολοι τους..... παιζουν με τον πονο μας πια!ελεος Click για ανάπτυξη... +1 Mας κοροιδευουν/// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο RobotiX έγραψε: #5.246 21-08-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Είναι ορισμένες στιγμές π σκέφτεται κανείς αν θα μας τις πούν ΚΑΝ τις βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο cJay έγραψε: #5.247 21-08-09 10:46 Καλο φθινοπωρο....αυτο λεω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Η maraki love: #5.248 21-08-09 10:46 Δε νιώθουν οι άνθρωποι,απλά αναίσθητοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:47 Ο mi3s έγραψε: #5.249 21-08-09 10:47 Και εγώ αυτό σκέφτηκα τώρα.Να αρχίσουμε αν παίρνουμε όλοι τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η antoniak έγραψε: #5.250 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... :bravo: Φοβερο...μου εφτιξες τη μερα..."δεν ξερω...δεν απαντω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η aLe3ouLa έγραψε: #5.251 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Δλδ δεν έχουν ιδέα πότε βγαίνουν οι βάσεις; Τι καλάαααα... Θα ήθελα να ήξερα τι στο διάολο κάνουν και ακόμα να βγουν οι βάσεις. Φαντάζομαι αφού στέλνουμε ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά η διαδικασία γίνεται με pc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η gossipgirl: #5.252 21-08-09 10:49 Ελλαδα παιδι μου, Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:50 Ο cJay έγραψε: #5.253 21-08-09 10:50 Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μας δουλευουν ολοι τους..... παιζουν με τον πονο μας πια!ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο cJay έγραψε: #5.243 21-08-09 10:44 Λοιπον, παρτε το τηλ και ριμαχτε τους στα τηλ μπας και βαρεθουν και βγαλουν κανενα δελτιακι τυπου, τουλαχιστον για να ξερουμε ΠΟΤΕ θα βγουν... 2103442645 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Ο Guest 272341: #5.244 21-08-09 10:45 ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο CallOfDuty4: #5.245 21-08-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από gossipgirl: μας δουλευουν ολοι τους..... παιζουν με τον πονο μας πια!ελεος Click για ανάπτυξη... +1 Mας κοροιδευουν/// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο RobotiX έγραψε: #5.246 21-08-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Είναι ορισμένες στιγμές π σκέφτεται κανείς αν θα μας τις πούν ΚΑΝ τις βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο cJay έγραψε: #5.247 21-08-09 10:46 Καλο φθινοπωρο....αυτο λεω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Η maraki love: #5.248 21-08-09 10:46 Δε νιώθουν οι άνθρωποι,απλά αναίσθητοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:47 Ο mi3s έγραψε: #5.249 21-08-09 10:47 Και εγώ αυτό σκέφτηκα τώρα.Να αρχίσουμε αν παίρνουμε όλοι τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η antoniak έγραψε: #5.250 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... :bravo: Φοβερο...μου εφτιξες τη μερα..."δεν ξερω...δεν απαντω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η aLe3ouLa έγραψε: #5.251 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Δλδ δεν έχουν ιδέα πότε βγαίνουν οι βάσεις; Τι καλάαααα... Θα ήθελα να ήξερα τι στο διάολο κάνουν και ακόμα να βγουν οι βάσεις. Φαντάζομαι αφού στέλνουμε ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά η διαδικασία γίνεται με pc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η gossipgirl: #5.252 21-08-09 10:49 Ελλαδα παιδι μου, Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:50 Ο cJay έγραψε: #5.253 21-08-09 10:50 Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον, παρτε το τηλ και ριμαχτε τους στα τηλ μπας και βαρεθουν και βγαλουν κανενα δελτιακι τυπου, τουλαχιστον για να ξερουμε ΠΟΤΕ θα βγουν... 2103442645 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:45 Ο Guest 272341: #5.244 21-08-09 10:45 ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο CallOfDuty4: #5.245 21-08-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από gossipgirl: μας δουλευουν ολοι τους..... παιζουν με τον πονο μας πια!ελεος Click για ανάπτυξη... +1 Mας κοροιδευουν/// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο RobotiX έγραψε: #5.246 21-08-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Είναι ορισμένες στιγμές π σκέφτεται κανείς αν θα μας τις πούν ΚΑΝ τις βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο cJay έγραψε: #5.247 21-08-09 10:46 Καλο φθινοπωρο....