Α' Εξάμηνο φαρμακευτικής

mar12

Νεοφερμένος

Η mar12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σε όλους,
Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια στη φαρμακευτική. Έχει ξεκινήσει η εξεταστική και έχω αγχωθει γιατί μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλη η ύλη και δεν ξέρω να διαχειριστώ όλο αυτόν τον όγκο. Μήπως έχει κανείς κάποια συμβουλή; (Επίσης, θα με βοηθούσαν και κάποια παλιά θέματα αν τυχαίνει να έχει κάποιος 😅)
 

aladdin

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα.
Αυτο που νιώθεις μονο πρωτότυπο δεν είναι, αντιθέτως είναι λογικό και αναμενόμενο γιατι είναι μια διαφορετική φάση απ' το σχολείο και απαιτείται προσαρμογή, ειδικά αν είσαι απο αλλο μέρος της Ελλάδος. Η ύλη σου φαίνεται μεγάλη γιατι δεν εχεις την πληροφόρηση τι λέγεται στην τάξη κατα την διάρκεια του εξαμήνου, επομένως καλό είναι να πηγαίνεις ή να βρεις τρόπο να ενημερώνεσαι, γιατι με αυτο τον τρόπο ουσιαστικά θα μειωθεί η ύλη σε έναν λογικό όγκο. Επειδη τα περισσότερα μαθήματα του β εξαμήνου συνδέονται με του α, θα σου πρότεινα να δώσεις μονο αυτοτελή μαθήματα, μην κάψεις τα πολλα γιατι παρακάτω θα βραχυκυκλωθείς. Για παλιά θεματα οταν μπεις να σου πω.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top