Αφήνω σχολή και δίνω πανελλήνιες από άλλη κατεύθυνση;

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.

Προτείνω μια ανάλυση του βίντεο. Οσκαρική η ερμηνεία Μάϊνα...

- Μάϊνας: με τη συγκάτοικό μου στην Ιταλία, τη Γαβριέλα
- Ράντου: Έλα...
- Μάϊνας: Όχι εσύ έλα..
Ευελπιστώ ο φίλος αν ακολουθήσει το επάγγελμα του ψυχολόγου να μην γίνει έτσι, γιατί θα έχουν σοβαρότερο πρόβλημα οι ασθενείς να αντιμετωπίσουν :P (αν και ο Μάινας στην προκειμένη περίπτωση ήταν ψυχίατρος ψυχαναλυτής).
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,788 μηνύματα.
Ευελπιστώ ο φίλος αν ακολουθήσει το επάγγελμα του ψυχολόγου να μην γίνει έτσι, γιατί θα έχουν σοβαρότερο πρόβλημα οι ασθενείς να αντιμετωπίσουν :P (αν και ο Μάινας στην προκειμένη περίπτωση ήταν ψυχίατρος ψυχαναλυτής).

...με κάποια Γκαμπριέλα... :hehe:
 

Πάνος02

Νεοφερμένος

Ο Πάνος02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπερα
Αρχικα να πω οτι ειδα ιδιο θεμα χθεσινο αλλα δεν εγραψα εκει καθως το θεμα ηταν του παιδιου και δεν ηθελα να ρωταω για εμενα..αλλωστε εχω ολοκληρο σεντονι εδω(καποια πραγματα που θα γραψω ισως τα εχετε ξαναδει απο προηγουμενα θεματα) :P
Ξεκιναω λοιπον.. ειμαι φοιτητης οικονομικων επιστημων 1ο ετος..Λιγο background
Ηξερα απο μικροτερη ηλικια οτι θελω να ασχοληθω με την ψυχολογια αλλα λογω του οτι δεν πιστευα στις δυνατοτητες μου και δεν ημουν αρκετα ωριμος δεν πηγα θεωρητικη καθως δεν περιμενα να γραψω τα 17-18.000 που θελει η ψυχολογια.Αυτα τα λεω κυριως για να τονισω οτι δε φταινε οι γονεις μου..Ειχα υποστηριξη και δε με πιεσαν καθολου, αναλαμβανω καθε ευθυνη λοιπον για τη δυσκολη θεση που βρισκομαι.
Πηγα 4ο πεδιο και περασα περυσι οικονομικο με σκεψεις να ξαναδωσω αλλα δε μπορουσα να το σηκωσω ψυχολογικα(επαιζαν και διαφορα με λατινικα κοινωνιολογια υλες και γενικα αβεβαιοτητα).
Αποφασισα να δωσω μια ευκαιρια στο οικονομικο και οσο κι αν προσπαθησα να το αγαπησω εψαξα προοπτικες κλπ απλα δε μπορω να βρω μια θεση που ανηκω μεσα στα οικονομικα..παρ ολο που μπορει να προσφερουν καλυτερη αποκατασταση(αναφερομαι κυριως σε λογιστικη) και η ψυχολογια ειναι ενας περιεργος τομεας σαν επαγγελμα.
Ειμαι σχεδον ετοιμος να παρω την αποφαση αυτη τη φορα διοτι καθε φορα εγκαταλειπω την ιδεα και το μετανιωνω..ετσι οπως παει στις κατατακτηριες οδευω αλλα ο λογος που σκεφτομαι να ξαναδωσω ειναι οτι ειμαι μολις 1ο ετος και δε νομιζω οτι μπορω να περιμενω την αποφοιτηση για τις κατατακτηριες..
Το σκεφτομαι ολη την ωρα και με καταβαλλει μεγαλο αγχος περι αποτυχιας και επιστροφης στη σχολη και νιωθω οτι χανω χρονια αλλα εδω δε γραφω τοσο γι αυτο οσο για να ρωτησω καποια πραγματα περι των μαθηματων..
Το θετικο ειναι οτι παντα ημουν καλος στην αποστηθιση και στα αρχαια αλλα οπως φανταζεστε δεν εχω βασεις(τονισμος χρονοι εγκλισεις συντακτικο τιποτα)
Βγαινουν αυτα μεσα στο καλοκαιρι? Τι αλλο πρεπει να βγει μεσα στο καλοκαιρι?
Εχω διαθεση να διαβασω αλλωστε εχω το θετικο οτι θα μαι σπιτι αρα εξτρα χρονος για αναπληρωση
Το θεμα ειναι οτι δε θελω να ειμαι πισω οταν ξεκινησει η χρονια και θελω να εχω καλυψει οσα περισσοτερα μπορω μεσα στο καλοκαιρι..αν βγει η ιστορια φερειπειν θα ειμαι πιο ανετος να δουλευω με τις πηγες που φαινονται απαιτητικες :P
Ευχαριστω
Ειμαι στην ίδια θέση με εσένα φίλε μου! Έδωσα φέτος πανελλαδικές από θετική , πέρασα μηχανολογία μόνο και μόνο για να αναλάβω τη δουλειά του πατέρα μου αλλά ξέρω πως αυτό δεν είναι για εμένα. Και είμαι σε απόγνωση, καθώς από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με τη ψυχολογία ή τη νομική, αλλά φοβόμουν τα αρχαία. Ένα θα σου πω: σε αυτή την ηλικία , τίποτα δε μπορεί να μας σταθεί εμπόδιο σε τίποτα!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top