αυτο λεω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Η maraki love: #5.248 21-08-09 10:46 Δε νιώθουν οι άνθρωποι,απλά αναίσθητοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:47 Ο mi3s έγραψε: #5.249 21-08-09 10:47 Και εγώ αυτό σκέφτηκα τώρα.Να αρχίσουμε αν παίρνουμε όλοι τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η antoniak έγραψε: #5.250 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... :bravo: Φοβερο...μου εφτιξες τη μερα..."δεν ξερω...δεν απαντω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η aLe3ouLa έγραψε: #5.251 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Δλδ δεν έχουν ιδέα πότε βγαίνουν οι βάσεις; Τι καλάαααα... Θα ήθελα να ήξερα τι στο διάολο κάνουν και ακόμα να βγουν οι βάσεις. Φαντάζομαι αφού στέλνουμε ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά η διαδικασία γίνεται με pc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η gossipgirl: #5.252 21-08-09 10:49 Ελλαδα παιδι μου, Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:50 Ο cJay έγραψε: #5.253 21-08-09 10:50 Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο CallOfDuty4: #5.245 21-08-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από gossipgirl: μας δουλευουν ολοι τους..... παιζουν με τον πονο μας πια!ελεος Click για ανάπτυξη... +1 Mας κοροιδευουν/// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο RobotiX έγραψε: #5.246 21-08-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Είναι ορισμένες στιγμές π σκέφτεται κανείς αν θα μας τις πούν ΚΑΝ τις βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο cJay έγραψε: #5.247 21-08-09 10:46 Καλο φθινοπωρο....αυτο λεω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Η maraki love: #5.248 21-08-09 10:46 Δε νιώθουν οι άνθρωποι,απλά αναίσθητοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:47 Ο mi3s έγραψε: #5.249 21-08-09 10:47 Και εγώ αυτό σκέφτηκα τώρα.Να αρχίσουμε αν παίρνουμε όλοι τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η antoniak έγραψε: #5.250 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... :bravo: Φοβερο...μου εφτιξες τη μερα..."δεν ξερω...δεν απαντω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η aLe3ouLa έγραψε: #5.251 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Δλδ δεν έχουν ιδέα πότε βγαίνουν οι βάσεις; Τι καλάαααα... Θα ήθελα να ήξερα τι στο διάολο κάνουν και ακόμα να βγουν οι βάσεις. Φαντάζομαι αφού στέλνουμε ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά η διαδικασία γίνεται με pc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η gossipgirl: #5.252 21-08-09 10:49 Ελλαδα παιδι μου, Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:50 Ο cJay έγραψε: #5.253 21-08-09 10:50 Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gossipgirl: μας δουλευουν ολοι τους..... παιζουν με τον πονο μας πια!ελεος Click για ανάπτυξη... +1 Mας κοροιδευουν/// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο RobotiX έγραψε: #5.246 21-08-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Είναι ορισμένες στιγμές π σκέφτεται κανείς αν θα μας τις πούν ΚΑΝ τις βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο cJay έγραψε: #5.247 21-08-09 10:46 Καλο φθινοπωρο....αυτο λεω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Η maraki love: #5.248 21-08-09 10:46 Δε νιώθουν οι άνθρωποι,απλά αναίσθητοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:47 Ο mi3s έγραψε: #5.249 21-08-09 10:47 Και εγώ αυτό σκέφτηκα τώρα.Να αρχίσουμε αν παίρνουμε όλοι τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η antoniak έγραψε: #5.250 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... :bravo: Φοβερο...μου εφτιξες τη μερα..."δεν ξερω...δεν απαντω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η aLe3ouLa έγραψε: #5.251 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Δλδ δεν έχουν ιδέα πότε βγαίνουν οι βάσεις; Τι καλάαααα... Θα ήθελα να ήξερα τι στο διάολο κάνουν και ακόμα να βγουν οι βάσεις. Φαντάζομαι αφού στέλνουμε ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά η διαδικασία γίνεται με pc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η gossipgirl: #5.252 21-08-09 10:49 Ελλαδα παιδι μου, Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:50 Ο cJay έγραψε: #5.253 21-08-09 10:50 Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Είναι ορισμένες στιγμές π σκέφτεται κανείς αν θα μας τις πούν ΚΑΝ τις βάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Ο cJay έγραψε: #5.247 21-08-09 10:46 Καλο φθινοπωρο....