paris_2
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demont
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.sn0b
Νεοφερμένο μέλος

Όταν λές να πέσει 400 μόρια εννοείς το φυσικό Κρήτης να πέσει τόσο...?Η αδερφή μου πέρασε Φυσικό Αθηνών με άνεση...
Εγώ δήλωσα ΑΣΠΑΙΤΕ μηχανολόγων αλλά ξέρω ότι θα την πιάσω αφού έχω περίπου 4000 μόρια πιο πάνω..απλά δεν έπιασα πολυτεχνείο και το δήλωσα..αλλά θα δώσω και 3η φορά,όποτε δεν με πολυαπασχολεί..
3η φορά?σοβαρά σε θαυμάζω.ρισπέκτ απλά.
:bravo::bravo::bravo:
Panagos13
Νεοφερμένο μέλος

nibakou
Νεοφερμένο μέλος

Μηπως ξερει κανεισ ποτε ξεκινανε οι εγγραφεσ για αυτους που περασαν φετος στην ΑΣΠΑΙΤΕ???![]()
εγώ που πήρα στη γραμματεία μου είπαν 16-30 Σεπτεμβρίου (για ηλεκτρολογία φαντάζομαι και για τις υπόλοιπες ειδικότητες)
εσύ σε ποιο τμήμα πέρασες αν επιτρέπεται;
Panagos13
Νεοφερμένο μέλος

κ εγω ηλεκτρολογια.κ μ ειπαν οτι ειναι μονο δευτερα τεταρτη πεμπτη οι εγγραφες αλλα δεν θυμαμαι τισ ωρες.εγώ που πήρα στη γραμματεία μου είπαν 16-30 Σεπτεμβρίου (για ηλεκτρολογία φαντάζομαι και για τις υπόλοιπες ειδικότητες)
εσύ σε ποιο τμήμα πέρασες αν επιτρέπεται;
nibakou
Νεοφερμένο μέλος

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Τη συγκεκριμενη σχολη τη δηλωνεις στο μηχανογραφικο η τελειωνεις τη σχολη σου π.χ πληροφορικη και μετα πας εκει για να παρεις αδεια να διδαξεις ??
Οχι γιατι εχω μπερδευτει.Αλλοι μ λενε το ενα και αλλοι το αλλο.Τι ισχυει?
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος

Να ρωτησω κατι για την Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ.???
Τη συγκεκριμενη σχολη τη δηλωνεις στο μηχανογραφικο η τελειωνεις τη σχολη σου π.χ πληροφορικη και μετα πας εκει για να παρεις αδεια να διδαξεις ??
Οχι γιατι εχω μπερδευτει.Αλλοι μ λενε το ενα και αλλοι το αλλο.Τι ισχυει?
Και τα δύο... Δηλαδή:
α) Η ΑΣΠΑΙΤΕ έχει σχολές που υπάρχουν κανονικά στο Μηχανογραφικό Δελτίο και εισάγεσαι κανονικά με τις Πανελλήνιες, όπως και σε όλες τις άλλες σχολές.
β) Αν έχεις πάρει ήδη πτυχίο από μία σχολή και θες ΕΠΙΠΛΕΟΝ πτυχίο παιδαγωγικής επάρκειας, τότε απευθύνεσαι για αυτό στην ΠΑΤΕΣ (παιδαγωγική τεχνική σχολή) που ανήκει στην ΑΣΠΑΙΤΕ.
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος

Γνωριζει καποιος αν απο την ΑΣΠΑΙΤΕ μπορεις να γινεις καθηγητης σε κατι σχετικο με τον τομεα υγειας;
Ναι μπορείς. Από τομέα υγείας Πανεπιστημιακού επιπέδου είναι στον κωδικό ΠΕ14.01 (Ιατροί, Οδοντίατροι, Φαρμακοποιοί, Νοσηλευτές πανεπιστημίου) και επιπέδου ΤΕΙ είναι στον κωδικό ΠΕ18.04 (Αισθητικής), ΠΕ18.07 (Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων), ΠΕ18.08 (Οδοντοτεχνικής), ΠΕ18.10 (Νοσηλευτικής-Μαιευτικής-Επισκεπτών Υγείας), ΠΕ18.24 (Εργοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας). Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα.
Η ΠΑΤΕΣ της ΑΣΠΑΙΤΕ [που αναφέρεται παραπάνω, παλαιά ποστς, έχει μετονομαστεί πλέον σε Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. (Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης)]!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.