αυτο λεω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Η maraki love: #5.248 21-08-09 10:46 Δε νιώθουν οι άνθρωποι,απλά αναίσθητοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:47 Ο mi3s έγραψε: #5.249 21-08-09 10:47 Και εγώ αυτό σκέφτηκα τώρα.Να αρχίσουμε αν παίρνουμε όλοι τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η antoniak έγραψε: #5.250 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... :bravo: Φοβερο...μου εφτιξες τη μερα..."δεν ξερω...δεν απαντω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η aLe3ouLa έγραψε: #5.251 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Δλδ δεν έχουν ιδέα πότε βγαίνουν οι βάσεις; Τι καλάαααα... Θα ήθελα να ήξερα τι στο διάολο κάνουν και ακόμα να βγουν οι βάσεις. Φαντάζομαι αφού στέλνουμε ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά η διαδικασία γίνεται με pc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η gossipgirl: #5.252 21-08-09 10:49 Ελλαδα παιδι μου, Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:50 Ο cJay έγραψε: #5.253 21-08-09 10:50 Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλο φθινοπωρο....αυτο λεω μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:46 Η maraki love: #5.248 21-08-09 10:46 Δε νιώθουν οι άνθρωποι,απλά αναίσθητοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:47 Ο mi3s έγραψε: #5.249 21-08-09 10:47 Και εγώ αυτό σκέφτηκα τώρα.Να αρχίσουμε αν παίρνουμε όλοι τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η antoniak έγραψε: #5.250 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... :bravo: Φοβερο...μου εφτιξες τη μερα..."δεν ξερω...δεν απαντω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η aLe3ouLa έγραψε: #5.251 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Δλδ δεν έχουν ιδέα πότε βγαίνουν οι βάσεις; Τι καλάαααα... Θα ήθελα να ήξερα τι στο διάολο κάνουν και ακόμα να βγουν οι βάσεις. Φαντάζομαι αφού στέλνουμε ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά η διαδικασία γίνεται με pc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η gossipgirl: #5.252 21-08-09 10:49 Ελλαδα παιδι μου, Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:50 Ο cJay έγραψε: #5.253 21-08-09 10:50 Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε νιώθουν οι άνθρωποι,απλά αναίσθητοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:47 Ο mi3s έγραψε: #5.249 21-08-09 10:47 Και εγώ αυτό σκέφτηκα τώρα.Να αρχίσουμε αν παίρνουμε όλοι τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η antoniak έγραψε: #5.250 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... :bravo: Φοβερο...μου εφτιξες τη μερα..."δεν ξερω...δεν απαντω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η aLe3ouLa έγραψε: #5.251 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Δλδ δεν έχουν ιδέα πότε βγαίνουν οι βάσεις; Τι καλάαααα... Θα ήθελα να ήξερα τι στο διάολο κάνουν και ακόμα να βγουν οι βάσεις. Φαντάζομαι αφού στέλνουμε ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά η διαδικασία γίνεται με pc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η gossipgirl: #5.252 21-08-09 10:49 Ελλαδα παιδι μου, Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:50 Ο cJay έγραψε: #5.253 21-08-09 10:50 Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ αυτό σκέφτηκα τώρα.Να αρχίσουμε αν παίρνουμε όλοι τηλέφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η antoniak έγραψε: #5.250 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... :bravo: Φοβερο...μου εφτιξες τη μερα..."δεν ξερω...δεν απαντω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η aLe3ouLa έγραψε: #5.251 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Δλδ δεν έχουν ιδέα πότε βγαίνουν οι βάσεις; Τι καλάαααα... Θα ήθελα να ήξερα τι στο διάολο κάνουν και ακόμα να βγουν οι βάσεις. Φαντάζομαι αφού στέλνουμε ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά η διαδικασία γίνεται με pc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η gossipgirl: #5.252 21-08-09 10:49 Ελλαδα παιδι μου, Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:50 Ο cJay έγραψε: #5.253 21-08-09 10:50 Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... :bravo: Φοβερο...μου εφτιξες τη μερα..."δεν ξερω...δεν απαντω" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η aLe3ouLa έγραψε: #5.251 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Δλδ δεν έχουν ιδέα πότε βγαίνουν οι βάσεις; Τι καλάαααα... Θα ήθελα να ήξερα τι στο διάολο κάνουν και ακόμα να βγουν οι βάσεις. Φαντάζομαι αφού στέλνουμε ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά η διαδικασία γίνεται με pc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η gossipgirl: #5.252 21-08-09 10:49 Ελλαδα παιδι μου, Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:50 Ο cJay έγραψε: #5.253 21-08-09 10:50 Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cJay: ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ επιτελους μετά απο ωρες αξιοθηκαν και σηκωσαν το τηλ στο υπουργειο σας παραθέτω τη συνομιλία μου: Εγώ: "Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση καθως διαβαζω απο ανεπισημες πηγές πως Τρίτη 25 ειναι η πιθανοτερη ημερομηνία ανακοινωσης των βασεων...θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο ισχυει μιας και δεν εχω βρει μεχρι στιγμης κάποιο επισημο δελτιο τυπου σας..." Απαντηση: "Αυτά που διαβαζετε ειναι απλα δημοσιευματα. Μέχρι στιγμης δεν υπαρχει πιθανοτερη ημερομηνία. Το ποτε θα ανακοινωθουν οι βασεις θα το μαθετε με δελτιο τύπου μας και οτιδηποτε αλλο δεν ισχυει." Εγώ: "Δλδ δεν εχει καμια πληροφορια για το ποτε θα ανακοινωθουν?" Απαντηση: "Απολύτως καμία." ακουω αποψεις... Click για ανάπτυξη... Δλδ δεν έχουν ιδέα πότε βγαίνουν οι βάσεις; Τι καλάαααα... Θα ήθελα να ήξερα τι στο διάολο κάνουν και ακόμα να βγουν οι βάσεις. Φαντάζομαι αφού στέλνουμε ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά η διαδικασία γίνεται με pc! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η gossipgirl: #5.252 21-08-09 10:49 Ελλαδα παιδι μου, Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:50 Ο cJay έγραψε: #5.253 21-08-09 10:50 Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελλαδα παιδι μου, Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:50 Ο cJay έγραψε: #5.253 21-08-09 10:50 Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λιγη κατανοηση παιδια σας παρακαλώ... τώρα γυρισαν απο διακοπές τα παλικαρια....ας τους αφησουμε κανενα μηνα να επανερθουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο mi3s έγραψε: #5.254 21-08-09 10:51 Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε πως να μην χαρούν πρώτα τα παιδάκια των βουλευτών μας που τις ξέρουν εδώ και καιρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:51 Ο panagiotis..A: #5.255 21-08-09 10:51 εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:52 Ο cJay έγραψε: #5.256 21-08-09 10:52 συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
συνενοηση ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ αγαπητοι μου συμμαθητες και συμμαθητριες ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η maraki love: #5.257 21-08-09 10:53 Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η gossipgirl: #5.258 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από panagiotis..A: εγω πηρα τηλεφωνο χτυπησε 2 φορες και το σηκωσε μια κοπελα..την ρωτησα αν υπαρχει ανακοινωση για το ποτε θα βγουν και μου απαντησε στα μεσα της επομενης εβδομαδας. Click για ανάπτυξη... Χαρηκαμε!!Μερα θεμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω πιστευω οτι θα μας κανουν surprise με τις βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η antoniak έγραψε: #5.259 21-08-09 10:53 Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μεχρι να βγαλουν τα αποτελεσματα...να αποφασισουν ποτε θα τα ανακοινωσουν...θα το εχουμε χασει το πρωτο εξαμηνο :wow: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η gossipgirl: #5.260 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Ανακοίνωση Φέτος οι βάσεις θα ανακοινωθούν μόνο μέσα στο υπουργείο,κάτι που σημαίνει ότι όσοι έχουν μέσο θα τις μάθουν,όσοι δεν έχουν θα περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο που θα πάρουν τη βεβαίωση από τα σχολεία..:no1: Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεεεεεε????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.